samba dance workshop

Workshop samba in Antwerpen bij je thuis|
Braziliaanse vrijgezellenfeest in Antwerpen op locatie
workshop Braziliaanse dans samba in Antwerpen| vrijgezellenfeest met Braziliaanse dans sambaworkshop in Antwerpen bij je thuis, op een zelf gekozen locatie of op een van onze locaties naar keuze door heel België.

Ga je een vrijgezellenfeest in Antwerpen organiseren? Dansschool Djiba zorgt ervoor dat het een onvergetelijke ervaring wordt, geheel aangepast aan jouw specifieke wensen. Voor Dansschool Djiba is het een uitdaging om deze optimaal in vervulling te laten gaan. Wat denk je bijvoorbeeld van onze unieke en originele workshop samba in Antwerpen? Met onze Braziliaanse dans samba workshop in Antwerpen leer je op je vrijgezellenfeest gedurende een uurtje of langer met veel plezier samen Braziliaanse dans samba dansen.Met onze samba lessen in Antwerpen leer je op een vrijgezellenavond in Antwerpen gedurende een uur of langer met veel plezier samen Braziliaanse dans samba.

Compleet avondje uit
Het thema van de avond/middag is samba dansen. Natuurlijk geniet je van het Braziliaanse dans samba , maar ook van eventueel een diner en/of een workshop cocktails shaken met exotische cocktail recepten om de avond op een toffe manier te starten of te sluiten.Dansschool Djiba bied je de gelegenheid om elk onderdeel van deze samba avond los te boeken van elkaar. Bijv. alleen een samba workshop, of een diner, of een cocktailworkshop, óf een combinatie van twee van deze mogelijkheden, bijv. een diner met een samba workshop of een diner met workshop cocktails shaken.

Natuurlijk leer je hoe de samba gedanst moet worden, maar onze samba workshop is vooral gericht op het beleven van ongelooflijk veel plezier!

Onze Braziliaanse sambadans workshop kunnen worden verzorgd op onze vastlocatie in Antwerpen:

Via Via Antwerpen
Wolstraat 43
2000 Antwerpen

of op locaties waarmee wij samenwerkingsverbanden hebben:

Antwerpen, Brussel, Bornem, Diepenbeek, Gent, Geel, Brugge, Leuven, Mechelen, Nederzwalm-Hermelgem, Ninove, Aalst, Kortrijk, Hasselt, Lier, Lochristi, Loppem, Lommel, Mol, Oostende, Roeselare en Zandvliet.

maar wil je de workshop Braziliaanse dans Samba houden op een zelf gekozen locatie of gewoon gezellig bij je thuis, dan is dat voor ons ook geen enkel probleem. Dit geldt zowel voor België, Nederland, Frankrijk, Luxemburg als voor Duitsland.Wil je iets echt origineels, dan heeft Dansschool Djiba alles in huis om een spetterende vrijgezellenfeest met sambadansworkshop voor jou, je vrienden, familie of kennissen te verzorgen. Doe het eens anders dan anders! Wij helpen je graag om een geschikt programma op maat te maken voor je samba workshop of voor één van onze andere workshops zoals Cocktail shaken workshop. Al onze workshops zijn te combineren met een diner.

Beschrijving workshop Samba
Braziliaanse dans – Carnavalsfeer – Snelle heupbewegingen–Spectaculair voetenwerkOorsprong en achtergrond
De geschiedenis van de Braziliaanse dans samba gaat terug naar het begin van de 20ste eeuw en is een samensmelting van muziek uit de Indiaanse, Europese en Afrikaanse cultuur. De basis, het ritme, is onmiskenbaar gebaseerd op Afrikaanse muziek die slaven uit de Portugese Kolonies Mozambique en Angola hebben meegenomen. Volgens sommigen is het woord “Samba”of “Semba” zelfs van Afrikaanse origine. Het betekent in de Kimbundu en Mgangela talen van Angola buikstoot of umbigada. Het zou gaan om een traditionele krijgsdans waarbij de deelnemers trommelend en zingend in een kring staan.

De buikstoot was – en is nog steeds in een aantal bestaande sambavormen – een manier om de beurt door te geven aan iemand anders.Inhoud van de workshop
Er wordt een korte uitleg gegeven over de oorsprong en het ontstaan van de Braziliaanse dans Samba.
We beginnen met eenvoudige basispassen, ondersteund door het geluid van Braziliaanse Samba muziek.
Gaandeweg de workshop worden de passen en combinaties ingewikkelder tot we aan het eind van de workshop tot een choreografische dans komen.
Natuurlijk wordt de vrijgezel extra in het zonnetje gezet; hoe? Dat verklappen wij nog niet.
Je denkt geen ritmegevoel te hebben? Des te leuker is het om deze workshop bij te wonen; echt iedereen kan het leren en ook iedereen kan plezier maken.Diner bij een locatie waarmee we samenwerkingsverbanden hebben

Wat regelt Dansschool Djiba?
De reservering bij het restaurant voor het gebruik van de zaal voor de workshop(s)/show. De eventuele zaalhuur wordt ter plekke verrekend door de klant met de locatie.
De reservering van het diner, exclusief de inhoud

Wat moet je zelf regelen?
De inhoud van het diner moet je zelf afstemmen met het restaurant via e-mail of telefoon na 18.00 uur. Op verzoek geeft het restaurant je dan de prijslijst en de beschrijving van het buffet/menu. Mochten er speciale wensen zijn voor het diner (bijv. i.v.m. dieet of allergie), dan dien je dit zelf door te geven aan het restaurant.
De meeste restaurants hebben een seizoensdiner of buffet (afhankelijk van het restaurant).

Betaling en voorwaarden
Dansschool Djiba brengt bij jou de gewenste workshop(s) in rekening d.m.v. toezending van een factuur, die vooraf betaald dient te worden (let op de uiterste betaaldatum onderaan de factuur).
De betaling van het diner en de drankjes tijdens het diner worden rechtstreeks door jou betaald aan het restaurant op de dag zelf.
Cocktails die zijn gemaakt tijdens de cocktailworkshop mogen niet worden meegenomen aan de dinertafel. Dit geldt voor alle restaurants.

Nog even alle voordelen op een rijtje:
We werken uitsluitend met professionele samba docenten die ruime ervaring hebben in het entertainen van gasten met verschillende achtergronden
Samba workshop zonder diner eveneens mogelijk, exclusief zaalhuur
Workshop en diner op één locatie; gezelliger, makkelijk en eenvoudig met parkeren
Voor bijna elk budget kunnen we een leuk programma samenstellen

Algemene workshop informatie:
Standaardduur: 60 minuten, Mini- samba workshop
Aanvangstijd: naar keuze. Afhankelijk van beschikbaarheid van docent en locatie.
Locatie: we komen naar jouw locatie toe of jij komt naar één van de locaties toe waarmee wij samenwerken.

Diverse mogelijkheden voor de Samba workshop:Mini- samba workshop (60 minuten)
In 1 uur tijd brengen we je van niets - naar iets - naar een eenvoudige choreografie

Super- sambadansworkshop (90 minuten)
In 1,5 uur tijd brengen we je van niets - naar iets - naar een uitgebreidere choreografie

Luxe- samba dansworkshop (120 minuten)
In 2 uur tijd brengen we je van niets - naar iets - naar een gedetailleerde choreografie

Combinatie van diverse workshops
Het is altijd mogelijk om meerdere soorten workshops na elkaar te volgen (bijvoorbeeld eerst een workshop samba en daarna een workshop cocktails shaken ).
Keuze uit: Samba, Braziliaanse dans samba, orientaalse buikdans, Braziliaanse vechtdans capoeira, Braziliaanse dans axé bahia, Braziliaanse dans forró, Braziliaanse dans Braziliaanse dans samba, Dominikaanse dans bachata, Cubaanse dans Braziliaanse dans samba, Braziliaanse dans samba, Braziliaanse dans samba, Dominikaanse dans Braziliaanse dans samba, paaldansen, Jamaicaanse dans Braziliaanse dans samba, samba dansen, Braziliaanse dans samba

Prijsopbouw
Dansschool Djiba hanteert voor alle workshops dezelfde prijsopbouw:
*Groep tot 10 personen: starttarief
*Groep van 10-20 personen: starttarief plus prijs per persoon boven de 10 deelnemers
*Groep > 20 personen: aangepaste tarieven op aanvraag

Aanvragen van een offerte voor een Samba workshop:
Een vrijblijvende offerte kan je aanvragen door het offerteformulier onderaan de pagina zo volledig mogelijk in te vullen.

Ook als een aantal onderwerpen nog niet bekend zijn, vermeld dat dan ook, zodat wij daar rekening mee kunnen houden.

Voor een efficiënte afhandeling vragen wij om de gewenste samba workshop, je naam, e-mailadres en telefoonnummer zorgvuldig in te vullen.

Middels de onderstaande link kan je ons een e-mail sturen of een offerte aanvragen. We streven er naar om binnen maximaal 5 werkdagen te reageren.

Klik hier voor een offerte

* Je offerteformulier wordt gestuurd naar info@dansschool-djiba.be

Standaard procedure
Na ontvangst van je ingevulde contactformulier stellen wij de offerte op. Je ontvangt deze op het e-mailadres dat je hebt ingevuld. Als je akkoord gaat met de offerte stuur je een email terug met je bevestiging en eventuele aanpassingen. Er volgt dan een tussentijdse bevestiging, waarna wij de docent(en) voor de workshop(s) en de gewenste locatie gaan reserveren. Zodra wij van beiden een bevestiging hebben ontvangen volgt de definitieve bevestiging, samen met de digitale factuur.

Let op: wij beschouwen de reservering als definitief zodra het bedrag op onze rekening is bijgeschreven. Wij verzoeken je om op tijd te betalen (zie de uiterste betaaldatum onderaan op de factuur); na deze datum kunnen wij de reservering niet meer garanderen.

Last Minute
Een aanvraag van een workshop/optreden die binnen 2 dagen moet plaatsvinden heeft een aangepaste procedure. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op (Nathalie Iyeli T.+32(0)485/78.08.39) tijdens werkdagen tussen 16.00 en 21.00 uur of per sms onder vermelding van:

De gewenste datum van de workshop
Welk type workshop
De gewenste aanvangstijd
Het aantal deelnemers
De stad waar de workshop moet plaatsvinden
Wel of niet een eigen locatie ter beschikking?

Het telefoonnummer of e-mailadres waar we je kunnen bereiken
Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Onze boekings- en annuleringsvoorwaarden
De bevestiging is bindend voor het minimale aantal deelnemers
Er wordt geen restitutie verleend bij annulering van het aantal deelnemers na verzending van de bevestiging en digitale factuur
Eventuele extra deelnemers kunnen uiterlijk 2 (werk)dagen van tevoren nog aangemeld worden via e-mail
Pas na tijdige ontvangst van de betaling is de reservering definitief
Betaling dient plaats te vinden voor de uiterste betaaldatum die je vindt onderaan onze factuur
Zolang je betaling niet is bijgeschreven op onze rekening, behouden wij ons het recht voor om indien noodzakelijk tijdstippen, programma of locatie te wijzigen
Voor annulering: klik op: annuleringsvoorwaarden.Unieke Braziliaanse dans samba dansworkshops landelijk op locatie:
Dansschool Djiba heeft unieke concepten. Je kan zelf kiezen waar je een sambadansworkshop wil organiseren. Desgewenst komen we naar de locatie van je wensen. Voor een workshop Braziliaanse dans Samba in Antwerpenworkshop Braziliaanse dans Samba in Brusselworkshop Braziliaanse dans Samba in Aalstworkshop Braziliaanse dans Samba in Gentworkshop Braziliaanse dans Samba in Sint-Niklaasworkshop Braziliaanse dans Samba in Hasseltworkshop Braziliaanse dans Samba in Bruggeworkshop Braziliaanse dans Samba in Oostendeworkshop Braziliaanse dans Samba in Leuvenworkshop Braziliaanse dans Samba in Tongerenworkshop Braziliaanse dans Samba in Dendermondeworkshop Braziliaanse dans Samba in Turnhoutworkshop Braziliaanse dans Samba in Kortrijkworkshop Braziliaanse dans Samba in Mechelen. We hebben ook veel onmisbare tips voor een spetterend sambaworkshop in Antwerpen of workshop samba in Antwerpen. Met deze tips wordt je activiteit in Antwerpen een groot feest!

DSD_BE_VGZ_SAMBADANS
workshop Braziliaanse dans samba in Brussel, workshop Braziliaanse dans samba in Antwerpen, workshop Braziliaanse dans samba in Gent, workshop Braziliaanse dans samba in Charleroi, workshop Braziliaanse dans samba in Luik, workshop Braziliaanse dans samba in Brugge, workshop Braziliaanse dans samba in Namen, workshop Braziliaanse dans samba in Leuven, workshop Braziliaanse dans samba in Bergen, workshop Braziliaanse dans samba in Mechelen, workshop Braziliaanse dans samba in Aalst, workshop Braziliaanse dans samba in La Louvière, workshop Braziliaanse dans samba in Kortrijk, workshop Braziliaanse dans samba in Hasselt, workshop Braziliaanse dans samba in Sint-Niklaas, workshop Braziliaanse dans samba in Oostende, workshop Braziliaanse dans samba in Doornik, workshop Braziliaanse dans samba in Genk, workshop Braziliaanse dans samba in Seraing, workshop Braziliaanse dans samba in Roeselare, workshop Braziliaanse dans samba in Moeskroen, workshop Braziliaanse dans samba in Verviers, workshop Braziliaanse dans samba in Dendermonde, workshop Braziliaanse dans samba in Beringen, workshop Braziliaanse dans samba in Turnhout, workshop Braziliaanse dans samba in Vilvoorde, workshop Braziliaanse dans samba in Lokeren, workshop Braziliaanse dans samba in Sint-Truiden, workshop Braziliaanse dans samba in Herstal, workshop Braziliaanse dans samba in Geel, workshop Braziliaanse dans samba in Ninove, workshop Braziliaanse dans samba in Halle, workshop Braziliaanse dans samba in Waregem, workshop Braziliaanse dans samba in Châtelet, workshop Braziliaanse dans samba in Ieper, workshop Braziliaanse dans samba in Lier, workshop Braziliaanse dans samba in Lommel, workshop Braziliaanse dans samba in Waver, workshop Braziliaanse dans samba in Binche, workshop Braziliaanse dans samba in Tienen, workshop Braziliaanse dans samba in Menen, workshop Braziliaanse dans samba in Geraardsbergen, workshop Braziliaanse dans samba in Bilzen, workshop Braziliaanse dans samba in Ottignies-Louvain-la-Neuve, workshop Braziliaanse dans samba in Tongeren, workshop Braziliaanse dans samba in Oudenaarde, workshop Braziliaanse dans samba in Deinze, workshop Braziliaanse dans samba in Aarschot, workshop Braziliaanse dans samba in Aat, workshop Braziliaanse dans samba in Aarlen, workshop Braziliaanse dans samba in Herentals, workshop Braziliaanse dans samba in Izegem, workshop Braziliaanse dans samba in Harelbeke, workshop Braziliaanse dans samba in Nijvel, workshop Braziliaanse dans samba in Zinnik, workshop Braziliaanse dans samba in Andenne, workshop Braziliaanse dans samba in Ronse, workshop Braziliaanse dans samba in Zottegem, workshop Braziliaanse dans samba in Mortsel, workshop Braziliaanse dans samba in Maaseik, workshop Braziliaanse dans samba in Gembloers, workshop Braziliaanse dans samba in Diest, workshop Braziliaanse dans samba in Saint-Ghislain, workshop Braziliaanse dans samba in Fleurus, workshop Braziliaanse dans samba in Scherpenheuvel-Zichem, workshop Braziliaanse dans samba in 's-Gravenbrakel, workshop Braziliaanse dans samba in Hoei, workshop Braziliaanse dans samba in Hoogstraten, workshop Braziliaanse dans samba in Eeklo, workshop Braziliaanse dans samba in Torhout, workshop Braziliaanse dans samba in Poperinge, workshop Braziliaanse dans samba in Dilsen-Stokkem, workshop Braziliaanse dans samba in Tielt, workshop Braziliaanse dans samba in Blankenberge, workshop Braziliaanse dans samba in Eupen, workshop Braziliaanse dans samba in Lessen, workshop Braziliaanse dans samba in Wervik, workshop Braziliaanse dans samba in Walcourt, workshop Braziliaanse dans samba in Komen-Waasten, workshop Braziliaanse dans samba in Marche-en-Famenne.

workshop Braziliaanse dans samba in Aartselaar, workshop Braziliaanse dans samba in Antwerpen, workshop Braziliaanse dans samba in Arendonk, workshop Braziliaanse dans samba in Baarle-Hertog, workshop Braziliaanse dans samba in Balen, workshop Braziliaanse dans samba in Beerse, workshop Braziliaanse dans samba in Berlaar, workshop Braziliaanse dans samba in Boechout, workshop Braziliaanse dans samba in Bonheiden, workshop Braziliaanse dans samba in Boom, workshop Braziliaanse dans samba in Bornem, workshop Braziliaanse dans samba in Borsbeek, workshop Braziliaanse dans samba in Brasschaat, workshop Braziliaanse dans samba in Brecht, workshop Braziliaanse dans samba in Dessel, workshop Braziliaanse dans samba in Duffel, workshop Braziliaanse dans samba in Edegem, workshop Braziliaanse dans samba in Essen, workshop Braziliaanse dans samba in Geel, workshop Braziliaanse dans samba in Grobbendonk, workshop Braziliaanse dans samba in Heist-op-den-Berg, workshop Braziliaanse dans samba in Hemiksem, workshop Braziliaanse dans samba in Herentals, workshop Braziliaanse dans samba in Herenthout, workshop Braziliaanse dans samba in Herselt, workshop Braziliaanse dans samba in Hoogstraten, workshop Braziliaanse dans samba in Hove, workshop Braziliaanse dans samba in Hulshout, workshop Braziliaanse dans samba in Kalmthout, workshop Braziliaanse dans samba in Kapellen, workshop Braziliaanse dans samba in Kasterlee, workshop Braziliaanse dans samba in Kontich, workshop Braziliaanse dans samba in Laakdal, workshop Braziliaanse dans samba in Lier, workshop Braziliaanse dans samba in Lille, workshop Braziliaanse dans samba in Lint, workshop Braziliaanse dans samba in Malle, workshop Braziliaanse dans samba in Mechelen, workshop Braziliaanse dans samba in Meerhout, workshop Braziliaanse dans samba in Merksplas, workshop Braziliaanse dans samba in Mol, workshop Braziliaanse dans samba in Mortsel, workshop Braziliaanse dans samba in Niel, workshop Braziliaanse dans samba in Nijlen, workshop Braziliaanse dans samba in Olen, workshop Braziliaanse dans samba in Oud-Turnhout, workshop Braziliaanse dans samba in Putte, workshop Braziliaanse dans samba in Puurs, workshop Braziliaanse dans samba in Ranst, workshop Braziliaanse dans samba in Ravels, 0051 workshop Braziliaanse dans samba in Retie, workshop Braziliaanse dans samba in Rijkevorsel, workshop Braziliaanse dans samba in Rumst, workshop Braziliaanse dans samba in Schelle, workshop Braziliaanse dans samba in Schilde, workshop Braziliaanse dans samba in Schoten, workshop Braziliaanse dans samba in Sint-Amands, workshop Braziliaanse dans samba in Sint-Katelijne-Waver, workshop Braziliaanse dans samba in Stabroek, workshop Braziliaanse dans samba in Turnhout, workshop Braziliaanse dans samba in Vorselaar, workshop Braziliaanse dans samba in Vosselaar, workshop Braziliaanse dans samba in Westerlo, workshop Braziliaanse dans samba in Wijnegem, workshop Braziliaanse dans samba in Willebroek, workshop Braziliaanse dans samba in Wommelgem, workshop Braziliaanse dans samba in Wuustwezel, workshop Braziliaanse dans samba in Zandhoven, workshop Braziliaanse dans samba in Zoersel, workshop Braziliaanse dans samba in Zwijndrecht, workshop Braziliaanse dans samba in Gent, workshop Braziliaanse dans samba in Brussel, workshop Braziliaanse dans samba in Brugge, workshop Braziliaanse dans samba in Leuven, workshop Braziliaanse dans samba in Aalst, workshop Braziliaanse dans samba in Kortrijk, workshop Braziliaanse dans samba in Hasselt, szalsa workshop in Sint-Niklaas, workshop Braziliaanse dans samba in Oostende, workshop Braziliaanse dans samba in Genk, workshop Braziliaanse dans samba in Doornik, workshop Braziliaanse dans samba in Roeselare, workshop Braziliaanse dans samba in Moeskroen, workshop Braziliaanse dans samba in Lokeren, workshop Braziliaanse dans samba in Sint-Truiden, workshop Braziliaanse dans samba in Mariakerke, workshop Braziliaanse dans samba in Drongen, workshop Braziliaanse dans samba in Wondelgem, workshop Braziliaanse dans samba in Sint-Amandsberg, workshop Braziliaanse dans samba in Oostakker, workshop Braziliaanse dans samba in Ledeberg, workshop Braziliaanse dans samba in Gentbrugge, workshop Braziliaanse dans samba in Afsnee, workshop Braziliaanse dans samba in Sint-Denijs-Westrem, workshop Braziliaanse dans samba in Zwijnaarde, workshop Braziliaanse dans samba in Wachtebeke, workshop Braziliaanse dans samba in Lochristi, wkorkshop Braziliaanse dans samba in Destelbergen, workshop Braziliaanse dans samba in Melle, workshop Braziliaanse dans samba in Merelbeke, 0101workshop Braziliaanse dans samba in Heusden, workshop Braziliaanse dans samba in Zevergem, workshop Braziliaanse dans samba in De Pinte, workshop Braziliaanse dans samba in Sint-Martens-Latem, workshop Braziliaanse dans samba in Sint-Martens-Leerne, workshop Braziliaanse dans samba in Deinze, workshop Braziliaanse dans samba in Vosselare, workshop Braziliaanse dans samba in Nevele, workshop Braziliaanse dans samba in Landegem, workshop Braziliaanse dans samba in Merendree, workshop Braziliaanse dans samba in Alken, workshop Braziliaanse dans samba in As, workshop Braziliaanse dans samba in Beringen, workshop Braziliaanse dans samba in Bilzen, workshop Braziliaanse dans samba in Bocholt, workshop Braziliaanse dans samba in Borgloon, workshop Braziliaanse dans samba in Bree, workshop Braziliaanse dans samba in Diepenbeek, workshop Braziliaanse dans samba in Dilsen-Stokkem, workshop Braziliaanse dans samba in Genk, workshop Braziliaanse dans samba in Gingelom, workshop Braziliaanse dans samba in Halen, workshop Braziliaanse dans samba in Ham, workshop Braziliaanse dans samba in Hamont-Achel, workshop Braziliaanse dans samba in Hechtel-Eksel, workshop Braziliaanse dans samba in Heers, workshop Braziliaanse dans samba in Herk-de-Stad, workshop Braziliaanse dans samba in Herstappe, workshop Braziliaanse dans samba in Heusden-Zolder, workshop Braziliaanse dans samba in Hoeselt, workshop Braziliaanse dans samba in Houthalen-Helchteren, workshop Braziliaanse dans samba in Kinrooi, workshop Braziliaanse dans samba in Kortessem, workshop Braziliaanse dans samba in Lanaken, workshop Braziliaanse dans samba in Leopoldsburg, workshop Braziliaanse dans samba in Lommel, workshop Braziliaanse dans samba in Lummen, workshop Braziliaanse dans samba in Maaseik, workshop Braziliaanse dans samba in Maasmechelen, workshop Braziliaanse dans samba in Meeuwen-Gruitrode, workshop Braziliaanse dans samba in Neerpelt, workshop Braziliaanse dans samba in Nieuwerkerken, workshop Braziliaanse dans samba in Opglabbeek, workshop Braziliaanse dans samba in Overpelt, workshop Braziliaanse dans samba in Peer, workshop Braziliaanse dans samba in Riemst, workshop Braziliaanse dans samba in Sint-Truiden, workshop Braziliaanse dans samba in Tessenderlo, workshop Braziliaanse dans samba in Tongeren, workshop Braziliaanse dans samba in Voeren, 0151workshop Braziliaanse dans samba in Wellen            , workshop Braziliaanse dans samba in Zonhoven, workshop Braziliaanse dans samba in Zutendaal, workshop Braziliaanse dans samba in Aarschot, workshop Braziliaanse dans samba in Affligem, workshop Braziliaanse dans samba in Asse, workshop Braziliaanse dans samba in Beersel, workshop Braziliaanse dans samba in Begijnendijk, workshop Braziliaanse dans samba in Bekkevoort, workshop Braziliaanse dans samba in Bertem, workshop Braziliaanse dans samba in Bever, workshop Braziliaanse dans samba in Bierbeek, workshop Braziliaanse dans samba in Boortmeerbeek, workshop Braziliaanse dans samba in Boutersem, workshop Braziliaanse dans samba in Diest, workshop Braziliaanse dans samba in Dilbeek, workshop Braziliaanse dans samba in Drogenbos, workshop Braziliaanse dans samba in Galmaarden, workshop Braziliaanse dans samba in Geetbets, workshop Braziliaanse dans samba in Glabbeek, workshop Braziliaanse dans samba in Gooik, workshop Braziliaanse dans samba in Grimbergen, workshop Braziliaanse dans samba in Haacht, workshop Braziliaanse dans samba in Halle, workshop Braziliaanse dans samba in Herent, workshop Braziliaanse dans samba in Herne, workshop Braziliaanse dans samba in Hoegaarden, workshop Braziliaanse dans samba in Hoeilaart, workshop Braziliaanse dans samba in Holsbeek, workshop Braziliaanse dans samba in Huldenberg, workshop Braziliaanse dans samba in Kampenhout, workshop Braziliaanse dans samba in Kapelle-op-den-Bos, workshop Braziliaanse dans samba in Keerbergen, workshop Braziliaanse dans samba in Kortenaken, workshop Braziliaanse dans samba in Kortenberg, workshop Braziliaanse dans samba in Kraainem, workshop Braziliaanse dans samba in Landen, workshop Braziliaanse dans samba in Lennik, workshop Braziliaanse dans samba in Liedekerke, workshop Braziliaanse dans samba in Linkebeek, workshop Braziliaanse dans samba in Linter, workshop Braziliaanse dans samba in Londerzeel, workshop Braziliaanse dans samba in Lubbeek, workshop Braziliaanse dans samba in Machelen, workshop Braziliaanse dans samba in Meise, workshop Braziliaanse dans samba in Merchtem, workshop Braziliaanse dans samba in Opwijk, workshop Braziliaanse dans samba in Oud-Heverlee, workshop Braziliaanse dans samba in Overijse, workshop Braziliaanse dans samba in Pepingen, workshop Braziliaanse dans samba in Roosdaal, workshop Braziliaanse dans samba in Rotselaar, workshop Braziliaanse dans samba in Scherpenheuvel-Zichem, workshop Braziliaanse dans samba in Sint-Genesius-Rode, workshop Braziliaanse dans samba in Sint-Pieters-Leeuw, workshop Braziliaanse dans samba in Steenokkerzeel, workshop Braziliaanse dans samba in Ternat, workshop Braziliaanse dans samba in Tervuren, workshop Braziliaanse dans samba in Tielt-Winge, workshop Braziliaanse dans samba in Tienen, workshop Braziliaanse dans samba in Tremelo, Workshop Braziliaanse dans samba in Vilvoorde, workshop Braziliaanse dans samba in Wemmel, workshop Braziliaanse dans samba in Wezembeek-Oppem, workshop Braziliaanse dans samba in Zaventem, workshop Braziliaanse dans samba in Zemst, workshop Braziliaanse dans samba in Zoutleeuw, workshop Braziliaanse dans samba in Alveringem, workshop Braziliaanse dans samba in Anzegem, workshop Braziliaanse dans samba in Ardooie, workshop Braziliaanse dans samba in Avelgem, workshop Braziliaanse dans samba in Beernem, workshop Braziliaanse dans samba in Blankenberge, workshop Braziliaanse dans samba in Bredene, workshop Braziliaanse dans samba in Damme, workshop Braziliaanse dans samba in De Haan, workshop Braziliaanse dans samba in De Panne, workshop Braziliaanse dans samba in Deerlijk, workshop Braziliaanse dans samba in Dentergem, Workshop Braziliaanse dans samba in Diksmuide, workshop Braziliaanse dans samba in Gistel, workshop Braziliaanse dans samba in Harelbeke, workshop Braziliaanse dans samba in Heuvelland, workshop Braziliaanse dans samba in Hooglede, workshop Braziliaanse dans samba in Houthulst, workshop Braziliaanse dans samba in Ichtegem, workshop Braziliaanse dans samba in Ieper, workshop Braziliaanse dans samba in Ingelmunster, workshop Braziliaanse dans samba in Izegem, workshop Braziliaanse dans samba in Jabbeke, workshop Braziliaanse dans samba in Knokke-Heist, workshop Braziliaanse dans samba in Koekelare, workshop Braziliaanse dans samba in Koksijde, workshop Braziliaanse dans samba in Kortemark, workshop Braziliaanse dans samba in Kortrijk, workshop Braziliaanse dans samba in Kuurne, workshop Braziliaanse dans samba in Langemark-Poelkapelle, workshop Braziliaanse dans samba in Ledegem, workshop Braziliaanse dans samba in Lendelede, workshop Braziliaanse dans samba in Lichtervelde, 0251workshop Braziliaanse dans samba in Lo-Reninge, workshop Braziliaanse dans samba in Menen, workshop Braziliaanse dans samba in Mesen, workshop Braziliaanse dans samba in Meulebeke, workshop Braziliaanse dans samba in Middelkerke, workshop Braziliaanse dans samba in Moorslede, workshop Braziliaanse dans samba in Nieuwpoort, workshop Braziliaanse dans samba in Oostende, workshop Braziliaanse dans samba in Oostkamp, workshop Braziliaanse dans samba in Oostrozebeke, workshop Braziliaanse dans samba in Oudenburg, workshop Braziliaanse dans samba in Pittem, workshop Braziliaanse dans samba in Poperinge, workshop Braziliaanse dans samba in Roeselare, workshop Braziliaanse dans samba in Ruiselede, workshop Braziliaanse dans samba in Spiere-Helkijn, workshop Braziliaanse dans samba in Staden, workshop Braziliaanse dans samba in Tielt, workshop Braziliaanse dans samba in Torhout, workshop Braziliaanse dans samba in Veurne, workshop Braziliaanse dans samba in Vleteren, workshop Braziliaanse dans samba in Waregem, workshop Braziliaanse dans samba in Wervik, workshop Braziliaanse dans samba in Wevelgem, workshop Braziliaanse dans samba in Wielsbeke, workshop Braziliaanse dans samba in Wingene, workshop Braziliaanse dans samba in Zedelgem, workshop Braziliaanse dans samba in Zonnebeke, workshop Braziliaanse dans samba in Zuienkerke, workshop Braziliaanse dans samba in Zwevegem, workshop Braziliaanse dans samba in Aarlen, workshop Braziliaanse dans samba in Attert, workshop Braziliaanse dans samba in Aubange, workshop Braziliaanse dans samba in Bastenaken, workshop Braziliaanse dans samba in Bertogne, workshop Braziliaanse dans samba in Bertrix, workshop Braziliaanse dans samba in Bouillon, workshop Braziliaanse dans samba in Chiny, workshop Braziliaanse dans samba in Daverdisse, workshop Braziliaanse dans samba in Durbuy, workshop Braziliaanse dans samba in Érezée, workshop Braziliaanse dans samba in Étalle, workshop Braziliaanse dans samba in Fauvillers, workshop Braziliaanse dans samba in Florenville, workshop Braziliaanse dans samba in Gouvy, workshop Braziliaanse dans samba in Habay, workshop Braziliaanse dans samba in Herbeumont, workshop Braziliaanse dans samba in Hotton, workshop Braziliaanse dans samba in Houffalize, workshop Braziliaanse dans samba in La Roche-en-Ardenne, workshop Braziliaanse dans samba in Léglise, workshop Braziliaanse dans samba in Libin, workshop Braziliaanse dans samba in Libramont-Chevigny, workshop Braziliaanse dans samba in Manhay, workshop Braziliaanse dans samba in Marche-en-Famenne, workshop Braziliaanse dans samba in Martelange, workshop Braziliaanse dans samba in Meix-devant-Virton, workshop Braziliaanse dans samba in Messancy, workshop Braziliaanse dans samba in Musson, workshop Braziliaanse dans samba in Nassogne, workshop Braziliaanse dans samba in Neufchâteau, workshop Braziliaanse dans samba in Paliseul, workshop Braziliaanse dans samba in Rendeux, workshop Braziliaanse dans samba in Rouvroy, workshop Braziliaanse dans samba in Sainte-Ode, workshop Braziliaanse dans samba in Saint-Hubert, workshop Braziliaanse dans samba in Saint-Léger, workshop Braziliaanse dans samba in Tellin, workshop Braziliaanse dans samba in Tenneville, workshop Braziliaanse dans samba in Tintigny, workshop Braziliaanse dans samba in Vaux-sur-Sûre, workshop Braziliaanse dans samba in Vielsalm, workshop Braziliaanse dans samba in Virton, workshop Braziliaanse dans samba in Wellin, workshop Braziliaanse dans samba in Aiseau-Presles, workshop Braziliaanse dans samba in Anderlues, workshop Braziliaanse dans samba in Antoing, workshop Braziliaanse dans samba in Aat, workshop Braziliaanse dans samba in Beaumont, workshop Braziliaanse dans samba in Belœil, workshop Braziliaanse dans samba in Bernissart, workshop Braziliaanse dans samba in Binche, workshop Braziliaanse dans samba in Boussu, workshop Braziliaanse dans samba in 's-Gravenbrakel, Workshop Braziliaanse dans samba in Brugelette, workshop Braziliaanse dans samba in Brunehaut, workshop Braziliaanse dans samba in Celles, workshop Braziliaanse dans samba in Chapelle-lez-Herlaimont, workshop Braziliaanse dans samba in Charleroi, workshop Braziliaanse dans samba in Châtelet.

DSD_BE_NL_VGZ VRIJGEZELLENFEESTEN
vrijgezellenfeesten in Brussel, vrijgezellenfeesten in Antwerpen, vrijgezellenfeesten in Gent, vrijgezellenfeesten in Charleroi, vrijgezellenfeesten in Luik, vrijgezellenfeesten in Brugge, vrijgezellenfeesten in Namen, vrijgezellenfeesten in Leuven, vrijgezellenfeesten in Bergen, vrijgezellenfeesten in Mechelen, vrijgezellenfeesten in Aalst, vrijgezellenfeesten in La Louvière, vrijgezellenfeesten in Kortrijk, vrijgezellenfeesten in Hasselt, vrijgezellenfeesten in Sint-Niklaas, vrijgezellenfeesten in Oostende, vrijgezellenfeesten in Doornik, vrijgezellenfeesten in Genk, vrijgezellenfeesten in Seraing, vrijgezellenfeesten in Roeselare, vrijgezellenfeesten in Moeskroen, vrijgezellenfeesten in Verviers, vrijgezellenfeesten in Dendermonde, vrijgezellenfeesten in Beringen, vrijgezellenfeesten in Turnhout,

DSD_BE_NL_VGZ_AFRIKAANSEDANS
workshop Afrikaanse dans in Antwerpenworkshop Afrikaanse dans in Brusselworkshop Afrikaanse dans in Aalstworkshop Afrikaanse dans in Gentworkshop Afrikaanse dans in Sint-Niklaasworkshop Afrikaanse dans in Hasseltworkshop Afrikaanse dans in Bruggeworkshop Afrikaanse dans in Oostendeworkshop Afrikaanse dans in Leuvenworkshop Afrikaanse dans in Tongerenworkshop Afrikaanse dans in Dendermondeworkshop Afrikaanse dans in Turnhoutworkshop Afrikaanse dans in Kortrijkworkshop Afrikaanse dans in Mechelen.

DSD_BE_NL_VGZ_AXEBAHIA
workshop Braziliaanse dans axe bahia in Antwerpenworkshop Braziliaanse dans axe bahia in Brusselworkshop Braziliaanse dans axe bahia in Aalstworkshop Braziliaanse dans axe bahia in Gentworkshop Braziliaanse dans axe bahia in Sint-Niklaasworkshop Braziliaanse dans axe bahia in Hasseltworkshop Braziliaanse dans axe bahia in Bruggeworkshop Braziliaanse dans axe bahia in Oostendeworkshop Braziliaanse dans axe bahia in Leuvenworkshop Braziliaanse dans axe bahia in Tongerenworkshop Braziliaanse dans axe bahia in Dendermondeworkshop Braziliaanse dans axe bahia in Turnhoutworkshop Braziliaanse dans axe bahia in Kortrijkworkshop Braziliaanse dans axe bahia in Mechelen.

DSD_BE_NL_VGZ_BOLLYWOODDANS
workshop Indische dans bollywood in Antwerpenworkshop Indische dans bollywood in Brusselworkshop Indische dans bollywood in Aalstworkshop Indische dans bollywood in Gentworkshop Indische dans bollywood in Sint-Niklaasworkshop Indische dans bollywood in Hasseltworkshop Indische dans bollywood in Bruggeworkshop Indische dans bollywood in Oostendeworkshop Indische dans bollywood in Leuvenworkshop Indische dans bollywood in Tongerenworkshop Indische dans bollywood in Dendermondeworkshop Indische dans bollywood in Turnhoutworkshop Indische dans bollywood in Kortrijkworkshop Indische dans bollywood in Mechelen.

DSD_BE_NL_VGZ_BUIKDANS
workshop buikdans in Antwerpenworkshop buikdans in Brusselworkshop buikdans in Aalstworkshop buikdans in Gentworkshop buikdans in Sint-Niklaasworkshop buikdans in Hasseltworkshop buikdans in Bruggeworkshop buikdans in Oostendeworkshop buikdans in Leuvenworkshop buikdans in Tongerenworkshop buikdans in Dendermondeworkshop buikdans in Turnhoutworkshop buikdans in Kortrijkworkshop buikdans in Mechelen.

DSD_BE_NL_VGZ_COCKTAILSMAKEN

workshop cocktails maken in Antwerpen
workshop cocktails maken in Brusselworkshop cocktails maken in Aalstworkshop cocktails maken in Gentworkshop cocktails maken in Sint-Niklaasworkshop cocktails maken in Hasseltworkshop cocktails maken in Bruggeworkshop cocktails maken in Oostendeworkshop cocktails maken in Leuvenworkshop cocktails maken in Tongerenworkshop cocktails maken in Dendermondeworkshop cocktails maken in Turnhoutworkshop cocktails maken in Kortrijkworkshop cocktails maken in Mechelen.

DSD_BE_NL_VGZ_COCKTAILSHAKEN
workshop cocktails shaken in Antwerpenworkshop cocktails shaken in Brusselworkshop cocktails shaken in Aalstworkshop cocktails shaken in Gentworkshop cocktails shaken in Sint-Niklaasworkshop cocktails shaken in Hasseltworkshop cocktails shaken in Bruggeworkshop cocktails shaken in Oostendeworkshop cocktails shaken in Leuvenworkshop cocktails shaken in Tongerenworkshop cocktails shaken in Dendermondeworkshop cocktails shaken in Turnhoutworkshop cocktails shaken in Kortrijkworkshop cocktails shaken in Mechelen.

DSD_BE_NL_VGZ_COCKTAILSMIXEN
workshop cocktails mixen in Antwerpenworkshop cocktails mixen in Brusselworkshop cocktails mixen in Aalstworkshop cocktails mixen in Gentworkshop cocktails mixen in Sint-Niklaasworkshop cocktails mixen in Hasseltworkshop cocktails mixen in Bruggeworkshop cocktails mixen in Oostendeworkshop cocktails mixen in Leuvenworkshop cocktails mixen in Tongerenworkshop cocktails mixen in Dendermondeworkshop cocktails mixen in Turnhoutworkshop cocktails mixen in Kortrijkworkshop cocktails mixen in Mechelen.

DSD_BE_NL_VGZ_COUNTRYLINEDANCE
workshop country line dance in Antwerpen
workshop country line dance in Brusselworkshop country line dance in Aalstworkshop country line dance in Gentworkshop country line dance in Sint-Niklaasworkshop country line dance in Hasseltworkshop country line dance in Bruggeworkshop country line dance in Oostendeworkshop country line dance in Leuvenworkshop country line dance in Tongerenworkshop country line dance in Dendermondeworkshop country line dance in Turnhoutworkshop country line dance in Kortrijkworkshop country line dance in Mechelen.

DSD_BE_NL_VGZ_DJEMBE
workshop djembe trommelen in Antwerpenworkshop djembe trommelen in Brusselworkshop djembe trommelen in Aalstworkshop djembe trommelen in Gentworkshop djembe trommelen in Sint-Niklaasworkshop djembe trommelen in Hasseltworkshop djembe trommelen in Bruggeworkshop djembe trommelen in Oostendeworkshop djembe trommelen in Leuvenworkshop djembe trommelen in Tongerenworkshop djembe trommelen in Dendermondeworkshop djembe trommelen in Turnhoutworkshop djembe trommelen in Kortrijkworkshop djembe trommelen in Mechelen.

DSD_BE_NL_VGZ_LIMBODANCE
workshop limbo in Antwerpenworkshop limbo in Brusselworkshop limbo in Aalstworkshop limbo in Gentworkshop limbo in Sint-Niklaasworkshop limbo in Hasseltworkshop limbo in Bruggeworkshop limbo in Oostendeworkshop limbo in Leuvenworkshop limbo in Tongerenworkshop limbo in Dendermondeworkshop limbo in Turnhoutworkshop limbo in Kortrijkworkshop limbo in Mechelen.

DSD_BE_NL_VGZ_MERENGUE
workshop merengue in Antwerpenworkshop merengue in Brusselworkshop merengue in Aalstworkshop merengue in Gentworkshop merengue in Sint-Niklaasworkshop merengue in Hasseltworkshop merengue in Bruggeworkshop merengue in Oostendeworkshop merengue in Leuvenworkshop merengue in Tongerenworkshop merengue in Dendermondeworkshop merengue in Turnhoutworkshop merengue in Kortrijkworkshop merengue in Mechelen.

DSD_BE_NL_VGZ_PAALDANSEN
workshop paaldans in Antwerpenworkshop paaldans in Brusselworkshop paaldans in Aalstworkshop paaldans in Gentworkshop paaldans in Sint-Niklaasworkshop paaldans in Hasseltworkshop paaldans in Bruggeworkshop paaldans in Oostendeworkshop paaldans in Leuvenworkshop paaldans in Tongerenworkshop paaldans in Dendermondeworkshop paaldans in Turnhoutworkshop paaldans in Kortrijkworkshop paaldans in Mechelen.

DSD_BE_NL_VGZ_REGGAETON
workshop Jamaicaanse dans reggaeton in Antwerpenworkshop Jamaicaanse dans reggaeton in Brusselworkshop Jamaicaanse dans reggaeton in Aalstworkshop Jamaicaanse dans reggaeton in Gentworkshop Jamaicaanse dans reggaeton in Sint-Niklaasworkshop Jamaicaanse dans reggaeton in Hasseltworkshop Jamaicaanse dans reggaeton in Bruggeworkshop Jamaicaanse dans reggaeton in Oostendeworkshop Jamaicaanse dans reggaeton in Leuvenworkshop Jamaicaanse dans reggaeton in Tongerenworkshop Jamaicaanse dans reggaeton in Dendermondeworkshop Jamaicaanse dans reggaeton in Turnhoutworkshop Jamaicaanse dans reggaeton in Kortrijkworkshop Jamaicaanse dans reggaeton in Mechelen.

DSD_BE_NL_VGZ_SALSA
workshop salsa in Antwerpenworkshop salsa in Brusselworkshop salsa in Aalstworkshop salsa in Gentworkshop salsa in Sint-Niklaasworkshop salsa in Hasseltworkshop salsa in Bruggeworkshop salsa in Oostendeworkshop salsa in Leuvenworkshop salsa in Tongerenworkshop salsa in Dendermondeworkshop salsa in Turnhoutworkshop salsa in Kortrijkworkshop salsa in Mechelen.

DSD_BE_NL_VGZ_SAMBADANS
workshop Braziliaanse dans Samba in Antwerpenworkshop Braziliaanse dans Samba in Brusselworkshop Braziliaanse dans Samba in Aalstworkshop Braziliaanse dans Samba in Gentworkshop Braziliaanse dans Samba in Sint-Niklaasworkshop Braziliaanse dans Samba in Hasseltworkshop Braziliaanse dans Samba in Bruggeworkshop Braziliaanse dans Samba in Oostendeworkshop Braziliaanse dans Samba in Leuvenworkshop Braziliaanse dans Samba in Tongerenworkshop Braziliaanse dans Samba in Dendermondeworkshop Braziliaanse dans Samba in Turnhoutworkshop Braziliaanse dans Samba in Kortrijkworkshop Braziliaanse dans Samba in Mechelen.

DSD_BE_NL_VGZ_STREETDANCE
workshop streetdance in Antwerpenworkshop streetdance in Brusselworkshop streetdance in Aalstworkshop streetdance in Gentworkshop streetdance in Sint-Niklaasworkshop streetdance in Hasseltworkshop streetdance in Bruggeworkshop streetdance in Oostendeworkshop streetdance in Leuvenworkshop streetdance in Tongerenworkshop streetdance in Dendermondeworkshop streetdance in Turnhoutworkshop streetdance in Kortrijkworkshop streetdance in Mechelen.

DSD_BE_NL_VGZ_STRIPTEASEDANS
workshop striptease dance in Antwerpenworkshop striptease dance in Brusselworkshop striptease dance in Aalstworkshop striptease dance in Gentworkshop striptease dance in Sint-Niklaasworkshop striptease dance in Hasseltworkshop striptease dance in Bruggeworkshop striptease dance in Oostendeworkshop striptease dance in Leuvenworkshop striptease dance in Tongerenworkshop striptease dance in Dendermondeworkshop striptease dance in Turnhoutworkshop striptease dance in Kortrijkworkshop striptease dance in Mechelen.

DSD_BE_NL_VGZ_COCKTAILSMAKEN GROEPSUITJE
Groepsuitje cocktails maken in Brussel, groepsuitje cocktails maken in Antwerpen, groepsuitje cocktails maken in Gent, groepsuitje cocktails maken in Charleroi, groepsuitje cocktails maken in Luik, groepsuitje cocktails maken in Brugge, groepsuitje cocktails maken in Namen, groepsuitje cocktails maken in Leuven, groepsuitje cocktails maken in Bergen, groepsuitje cocktails maken in Mechelen, groepsuitje cocktails maken in Aalst, groepsuitje cocktails maken in La Louvière, groepsuitje cocktails maken in Kortrijk, groepsuitje cocktails maken in Hasselt, groepsuitje cocktails maken in Sint-Niklaas, groepsuitje cocktails maken in Oostende, groepsuitje cocktails maken in Doornik, groepsuitje cocktails maken in Genk, groepsuitje cocktails maken in Seraing, groepsuitje cocktails maken in Roeselare, groepsuitje cocktails maken in Moeskroen, groepsuitje cocktails maken in Verviers, groepsuitje cocktails maken in Dendermonde, groepsuitje cocktails maken in Beringen, groepsuitje cocktails maken in Turnhout,


DSD_BE_NL_VGZ COCKTAILSMAKEN VRIJGEZELLENAVOND
vrijgezellenavond cocktails maken in Brussel, vrijgezellenavond cocktails maken in Antwerpen, vrijgezellenavond cocktails maken in Gent, vrijgezellenavond cocktails maken in Charleroi, vrijgezellenavond cocktails maken in Luik, vrijgezellenavond cocktails maken in Brugge, vrijgezellenavond cocktails maken in Namen, vrijgezellenavond cocktails maken in Leuven, vrijgezellenavond cocktails maken in Bergen, vrijgezellenavond cocktails maken in Mechelen, vrijgezellenavond cocktails maken in Aalst, vrijgezellenavond cocktails maken in La Louvière, vrijgezellenavond cocktails maken in Kortrijk, vrijgezellenavond cocktails maken in Hasselt, vrijgezellenavond cocktails maken in Sint-Niklaas, vrijgezellenavond cocktails maken in Oostende, vrijgezellenavond cocktails maken in Doornik, vrijgezellenavond cocktails maken in Genk, vrijgezellenavond cocktails maken in Seraing, vrijgezellenavond cocktails maken in Roeselare, vrijgezellenavond cocktails maken in Moeskroen, vrijgezellenavond cocktails maken in Verviers, vrijgezellenavond cocktails maken in Dendermonde, vrijgezellenavond cocktails maken in Beringen, vrijgezellenavond cocktails maken in Turnhout,

DSD_BE_VGZ_AFRIKAANSEDANS|
VGZ_AFRIKAANSEDANS_GROEPSUITJE|VGZ_AFRIKAANSEDANS_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_AFRIKAANSEDANS_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_AFRIKAANSEDANS_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_AFRIKAANSEDANS_VRIJGEZELLENUITJE.

DSD_BE_VGZ_AXEBAHIA|
VGZ_AXEBAHIA_GROEPSUITJE|VGZ_AXEBAHIA_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_AXEBAHIA_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_AXEBAHIA_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_AXEBAHIA_VRIJGEZELLENUITJE.

DSD_BE_VGZ_BOLLYWOODDANS|
VGZ_BOLLYWOODDANS_GROEPSUITJE|VGZ_BOLLYWOODDANS_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_BOLLYWOODDANS_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_BOLLYWOODDANS_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_BOLLYWOODDANS_VRIJGEZELLENUITJE.

DSD_BE_VGZ_BUIKDANS|
VGZ_BUIKDANS_GROEPSUITJE|VGZ_BUIKDANS_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_BUIKDANS_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_BUIKDANS_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_BUIKDANS_VRIJGEZELLENUITJE.

DSD_BE_VGZ_COCKTAILSMAKEN|
VGZ_COCKTAILSMAKEN_GROEPSUITJE|VGZ_COCKTAILSMAKEN_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_COCKTAILSMAKEN_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_COCKTAILSMAKEN_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_COCKTAILSMAKEN_VRIJGEZELLENUITJE.

DSD_BE_VGZ_COCKTAILSHAKEN|
VGZ_COCKTAILSHAKEN_GROEPSUITJE|VGZ_COCKTAILSHAKEN_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_COCKTAILSHAKEN_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_COCKTAILSHAKEN_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_COCKTAILSHAKEN_VRIJGEZELLENUITJE.

DSD_BE_VGZ_COCKTAILSMIXEN|
VGZ_COCKTAILSMIXEN_GROEPSUITJE|VGZ_COCKTAILSMIXEN_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_COCKTAILSMIXEN_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_COCKTAILSMIXEN_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_COCKTAILSMIXEN_VRIJGEZELLENUITJE.

DSD_BE_VGZ_COUNTRYLINEDANCE|
VGZ_COUNTRYLINEDANCE_GROEPSUITJE|VGZ_COUNTRYLINEDANCE_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_COUNTRYLINEDANCE_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_COUNTRYLINEDANCE_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_COUNTRYLINEDANCE_VRIJGEZELLENUITJE.

DSD_BE_VGZ_DJEMBE|
VGZ_DJEMBE_GROEPSUITJE|VGZ_DJEMBE_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_DJEMBE_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_DJEMBE_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_DJEMBE_VRIJGEZELLENUITJE.

DSD_BE_VGZ_LIMBODANCE|
VGZ_LIMBODANCE_GROEPSUITJE|VGZ_LIMBODANCE_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_LIMBODANCE_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_LIMBODANCE_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_LIMBODANCE_VRIJGEZELLENUITJE.

DSD_BE_VGZ_MERENGUE|
VGZ_MERENGUE_GROEPSUITJE|VGZ_MERENGUE_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_MERENGUE_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_MERENGUE_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_MERENGUE_VRIJGEZELLENUITJE.

DSD_BE_VGZ_PAALDANSEN|
VGZ_PAALDANSEN_GROEPSUITJE|VGZ_PAALDANSEN_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_PAALDANSEN_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_PAALDANSEN_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_PAALDANSEN_VRIJGEZELLENUITJE.

DSD_BE_VGZ_REGGAETON|
VGZ_REGGAETON_GROEPSUITJE|VGZ_REGGAETON_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_REGGAETON_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_REGGAETON_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_REGGAETON_VRIJGEZELLENUITJE.

DSD_BE_VGZ_SALSA|
VGZ_SALSA_GROEPSUITJE|VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENUITJE.

DSD_BE_VGZ_SAMBADANS|
VGZ_SAMBADANS_GROEPSUITJE|VGZ_SAMBADANS_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_SAMBADANS_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_SAMBADANS_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_SAMBADANS_VRIJGEZELLENUITJE.

DSD_BE_VGZ_STREETDANCE|
VGZ_STREETDANCE_GROEPSUITJE|VGZ_STREETDANCE_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_STREETDANCE_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_STREETDANCE_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_STREETDANCE_VRIJGEZELLENUITJE.

DSD_BE_VGZ_STRIPTEASEDANS|
VGZ_STRIPTEASEDANS_GROEPSUITJE|VGZ_STRIPTEASEDANS_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_STRIPTEASEDANS_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_STRIPTEASEDANS_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_STRIPTEASEDANS_VRIJGEZELLENUITJE.