salsa workshop

Workshop salsa in Antwerpen bij je thuis|
Salsa vrijgezellenfeest in Antwerpen op locatie
workshop salsa in Antwerpen| vrijgezellenfeest op locatie met salsa workshop in Antwerpen bij je thuis, op een zelf gekozen locatie of op een van onze locaties naar keuze door heel België.
Ga je een vrijgezellenfeest in Antwerpen organiseren? Dansschool Djiba zorgt ervoor dat het een onvergetelijke ervaring wordt, geheel aangepast aan jouw specifieke wensen. Voor Dansschool Djiba is het een uitdaging om deze optimaal in vervulling te laten gaan. Wat denk je bijvoorbeeld van onze unieke en originele workshop salsa in Antwerpen? Met onze salsa workshop in Antwerpen leer je op je vrijgezellenfeest gedurende een uurtje of langer met veel plezier samen salsa dansen.

Met onze salsa lessen in Antwerpen leer je op een vrijgezellenavond in Antwerpen gedurende een uur of langer met veel plezier samen salsa dansen.Compleet avondje uit
Het thema van de avond/middag is salsa dansen. Natuurlijk geniet je van het salsa , maar ook van eventueel een diner en/of een workshop cocktails shaken met exotische cocktail recepten om de avond op een toffe manier te starten of te sluiten.
Dansschool Djiba bied je de gelegenheid om elk onderdeel van deze salsa avond in Antwerpen los te boeken van elkaar. Bijv. alleen een salsa workshop, of een diner, of een cocktailworkshop, óf een combinatie van twee van deze mogelijkheden, bijv. een diner met een salsa workshop of een diner met workshop cocktails shaken.

Natuurlijk leer je hoe de salsa gedanst moet worden, maar onze salsa workshop is vooral gericht op het beleven van ongelooflijk veel plezier!

Onze salsadans workshop kunnen worden verzorgd op onze vastlocatie in Antwerpen:

Via Via Antwerpen
Wolstraat 43
2000 Antwerpen

of op locaties waarmee wij samenwerkingsverbanden hebben:

Antwerpen, Brussel, Bornem, Diepenbeek, Gent, Geel, Brugge, Leuven, Mechelen, Nederzwalm-Hermelgem, Ninove, Aalst, Kortrijk, Hasselt, Lier, Lochristi, Loppem, Lommel, Mol, Oostende, Roeselare en Zandvliet.

maar wil je de workshop salsa houden op een zelf gekozen locatie of gewoon gezellig bij je thuis, dan is dat voor ons ook geen enkel probleem. Dit geldt zowel voor België, Nederland, Frankrijk, Luxemburg als voor Duitsland.Wil je iets echt origineels, dan heeft Dansschool Djiba alles in huis om een spetterende vrijgezellenfeest met salsadansworkshop voor jou, je vrienden, familie of kennissen te verzorgen. Doe het eens anders dan anders! Wij helpen je graag om een geschikt programma op maat te maken voor je salsa workshop of voor één van onze andere workshops zoals Cocktail shaken workshop. Al onze workshops zijn te combineren met een diner.
Beschrijving workshop Salsa
Passievol – Romantisch – Latin muziek–Swingend

De salsa is één van de drie meest bekende latin-dansen en vooral de afgelopen jaren is deze dans overal steeds populairder geworden. Salsa is een dans vol energie, passie en romantiek. Het is een “straatdans” net zoals de merengue en de lambada. Ze wordt niet alleen gedanst in clubs, maar ook – juist vooral – door de gewone mensen op straat.Oorsprong en achtergrond
Salsa komt van het eiland Cuba. Het Spaanse woord ‘salsa’ betekent letterlijk ‘saus’. Salsa is een mix van verschillende ingrediënten, zoals mambo, danzón, guaguancó, son, cha-cha-cha en vele andere muzieksoorten. Salsa kent een lange geschiedenis. Afrikaanse slaven brachten hun Afrikaanse instrumenten mee naar Cuba zoals de trom, bongo’s en claves, waardoor een combinatie ontstond met Spaanse muziek en Spaanse instrumenten zoals de trompet en gitaar. Vanaf 1920 verspreidde salsa zich langzaam over de hele wereld en vanaf de jaren ’70 werd het steeds populairder, ook hier in Nederland. Er zijn heel veel stijlen en variaties in salsa, onder meer door invloeden van de Caribische eilanden, Colombia en Venezuela.Inhoud van de workshop
Er wordt een korte uitleg gegeven over de oorsprong en het ontstaan van de Salsa dansen.
We beginnen met eenvoudige basispassen, ondersteund door het geluid van Salsa muziek.
Gaandeweg de workshop worden de passen en combinaties ingewikkelder tot we aan het eind van de workshop tot een choreografische dans komen.
Natuurlijk wordt de vrijgezel extra in het zonnetje gezet; hoe? Dat verklappen wij nog niet.
Je denkt geen ritmegevoel te hebben? Des te leuker is het om deze workshop bij te wonen; echt iedereen kan het leren en ook iedereen kan plezier maken.Diner bij een locatie waarmee we samenwerkingsverbanden hebben

Wat regelt Dansschool Djiba?
De reservering bij het restaurant voor het gebruik van de zaal voor de workshop(s)/show. De eventuele zaalhuur wordt ter plekke verrekend door de klant met de locatie.
De reservering van het diner, exclusief de inhoud

Wat moet je zelf regelen?
De inhoud van het diner moet je zelf afstemmen met het restaurant via e-mail of telefoon na 18.00 uur. Op verzoek geeft het restaurant je dan de prijslijst en de beschrijving van het buffet/menu. Mochten er speciale wensen zijn voor het diner (bijv. i.v.m. dieet of allergie), dan dien je dit zelf door te geven aan het restaurant.
De meeste restaurants hebben een seizoensdiner of buffet (afhankelijk van het restaurant).

Betaling en voorwaarden
Dansschool Djiba brengt bij jou de gewenste workshop(s) in rekening d.m.v. toezending van een factuur, die vooraf betaald dient te worden (let op de uiterste betaaldatum onderaan de factuur).
De betaling van het diner en de drankjes tijdens het diner worden rechtstreeks door jou betaald aan het restaurant op de dag zelf.
Cocktails die zijn gemaakt tijdens de cocktailworkshop mogen niet worden meegenomen aan de dinertafel. Dit geldt voor alle restaurants.

Nog even alle voordelen op een rijtje:
We werken uitsluitend met professionele salsa docenten die ruime ervaring hebben in het entertainen van gasten met verschillende achtergronden
Salsa workshop zonder diner eveneens mogelijk, exclusief zaalhuur
Workshop en diner op één locatie; gezelliger, makkelijk en eenvoudig met parkeren
Voor bijna elk budget kunnen we een leuk programma samenstellen

Algemene workshop informatie:
Standaardduur: 60 minuten, Mini- salsa workshop
Aanvangstijd: naar keuze. Afhankelijk van beschikbaarheid van docent en locatie.
Locatie: we komen naar jouw locatie toe of jij komt naar één van de locaties toe waarmee wij samenwerken.

Diverse mogelijkheden voor de Salsa workshop:Mini- salsa workshop (60 minuten)
In 1 uur tijd brengen we je van niets - naar iets - naar een eenvoudige choreografie

Super- salsadansworkshop (90 minuten)
In 1,5 uur tijd brengen we je van niets - naar iets - naar een uitgebreidere choreografie

Luxe- salsa dansworkshop (120 minuten)
In 2 uur tijd brengen we je van niets - naar iets - naar een gedetailleerde choreografie

Combinatie van diverse workshops
Het is altijd mogelijk om meerdere soorten workshops na elkaar te volgen (bijvoorbeeld eerst een workshop salsa en daarna een workshop cocktails shaken ).
Keuze uit: Afrikaanse dans, breakdance, Braziliaanse vechtdans capoeira, Cubaanse dans cha cha cha, country line dance, limbo dance, Dominicaanse dans merengue, Jamaicaanse dans reggaeton, salsa dansen, Braziliaanse dans samba, streetdance, cocktails mixen, cocktail mixen, cocktail workshop, cocktail catering, cocktail recepten, dans workshops

Prijsopbouw
Dansschool Djiba hanteert voor alle workshops dezelfde prijsopbouw:
*Groep tot 10 personen: starttarief
*Groep van 10-20 personen: starttarief plus prijs per persoon boven de 10 deelnemers
*Groep > 20 personen: aangepaste tarieven op aanvraag

Aanvragen van een offerte voor een Salsa workshop:
Een vrijblijvende offerte kan je aanvragen door het offerteformulier onderaan de pagina zo volledig mogelijk in te vullen.

Ook als een aantal onderwerpen nog niet bekend zijn, vermeld dat dan ook, zodat wij daar rekening mee kunnen houden.

Voor een efficiënte afhandeling vragen wij om de gewenste salsa workshop, je naam, e-mailadres en telefoonnummer zorgvuldig in te vullen.

Middels de onderstaande link kan je ons een e-mail sturen of een offerte aanvragen. We streven er naar om binnen maximaal 5 werkdagen te reageren.

Klik hier voor een offerte

* Je offerteformulier wordt gestuurd naar info@dansschool-djiba.be 

Standaard procedure
Na ontvangst van je ingevulde contactformulier stellen wij de offerte op. Je ontvangt deze op het e-mailadres dat je hebt ingevuld. Als je akkoord gaat met de offerte stuur je een email terug met je bevestiging en eventuele aanpassingen. Er volgt dan een tussentijdse bevestiging, waarna wij de docent(en) voor de workshop(s) en de gewenste locatie gaan reserveren. Zodra wij van beiden een bevestiging hebben ontvangen volgt de definitieve bevestiging, samen met de digitale factuur.

Let op: wij beschouwen de reservering als definitief zodra het bedrag op onze rekening is bijgeschreven. Wij verzoeken je om op tijd te betalen (zie de uiterste betaaldatum onderaan op de factuur); na deze datum kunnen wij de reservering niet meer garanderen.

Last Minute
Een aanvraag van een workshop/optreden die binnen 2 dagen moet plaatsvinden heeft een aangepaste procedure. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op (Nathalie Iyeli T.+32(0)485/78.08.39) tijdens werkdagen tussen 16.00 en 21.00 uur of per sms onder vermelding van:

De gewenste datum van de workshop
Welk type workshop
De gewenste aanvangstijd
Het aantal deelnemers
De stad waar de workshop moet plaatsvinden
Wel of niet een eigen locatie ter beschikking?

Het telefoonnummer of e-mailadres waar we je kunnen bereiken
Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Onze boekings- en annuleringsvoorwaarden
De bevestiging is bindend voor het minimale aantal deelnemers
Er wordt geen restitutie verleend bij annulering van het aantal deelnemers na verzending van de bevestiging en digitale factuur
Eventuele extra deelnemers kunnen uiterlijk 2 (werk)dagen van tevoren nog aangemeld worden via e-mail
Pas na tijdige ontvangst van de betaling is de reservering definitief
Betaling dient plaats te vinden voor de uiterste betaaldatum die je vindt onderaan onze factuur
Zolang je betaling niet is bijgeschreven op onze rekening, behouden wij ons het recht voor om indien noodzakelijk tijdstippen, programma of locatie te wijzigen
Voor annulering: klik op: annuleringsvoorwaarden.Unieke salsa dansworkshops landelijk op locatie:
Dansschool Djiba heeft unieke concepten. Je kan zelf kiezen waar je een salsaworkshop wil organiseren. Desgewenst komen we naar de locatie van je wensen. Voor een workshop salsa in Antwerpenworkshop salsa in Brusselworkshop salsa in Aalstworkshop salsa in Gentworkshop salsa in Sint-Niklaasworkshop salsa in Hasseltworkshop salsa in Bruggeworkshop salsa in Oostendeworkshop salsa in Leuvenworkshop salsa in Tongerenworkshop salsa in Dendermondeworkshop salsa in Turnhoutworkshop salsa in Kortrijkworkshop salsa in Mechelen. We hebben ook veel onmisbare tips voor een spetterend salsaworkshop in Antwerpen of workshopsalsa in Antwerpen. Met deze tips wordt je activiteit in Antwerpen een groot feest!

DSD_BE_VGZ_SALSA
workshop salsa in Brussel, workshop salsa in Antwerpen, workshop salsa in Gent, workshop salsa in Charleroi, workshop salsa in Luik, workshop salsa in Brugge, workshop salsa in Namen, workshop salsa in Leuven, workshop salsa in Bergen, workshop salsa in Mechelen, workshop salsa in Aalst, workshop salsa in La Louvière, workshop salsa in Kortrijk, workshop salsa in Hasselt, workshop salsa in Sint-Niklaas, workshop salsa in Oostende, workshop salsa in Doornik, workshop salsa in Genk, workshop salsa in Seraing, workshop salsa in Roeselare, workshop salsa in Moeskroen, workshop salsa in Verviers, workshop salsa in Dendermonde, workshop salsa in Beringen, workshop salsa in Turnhout, workshop salsa in Vilvoorde, workshop salsa in Lokeren, workshop salsa in Sint-Truiden, workshop salsa in Herstal, workshop salsa in Geel, workshop salsa in Ninove, workshop salsa in Halle, workshop salsa in Waregem, workshop salsa in Châtelet, workshop salsa in Ieper, workshop salsa in Lier, workshop salsa in Lommel, workshop salsa in Waver, workshop salsa in Binche, workshop salsa in Tienen, workshop salsa in Menen, workshop salsa in Geraardsbergen, workshop salsa in Bilzen, workshop salsa in Ottignies-Louvain-la-Neuve, workshop salsa in Tongeren, workshop salsa in Oudenaarde, workshop salsa in Deinze, workshop salsa in Aarschot, workshop salsa in Aat, workshop salsa in Aarlen, workshop salsa in Herentals, workshop salsa in Izegem, workshop salsa in Harelbeke, workshop salsa in Nijvel, workshop salsa in Zinnik, workshop salsa in Andenne, workshop salsa in Ronse, workshop salsa in Zottegem, workshop salsa in Mortsel, workshop salsa in Maaseik, workshop salsa in Gembloers, workshop salsa in Diest, workshop salsa in Saint-Ghislain, workshop Salsa in Fleurus, workshop Salsa in Scherpenheuvel-Zichem, workshop Salsa in 's-Gravenbrakel, workshop Salsa in Hoei, workshop Salsa in Hoogstraten, workshop Salsa in Eeklo, workshop Salsa in Torhout, workshop Salsa in Poperinge, workshop Salsa in Dilsen-Stokkem, workshop Salsa in Tielt, workshop Salsa in Blankenberge, workshop Salsa in Eupen, workshop Salsa in Lessen, workshop Salsa in Wervik, workshop Salsa in Walcourt, workshop Salsa in Komen-Waasten, workshop Salsa in Marche-en-Famenne.

workshop Salsa in Aartselaar
, workshop Salsa in Antwerpen, workshop Salsa in Arendonk, workshop Salsa in Baarle-Hertog, workshop Salsa in Balen, workshop Salsa in Beerse, workshop Salsa in Berlaar, workshop Salsa in Boechout, workshop Salsa in Bonheiden, workshop Salsa in Boom, workshop Salsa in Bornem, workshop Salsa in Borsbeek, workshop Salsa in Brasschaat, workshop Salsa in Brecht, workshop Salsa in Dessel, workshop Salsa in Duffel, workshop Salsa in Edegem, workshop Salsa in Essen, workshop Salsa in Geel, workshop Salsa in Grobbendonk, workshop Salsa in Heist-op-den-Berg, workshop Salsa in Hemiksem, workshop Salsa in Herentals, workshop Salsa in Herenthout, workshop Salsa in Herselt, workshop Salsa in Hoogstraten, workshop Salsa in Hove, workshop Salsa in Hulshout, workshop Salsa in Kalmthout, workshop Salsa in Kapellen, workshop Salsa in Kasterlee, workshop Salsa in Kontich, workshop Salsa in Laakdal, workshop Salsa in Lier, workshop Salsa in Lille, workshop Salsa in Lint, workshop Salsa in Malle, workshop Salsa in Mechelen, workshop Salsa in Meerhout, workshop Salsa in Merksplas, workshop Salsa in Mol, workshop Salsa in Mortsel, workshop Salsa in Niel, workshop Salsa in Nijlen, workshop Salsa in Olen, workshop Salsa in Oud-Turnhout, workshop Salsa in Putte, workshop Salsa in Puurs, workshop Salsa in Ranst, workshop Salsa in Ravels, 0051 workshop Salsa in Retie, workshop Salsa in Rijkevorsel, workshop Salsa in Rumst, workshop Salsa in Schelle, workshop Salsa in Schilde, workshop Salsa in Schoten, workshop Salsa in Sint-Amands, workshop Salsa in Sint-Katelijne-Waver, workshop Salsa in Stabroek, workshop Salsa in Turnhout, workshop Salsa in Vorselaar, workshop Salsa in Vosselaar, workshop Salsa in Westerlo, workshop Salsa in Wijnegem, workshop Salsa in Willebroek, workshop Salsa in Wommelgem, workshop Salsa in Wuustwezel, workshop Salsa in Zandhoven, workshop Salsa in Zoersel, workshop Salsa in Zwijndrecht, workshop Salsa in Gent, workshop Salsa in Brussel, workshop Salsa in Brugge, workshop Salsa in Leuven, workshop Salsa in Aalst, workshop Salsa in Kortrijk, workshop Salsa in Hasselt, szalsa workshop in Sint-Niklaas, workshop Salsa in Oostende, workshop Salsa in Genk, workshop Salsa in Doornik, workshop Salsa in Roeselare, workshop Salsa in Moeskroen, workshop Salsa in Lokeren, workshop Salsa in Sint-Truiden, workshop Salsa in Mariakerke, workshop Salsa in Drongen, workshop Salsa in Wondelgem, workshop Salsa in Sint-Amandsberg, workshop Salsa in Oostakker, workshop Salsa in Ledeberg, workshop Salsa in Gentbrugge, workshop Salsa in Afsnee, workshop Salsa in Sint-Denijs-Westrem, workshop Salsa in Zwijnaarde, workshop Salsa in Wachtebeke, workshop Salsa in Lochristi, wkorkshop Salsa in Destelbergen, workshop Salsa in Melle, workshop Salsa in Merelbeke, 0101workshop Salsa in Heusden, workshop Salsa in Zevergem, workshop Salsa in De Pinte, workshop Salsa in Sint-Martens-Latem, workshop Salsa in Sint-Martens-Leerne, workshop Salsa in Deinze, workshop Salsa in Vosselare, workshop Salsa in Nevele, workshop Salsa in Landegem, workshop Salsa in Merendree, workshop Salsa in Alken, workshop Salsa in As, workshop Salsa in Beringen, workshop Salsa in Bilzen, workshop Salsa in Bocholt, workshop Salsa in Borgloon, workshop Salsa in Bree, workshop Salsa in Diepenbeek, workshop Salsa in Dilsen-Stokkem, workshop Salsa in Genk, workshop Salsa in Gingelom, workshop Salsa in Halen, workshop Salsa in Ham, workshop Salsa in Hamont-Achel, workshop Salsa in Hechtel-Eksel, workshop Salsa in Heers, workshop Salsa in Herk-de-Stad, workshop Salsa in Herstappe, workshop Salsa in Heusden-Zolder, workshop Salsa in Hoeselt, workshop Salsa in Houthalen-Helchteren, workshop Salsa in Kinrooi, workshop Salsa in Kortessem, workshop Salsa in Lanaken, workshop Salsa in Leopoldsburg, workshop Salsa in Lommel, workshop Salsa in Lummen, workshop Salsa in Maaseik, workshop Salsa in Maasmechelen, workshop Salsa in Meeuwen-Gruitrode, workshop Salsa in Neerpelt, workshop Salsa in Nieuwerkerken, workshop Salsa in Opglabbeek, workshop Salsa in Overpelt, workshop Salsa in Peer, workshop Salsa in Riemst, workshop Salsa in Sint-Truiden, workshop Salsa in Tessenderlo, workshop Salsa in Tongeren, workshop Salsa in Voeren, 0151workshop Salsa in Wellen    , workshop Salsa in Zonhoven, workshop Salsa in Zutendaal, workshop Salsa in Aarschot, workshop Salsa in Affligem, workshop Salsa in Asse, workshop Salsa in Beersel, workshop Salsa in Begijnendijk, workshop Salsa in Bekkevoort, workshop Salsa in Bertem, workshop Salsa in Bever, workshop Salsa in Bierbeek, workshop Salsa in Boortmeerbeek, workshop Salsa in Boutersem, workshop Salsa in Diest, workshop Salsa in Dilbeek, workshop Salsa in Drogenbos, workshop Salsa in Galmaarden, workshop Salsa in Geetbets, workshop Salsa in Glabbeek, workshop Salsa in Gooik, workshop Salsa in Grimbergen, workshop Salsa in Haacht, workshop Salsa in Halle, workshop Salsa in Herent, workshop Salsa in Herne, workshop Salsa in Hoegaarden, workshop Salsa in Hoeilaart, workshop Salsa in Holsbeek, workshop Salsa in Huldenberg, workshop Salsa in Kampenhout, workshop Salsa in Kapelle-op-den-Bos, workshop Salsa in Keerbergen, workshop Salsa in Kortenaken, workshop Salsa in Kortenberg, workshop Salsa in Kraainem, workshop Salsa in Landen, workshop Salsa in Lennik, workshop Salsa in Liedekerke, workshop Salsa in Linkebeek, workshop Salsa in Linter, workshop Salsa in Londerzeel, workshop Salsa in Lubbeek, workshop Salsa in Machelen, workshop Salsa in Meise, workshop Salsa in Merchtem, workshop Salsa in Opwijk, workshop Salsa in Oud-Heverlee, workshop Salsa in Overijse, workshop Salsa in Pepingen, workshop Salsa in Roosdaal, workshop Salsa in Rotselaar, workshop Salsa in Scherpenheuvel-Zichem, workshop Salsa in Sint-Genesius-Rode, workshop Salsa in Sint-Pieters-Leeuw, workshop Salsa in Steenokkerzeel, workshop Salsa in Ternat, workshop Salsa in Tervuren, workshop Salsa in Tielt-Winge, workshop Salsa in Tienen, workshop Salsa in Tremelo, Workshop Salsa in Vilvoorde, workshop Salsa in Wemmel, workshop Salsa in Wezembeek-Oppem, workshop Salsa in Zaventem, workshop Salsa in Zemst, workshop Salsa in Zoutleeuw, workshop Salsa in Alveringem, workshop Salsa in Anzegem, workshop Salsa in Ardooie, workshop Salsa in Avelgem, workshop Salsa in Beernem, workshop Salsa in Blankenberge, workshop Salsa in Bredene, workshop Salsa in Damme, workshop Salsa in De Haan, workshop Salsa in De Panne, workshop Salsa in Deerlijk, workshop Salsa in Dentergem, Workshop Salsa in Diksmuide, workshop Salsa in Gistel, workshop Salsa in Harelbeke, workshop Salsa in Heuvelland, workshop Salsa in Hooglede, workshop Salsa in Houthulst, workshop Salsa in Ichtegem, workshop Salsa in Ieper, workshop Salsa in Ingelmunster, workshop Salsa in Izegem, workshop Salsa in Jabbeke, workshop Salsa in Knokke-Heist, workshop Salsa in Koekelare, workshop Salsa in Koksijde, workshop Salsa in Kortemark, workshop Salsa in Kortrijk, workshop Salsa in Kuurne, workshop Salsa in Langemark-Poelkapelle, workshop Salsa in Ledegem, workshop Salsa in Lendelede, workshop Salsa in Lichtervelde, 0251workshop Salsa in Lo-Reninge, workshop Salsa in Menen, workshop Salsa in Mesen, workshop Salsa in Meulebeke, workshop Salsa in Middelkerke, workshop Salsa in Moorslede, workshop Salsa in Nieuwpoort, workshop Salsa in Oostende, workshop Salsa in Oostkamp, workshop Salsa in Oostrozebeke, workshop Salsa in Oudenburg, workshop Salsa in Pittem, workshop Salsa in Poperinge, workshop Salsa in Roeselare, workshop Salsa in Ruiselede, workshop Salsa in Spiere-Helkijn, workshop Salsa in Staden, workshop Salsa in Tielt, workshop Salsa in Torhout, workshop Salsa in Veurne, workshop Salsa in Vleteren, workshop Salsa in Waregem, workshop Salsa in Wervik, workshop Salsa in Wevelgem, workshop Salsa in Wielsbeke, workshop Salsa in Wingene, workshop Salsa in Zedelgem, workshop Salsa in Zonnebeke, workshop Salsa in Zuienkerke, workshop Salsa in Zwevegem, workshop Salsa in Aarlen, workshop Salsa in Attert, workshop Salsa in Aubange, workshop Salsa in Bastenaken, workshop Salsa in Bertogne, workshop Salsa in Bertrix, workshop Salsa in Bouillon, workshop Salsa in Chiny, workshop Salsa in Daverdisse, workshop Salsa in Durbuy, workshop Salsa in Érezée, workshop Salsa in Étalle, workshop Salsa in Fauvillers, workshop Salsa in Florenville, workshop Salsa in Gouvy, workshop Salsa in Habay, workshop Salsa in Herbeumont, workshop Salsa in Hotton, workshop Salsa in Houffalize, workshop Salsa in La Roche-en-Ardenne, workshop Salsa in Léglise, workshop Salsa in Libin, workshop Salsa in Libramont-Chevigny, workshop Salsa in Manhay, workshop Salsa in Marche-en-Famenne, workshop Salsa in Martelange, workshop Salsa in Meix-devant-Virton, workshop Salsa in Messancy, workshop Salsa in Musson, workshop Salsa in Nassogne, workshop Salsa in Neufchâteau, workshop Salsa in Paliseul, workshop Salsa in Rendeux, workshop Salsa in Rouvroy, workshop Salsa in Sainte-Ode, workshop Salsa in Saint-Hubert, workshop Salsa in Saint-Léger, workshop Salsa in Tellin, workshop Salsa in Tenneville, workshop Salsa in Tintigny, workshop Salsa in Vaux-sur-Sûre, workshop Salsa in Vielsalm, workshop Salsa in Virton, workshop Salsa in Wellin, workshop Salsa in Aiseau-Presles, workshop Salsa in Anderlues, workshop Salsa in Antoing, workshop Salsa in Aat, workshop Salsa in Beaumont, workshop Salsa in Belœil, workshop Salsa in Bernissart, workshop Salsa in Binche, workshop Salsa in Boussu, workshop Salsa in 's-Gravenbrakel, Workshop Salsa in Brugelette, workshop Salsa in Brunehaut, workshop Salsa in Celles, workshop Salsa in Chapelle-lez-Herlaimont, workshop Salsa in Charleroi, workshop Salsa in Châtelet.

DSD_BE_NL_VGZ VRIJGEZELLENFEESTEN
vrijgezellenfeesten in Brussel, vrijgezellenfeesten in Antwerpen, vrijgezellenfeesten in Gent, vrijgezellenfeesten in Charleroi, vrijgezellenfeesten in Luik, vrijgezellenfeesten in Brugge, vrijgezellenfeesten in Namen, vrijgezellenfeesten in Leuven, vrijgezellenfeesten in Bergen, vrijgezellenfeesten in Mechelen, vrijgezellenfeesten in Aalst, vrijgezellenfeesten in La Louvière, vrijgezellenfeesten in Kortrijk, vrijgezellenfeesten in Hasselt, vrijgezellenfeesten in Sint-Niklaas, vrijgezellenfeesten in Oostende, vrijgezellenfeesten in Doornik, vrijgezellenfeesten in Genk, vrijgezellenfeesten in Seraing, vrijgezellenfeesten in Roeselare, vrijgezellenfeesten in Moeskroen, vrijgezellenfeesten in Verviers, vrijgezellenfeesten in Dendermonde, vrijgezellenfeesten in Beringen, vrijgezellenfeesten in Turnhout,

DSD_BE_NL_VGZ_AFRIKAANSEDANS
workshop Afrikaanse dans in Antwerpenworkshop Afrikaanse dans in Brusselworkshop Afrikaanse dans in Aalstworkshop Afrikaanse dans in Gentworkshop Afrikaanse dans in Sint-Niklaasworkshop Afrikaanse dans in Hasseltworkshop Afrikaanse dans in Bruggeworkshop Afrikaanse dans in Oostendeworkshop Afrikaanse dans in Leuvenworkshop Afrikaanse dans in Tongerenworkshop Afrikaanse dans in Dendermondeworkshop Afrikaanse dans in Turnhoutworkshop Afrikaanse dans in Kortrijkworkshop Afrikaanse dans in Mechelen.

DSD_BE_NL_VGZ_AXEBAHIA
workshop Braziliaanse dans axe bahia in Antwerpenworkshop Braziliaanse dans axe bahia in Brusselworkshop Braziliaanse dans axe bahia in Aalstworkshop Braziliaanse dans axe bahia in Gentworkshop Braziliaanse dans axe bahia in Sint-Niklaasworkshop Braziliaanse dans axe bahia in Hasseltworkshop Braziliaanse dans axe bahia in Bruggeworkshop Braziliaanse dans axe bahia in Oostendeworkshop Braziliaanse dans axe bahia in Leuvenworkshop Braziliaanse dans axe bahia in Tongerenworkshop Braziliaanse dans axe bahia in Dendermondeworkshop Braziliaanse dans axe bahia in Turnhoutworkshop Braziliaanse dans axe bahia in Kortrijkworkshop Braziliaanse dans axe bahia in Mechelen.

DSD_BE_NL_VGZ_BOLLYWOODDANS
workshop Indische dans bollywood in Antwerpenworkshop Indische dans bollywood in Brusselworkshop Indische dans bollywood in Aalstworkshop Indische dans bollywood in Gentworkshop Indische dans bollywood in Sint-Niklaasworkshop Indische dans bollywood in Hasseltworkshop Indische dans bollywood in Bruggeworkshop Indische dans bollywood in Oostendeworkshop Indische dans bollywood in Leuvenworkshop Indische dans bollywood in Tongerenworkshop Indische dans bollywood in Dendermondeworkshop Indische dans bollywood in Turnhoutworkshop Indische dans bollywood in Kortrijkworkshop Indische dans bollywood in Mechelen.

DSD_BE_NL_VGZ_BUIKDANS
workshop buikdans in Antwerpenworkshop buikdans in Brusselworkshop buikdans in Aalstworkshop buikdans in Gentworkshop buikdans in Sint-Niklaasworkshop buikdans in Hasseltworkshop buikdans in Bruggeworkshop buikdans in Oostendeworkshop buikdans in Leuvenworkshop buikdans in Tongerenworkshop buikdans in Dendermondeworkshop buikdans in Turnhoutworkshop buikdans in Kortrijkworkshop buikdans in Mechelen.

DSD_BE_NL_VGZ_COCKTAILSMAKEN

workshop cocktails maken in Antwerpen
workshop cocktails maken in Brusselworkshop cocktails maken in Aalstworkshop cocktails maken in Gentworkshop cocktails maken in Sint-Niklaasworkshop cocktails maken in Hasseltworkshop cocktails maken in Bruggeworkshop cocktails maken in Oostendeworkshop cocktails maken in Leuvenworkshop cocktails maken in Tongerenworkshop cocktails maken in Dendermondeworkshop cocktails maken in Turnhoutworkshop cocktails maken in Kortrijkworkshop cocktails maken in Mechelen.

DSD_BE_NL_VGZ_COCKTAILSHAKEN
workshop cocktails shaken in Antwerpenworkshop cocktails shaken in Brusselworkshop cocktails shaken in Aalstworkshop cocktails shaken in Gentworkshop cocktails shaken in Sint-Niklaasworkshop cocktails shaken in Hasseltworkshop cocktails shaken in Bruggeworkshop cocktails shaken in Oostendeworkshop cocktails shaken in Leuvenworkshop cocktails shaken in Tongerenworkshop cocktails shaken in Dendermondeworkshop cocktails shaken in Turnhoutworkshop cocktails shaken in Kortrijkworkshop cocktails shaken in Mechelen.

DSD_BE_NL_VGZ_COCKTAILSMIXEN
workshop cocktails mixen in Antwerpenworkshop cocktails mixen in Brusselworkshop cocktails mixen in Aalstworkshop cocktails mixen in Gentworkshop cocktails mixen in Sint-Niklaasworkshop cocktails mixen in Hasseltworkshop cocktails mixen in Bruggeworkshop cocktails mixen in Oostendeworkshop cocktails mixen in Leuvenworkshop cocktails mixen in Tongerenworkshop cocktails mixen in Dendermondeworkshop cocktails mixen in Turnhoutworkshop cocktails mixen in Kortrijkworkshop cocktails mixen in Mechelen.

DSD_BE_NL_VGZ_COUNTRYLINEDANCE
workshop country line dance in Antwerpen
workshop country line dance in Brusselworkshop country line dance in Aalstworkshop country line dance in Gentworkshop country line dance in Sint-Niklaasworkshop country line dance in Hasseltworkshop country line dance in Bruggeworkshop country line dance in Oostendeworkshop country line dance in Leuvenworkshop country line dance in Tongerenworkshop country line dance in Dendermondeworkshop country line dance in Turnhoutworkshop country line dance in Kortrijkworkshop country line dance in Mechelen.

DSD_BE_NL_VGZ_DJEMBE
workshop djembe trommelen in Antwerpenworkshop djembe trommelen in Brusselworkshop djembe trommelen in Aalstworkshop djembe trommelen in Gentworkshop djembe trommelen in Sint-Niklaasworkshop djembe trommelen in Hasseltworkshop djembe trommelen in Bruggeworkshop djembe trommelen in Oostendeworkshop djembe trommelen in Leuvenworkshop djembe trommelen in Tongerenworkshop djembe trommelen in Dendermondeworkshop djembe trommelen in Turnhoutworkshop djembe trommelen in Kortrijkworkshop djembe trommelen in Mechelen.

DSD_BE_NL_VGZ_LIMBODANCE
workshop limbo in Antwerpenworkshop limbo in Brusselworkshop limbo in Aalstworkshop limbo in Gentworkshop limbo in Sint-Niklaasworkshop limbo in Hasseltworkshop limbo in Bruggeworkshop limbo in Oostendeworkshop limbo in Leuvenworkshop limbo in Tongerenworkshop limbo in Dendermondeworkshop limbo in Turnhoutworkshop limbo in Kortrijkworkshop limbo in Mechelen.

DSD_BE_NL_VGZ_MERENGUE
workshop merengue in Antwerpenworkshop merengue in Brusselworkshop merengue in Aalstworkshop merengue in Gentworkshop merengue in Sint-Niklaasworkshop merengue in Hasseltworkshop merengue in Bruggeworkshop merengue in Oostendeworkshop merengue in Leuvenworkshop merengue in Tongerenworkshop merengue in Dendermondeworkshop merengue in Turnhoutworkshop merengue in Kortrijkworkshop merengue in Mechelen.


DSD_BE_NL_VGZ_PAALDANSEN
workshop paaldans in Antwerpenworkshop paaldans in Brusselworkshop paaldans in Aalstworkshop paaldans in Gentworkshop paaldans in Sint-Niklaasworkshop paaldans in Hasseltworkshop paaldans in Bruggeworkshop paaldans in Oostendeworkshop paaldans in Leuvenworkshop paaldans in Tongerenworkshop paaldans in Dendermondeworkshop paaldans in Turnhoutworkshop paaldans in Kortrijkworkshop paaldans in Mechelen.

DSD_BE_NL_VGZ_REGGAETON
workshop Jamaicaanse dans reggaeton in Antwerpenworkshop Jamaicaanse dans reggaeton in Brusselworkshop Jamaicaanse dans reggaeton in Aalstworkshop Jamaicaanse dans reggaeton in Gentworkshop Jamaicaanse dans reggaeton in Sint-Niklaasworkshop Jamaicaanse dans reggaeton in Hasseltworkshop Jamaicaanse dans reggaeton in Bruggeworkshop Jamaicaanse dans reggaeton in Oostendeworkshop Jamaicaanse dans reggaeton in Leuvenworkshop Jamaicaanse dans reggaeton in Tongerenworkshop Jamaicaanse dans reggaeton in Dendermondeworkshop Jamaicaanse dans reggaeton in Turnhoutworkshop Jamaicaanse dans reggaeton in Kortrijkworkshop Jamaicaanse dans reggaeton in Mechelen.

DSD_BE_NL_VGZ_SALSA
workshop salsa in Antwerpenworkshop salsa in Brusselworkshop salsa in Aalstworkshop salsa in Gentworkshop salsa in Sint-Niklaasworkshop salsa in Hasseltworkshop salsa in Bruggeworkshop salsa in Oostendeworkshop salsa in Leuvenworkshop salsa in Tongerenworkshop salsa in Dendermondeworkshop salsa in Turnhoutworkshop salsa in Kortrijkworkshop salsa in Mechelen.

DSD_BE_NL_VGZ_SAMBADANS
workshop Braziliaanse dans Samba in Antwerpenworkshop Braziliaanse dans Samba in Brusselworkshop Braziliaanse dans Samba in Aalstworkshop Braziliaanse dans Samba in Gentworkshop Braziliaanse dans Samba in Sint-Niklaasworkshop Braziliaanse dans Samba in Hasseltworkshop Braziliaanse dans Samba in Bruggeworkshop Braziliaanse dans Samba in Oostendeworkshop Braziliaanse dans Samba in Leuvenworkshop Braziliaanse dans Samba in Tongerenworkshop Braziliaanse dans Samba in Dendermondeworkshop Braziliaanse dans Samba in Turnhoutworkshop Braziliaanse dans Samba in Kortrijkworkshop Braziliaanse dans Samba in Mechelen.

DSD_BE_NL_VGZ_STREETDANCE
workshop streetdance in Antwerpenworkshop streetdance in Brusselworkshop streetdance in Aalstworkshop streetdance in Gentworkshop streetdance in Sint-Niklaasworkshop streetdance in Hasseltworkshop streetdance in Bruggeworkshop streetdance in Oostendeworkshop streetdance in Leuvenworkshop streetdance in Tongerenworkshop streetdance in Dendermondeworkshop streetdance in Turnhoutworkshop streetdance in Kortrijkworkshop streetdance in Mechelen.

DSD_BE_NL_VGZ_STRIPTEASEDANS
workshop striptease dance in Antwerpenworkshop striptease dance in Brusselworkshop striptease dance in Aalstworkshop striptease dance in Gentworkshop striptease dance in Sint-Niklaasworkshop striptease dance in Hasseltworkshop striptease dance in Bruggeworkshop striptease dance in Oostendeworkshop striptease dance in Leuvenworkshop striptease dance in Tongerenworkshop striptease dance in Dendermondeworkshop striptease dance in Turnhoutworkshop striptease dance in Kortrijkworkshop striptease dance in Mechelen.

DSD_BE_NL_VGZ_COCKTAILSMAKEN GROEPSUITJE
Groepsuitje cocktails maken in Brussel, groepsuitje cocktails maken in Antwerpen, groepsuitje cocktails maken in Gent, groepsuitje cocktails maken in Charleroi, groepsuitje cocktails maken in Luik, groepsuitje cocktails maken in Brugge, groepsuitje cocktails maken in Namen, groepsuitje cocktails maken in Leuven, groepsuitje cocktails maken in Bergen, groepsuitje cocktails maken in Mechelen, groepsuitje cocktails maken in Aalst, groepsuitje cocktails maken in La Louvière, groepsuitje cocktails maken in Kortrijk, groepsuitje cocktails maken in Hasselt, groepsuitje cocktails maken in Sint-Niklaas, groepsuitje cocktails maken in Oostende, groepsuitje cocktails maken in Doornik, groepsuitje cocktails maken in Genk, groepsuitje cocktails maken in Seraing, groepsuitje cocktails maken in Roeselare, groepsuitje cocktails maken in Moeskroen, groepsuitje cocktails maken in Verviers, groepsuitje cocktails maken in Dendermonde, groepsuitje cocktails maken in Beringen, groepsuitje cocktails maken in Turnhout,


DSD_BE_NL_VGZ COCKTAILSMAKEN VRIJGEZELLENAVOND
vrijgezellenavond cocktails maken in Brussel, vrijgezellenavond cocktails maken in Antwerpen, vrijgezellenavond cocktails maken in Gent, vrijgezellenavond cocktails maken in Charleroi, vrijgezellenavond cocktails maken in Luik, vrijgezellenavond cocktails maken in Brugge, vrijgezellenavond cocktails maken in Namen, vrijgezellenavond cocktails maken in Leuven, vrijgezellenavond cocktails maken in Bergen, vrijgezellenavond cocktails maken in Mechelen, vrijgezellenavond cocktails maken in Aalst, vrijgezellenavond cocktails maken in La Louvière, vrijgezellenavond cocktails maken in Kortrijk, vrijgezellenavond cocktails maken in Hasselt, vrijgezellenavond cocktails maken in Sint-Niklaas, vrijgezellenavond cocktails maken in Oostende, vrijgezellenavond cocktails maken in Doornik, vrijgezellenavond cocktails maken in Genk, vrijgezellenavond cocktails maken in Seraing, vrijgezellenavond cocktails maken in Roeselare, vrijgezellenavond cocktails maken in Moeskroen, vrijgezellenavond cocktails maken in Verviers, vrijgezellenavond cocktails maken in Dendermonde, vrijgezellenavond cocktails maken in Beringen, vrijgezellenavond cocktails maken in Turnhout,

DSD_BE_VGZ_AFRIKAANSEDANS|
VGZ_AFRIKAANSEDANS_GROEPSUITJE|VGZ_AFRIKAANSEDANS_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_AFRIKAANSEDANS_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_AFRIKAANSEDANS_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_AFRIKAANSEDANS_VRIJGEZELLENUITJE.

DSD_BE_VGZ_AXEBAHIA|
VGZ_AXEBAHIA_GROEPSUITJE|VGZ_AXEBAHIA_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_AXEBAHIA_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_AXEBAHIA_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_AXEBAHIA_VRIJGEZELLENUITJE.

DSD_BE_VGZ_BOLLYWOODDANS|
VGZ_BOLLYWOODDANS_GROEPSUITJE|VGZ_BOLLYWOODDANS_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_BOLLYWOODDANS_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_BOLLYWOODDANS_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_BOLLYWOODDANS_VRIJGEZELLENUITJE.

DSD_BE_VGZ_BUIKDANS|
VGZ_BUIKDANS_GROEPSUITJE|VGZ_BUIKDANS_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_BUIKDANS_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_BUIKDANS_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_BUIKDANS_VRIJGEZELLENUITJE.

DSD_BE_VGZ_COCKTAILSMAKEN|
VGZ_COCKTAILSMAKEN_GROEPSUITJE|VGZ_COCKTAILSMAKEN_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_COCKTAILSMAKEN_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_COCKTAILSMAKEN_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_COCKTAILSMAKEN_VRIJGEZELLENUITJE.

DSD_BE_VGZ_COCKTAILSHAKEN|
VGZ_COCKTAILSHAKEN_GROEPSUITJE|VGZ_COCKTAILSHAKEN_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_COCKTAILSHAKEN_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_COCKTAILSHAKEN_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_COCKTAILSHAKEN_VRIJGEZELLENUITJE.

DSD_BE_VGZ_COCKTAILSMIXEN|
VGZ_COCKTAILSMIXEN_GROEPSUITJE|VGZ_COCKTAILSMIXEN_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_COCKTAILSMIXEN_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_COCKTAILSMIXEN_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_COCKTAILSMIXEN_VRIJGEZELLENUITJE.

DSD_BE_VGZ_ALCOHOLVRIJECOCKTAILS|
VGZ_ALCOHOLVRIJECOCKTAILS_GROEPSUITJE|VGZ_ALCOHOLVRIJECOCKTAILS_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_ALCOHOLVRIJECOCKTAILS_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_ALCOHOLVRIJECOCKTAILS_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_ALCOHOLVRIJECOCKTAILS_VRIJGEZELLENUITJE.

DSD_BE_VGZ_AFRIKAANSECOCKTAILS|
VGZ_AFRIKAANSECOCKTAILS_GROEPSUITJE|VGZ_AFRIKAANSECOCKTAILS_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_AFRIKAANSECOCKTAILS_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_AFRIKAANSECOCKTAILS_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_AFRIKAANSECOCKTAILS_VRIJGEZELLENUITJE.

DSD_BE_VGZ_BRAZILIAANSECOCKTAILS|
VGZ_BRAZILIAANSECOCKTAILS_GROEPSUITJE|VGZ_BRAZILIAANSECOCKTAILS_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_BRAZILIAANSECOCKTAILS_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_BRAZILIAANSECOCKTAILS_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_BRAZILIAANSECOCKTAILS_VRIJGEZELLENUITJE.

DSD_BE_VGZ_CARIBISCHECOCKTAILS|
VGZ_CARIBISCHECOCKTAILS_GROEPSUITJE|VGZ_CARIBISCHECOCKTAILS_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_CARIBISCHECOCKTAILS_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_CARIBISCHECOCKTAILS_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_CARIBISCHECOCKTAILS_VRIJGEZELLENUITJE.

DSD_BE_VGZ_JAMAICAANSECOCKTAILS|
VGZ_JAMAICAANSECOCKTAILS_GROEPSUITJE|VGZ_JAMAICAANSECOCKTAILS_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_JAMAICAANSECOCKTAILS_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_JAMAICAANSECOCKTAILS_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_JAMAICAANSECOCKTAILS_VRIJGEZELLENUITJE.

DSD_BE_VGZ_LONGDRINKSCOCKTAILS|
VGZ_LONGDRINKSCOCKTAILS_GROEPSUITJE|VGZ_LONGDRINKSCOCKTAILS_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_LONGDRINKSCOCKTAILS_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_LONGDRINKSCOCKTAILS_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_LONGDRINKSCOCKTAILS_VRIJGEZELLENUITJE.

DSD_BE_VGZ_MANNECOCKTAILSHAKEN|
VGZ_MANNECOCKTAILSHAKEN_GROEPSUITJE|VGZ_MANNECOCKTAILSHAKEN_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_MANNECOCKTAILSHAKEN_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_MANNECOCKTAILSHAKEN_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_MANNECOCKTAILSHAKEN_VRIJGEZELLENUITJE.

DSD_BE_VGZ_VROUWENCOCKTAILSHAKEN|
VGZ_VROUWENCOCKTAILSHAKEN_GROEPSUITJE|VGZ_VROUWENCOCKTAILSHAKEN_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_VROUWENCOCKTAILSHAKEN_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_VROUWENCOCKTAILSHAKEN_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_VROUWENCOCKTAILSHAKEN_VRIJGEZELLENUITJE.

DSD_BE_VGZ_ZUIDAMERIKAANSECOCKTAILS|
VGZ_ZUIDAMERIKAANSECOCKTAILS_GROEPSUITJE|VGZ_ZUIDAMERIKAANSECOCKTAILS_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_ZUIDAMERIKAANSECOCKTAILS_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_ZUIDAMERIKAANSECOCKTAILS_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_ZUIDAMERIKAANSECOCKTAILS_VRIJGEZELLENUITJE.

DSD_BE_VGZ_VIRGINCOCKTAILS|
VGZ_VIRGINCOCKTAILS_GROEPSUITJE|VGZ_VIRGINCOCKTAILS_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_VIRGINCOCKTAILS_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_VIRGINCOCKTAILS_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_VIRGINCOCKTAILS_VRIJGEZELLENUITJE.

DSD_BE_VGZ_MOCHTAILSMAKEN|
VGZ_MOCHTAILSMAKEN_GROEPSUITJE|VGZ_MOCHTAILSMAKEN_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_MOCHTAILSMAKEN_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_MOCHTAILSMAKEN_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_MOCHTAILSMAKEN_VRIJGEZELLENUITJE.

DSD_BE_VGZ_COUNTRYLINEDANCE|
VGZ_COUNTRYLINEDANCE_GROEPSUITJE|VGZ_COUNTRYLINEDANCE_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_COUNTRYLINEDANCE_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_COUNTRYLINEDANCE_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_COUNTRYLINEDANCE_VRIJGEZELLENUITJE.

DSD_BE_VGZ_DJEMBE|
VGZ_DJEMBE_GROEPSUITJE|VGZ_DJEMBE_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_DJEMBE_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_DJEMBE_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_DJEMBE_VRIJGEZELLENUITJE.

DSD_BE_VGZ_LIMBODANCE|
VGZ_LIMBODANCE_GROEPSUITJE|VGZ_LIMBODANCE_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_LIMBODANCE_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_LIMBODANCE_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_LIMBODANCE_VRIJGEZELLENUITJE.

DSD_BE_VGZ_MERENGUE|
VGZ_MERENGUE_GROEPSUITJE|VGZ_MERENGUE_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_MERENGUE_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_MERENGUE_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_MERENGUE_VRIJGEZELLENUITJE.

DSD_BE_VGZ_PAALDANSEN|
VGZ_PAALDANSEN_GROEPSUITJE|VGZ_PAALDANSEN_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_PAALDANSEN_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_PAALDANSEN_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_PAALDANSEN_VRIJGEZELLENUITJE.

DSD_BE_VGZ_REGGAETON|
VGZ_REGGAETON_GROEPSUITJE|VGZ_REGGAETON_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_REGGAETON_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_REGGAETON_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_REGGAETON_VRIJGEZELLENUITJE.

DSD_BE_VGZ_SALSA|
VGZ_SALSA_GROEPSUITJE|VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENUITJE.

DSD_BE_VGZ_SAMBADANS|
VGZ_SAMBADANS_GROEPSUITJE|VGZ_SAMBADANS_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_SAMBADANS_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_SAMBADANS_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_SAMBADANS_VRIJGEZELLENUITJE.

DSD_BE_VGZ_STREETDANCE|
VGZ_STREETDANCE_GROEPSUITJE|VGZ_STREETDANCE_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_STREETDANCE_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_STREETDANCE_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_STREETDANCE_VRIJGEZELLENUITJE.

DSD_BE_VGZ_STRIPTEASEDANS|
VGZ_STRIPTEASEDANS_GROEPSUITJE|VGZ_STRIPTEASEDANS_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_STRIPTEASEDANS_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_STRIPTEASEDANS_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_STRIPTEASEDANS_VRIJGEZELLENUITJE.