Agenda

2 WEEKSE DANS – EN PERCUSSIEREIS
NAAR SENEGAL 08 APRIL T/M 18 APRIL 2019
Om de 2 jaar organiseer Dansschool Djiba een dans-percussiereis naar Saly geboorteland Senegal om 2 weken lang te genieten van Senegalese dans-en percussielessen, uitstapjes en lekker local eten/drinken in een prachtige plek aan de Senegalese kust.Kom mee genieten van de Senegalese cultuur, kunst, tradie en manier van leven in het land van Terranga.
DEELNAME BEVESTIGEN VOOR 01 MAART 2019.
Tel 0472 66 47 18

Inschrijven mailen naar: Saly.djiba@hotmail.com

Lokale mensen zorgen voor eten, animatie, vervoer en logies. De bedoeling van de workshop is de lokale bevolking werk te verschaffen en kennis te maken met de gewoontes en de Senegalese cultuur op een aangename manier via dans, percussie en uitstappen.

Zaterdag 8/04, vertrek te Brussel en Aankomst om 15H30 in de luchthaven te Dakar. Onze eigen bus brengt ons naar SOMONE, een dorp tussen SALY-PORTUGAL en NGUEKOKH, zo’n 50 km van Dakar. Hier nemen we onze intrek in een vlak aan zee gelegen villa, die beschikt over een aantal tweepersoonskamers met privé douche. De villa heeft ook een living, een keuken, een zwembad en een terras. Dit is onze verblijfplaats voor de hele workshop, waar we elke ochtend zullen ontbijten en meestal ook van het avondmaal zullen genieten.

Workshops percussie en Afrikaanse dans, en …
In de eerste week zijn er 4 dagen waarin lessen gegeven worden : maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. In de tweede week zijn er drie lesdagen voorzien : maandag, woensdag en vrijdag. In de voormiddag zijn er telkens lessen Percussie (of djembé), in de late namiddag Afrikaanse dans. Op deze dagen is er ’s avonds animatie voorzien: een Cora-concert, een concert met balafon, een dansavond met DJ, een voorstelling van Djolafolkloredansen, enz.

Excursies naar …
Op de dagen waarin geen les wordt gegeven, zijn er na het ontbijt excursies voorzien, verspreid over de 2 weken. We voorzien …

- SINE-SALOUM en ÎLE DES OISEAUX : Na het ontbijt vertrekken we met de bus naar de Siné- Saloum. Na het bezoek en de lunch varen we met de pirogue naar het Île des Oiseaux (het vogel eiland);

- In het PARC BANDIA doen we een safari. Lunch met zicht op de krokodillen! - De ambachtelijke markt van DAKAR : na de lunch brengen we een bezoek aan ÎLE DE GOREE, het beruchte Slaveneiland, geklasseerd door de UNESCO.

- LE LAC ROSE : we bezoeken een meer waar men aan zoutwinning doet. De algen ontstaan door het hoog mineraalgehalte en deze kleuren het meer roze ;

- M’BOUR : de vismarkt in een stad vlakbij SALY;

- Een DORP IN DE BROUSSE, waar we o.a. picknicken in de schaduw van de baobab-bomen;

- De SANDAGA-markt en bezoek aan het centrum te Dakar. Na de lunch brengen we een bezoek aan het Millenium-standbeeld?

Budget ……
De prijs voor de 10 dagen is 1.000 €; kinderen onder de 14 jaar 600 €, onder de 8 jaar 500€. Hierin is het vliegtuigticket NIET inbegrepen. Wel inbegrepen zijn : het verblijf in de villa, alle ontbijten en alle avondmalen, en ook de lunch tijdens de excursies (op de dagen dat de lessen gegeven worden, kunnen de deelnemers de lunch bestellen ter plaatse of in het dorp). Ook de excursies, het vervoer en de animaties zijn in deze prijs inbegrepen.

DEELNAME BEVESTIGEN VOOR 15 MAART 2018.
Tel 0472 66 47 18 BETALING VOOR 2 FEBRUARI 2019 MINIMUM 10 DEELNEMERS Email: Saly.djiba@hotmail.com

Linkpartners

Okapi-Events
Vrijgezellen feesten, teambuilding, workshps op je eigen locatie

Salsa Antwerpen Events
Salsa dansen en cocktails maken in Antwerpen, Brussel, Gent, Leuven, Aalst, Kortrijk, Mechelen

Cocktails Maken Events
Onze cocktail shakers bieden je de workshop cocktails shaken/maken aan op je eigen locatie voor groepen

Djembe Antwerpen Events
Djembe workshop en Afrikaanse dans workshop op je eigen locatie