afrikaanse dans workshop

Workshop Afrikaanse dans in Tongeren bij je thuis|
Afrikaanse dans vrijgezellenfeest in Tongeren op locatieworkshop Afrikaanse dans in Tongeren| vrijgezellenfeest met Afrikaanse dans workshop in Tongeren bij je thuis, op een zelf gekozen locatie of op een van onze locaties naar keuze door heel België.
Ga je een vrijgezellenfeest in Tongeren organiseren? Dansschool Djiba zorgt ervoor dat het een onvergetelijke ervaring wordt, geheel aangepast aan jouw specifieke wensen. Voor Dansschool Djiba is het een uitdaging om deze optimaal in vervulling te laten gaan. Wat denk je bijvoorbeeld van onze unieke en originele workshop Afrikaanse dans in Tongeren? Met onze Afrikaanse dans workshop in Tongeren leer je op je vrijgezellenfeest gedurende een uurtje of langer met veel plezier samen Afrikaanse dansen.

Met onze Afrikaanse dans lessen in Tongeren leer je op een vrijgezellenavond in Tongeren gedurende een uur of langer met veel plezier samen Afrikaanse dans.Compleet avondje uit
Het thema van de avond/middag is Afrikaanse dans. Natuurlijk geniet je van het Afrikaanse dansen , maar ook van eventueel een diner en/of een workshop cocktails shaken met exotische cocktail recepten om de avond op een toffe manier te starten of te sluiten.Dansschool Djiba bied je de gelegenheid om elk onderdeel van deze Afrikaanse dans avond los te boeken van elkaar. Bijv. alleen een Afrikaanse dans workshop, of een diner, of een cocktailworkshop, óf een combinatie van twee van deze mogelijkheden, bijv. een diner met een Afrikaanse dans workshop of een diner met workshop cocktails shaken.
Natuurlijk leer je hoe de Afrikaanse dans gedanst moet worden, maar onze Afrikaanse dans workshop is vooral gericht op het beleven van ongelooflijk veel plezier!

Onze Afrikaansedans workshop kunnen worden verzorgd op locaties waarmee wij samenwerkingsverbanden hebben:

Antwerpen, Brussel, Bornem, Diepenbeek, Gent, Geel, Brugge, Leuven, Mechelen, Nederzwalm-Hermelgem, Ninove, Aalst, Kortrijk, Hasselt, Lier, Lochristi, Loppem, Lommel, Mol, Oostende, Roeselare en Zandvliet.

maar wil je de workshop Afrikaanse dans houden op een zelf gekozen locatie of gewoon gezellig bij je thuis, dan is dat voor ons ook geen enkel probleem. Dit geldt zowel voor België, Nederland, Frankrijk, Luxemburg als voor Duitsland.Wil je iets echt origineels, dan heeft Dansschool Djiba alles in huis om een spetterende vrijgezellenfeest met Afrikaansedansworkshop voor jou, je vrienden, familie of kennissen te verzorgen. Doe het eens anders dan anders! Wij helpen je graag om een geschikt programma op maat te maken voor je Afrikaanse dans workshop of voor één van onze andere workshops zoals Cocktail shaken workshop. Al onze workshops zijn te combineren met een diner.
Beschrijving workshop Afrikaanse dans

Energieke – explosieven dans – vrolijk–opzwepend

De trommels roffelen... je maakt contact met Moeder Aarde. Blootvoets dansen is een must. Het ritme is onweerstaanbaar... met raffiarokjes en kleurrijke Afrikaanse kleding wordt de sfeer compleet gemaakt. Afrikaanse dans is opzwepend en laat de adrenaline door je lijf gieren!Oorsprong en achtergrond
Afrikaanse dans vindt zijn oorsprong in Guinea, Senegal en Kongo (West- en Centraal Afrika). De ritmes zijn opzwepend. Afrikaanse dans is een verzamelnaam voor de dansen die afkomstig zijn uit Zwart-Afrika.Afrikaanse dansen hebben een heel lange geschiedenis. Zo is er bijvoorbeeld de Danse Serouba die door vrouwen wordt gedanst in Gambia en Guinee-Bissau. Bij de mandingo-stam is het gebruikelijk dat de oudere vrouwen meisjes die aan het begin van de pubertijd staan, een maand lang meenemen de bossen in, om hen voor te bereiden op hun toekomstige leven als volwassen vrouwen. Bij terugkomst wordt de Danse Serouba gedanst. Zo kent iedere dans een eigen achtergrond en gebruik.Andere bekende Afrikaanse dansen zijn de Senegalese Danse Sabar (voor doop- en huwelijksceremonies) en de Danse Diola Karonne; wanneer er veel regen valt in het regenseizoen – ‘afgedwongen’ door het ritueel kapot slaan van eieren - slacht men een os als dankzegging aan de goden, daarna danst men deze dans.

De verschillende Afrikaanse dansen hebben één ding gemeen: er wordt niet gedanst in een man-vrouw setting, maar in een groepssetting; meestal in een kring.

Inhoud van de workshop
Er wordt een korte uitleg gegeven over de oorsprong en het ontstaan van de Afrikaanse dans.
We beginnen met eenvoudige basispassen, ondersteund door het geluid van Afrikaanse muziek of de Djembe (afhankelijk van de docent).
Gaandeweg de workshop worden de passen en combinaties ingewikkelder tot we aan het eind van de workshop tot een choreografische dans komen.
Natuurlijk wordt de vrijgezel extra in het zonnetje gezet; hoe? Dat verklappen wij nog niet.
Je denkt geen ritmegevoel te hebben? Des te leuker is het om deze workshop bij te wonen; echt iedereen kan het leren en ook iedereen kan plezier maken.Diner bij een locatie waarmee we samenwerkingsverbanden hebben

Wat regelt Dansschool Djiba?
De reservering bij het restaurant voor het gebruik van de zaal voor de workshop(s)/show. De eventuele zaalhuur wordt ter plekke verrekend door de klant met de locatie.
De reservering van het diner, exclusief de inhoud

Wat moet je zelf regelen?
De inhoud van het diner moet je zelf afstemmen met het restaurant via e-mail of telefoon na 18.00 uur. Op verzoek geeft het restaurant je dan de prijslijst en de beschrijving van het buffet/menu. Mochten er speciale wensen zijn voor het diner (bijv. i.v.m. dieet of allergie), dan dien je dit zelf door te geven aan het restaurant.
De meeste restaurants hebben een seizoensdiner of buffet (afhankelijk van het restaurant).

Betaling en voorwaarden
Dansschool Djiba brengt bij jou de gewenste workshop(s) in rekening d.m.v. toezending van een factuur, die vooraf betaald dient te worden (let op de uiterste betaaldatum onderaan de factuur).
De betaling van het diner en de drankjes tijdens het diner worden rechtstreeks door jou betaald aan het restaurant op de dag zelf.
Cocktails die zijn gemaakt tijdens de cocktailworkshop mogen niet worden meegenomen aan de dinertafel. Dit geldt voor alle restaurants.

Nog even alle voordelen op een rijtje:
We werken uitsluitend met professionele Afrikaanse dans docenten die ruime ervaring hebben in het entertainen van gasten met verschillende achtergronden
Afrikaanse dans workshop zonder diner eveneens mogelijk, exclusief zaalhuur
Workshop en diner op één locatie; gezelliger, makkelijk en eenvoudig met parkeren
Voor bijna elk budget kunnen we een leuk programma samenstellen

Algemene workshop informatie:
Standaardduur: 60 minuten, Mini- Afrikaanse dans workshop
Aanvangstijd: naar keuze. Afhankelijk van beschikbaarheid van docent en locatie.
Locatie: we komen naar jouw locatie toe of jij komt naar één van de locaties toe waarmee wij samenwerken.

Diverse mogelijkheden voor de Afrikaanse dans workshop:Mini- Afrikaanse dans workshop (60 minuten)
In 1 uur tijd brengen we je van niets - naar iets - naar een eenvoudige choreografie

Super- Afrikaansedansworkshop (90 minuten)
In 1,5 uur tijd brengen we je van niets - naar iets - naar een uitgebreidere choreografie

Luxe- Afrikaanse dans dansworkshop (120 minuten)
In 2 uur tijd brengen we je van niets - naar iets - naar een gedetailleerde choreografie

Combinatie van diverse workshops
Het is altijd mogelijk om meerdere soorten workshops na elkaar te volgen (bijvoorbeeld eerst een workshop Afrikaanse dans en daarna een workshop trommelen op de djembe ).
Keuze uit: Afrikaanse dans, breakdance, Braziliaanse vechtdans capoeira, Cubaanse dans cha cha cha, country line dance, limbo dance, Dominicaanse dans merengue, Jamaicaanse dans reggaeton, salsa dansen, Braziliaanse dans samba, streetdance, cocktails mixen, cocktail mixen, cocktail workshop, cocktail catering, cocktail recepten, dans workshops

Prijsopbouw
Dansschool Djiba hanteert voor alle workshops dezelfde prijsopbouw:
*Groep tot 10 personen: starttarief
*Groep van 10-20 personen: starttarief plus prijs per persoon boven de 10 deelnemers
*Groep > 20 personen: aangepaste tarieven op aanvraag

Aanvragen van een offerte voor een Afrikaanse dans workshop:
Een vrijblijvende offerte kan je aanvragen door het offerteformulier onderaan de pagina zo volledig mogelijk in te vullen.

Ook als een aantal onderwerpen nog niet bekend zijn, vermeld dat dan ook, zodat wij daar rekening mee kunnen houden.

Voor een efficiënte afhandeling vragen wij om de gewenste Afrikaanse dans workshop, je naam, e-mailadres en telefoonnummer zorgvuldig in te vullen.

Middels de onderstaande link kan je ons een e-mail sturen of een offerte aanvragen. We streven er naar om binnen maximaal 5 werkdagen te reageren.

Klik hier voor een offerte

* Je offerteformulier wordt gestuurd naar info@dansschool-djiba.be

Standaard procedure
Na ontvangst van je ingevulde contactformulier stellen wij de offerte op. Je ontvangt deze op het e-mailadres dat je hebt ingevuld. Als je akkoord gaat met de offerte stuur je een email terug met je bevestiging en eventuele aanpassingen. Er volgt dan een tussentijdse bevestiging, waarna wij de docent(en) voor de workshop(s) en de gewenste locatie gaan reserveren. Zodra wij van beiden een bevestiging hebben ontvangen volgt de definitieve bevestiging, samen met de digitale factuur.

Let op: wij beschouwen de reservering als definitief zodra het bedrag op onze rekening is bijgeschreven. Wij verzoeken je om op tijd te betalen (zie de uiterste betaaldatum onderaan op de factuur); na deze datum kunnen wij de reservering niet meer garanderen.

Last Minute
Een aanvraag van een workshop/optreden die binnen 2 dagen moet plaatsvinden heeft een aangepaste procedure. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op (Nathalie Iyeli T.+32(0)485/78.08.39) tijdens werkdagen tussen 16.00 en 21.00 uur of per sms onder vermelding van:

De gewenste datum van de workshop
Welk type workshop
De gewenste aanvangstijd
Het aantal deelnemers
De stad waar de workshop moet plaatsvinden
Wel of niet een eigen locatie ter beschikking?

Het telefoonnummer of e-mailadres waar we je kunnen bereiken
Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Onze boekings- en annuleringsvoorwaarden
De bevestiging is bindend voor het minimale aantal deelnemers
Er wordt geen restitutie verleend bij annulering van het aantal deelnemers na verzending van de bevestiging en digitale factuur
Eventuele extra deelnemers kunnen uiterlijk 2 (werk)dagen van tevoren nog aangemeld worden via e-mail
Pas na tijdige ontvangst van de betaling is de reservering definitief
Betaling dient plaats te vinden voor de uiterste betaaldatum die je vindt onderaan onze factuur
Zolang je betaling niet is bijgeschreven op onze rekening, behouden wij ons het recht voor om indien noodzakelijk tijdstippen, programma of locatie te wijzigen
Voor annulering: klik op: annuleringsvoorwaarden.Unieke Afrikaanse dansworkshop landelijk op locatie:
Dansschool Djiba heeft unieke concepten. Je kan zelf kiezen waar je een dansworkshop wil organiseren. Desgewenst komen we naar de locatie van je wensen. Voor een workshop Afrikaanse dans in Antwerpenworkshop Afrikaanse dans in Brusselworkshop Afrikaanse dans in Aalstworkshop Afrikaanse dans in Gentworkshop Afrikaanse dans in Sint-Niklaasworkshop Afrikaanse dans in Hasseltworkshop Afrikaanse dans in Bruggeworkshop Afrikaanse dans in Oostendeworkshop Afrikaanse dans in Leuvenworkshop Afrikaanse dans in Tongerenworkshop Afrikaanse dans in Dendermondeworkshop Afrikaanse dans in Turnhoutworkshop Afrikaanse dans in Kortrijkworkshop Afrikaanse dans in Mechelen. We hebben ook veel onmisbare tips voor een spetterend Afrikaanse dans in Antwerpen of Afrikaanse dans lessen in Antwerpen. Met deze tips wordt je activiteit in Antwerpen een groot feest!

DSD_BE_VGZ_AFRIKAANSEDANS
workshop Afrikaanse dans in Brussel, workshop Afrikaanse dans in Antwerpen, workshop Afrikaanse dans in Gent, workshop Afrikaanse dans in Charleroi, workshop Afrikaanse dans in Luik, workshop Afrikaanse dans in Brugge, workshop Afrikaanse dans in Namen, workshop Afrikaanse dans in Leuven, workshop Afrikaanse dans in Bergen, workshop Afrikaanse dans in Mechelen, workshop Afrikaanse dans in Aalst, workshop Afrikaanse dans in La Louvière, workshop Afrikaanse dans in Kortrijk, workshop Afrikaanse dans in Hasselt, workshop Afrikaanse dans in Sint-Niklaas, workshop Afrikaanse dans in Oostende, workshop Afrikaanse dans in Doornik, workshop Afrikaanse dans in Genk, workshop Afrikaanse dans in Seraing, workshop Afrikaanse dans in Roeselare, workshop Afrikaanse dans in Moeskroen, workshop Afrikaanse dans in Verviers, workshop Afrikaanse dans in Dendermonde, workshop Afrikaanse dans in Beringen, workshop Afrikaanse dans in Turnhout, workshop Afrikaanse dans in Vilvoorde, workshop Afrikaanse dans in Lokeren, workshop Afrikaanse dans in Sint-Truiden, workshop Afrikaanse dans in Herstal, workshop Afrikaanse dans in Geel, workshop Afrikaanse dans in Ninove, workshop Afrikaanse dans in Halle, workshop Afrikaanse dans in Waregem, workshop Afrikaanse dans in Châtelet, workshop Afrikaanse dans in Ieper, workshop Afrikaanse dans in Lier, workshop Afrikaanse dans in Lommel, workshop Afrikaanse dans in Waver, workshop Afrikaanse dans in Binche, workshop Afrikaanse dans in Tienen, workshop Afrikaanse dans in Menen, workshop Afrikaanse dans in Geraardsbergen, workshop Afrikaanse dans in Bilzen, workshop Afrikaanse dans in Ottignies-Louvain-la-Neuve, workshop Afrikaanse dans in Tongeren, workshop Afrikaanse dans in Oudenaarde, workshop Afrikaanse dans in Deinze, workshop Afrikaanse dans in Aarschot, workshop Afrikaanse dans in Aat, workshop Afrikaanse dans in Aarlen, workshop Afrikaanse dans in Herentals, workshop Afrikaanse dans in Izegem, workshop Afrikaanse dans in Harelbeke, workshop Afrikaanse dans in Nijvel, workshop Afrikaanse dans in Zinnik, workshop Afrikaanse dans in Andenne, workshop Afrikaanse dans in Ronse, workshop Afrikaanse dans in Zottegem, workshop Afrikaanse dans in Mortsel, workshop Afrikaanse dans in Maaseik, workshop Afrikaanse dans in Gembloers, workshop Afrikaanse dans in Diest, workshop Afrikaanse dans in Saint-Ghislain, workshop Afrikaanse dans in Fleurus, workshop Afrikaanse dans in Scherpenheuvel-Zichem, workshop Afrikaanse dans in 's-Gravenbrakel, workshop Afrikaanse dans in Hoei, workshop Afrikaanse dans in Hoogstraten, workshop Afrikaanse dans in Eeklo, workshop Afrikaanse dans in Torhout, workshop Afrikaanse dans in Poperinge, workshop Afrikaanse dans in Dilsen-Stokkem, workshop Afrikaanse dans in Tielt, workshop Afrikaanse dans in Blankenberge, workshop Afrikaanse dans in Eupen, workshop Afrikaanse dans in Lessen, workshop Afrikaanse dans in Wervik, workshop Afrikaanse dans in Walcourt, workshop Afrikaanse dans in Komen-Waasten, workshop Afrikaanse dans in Marche-en-Famenne.

workshop Afrikaanse dans in Aartselaar, workshop Afrikaanse dans in Antwerpen, workshop Afrikaanse dans in Arendonk, workshop Afrikaanse dans in Baarle-Hertog, workshop Afrikaanse dans in Balen, workshop Afrikaanse dans in Beerse, workshop Afrikaanse dans in Berlaar, workshop Afrikaanse dans in Boechout, workshop Afrikaanse dans in Bonheiden, workshop Afrikaanse dans in Boom, workshop Afrikaanse dans in Bornem, workshop Afrikaanse dans in Borsbeek, workshop Afrikaanse dans in Brasschaat, workshop Afrikaanse dans in Brecht, workshop Afrikaanse dans in Dessel, workshop Afrikaanse dans in Duffel, workshop Afrikaanse dans in Edegem, workshop Afrikaanse dans in Essen, workshop Afrikaanse dans in Geel, workshop Afrikaanse dans in Grobbendonk, workshop Afrikaanse dans in Heist-op-den-Berg, workshop Afrikaanse dans in Hemiksem, workshop Afrikaanse dans in Herentals, workshop Afrikaanse dans in Herenthout, workshop Afrikaanse dans in Herselt, workshop Afrikaanse dans in Hoogstraten, workshop Afrikaanse dans in Hove, workshop Afrikaanse dans in Hulshout, workshop Afrikaanse dans in Kalmthout, workshop Afrikaanse dans in Kapellen, workshop Afrikaanse dans in Kasterlee, workshop Afrikaanse dans in Kontich, workshop Afrikaanse dans in Laakdal, workshop Afrikaanse dans in Lier, workshop Afrikaanse dans in Lille, workshop Afrikaanse dans in Lint, workshop Afrikaanse dans in Malle, workshop Afrikaanse dans in Mechelen, workshop Afrikaanse dans in Meerhout, workshop Afrikaanse dans in Merksplas, workshop Afrikaanse dans in Mol, workshop Afrikaanse dans in Mortsel, workshop Afrikaanse dans in Niel, workshop Afrikaanse dans in Nijlen, workshop Afrikaanse dans in Olen, workshop Afrikaanse dans in Oud-Turnhout, workshop Afrikaanse dans in Putte, workshop Afrikaanse dans in Puurs, workshop Afrikaanse dans in Ranst, workshop Afrikaanse dans in Ravels, 0051 workshop Afrikaanse dans in Retie, workshop Afrikaanse dans in Rijkevorsel, workshop Afrikaanse dans in Rumst, workshop Afrikaanse dans in Schelle, workshop Afrikaanse dans in Schilde, workshop Afrikaanse dans in Schoten, workshop Afrikaanse dans in Sint-Amands, workshop Afrikaanse dans in Sint-Katelijne-Waver, workshop Afrikaanse dans in Stabroek, workshop Afrikaanse dans in Turnhout, workshop Afrikaanse dans in Vorselaar, workshop Afrikaanse dans in Vosselaar, workshop Afrikaanse dans in Westerlo, workshop Afrikaanse dans in Wijnegem, workshop Afrikaanse dans in Willebroek, workshop Afrikaanse dans in Wommelgem, workshop Afrikaanse dans in Wuustwezel, workshop Afrikaanse dans in Zandhoven, workshop Afrikaanse dans in Zoersel, workshop Afrikaanse dans in Zwijndrecht, workshop Afrikaanse dans in Gent, workshop Afrikaanse dans in Brussel, workshop Afrikaanse dans in Brugge, workshop Afrikaanse dans in Leuven, workshop Afrikaanse dans in Aalst, workshop Afrikaanse dans in Kortrijk, workshop Afrikaanse dans in Hasselt, szalsa workshop in Sint-Niklaas, workshop Afrikaanse dans in Oostende, workshop Afrikaanse dans in Genk, workshop Afrikaanse dans in Doornik, workshop Afrikaanse dans in Roeselare, workshop Afrikaanse dans in Moeskroen, workshop Afrikaanse dans in Lokeren, workshop Afrikaanse dans in Sint-Truiden, workshop Afrikaanse dans in Mariakerke, workshop Afrikaanse dans in Drongen, workshop Afrikaanse dans in Wondelgem, workshop Afrikaanse dans in Sint-Amandsberg, workshop Afrikaanse dans in Oostakker, workshop Afrikaanse dans in Ledeberg, workshop Afrikaanse dans in Gentbrugge, workshop Afrikaanse dans in Afsnee, workshop Afrikaanse dans in Sint-Denijs-Westrem, workshop Afrikaanse dans in Zwijnaarde, workshop Afrikaanse dans in Wachtebeke, workshop Afrikaanse dans in Lochristi, wkorkshop Afrikaanse dans in Destelbergen, workshop Afrikaanse dans in Melle, workshop Afrikaanse dans in Merelbeke, 0101workshop Afrikaanse dans in Heusden, workshop Afrikaanse dans in Zevergem, workshop Afrikaanse dans in De Pinte, workshop Afrikaanse dans in Sint-Martens-Latem, workshop Afrikaanse dans in Sint-Martens-Leerne, workshop Afrikaanse dans in Deinze, workshop Afrikaanse dans in Vosselare, workshop Afrikaanse dans in Nevele, workshop Afrikaanse dans in Landegem, workshop Afrikaanse dans in Merendree, workshop Afrikaanse dans in Alken, workshop Afrikaanse dans in As, workshop Afrikaanse dans in Beringen, workshop Afrikaanse dans in Bilzen, workshop Afrikaanse dans in Bocholt, workshop Afrikaanse dans in Borgloon, workshop Afrikaanse dans in Bree, workshop Afrikaanse dans in Diepenbeek, workshop Afrikaanse dans in Dilsen-Stokkem, workshop Afrikaanse dans in Genk, workshop Afrikaanse dans in Gingelom, workshop Afrikaanse dans in Halen, workshop Afrikaanse dans in Ham, workshop Afrikaanse dans in Hamont-Achel, workshop Afrikaanse dans in Hechtel-Eksel, workshop Afrikaanse dans in Heers, workshop Afrikaanse dans in Herk-de-Stad, workshop Afrikaanse dans in Herstappe, workshop Afrikaanse dans in Heusden-Zolder, workshop Afrikaanse dans in Hoeselt, workshop Afrikaanse dans in Houthalen-Helchteren, workshop Afrikaanse dans in Kinrooi, workshop Afrikaanse dans in Kortessem, workshop Afrikaanse dans in Lanaken, workshop Afrikaanse dans in Leopoldsburg, workshop Afrikaanse dans in Lommel, workshop Afrikaanse dans in Lummen, workshop Afrikaanse dans in Maaseik, workshop Afrikaanse dans in Maasmechelen, workshop Afrikaanse dans in Meeuwen-Gruitrode, workshop Afrikaanse dans in Neerpelt, workshop Afrikaanse dans in Nieuwerkerken, workshop Afrikaanse dans in Opglabbeek, workshop Afrikaanse dans in Overpelt, workshop Afrikaanse dans in Peer, workshop Afrikaanse dans in Riemst, workshop Afrikaanse dans in Sint-Truiden, workshop Afrikaanse dans in Tessenderlo, workshop Afrikaanse dans in Tongeren, workshop Afrikaanse dans in Voeren, 0151workshop Afrikaanse dans in Wellen            , workshop Afrikaanse dans in Zonhoven, workshop Afrikaanse dans in Zutendaal, workshop Afrikaanse dans in Aarschot, workshop Afrikaanse dans in Affligem, workshop Afrikaanse dans in Asse, workshop Afrikaanse dans in Beersel, workshop Afrikaanse dans in Begijnendijk, workshop Afrikaanse dans in Bekkevoort, workshop Afrikaanse dans in Bertem, workshop Afrikaanse dans in Bever, workshop Afrikaanse dans in Bierbeek, workshop Afrikaanse dans in Boortmeerbeek, workshop Afrikaanse dans in Boutersem, workshop Afrikaanse dans in Diest, workshop Afrikaanse dans in Dilbeek, workshop Afrikaanse dans in Drogenbos, workshop Afrikaanse dans in Galmaarden, workshop Afrikaanse dans in Geetbets, workshop Afrikaanse dans in Glabbeek, workshop Afrikaanse dans in Gooik, workshop Afrikaanse dans in Grimbergen, workshop Afrikaanse dans in Haacht, workshop Afrikaanse dans in Halle, workshop Afrikaanse dans in Herent, workshop Afrikaanse dans in Herne, workshop Afrikaanse dans in Hoegaarden, workshop Afrikaanse dans in Hoeilaart, workshop Afrikaanse dans in Holsbeek, workshop Afrikaanse dans in Huldenberg, workshop Afrikaanse dans in Kampenhout, workshop Afrikaanse dans in Kapelle-op-den-Bos, workshop Afrikaanse dans in Keerbergen, workshop Afrikaanse dans in Kortenaken, workshop Afrikaanse dans in Kortenberg, workshop Afrikaanse dans in Kraainem, workshop Afrikaanse dans in Landen, workshop Afrikaanse dans in Lennik, workshop Afrikaanse dans in Liedekerke, workshop Afrikaanse dans in Linkebeek, workshop Afrikaanse dans in Linter, workshop Afrikaanse dans in Londerzeel, workshop Afrikaanse dans in Lubbeek, workshop Afrikaanse dans in Machelen, workshop Afrikaanse dans in Meise, workshop Afrikaanse dans in Merchtem, workshop Afrikaanse dans in Opwijk, workshop Afrikaanse dans in Oud-Heverlee, workshop Afrikaanse dans in Overijse, workshop Afrikaanse dans in Pepingen, workshop Afrikaanse dans in Roosdaal, workshop Afrikaanse dans in Rotselaar, workshop Afrikaanse dans in Scherpenheuvel-Zichem, workshop Afrikaanse dans in Sint-Genesius-Rode, workshop Afrikaanse dans in Sint-Pieters-Leeuw, workshop Afrikaanse dans in Steenokkerzeel, workshop Afrikaanse dans in Ternat, workshop Afrikaanse dans in Tervuren, workshop Afrikaanse dans in Tielt-Winge, workshop Afrikaanse dans in Tienen, workshop Afrikaanse dans in Tremelo, Workshop Afrikaanse dans in Vilvoorde, workshop Afrikaanse dans in Wemmel, workshop Afrikaanse dans in Wezembeek-Oppem, workshop Afrikaanse dans in Zaventem, workshop Afrikaanse dans in Zemst, workshop Afrikaanse dans in Zoutleeuw, workshop Afrikaanse dans in Alveringem, workshop Afrikaanse dans in Anzegem, workshop Afrikaanse dans in Ardooie, workshop Afrikaanse dans in Avelgem, workshop Afrikaanse dans in Beernem, workshop Afrikaanse dans in Blankenberge, workshop Afrikaanse dans in Bredene, workshop Afrikaanse dans in Damme, workshop Afrikaanse dans in De Haan, workshop Afrikaanse dans in De Panne, workshop Afrikaanse dans in Deerlijk, workshop Afrikaanse dans in Dentergem, Workshop Afrikaanse dans in Diksmuide, workshop Afrikaanse dans in Gistel, workshop Afrikaanse dans in Harelbeke, workshop Afrikaanse dans in Heuvelland, workshop Afrikaanse dans in Hooglede, workshop Afrikaanse dans in Houthulst, workshop Afrikaanse dans in Ichtegem, workshop Afrikaanse dans in Ieper, workshop Afrikaanse dans in Ingelmunster, workshop Afrikaanse dans in Izegem, workshop Afrikaanse dans in Jabbeke, workshop Afrikaanse dans in Knokke-Heist, workshop Afrikaanse dans in Koekelare, workshop Afrikaanse dans in Koksijde, workshop Afrikaanse dans in Kortemark, workshop Afrikaanse dans in Kortrijk, workshop Afrikaanse dans in Kuurne, workshop Afrikaanse dans in Langemark-Poelkapelle, workshop Afrikaanse dans in Ledegem, workshop Afrikaanse dans in Lendelede, workshop Afrikaanse dans in Lichtervelde, 0251workshop Afrikaanse dans in Lo-Reninge, workshop Afrikaanse dans in Menen, workshop Afrikaanse dans in Mesen, workshop Afrikaanse dans in Meulebeke, workshop Afrikaanse dans in Middelkerke, workshop Afrikaanse dans in Moorslede, workshop Afrikaanse dans in Nieuwpoort, workshop Afrikaanse dans in Oostende, workshop Afrikaanse dans in Oostkamp, workshop Afrikaanse dans in Oostrozebeke, workshop Afrikaanse dans in Oudenburg, workshop Afrikaanse dans in Pittem, workshop Afrikaanse dans in Poperinge, workshop Afrikaanse dans in Roeselare, workshop Afrikaanse dans in Ruiselede, workshop Afrikaanse dans in Spiere-Helkijn, workshop Afrikaanse dans in Staden, workshop Afrikaanse dans in Tielt, workshop Afrikaanse dans in Torhout, workshop Afrikaanse dans in Veurne, workshop Afrikaanse dans in Vleteren, workshop Afrikaanse dans in Waregem, workshop Afrikaanse dans in Wervik, workshop Afrikaanse dans in Wevelgem, workshop Afrikaanse dans in Wielsbeke, workshop Afrikaanse dans in Wingene, workshop Afrikaanse dans in Zedelgem, workshop Afrikaanse dans in Zonnebeke, workshop Afrikaanse dans in Zuienkerke, workshop Afrikaanse dans in Zwevegem, workshop Afrikaanse dans in Aarlen, workshop Afrikaanse dans in Attert, workshop Afrikaanse dans in Aubange, workshop Afrikaanse dans in Bastenaken, workshop Afrikaanse dans in Bertogne, workshop Afrikaanse dans in Bertrix, workshop Afrikaanse dans in Bouillon, workshop Afrikaanse dans in Chiny, workshop Afrikaanse dans in Daverdisse, workshop Afrikaanse dans in Durbuy, workshop Afrikaanse dans in Érezée, workshop Afrikaanse dans in Étalle, workshop Afrikaanse dans in Fauvillers, workshop Afrikaanse dans in Florenville, workshop Afrikaanse dans in Gouvy, workshop Afrikaanse dans in Habay, workshop Afrikaanse dans in Herbeumont, workshop Afrikaanse dans in Hotton, workshop Afrikaanse dans in Houffalize, workshop Afrikaanse dans in La Roche-en-Ardenne, workshop Afrikaanse dans in Léglise, workshop Afrikaanse dans in Libin, workshop Afrikaanse dans in Libramont-Chevigny, workshop Afrikaanse dans in Manhay, workshop Afrikaanse dans in Marche-en-Famenne, workshop Afrikaanse dans in Martelange, workshop Afrikaanse dans in Meix-devant-Virton, workshop Afrikaanse dans in Messancy, workshop Afrikaanse dans in Musson, workshop Afrikaanse dans in Nassogne, workshop Afrikaanse dans in Neufchâteau, workshop Afrikaanse dans in Paliseul, workshop Afrikaanse dans in Rendeux, workshop Afrikaanse dans in Rouvroy, workshop Afrikaanse dans in Sainte-Ode, workshop Afrikaanse dans in Saint-Hubert, workshop Afrikaanse dans in Saint-Léger, workshop Afrikaanse dans in Tellin, workshop Afrikaanse dans in Tenneville, workshop Afrikaanse dans in Tintigny, workshop Afrikaanse dans in Vaux-sur-Sûre, workshop Afrikaanse dans in Vielsalm, workshop Afrikaanse dans in Virton, workshop Afrikaanse dans in Wellin, workshop Afrikaanse dans in Aiseau-Presles, workshop Afrikaanse dans in Anderlues, workshop Afrikaanse dans in Antoing, workshop Afrikaanse dans in Aat, workshop Afrikaanse dans in Beaumont, workshop Afrikaanse dans in Belœil, workshop Afrikaanse dans in Bernissart, workshop Afrikaanse dans in Binche, workshop Afrikaanse dans in Boussu, workshop Afrikaanse dans in 's-Gravenbrakel, Workshop Afrikaanse dans in Brugelette, workshop Afrikaanse dans in Brunehaut, workshop Afrikaanse dans in Celles, workshop Afrikaanse dans in Chapelle-lez-Herlaimont, workshop Afrikaanse dans in Charleroi, workshop Afrikaanse dans in Châtelet.

DSD_BE_NL_VGZ VRIJGEZELLENFEESTEN
vrijgezellenfeesten in Brussel, vrijgezellenfeesten in Antwerpen, vrijgezellenfeesten in Gent, vrijgezellenfeesten in Charleroi, vrijgezellenfeesten in Luik, vrijgezellenfeesten in Brugge, vrijgezellenfeesten in Namen, vrijgezellenfeesten in Leuven, vrijgezellenfeesten in Bergen, vrijgezellenfeesten in Mechelen, vrijgezellenfeesten in Aalst, vrijgezellenfeesten in La Louvière, vrijgezellenfeesten in Kortrijk, vrijgezellenfeesten in Hasselt, vrijgezellenfeesten in Sint-Niklaas, vrijgezellenfeesten in Oostende, vrijgezellenfeesten in Doornik, vrijgezellenfeesten in Genk, vrijgezellenfeesten in Seraing, vrijgezellenfeesten in Roeselare, vrijgezellenfeesten in Moeskroen, vrijgezellenfeesten in Verviers, vrijgezellenfeesten in Dendermonde, vrijgezellenfeesten in Beringen, vrijgezellenfeesten in Turnhout,

DSD_BE_NL_VGZ_AFRIKAANSEDANS
workshop Afrikaanse dans in Antwerpenworkshop Afrikaanse dans in Brusselworkshop Afrikaanse dans in Aalstworkshop Afrikaanse dans in Gentworkshop Afrikaanse dans in Sint-Niklaasworkshop Afrikaanse dans in Hasseltworkshop Afrikaanse dans in Bruggeworkshop Afrikaanse dans in Oostendeworkshop Afrikaanse dans in Leuvenworkshop Afrikaanse dans in Tongerenworkshop Afrikaanse dans in Dendermondeworkshop Afrikaanse dans in Turnhoutworkshop Afrikaanse dans in Kortrijkworkshop Afrikaanse dans in Mechelen.

DSD_BE_NL_VGZ_AXEBAHIA
workshop Braziliaanse dans axe bahia in Antwerpenworkshop Braziliaanse dans axe bahia in Brusselworkshop Braziliaanse dans axe bahia in Aalstworkshop Braziliaanse dans axe bahia in Gentworkshop Braziliaanse dans axe bahia in Sint-Niklaasworkshop Braziliaanse dans axe bahia in Hasseltworkshop Braziliaanse dans axe bahia in Bruggeworkshop Braziliaanse dans axe bahia in Oostendeworkshop Braziliaanse dans axe bahia in Leuvenworkshop Braziliaanse dans axe bahia in Tongerenworkshop Braziliaanse dans axe bahia in Dendermondeworkshop Braziliaanse dans axe bahia in Turnhoutworkshop Braziliaanse dans axe bahia in Kortrijkworkshop Braziliaanse dans axe bahia in Mechelen.

DSD_BE_NL_VGZ_BOLLYWOODDANS
workshop Indische dans bollywood in Antwerpenworkshop Indische dans bollywood in Brusselworkshop Indische dans bollywood in Aalstworkshop Indische dans bollywood in Gentworkshop Indische dans bollywood in Sint-Niklaasworkshop Indische dans bollywood in Hasseltworkshop Indische dans bollywood in Bruggeworkshop Indische dans bollywood in Oostendeworkshop Indische dans bollywood in Leuvenworkshop Indische dans bollywood in Tongerenworkshop Indische dans bollywood in Dendermondeworkshop Indische dans bollywood in Turnhoutworkshop Indische dans bollywood in Kortrijkworkshop Indische dans bollywood in Mechelen.

DSD_BE_NL_VGZ_BUIKDANS
workshop buikdans in Antwerpenworkshop buikdans in Brusselworkshop buikdans in Aalstworkshop buikdans in Gentworkshop buikdans in Sint-Niklaasworkshop buikdans in Hasseltworkshop buikdans in Bruggeworkshop buikdans in Oostendeworkshop buikdans in Leuvenworkshop buikdans in Tongerenworkshop buikdans in Dendermondeworkshop buikdans in Turnhoutworkshop buikdans in Kortrijkworkshop buikdans in Mechelen.

DSD_BE_NL_VGZ_COCKTAILSMAKEN

workshop cocktails maken in Antwerpen
workshop cocktails maken in Brusselworkshop cocktails maken in Aalstworkshop cocktails maken in Gentworkshop cocktails maken in Sint-Niklaasworkshop cocktails maken in Hasseltworkshop cocktails maken in Bruggeworkshop cocktails maken in Oostendeworkshop cocktails maken in Leuvenworkshop cocktails maken in Tongerenworkshop cocktails maken in Dendermondeworkshop cocktails maken in Turnhoutworkshop cocktails maken in Kortrijkworkshop cocktails maken in Mechelen.

DSD_BE_NL_VGZ_COCKTAILSHAKEN
workshop cocktails shaken in Antwerpenworkshop cocktails shaken in Brusselworkshop cocktails shaken in Aalstworkshop cocktails shaken in Gentworkshop cocktails shaken in Sint-Niklaasworkshop cocktails shaken in Hasseltworkshop cocktails shaken in Bruggeworkshop cocktails shaken in Oostendeworkshop cocktails shaken in Leuvenworkshop cocktails shaken in Tongerenworkshop cocktails shaken in Dendermondeworkshop cocktails shaken in Turnhoutworkshop cocktails shaken in Kortrijkworkshop cocktails shaken in Mechelen.

DSD_BE_NL_VGZ_COCKTAILSMIXEN
workshop cocktails mixen in Antwerpenworkshop cocktails mixen in Brusselworkshop cocktails mixen in Aalstworkshop cocktails mixen in Gentworkshop cocktails mixen in Sint-Niklaasworkshop cocktails mixen in Hasseltworkshop cocktails mixen in Bruggeworkshop cocktails mixen in Oostendeworkshop cocktails mixen in Leuvenworkshop cocktails mixen in Tongerenworkshop cocktails mixen in Dendermondeworkshop cocktails mixen in Turnhoutworkshop cocktails mixen in Kortrijkworkshop cocktails mixen in Mechelen.

DSD_BE_NL_VGZ_COUNTRYLINEDANCE
workshop country line dance in Antwerpen
workshop country line dance in Brusselworkshop country line dance in Aalstworkshop country line dance in Gentworkshop country line dance in Sint-Niklaasworkshop country line dance in Hasseltworkshop country line dance in Bruggeworkshop country line dance in Oostendeworkshop country line dance in Leuvenworkshop country line dance in Tongerenworkshop country line dance in Dendermondeworkshop country line dance in Turnhoutworkshop country line dance in Kortrijkworkshop country line dance in Mechelen.

DSD_BE_NL_VGZ_DJEMBE
workshop djembe trommelen in Antwerpenworkshop djembe trommelen in Brusselworkshop djembe trommelen in Aalstworkshop djembe trommelen in Gentworkshop djembe trommelen in Sint-Niklaasworkshop djembe trommelen in Hasseltworkshop djembe trommelen in Bruggeworkshop djembe trommelen in Oostendeworkshop djembe trommelen in Leuvenworkshop djembe trommelen in Tongerenworkshop djembe trommelen in Dendermondeworkshop djembe trommelen in Turnhoutworkshop djembe trommelen in Kortrijkworkshop djembe trommelen in Mechelen.

DSD_BE_NL_VGZ_LIMBODANCE
workshop limbo in Antwerpenworkshop limbo in Brusselworkshop limbo in Aalstworkshop limbo in Gentworkshop limbo in Sint-Niklaasworkshop limbo in Hasseltworkshop limbo in Bruggeworkshop limbo in Oostendeworkshop limbo in Leuvenworkshop limbo in Tongerenworkshop limbo in Dendermondeworkshop limbo in Turnhoutworkshop limbo in Kortrijkworkshop limbo in Mechelen.

DSD_BE_NL_VGZ_MERENGUE
workshop merengue in Antwerpenworkshop merengue in Brusselworkshop merengue in Aalstworkshop merengue in Gentworkshop merengue in Sint-Niklaasworkshop merengue in Hasseltworkshop merengue in Bruggeworkshop merengue in Oostendeworkshop merengue in Leuvenworkshop merengue in Tongerenworkshop merengue in Dendermondeworkshop merengue in Turnhoutworkshop merengue in Kortrijkworkshop merengue in Mechelen.

DSD_BE_NL_VGZ_PAALDANSEN
workshop paaldans in Antwerpenworkshop paaldans in Brusselworkshop paaldans in Aalstworkshop paaldans in Gentworkshop paaldans in Sint-Niklaasworkshop paaldans in Hasseltworkshop paaldans in Bruggeworkshop paaldans in Oostendeworkshop paaldans in Leuvenworkshop paaldans in Tongerenworkshop paaldans in Dendermondeworkshop paaldans in Turnhoutworkshop paaldans in Kortrijkworkshop paaldans in Mechelen.

DSD_BE_NL_VGZ_REGGAETON
workshop Jamaicaanse dans reggaeton in Antwerpenworkshop Jamaicaanse dans reggaeton in Brusselworkshop Jamaicaanse dans reggaeton in Aalstworkshop Jamaicaanse dans reggaeton in Gentworkshop Jamaicaanse dans reggaeton in Sint-Niklaasworkshop Jamaicaanse dans reggaeton in Hasseltworkshop Jamaicaanse dans reggaeton in Bruggeworkshop Jamaicaanse dans reggaeton in Oostendeworkshop Jamaicaanse dans reggaeton in Leuvenworkshop Jamaicaanse dans reggaeton in Tongerenworkshop Jamaicaanse dans reggaeton in Dendermondeworkshop Jamaicaanse dans reggaeton in Turnhoutworkshop Jamaicaanse dans reggaeton in Kortrijkworkshop Jamaicaanse dans reggaeton in Mechelen.

DSD_BE_NL_VGZ_SALSA
workshop salsa in Antwerpenworkshop salsa in Brusselworkshop salsa in Aalstworkshop salsa in Gentworkshop salsa in Sint-Niklaasworkshop salsa in Hasseltworkshop salsa in Bruggeworkshop salsa in Oostendeworkshop salsa in Leuvenworkshop salsa in Tongerenworkshop salsa in Dendermondeworkshop salsa in Turnhoutworkshop salsa in Kortrijkworkshop salsa in Mechelen.

DSD_BE_NL_VGZ_SAMBADANS
workshop Braziliaanse dans Samba in Antwerpenworkshop Braziliaanse dans Samba in Brusselworkshop Braziliaanse dans Samba in Aalstworkshop Braziliaanse dans Samba in Gentworkshop Braziliaanse dans Samba in Sint-Niklaasworkshop Braziliaanse dans Samba in Hasseltworkshop Braziliaanse dans Samba in Bruggeworkshop Braziliaanse dans Samba in Oostendeworkshop Braziliaanse dans Samba in Leuvenworkshop Braziliaanse dans Samba in Tongerenworkshop Braziliaanse dans Samba in Dendermondeworkshop Braziliaanse dans Samba in Turnhoutworkshop Braziliaanse dans Samba in Kortrijkworkshop Braziliaanse dans Samba in Mechelen.

DSD_BE_NL_VGZ_STREETDANCE
workshop streetdance in Antwerpenworkshop streetdance in Brusselworkshop streetdance in Aalstworkshop streetdance in Gentworkshop streetdance in Sint-Niklaasworkshop streetdance in Hasseltworkshop streetdance in Bruggeworkshop streetdance in Oostendeworkshop streetdance in Leuvenworkshop streetdance in Tongerenworkshop streetdance in Dendermondeworkshop streetdance in Turnhoutworkshop streetdance in Kortrijkworkshop streetdance in Mechelen.

DSD_BE_NL_VGZ_STRIPTEASEDANS
workshop striptease dance in Antwerpenworkshop striptease dance in Brusselworkshop striptease dance in Aalstworkshop striptease dance in Gentworkshop striptease dance in Sint-Niklaasworkshop striptease dance in Hasseltworkshop striptease dance in Bruggeworkshop striptease dance in Oostendeworkshop striptease dance in Leuvenworkshop striptease dance in Tongerenworkshop striptease dance in Dendermondeworkshop striptease dance in Turnhoutworkshop striptease dance in Kortrijkworkshop striptease dance in Mechelen.

DSD_BE_NL_VGZ_COCKTAILSMAKEN GROEPSUITJE
Groepsuitje cocktails maken in Brussel, groepsuitje cocktails maken in Antwerpen, groepsuitje cocktails maken in Gent, groepsuitje cocktails maken in Charleroi, groepsuitje cocktails maken in Luik, groepsuitje cocktails maken in Brugge, groepsuitje cocktails maken in Namen, groepsuitje cocktails maken in Leuven, groepsuitje cocktails maken in Bergen, groepsuitje cocktails maken in Mechelen, groepsuitje cocktails maken in Aalst, groepsuitje cocktails maken in La Louvière, groepsuitje cocktails maken in Kortrijk, groepsuitje cocktails maken in Hasselt, groepsuitje cocktails maken in Sint-Niklaas, groepsuitje cocktails maken in Oostende, groepsuitje cocktails maken in Doornik, groepsuitje cocktails maken in Genk, groepsuitje cocktails maken in Seraing, groepsuitje cocktails maken in Roeselare, groepsuitje cocktails maken in Moeskroen, groepsuitje cocktails maken in Verviers, groepsuitje cocktails maken in Dendermonde, groepsuitje cocktails maken in Beringen, groepsuitje cocktails maken in Turnhout,


DSD_BE_NL_VGZ COCKTAILSMAKEN VRIJGEZELLENAVOND
vrijgezellenavond cocktails maken in Brussel, vrijgezellenavond cocktails maken in Antwerpen, vrijgezellenavond cocktails maken in Gent, vrijgezellenavond cocktails maken in Charleroi, vrijgezellenavond cocktails maken in Luik, vrijgezellenavond cocktails maken in Brugge, vrijgezellenavond cocktails maken in Namen, vrijgezellenavond cocktails maken in Leuven, vrijgezellenavond cocktails maken in Bergen, vrijgezellenavond cocktails maken in Mechelen, vrijgezellenavond cocktails maken in Aalst, vrijgezellenavond cocktails maken in La Louvière, vrijgezellenavond cocktails maken in Kortrijk, vrijgezellenavond cocktails maken in Hasselt, vrijgezellenavond cocktails maken in Sint-Niklaas, vrijgezellenavond cocktails maken in Oostende, vrijgezellenavond cocktails maken in Doornik, vrijgezellenavond cocktails maken in Genk, vrijgezellenavond cocktails maken in Seraing, vrijgezellenavond cocktails maken in Roeselare, vrijgezellenavond cocktails maken in Moeskroen, vrijgezellenavond cocktails maken in Verviers, vrijgezellenavond cocktails maken in Dendermonde, vrijgezellenavond cocktails maken in Beringen, vrijgezellenavond cocktails maken in Turnhout,

DSD_BE_VGZ_AFRIKAANSEDANS|
VGZ_AFRIKAANSEDANS_GROEPSUITJE|VGZ_AFRIKAANSEDANS_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_AFRIKAANSEDANS_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_AFRIKAANSEDANS_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_AFRIKAANSEDANS_VRIJGEZELLENUITJE.

DSD_BE_VGZ_AXEBAHIA|
VGZ_AXEBAHIA_GROEPSUITJE|VGZ_AXEBAHIA_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_AXEBAHIA_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_AXEBAHIA_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_AXEBAHIA_VRIJGEZELLENUITJE.

DSD_BE_VGZ_BOLLYWOODDANS|
VGZ_BOLLYWOODDANS_GROEPSUITJE|VGZ_BOLLYWOODDANS_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_BOLLYWOODDANS_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_BOLLYWOODDANS_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_BOLLYWOODDANS_VRIJGEZELLENUITJE.

DSD_BE_VGZ_BUIKDANS|
VGZ_BUIKDANS_GROEPSUITJE|VGZ_BUIKDANS_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_BUIKDANS_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_BUIKDANS_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_BUIKDANS_VRIJGEZELLENUITJE.

DSD_BE_VGZ_COCKTAILSMAKEN|
VGZ_COCKTAILSMAKEN_GROEPSUITJE|VGZ_COCKTAILSMAKEN_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_COCKTAILSMAKEN_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_COCKTAILSMAKEN_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_COCKTAILSMAKEN_VRIJGEZELLENUITJE.

DSD_BE_VGZ_COCKTAILSHAKEN|
VGZ_COCKTAILSHAKEN_GROEPSUITJE|VGZ_COCKTAILSHAKEN_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_COCKTAILSHAKEN_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_COCKTAILSHAKEN_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_COCKTAILSHAKEN_VRIJGEZELLENUITJE.

DSD_BE_VGZ_COCKTAILSMIXEN|
VGZ_COCKTAILSMIXEN_GROEPSUITJE|VGZ_COCKTAILSMIXEN_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_COCKTAILSMIXEN_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_COCKTAILSMIXEN_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_COCKTAILSMIXEN_VRIJGEZELLENUITJE.

DSD_BE_VGZ_COUNTRYLINEDANCE|
VGZ_COUNTRYLINEDANCE_GROEPSUITJE|VGZ_COUNTRYLINEDANCE_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_COUNTRYLINEDANCE_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_COUNTRYLINEDANCE_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_COUNTRYLINEDANCE_VRIJGEZELLENUITJE.

DSD_BE_VGZ_DJEMBE|
VGZ_DJEMBE_GROEPSUITJE|VGZ_DJEMBE_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_DJEMBE_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_DJEMBE_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_DJEMBE_VRIJGEZELLENUITJE.

DSD_BE_VGZ_LIMBODANCE|
VGZ_LIMBODANCE_GROEPSUITJE|VGZ_LIMBODANCE_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_LIMBODANCE_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_LIMBODANCE_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_LIMBODANCE_VRIJGEZELLENUITJE.

DSD_BE_VGZ_MERENGUE|
VGZ_MERENGUE_GROEPSUITJE|VGZ_MERENGUE_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_MERENGUE_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_MERENGUE_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_MERENGUE_VRIJGEZELLENUITJE.

DSD_BE_VGZ_PAALDANSEN|
VGZ_PAALDANSEN_GROEPSUITJE|VGZ_PAALDANSEN_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_PAALDANSEN_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_PAALDANSEN_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_PAALDANSEN_VRIJGEZELLENUITJE.

DSD_BE_VGZ_REGGAETON|
VGZ_REGGAETON_GROEPSUITJE|VGZ_REGGAETON_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_REGGAETON_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_REGGAETON_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_REGGAETON_VRIJGEZELLENUITJE.

DSD_BE_VGZ_SALSA|
VGZ_SALSA_GROEPSUITJE|VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENUITJE.

DSD_BE_VGZ_SAMBADANS|
VGZ_SAMBADANS_GROEPSUITJE|VGZ_SAMBADANS_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_SAMBADANS_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_SAMBADANS_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_SAMBADANS_VRIJGEZELLENUITJE.

DSD_BE_VGZ_STREETDANCE|
VGZ_STREETDANCE_GROEPSUITJE|VGZ_STREETDANCE_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_STREETDANCE_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_STREETDANCE_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_STREETDANCE_VRIJGEZELLENUITJE.

DSD_BE_VGZ_STRIPTEASEDANS|
VGZ_STRIPTEASEDANS_GROEPSUITJE|VGZ_STRIPTEASEDANS_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_STRIPTEASEDANS_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_STRIPTEASEDANS_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_STRIPTEASEDANS_VRIJGEZELLENUITJE.