limbo dance


Workshop limbo dance in Dendermonde bij je thuis|
Limbo vrijgezellenfeest in Dendermonde op locatie
Limbo workshop in Dendermonde op locatie|
Limbo dance vrijgezellenfeest in Dendermonde met workshop limbodance in Dendermonde bij je thuis, op een zelf gekozen locatie of op een van onze locaties naar keuze door heel België


Ga je een vrijgezellenfeest in Dendermonde organiseren? Dansschool Djiba zorgt ervoor dat het een onvergetelijke ervaring wordt, geheel aangepast aan jouw specifieke wensen. Voor Dansschool Djiba is het een uitdaging om deze optimaal in vervulling te laten gaan. Wat denk je bijvoorbeeld van onze unieke en originele workshop limbo dance in Dendermonde? Met onze limbo dance workshop in Dendermonde leer je op je vrijgezellenfeest gedurende een uurtje of langer met veel plezier samen limbo dance in Dendermonde.

Met onze limbo dance lessen in Dendermonde leer je op een vrijgezellenavond in Dendermonde gedurende een uur of langer met veel plezier samen limbo dance in Dendermonde.

Compleet avondje uit
Het thema van de avond/middag is limbo dance. Natuurlijk geniet je van het limbo dance, maar ook van eventueel een diner en/of een workshop cocktails shaken met exotische cocktail recepten om de avond op een toffe manier te starten of te sluiten.Dansschool Djiba bied je de gelegenheid om elk onderdeel van deze limbo dance avond in Dendermonde los te boeken van elkaar. Bijv. alleen een limbo dance workshop, of een diner, of een cocktailworkshop, óf een combinatie van twee van deze mogelijkheden, bijv. een diner met een limbo dance workshop of een diner met workshop cocktails shaken.

Natuurlijk leer je hoe de limbo dance gedanst moet worden, maar onze limbo dance workshop is vooral gericht op het beleven van ongelooflijk veel plezier!

Onze limbo dance dansworkshop kunnen worden verzorgd op locaties waarmee wij samenwerkingsverbanden hebben:

Antwerpen, Brussel, Bornem, Diepenbeek, Gent, Geel, Brugge, Leuven, Mechelen, Nederzwalm-Hermelgem, Ninove, Aalst, Kortrijk, Hasselt, Lier, Lochristi, Loppem, Lommel, Mol, Oostende, Roeselare en Zandvliet.

maar wil je de workshop limbo dance houden op een zelf gekozen locatie of gewoon gezellig bij je thuis, dan is dat voor ons ook geen enkel probleem. Dit geldt zowel voor België, Nederland, Frankrijk, Luxemburg als voor Duitsland.Wil je iets echt origineels, dan heeft Dansschool Djiba alles in huis om een limbo dance vrijgezellenfeest met limbodance dans workshop voor jou, je vrienden, familie of kennissen te verzorgen. Doe het eens anders dan anders! Wij helpen je graag om een geschikt programma op maat te maken voor je limbodance workshop of voor één van onze andere workshops zoals Cocktail shaken workshop. Al onze workshops zijn te combineren met een diner.

Beschrijving workshop Limbo dance
Dans – acrobatiek – spel

Oorsprong en achtergrond
De limbo is een acrobatische dans uit Trinidad waarbij de danser onder een brandende stok door moet dansen. De oorspronkelijke betekenis van de dans was dat het de ziel van een geliefde overledene zou helpen  om uit het voorgeborchte te ontsnappen. De rituele dans werd oorspronkelijk een week na een begrafenis gedanst.
De naam van de dans is afgeleid van de limbo, een ander woord voor het voorgeborchte.

Inhoud van de workshop
Er wordt een korte uitleg gegeven over de oorsprong en het ontstaan van de Limbo dans.
We beginnen met eenvoudige basispassen, ondersteund door het geluid van Carnaval muziek.
In deze tropische dans workshop betreedt de hele groep de dansvloer in gekleurde en luchtige tropische kleding en binnen no-time is de groep aan het dansen. De danser die aan de beurt is mag zich niet bukken, maar achterover hangen mag wel. De stok wordt steeds wat lager gehangen, totdat er een uiteindelijke winnaar is overgebleven. Iedereen krijgt de kans om zijn limbo kunst te tonen.

Natuurlijk wordt de vrijgezel extra in het zonnetje gezet; hoe? Dat verklappen wij nog niet.

Je denkt geen ritmegevoel te hebben? Des te leuker is het om deze workshop bij te wonen; echt iedereen kan het leren en ook iedereen kan plezier maken.

Diner bij een locatie waarmee we samenwerkingsverbanden hebben

Wat regelt Dansschool Djiba?
De reservering bij het restaurant voor het gebruik van de zaal voor de workshop(s)/show. De eventuele zaalhuur wordt ter plekke verrekend door de klant met de locatie.
De reservering van het diner, exclusief de inhoud

Wat moet je zelf regelen?
De inhoud van het diner moet je zelf afstemmen met het restaurant via e-mail of telefoon na 18.00 uur. Op verzoek geeft het restaurant je dan de prijslijst en de beschrijving van het buffet/menu. Mochten er speciale wensen zijn voor het diner (bijv. i.v.m. dieet of allergie), dan dien je dit zelf door te geven aan het restaurant.
De meeste restaurants hebben een seizoensdiner of buffet (afhankelijk van het restaurant).

Betaling en voorwaarden
Dansschool Djiba brengt bij jou de gewenste workshop(s) in rekening d.m.v. toezending van een factuur, die vooraf betaald dient te worden (let op de uiterste betaaldatum onderaan de factuur).
De betaling van het diner en de drankjes tijdens het diner worden rechtstreeks door jou betaald aan het restaurant op de dag zelf.
Cocktails die zijn gemaakt tijdens de cocktailworkshop mogen niet worden meegenomen aan de dinertafel. Dit geldt voor alle restaurants.

Nog even alle voordelen op een rijtje:
We werken uitsluitend met professionele limbo dance docenten in antwerpen die ruime ervaring hebben in het entertainen van gasten met verschillende achtergronden
Limbo dance workshop zonder diner eveneens mogelijk, exclusief zaalhuur
Workshop en diner op één locatie; gezelliger, makkelijk en eenvoudig met parkeren
Voor bijna elk budget kunnen we een leuk programma samenstellen

Algemene workshop informatie:
Standaardduur: 60 minuten, Mini- limbo dance workshop
Aanvangstijd: naar keuze. Afhankelijk van beschikbaarheid van docent en locatie.
Locatie: we komen naar jouw locatie toe of jij komt naar één van de locaties toe waarmee wij samenwerken.

Diverse mogelijkheden voor de limbo dance workshop:Mini- limbo dance workshop (60 minuten)
In 1 uur tijd brengen we je van niets - naar iets - naar een eenvoudige choreografie

Super- limbo dansworkshop (90 minuten)
In 1,5 uur tijd brengen we je van niets - naar iets - naar een uitgebreidere choreografie

Luxe- limbodance dansworkshop (120 minuten)
In 2 uur tijd brengen we je van niets - naar iets - naar een gedetailleerde choreografie

Combinatie van diverse workshops
Het is altijd mogelijk om meerdere soorten workshops na elkaar te volgen (bijvoorbeeld eerst een workshop limbo dance en daarna een workshop cocktails shaken ).
Keuze uit: Afrikaanse dans, breakdance, Braziliaanse vechtdans capoeira, Cubaanse dans cha cha cha, country line dance, limbo dance, Dominicaanse dans merengue, Jamaicaanse dans reggaeton, salsa dansen, Braziliaanse dans samba, streetdance, cocktails mixen, cocktail mixen, cocktail workshop, cocktail catering, cocktail recepten, dans workshops

Prijsopbouw
Dansschool Djiba hanteert voor alle workshops dezelfde prijsopbouw:
*Groep tot 10 personen: starttarief
*Groep van 10-20 personen: starttarief plus prijs per persoon boven de 10 deelnemers
*Groep > 20 personen: aangepaste tarieven op aanvraag

Aanvragen van een offerte voor een limbo dance workshop:
Een vrijblijvende offerte kan je aanvragen door het offerteformulier onderaan de pagina zo volledig mogelijk in te vullen.

Ook als een aantal onderwerpen nog niet bekend zijn, vermeld dat dan ook, zodat wij daar rekening mee kunnen houden.

Voor een efficiënte afhandeling vragen wij om de gewenste limbo dance workshop, je naam, e-mailadres en telefoonnummer zorgvuldig in te vullen.

Middels de onderstaande link kan je ons een e-mail sturen of een offerte aanvragen. We streven er naar om binnen maximaal 5 werkdagen te reageren.

Klik hier voor een offerte

* Je offerteformulier wordt gestuurd naar info@dansschool-djiba.be

Standaard procedure
Na ontvangst van je ingevulde contactformulier stellen wij de offerte op. Je ontvangt deze op het e-mailadres dat je hebt ingevuld. Als je akkoord gaat met de offerte stuur je een email terug met je bevestiging en eventuele aanpassingen. Er volgt dan een tussentijdse bevestiging, waarna wij de docent(en) voor de workshop(s) en de gewenste locatie gaan reserveren. Zodra wij van beiden een bevestiging hebben ontvangen volgt de definitieve bevestiging, samen met de digitale factuur.

Let op: wij beschouwen de reservering als definitief zodra het bedrag op onze rekening is bijgeschreven. Wij verzoeken je om op tijd te betalen (zie de uiterste betaaldatum onderaan op de factuur); na deze datum kunnen wij de reservering niet meer garanderen.

Last Minute
Een aanvraag van een workshop die binnen 2 dagen moet plaatsvinden heeft een aangepaste procedure. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op (Nathalie Iyeli T.+32(0)485/78.08.39) tijdens werkdagen tussen 16.00 en 21.00 uur of per sms onder vermelding van:

De gewenste datum van de workshop
Welk type workshop
De gewenste aanvangstijd
Het aantal deelnemers
De stad waar de workshop moet plaatsvinden
Wel of niet een eigen locatie ter beschikking?

Het telefoonnummer of e-mailadres waar we je kunnen bereiken
Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Onze boekings- en annuleringsvoorwaarden
De bevestiging is bindend voor het minimale aantal deelnemers
Er wordt geen restitutie verleend bij annulering van het aantal deelnemers na verzending van de bevestiging en digitale factuur
Eventuele extra deelnemers kunnen uiterlijk 2 (werk)dagen van tevoren nog aangemeld worden via e-mail
Pas na tijdige ontvangst van de betaling is de reservering definitief
Betaling dient plaats te vinden voor de uiterste betaaldatum die je vindt onderaan onze factuur
Zolang je betaling niet is bijgeschreven op onze rekening, behouden wij ons het recht voor om indien noodzakelijk tijdstippen, programma of locatie te wijzigen
Voor annulering: klik op: annuleringsvoorwaarden.

Unieke limbo dansworkshops landelijk op locatie:
Dansschool Djiba heeft unieke concepten. Je kan zelf kiezen waar je een limbodansworkshop wil organiseren. Desgewenst komen we naar de locatie van je wensen. Voor een workshop limbo in Antwerpenworkshop limbo in Brusselworkshop limbo in Aalstworkshop limbo in Gentworkshop limbo in Sint-Niklaasworkshop limbo in Hasseltworkshop limbo in Bruggeworkshop limbo in Oostendeworkshop limbo in Leuvenworkshop limbo in Tongerenworkshop limbo in Dendermondeworkshop limbo in Turnhoutworkshop limbo in Kortrijkworkshop limbo in Mechelen. We hebben ook veel onmisbare tips voor een spetterend limboworkshop in Antwerpen of workshoplimbo in Antwerpen. Met deze tips wordt je activiteit in Antwerpen een groot feest!

DSD_BE_NL_VGZ_LIMBODANCE
workshop Limbo in Brussel, workshop Limbo in Antwerpen, workshop Limbo in Gent, workshop Limbo in Charleroi, workshop Limbo in Luik, workshop Limbo in Brugge, workshop Limbo in Namen, workshop Limbo in Leuven, workshop Limbo in Bergen, workshop Limbo in Mechelen, workshop Limbo in Aalst, workshop Limbo in La Louvière, workshop Limbo in Kortrijk, workshop Limbo in Hasselt, workshop Limbo in Sint-Niklaas, workshop Limbo in Oostende, workshop Limbo in Doornik, workshop Limbo in Genk, workshop Limbo in Seraing, workshop Limbo in Roeselare, workshop Limbo in Moeskroen, workshop Limbo in Verviers, workshop Limbo in Dendermonde, workshop Limbo in Beringen, workshop Limbo in Turnhout, workshop Limbo in Vilvoorde, workshop Limbo in Lokeren, workshop Limbo in Sint-Truiden, workshop Limbo in Herstal, workshop Limbo in Geel, workshop Limbo in Ninove, workshop Limbo in Halle, workshop Limbo in Waregem, workshop Limbo in Châtelet, workshop Limbo in Ieper, workshop Limbo in Lier, workshop Limbo in Lommel, workshop Limbo in Waver, workshop Limbo in Binche, wkorkshop Limbo in Tienen, workshop Limbo in Menen, workshop Limbo in Geraardsbergen, workshop Limbo in Bilzen, workshop Limbo in Ottignies-Louvain-la-Neuve, workshop Limbo in Tongeren, workshop Limbo in Oudenaarde, workshop Limbo in Deinze, workshop Limbo in Aarschot, workshop Limbo in Aat, workshop Limbo in Aarlen, workshop Limbo in Herentals, workshop Limbo in Izegem, workshop Limbo in Harelbeke, workshop Limbo in Nijvel, workshop Limbo in Zinnik, workshop Limbo in Andenne, workshop Limbo in Ronse, workshop Limbo in Zottegem, workshop Limbo in Mortsel, workshop Limbo in Maaseik, workshop Limbo in Gembloers, workshop Limbo in Diest, workshop Limbo in Saint-Ghislain, workshop Limbo in Fleurus, workshop Limbo in Scherpenheuvel-Zichem, workshop Limbo in 's-Gravenbrakel, workshop Limbo in Hoei, workshop Limbo in Hoogstraten, workshop Limbo in Eeklo, workshop Limbo in Torhout, workshop Limbo in Poperinge, workshop Limbo in Dilsen-Stokkem, workshop Limbo in Tielt, workshop Limbo in Blankenberge, workshop Limbo in Eupen, workshop Limbo in Lessen, workshop Limbo in Wervik, workshop Limbo in Walcourt, workshop Limbo in Komen-Waasten, workshop Limbo in Marche-en-Famenne.

workshop Limbo in Aartselaar, workshop Limbo in Antwerpen, workshop Limbo in Arendonk, workshop Limbo in Baarle-Hertog, workshop Limbo in Balen, workshop Limbo in Beerse, workshop Limbo in Berlaar, workshop Limbo in Boechout, workshop Limbo in Bonheiden, workshop Limbo in Boom, workshop Limbo in Bornem, workshop Limbo in Borsbeek, workshop Limbo in Brasschaat, workshop Limbo in Brecht, workshop Limbo in Dessel, workshop Limbo in Duffel, workshop Limbo in Edegem, workshop Limbo in Essen, workshop Limbo in Geel, workshop Limbo in Grobbendonk, workshop Limbo in Heist-op-den-Berg, workshop Limbo in Hemiksem, workshop Limbo in Herentals, workshop Limbo in Herenthout, workshop Limbo in Herselt, workshop Limbo in Hoogstraten, workshop Limbo in Hove, workshop Limbo in Hulshout, workshop Limbo in Kalmthout, workshop Limbo in Kapellen, workshop Limbo in Kasterlee, workshop Limbo in Kontich, workshop Limbo in Laakdal, workshop Limbo in Lier, workshop Limbo in Lille, workshop Limbo in Lint, workshop Limbo in Malle, workshop Limbo in Mechelen, workshop Limbo in Meerhout, workshop Limbo in Merksplas, workshop Limbo in Mol, workshop Limbo in Mortsel, workshop Limbo in Niel, workshop Limbo in Nijlen, workshop Limbo in Olen, workshop Limbo in Oud-Turnhout, workshop Limbo in Putte, workshop Limbo in Puurs, workshop Limbo in Ranst, workshop Limbo in Ravels, 0051 workshop Limbo in Retie, workshop Limbo in Rijkevorsel, workshop Limbo in Rumst, workshop Limbo in Schelle, workshop Limbo in Schilde, workshop Limbo in Schoten, workshop Limbo in Sint-Amands, workshop Limbo in Sint-Katelijne-Waver, workshop Limbo in Stabroek, workshop Limbo in Turnhout, workshop Limbo in Vorselaar, workshop Limbo in Vosselaar, workshop Limbo in Westerlo, workshop Limbo in Wijnegem, workshop Limbo in Willebroek, workshop Limbo in Wommelgem, workshop Limbo in Wuustwezel, workshop Limbo in Zandhoven, workshop Limbo in Zoersel, workshop Limbo in Zwijndrecht, workshop Limbo in Gent, workshop Limbo in Brussel, workshop Limbo in Brugge, workshop Limbo in Leuven, workshop Limbo in Aalst, workshop Limbo in Kortrijk, workshop Limbo in Hasselt, szalsa workshop in Sint-Niklaas, workshop Limbo in Oostende, workshop Limbo in Genk, workshop Limbo in Doornik, workshop Limbo in Roeselare, workshop Limbo in Moeskroen, workshop Limbo in Lokeren, workshop Limbo in Sint-Truiden, workshop Limbo in Mariakerke, workshop Limbo in Drongen, workshop Limbo in Wondelgem, workshop Limbo in Sint-Amandsberg, workshop Limbo in Oostakker, workshop Limbo in Ledeberg, workshop Limbo in Gentbrugge, workshop Limbo in Afsnee, workshop Limbo in Sint-Denijs-Westrem, workshop Limbo in Zwijnaarde, workshop Limbo in Wachtebeke, workshop Limbo in Lochristi, workshop Limbo in Destelbergen, workshop Limbo in Melle, workshop Limbo in Merelbeke, 0101workshop Limbo in Heusden, workshop Limbo in Zevergem, workshop Limbo in De Pinte, workshop Limbo in Sint-Martens-Latem, workshop Limbo in Sint-Martens-Leerne, workshop Limbo in Deinze, workshop Limbo in Vosselare, workshop Limbo in Nevele, workshop Limbo in Landegem, workshop Limbo in Merendree, workshop Limbo in Alken, workshop Limbo in As, workshop Limbo in Beringen, workshop Limbo in Bilzen, workshop Limbo in Bocholt, workshop Limbo in Borgloon, workshop Limbo in Bree, workshop Limbo in Diepenbeek, workshop Limbo in Dilsen-Stokkem, workshop Limbo in Genk, workshop Limbo in Gingelom, workshop Limbo in Halen, workshop Limbo in Ham, workshop Limbo in Hamont-Achel, workshop Limbo in Hechtel-Eksel, workshop Limbo in Heers, workshop Limbo in Herk-de-Stad, workshop Limbo in Herstappe, workshop Limbo in Heusden-Zolder, workshop Limbo in Hoeselt, workshop Limbo in Houthalen-Helchteren, workshop Limbo in Kinrooi, workshop Limbo in Kortessem, workshop Limbo in Lanaken, workshop Limbo in Leopoldsburg, workshop Limbo in Lommel, workshop Limbo in Lummen, workshop Limbo in Maaseik, workshop Limbo in Maasmechelen, workshop Limbo in Meeuwen-Gruitrode, workshop Limbo in Neerpelt, workshop Limbo in Nieuwerkerken, workshop Limbo in Opglabbeek, workshop Limbo in Overpelt, workshop Limbo in Peer, workshop Limbo in Riemst, workshop Limbo in Sint-Truiden, workshop Limbo in Tessenderlo, workshop Limbo in Tongeren, workshop Limbo in Voeren, 0151workshop Limbo in Wellen, workshop Limbo in Zonhoven, workshop Limbo in Zutendaal, workshop Limbo in Aarschot, workshop Limbo in Affligem, workshop Limbo in Asse, workshop Limbo in Beersel, workshop Limbo in Begijnendijk, workshop Limbo in Bekkevoort, workshop Limbo in Bertem, workshop Limbo in Bever, workshop Limbo in Bierbeek, workshop Limbo in Boortmeerbeek, workshop Limbo in Boutersem, workshop Limbo in Diest, workshop Limbo in Dilbeek, workshop Limbo in Drogenbos, workshop Limbo in Galmaarden, workshop Limbo in Geetbets, workshop Limbo in Glabbeek, workshop Limbo in Gooik, workshop Limbo in Grimbergen, workshop Limbo in Haacht, workshop Limbo in Halle, workshop Limbo in Herent, workshop Limbo in Herne, workshop Limbo in Hoegaarden, workshop Limbo in Hoeilaart, workshop Limbo in Holsbeek, workshop Limbo in Huldenberg, workshop Limbo in Kampenhout, workshop Limbo in Kapelle-op-den-Bos, workshop Limbo in Keerbergen, workshop Limbo in Kortenaken, workshop Limbo in Kortenberg, workshop Limbo in Kraainem, workshop Limbo in Landen, workshop Limbo in Lennik, workshop Limbo in Liedekerke, workshop Limbo in Linkebeek, workshop Limbo in Linter, workshop Limbo in Londerzeel, workshop Limbo in Lubbeek, workshop Limbo in Machelen, workshop Limbo in Meise, workshop Limbo in Merchtem, workshop Limbo in Opwijk, workshop Limbo in Oud-Heverlee, workshop Limbo in Overijse, workshop Limbo in Pepingen, workshop Limbo in Roosdaal, workshop Limbo in Rotselaar, workshop Limbo in Scherpenheuvel-Zichem, workshop Limbo in Sint-Genesius-Rode, workshop Limbo in Sint-Pieters-Leeuw, workshop Limbo in Steenokkerzeel, workshop Limbo in Ternat, workshop Limbo in Tervuren, workshop Limbo in Tielt-Winge, workshop Limbo in Tienen, workshop Limbo in Tremelo, Workshop Limbo in Vilvoorde, workshop Limbo in Wemmel, workshop Limbo in Wezembeek-Oppem, workshop Limbo in Zaventem, workshop Limbo in Zemst, workshop Limbo in Zoutleeuw, workshop Limbo in Alveringem, workshop Limbo in Anzegem, workshop Limbo in Ardooie, workshop Limbo in Avelgem, workshop Limbo in Beernem, workshop Limbo in Blankenberge, workshop Limbo in Bredene, workshop Limbo in Damme, workshop Limbo in De Haan, workshop Limbo in De Panne, workshop Limbo in Deerlijk, workshop Limbo in Dentergem, Workshop Limbo in Diksmuide, workshop Limbo in Gistel, workshop Limbo in Harelbeke, workshop Limbo in Heuvelland, workshop Limbo in Hooglede, workshop Limbo in Houthulst, workshop Limbo in Ichtegem, workshop Limbo in Ieper, workshop Limbo in Ingelmunster, workshop Limbo in Izegem, workshop Limbo in Jabbeke, workshop Limbo in Knokke-Heist, workshop Limbo in Koekelare, workshop Limbo in Koksijde, workshop Limbo in Kortemark, workshop Limbo in Kortrijk, workshop Limbo in Kuurne, workshop Limbo in Langemark-Poelkapelle, workshop Limbo in Ledegem, workshop Limbo in Lendelede, workshop Limbo in Lichtervelde, 0251workshop Limbo in Lo-Reninge, workshop Limbo in Menen, workshop Limbo in Mesen, workshop Limbo in Meulebeke, workshop Limbo in Middelkerke, workshop Limbo in Moorslede, workshop Limbo in Nieuwpoort, workshop Limbo in Oostende, workshop Limbo in Oostkamp, workshop Limbo in Oostrozebeke, workshop Limbo in Oudenburg, workshop Limbo in Pittem, workshop Limbo in Poperinge, workshop Limbo in Roeselare, workshop Limbo in Ruiselede, workshop Limbo in Spiere-Helkijn, workshop Limbo in Staden, workshop Limbo in Tielt, workshop Limbo in Torhout, workshop Limbo in Veurne, workshop Limbo in Vleteren, workshop Limbo in Waregem, workshop Limbo in Wervik, workshop Limbo in Wevelgem, workshop Limbo in Wielsbeke, workshop Limbo in Wingene, workshop Limbo in Zedelgem, workshop Limbo in Zonnebeke, workshop Limbo in Zuienkerke, workshop Limbo in Zwevegem, workshop Limbo in Aarlen, workshop Limbo in Attert, workshop Limbo in Aubange, workshop Limbo in Bastenaken, workshop Limbo in Bertogne, workshop Limbo in Bertrix, workshop Limbo in Bouillon, workshop Limbo in Chiny, workshop Limbo in Daverdisse, workshop Limbo in Durbuy, workshop Limbo in Érezée, workshop Limbo in Étalle, workshop Limbo in Fauvillers, workshop Limbo in Florenville, workshop Limbo in Gouvy, workshop Limbo in Habay, workshop Limbo in Herbeumont, workshop Limbo in Hotton, workshop Limbo in Houffalize, workshop Limbo in La Roche-en-Ardenne, workshop Limbo in Léglise, workshop Limbo in Libin, workshop Limbo in Libramont-Chevigny, workshop Limbo in Manhay, workshop Limbo in Marche-en-Famenne, workshop Limbo in Martelange, workshop Limbo in Meix-devant-Virton, workshop Limbo in Messancy, workshop Limbo in Musson, workshop Limbo in Nassogne, workshop Limbo in Neufchâteau, workshop Limbo in Paliseul, workshop Limbo in Rendeux, workshop Limbo in Rouvroy, workshop Limbo in Sainte-Ode, workshop Limbo in Saint-Hubert, workshop Limbo in Saint-Léger, workshop Limbo in Tellin, workshop Limbo in Tenneville, workshop Limbo in Tintigny, workshop Limbo in Vaux-sur-Sûre, workshop Limbo in Vielsalm, workshop Limbo in Virton, workshop Limbo in Wellin, workshop Limbo in Aiseau-Presles, workshop Limbo in Anderlues, workshop Limbo in Antoing, workshop Limbo in Aat, workshop Limbo in Beaumont, workshop Limbo in Belœil, workshop Limbo in Bernissart, workshop Limbo in Binche, workshop Limbo in Boussu, workshop Limbo in 's-Gravenbrakel, Workshop Limbo in Brugelette, workshop Limbo in Brunehaut, workshop Limbo in Celles, workshop Limbo in Chapelle-lez-Herlaimont, workshop Limbo in Charleroi, workshop Limbo in Châtelet.

DSD_BE_NL_VGZ VRIJGEZELLENFEESTEN

vrijgezellenfeesten in Brussel, vrijgezellenfeesten in Antwerpen, vrijgezellenfeesten in Gent, vrijgezellenfeesten in Charleroi, vrijgezellenfeesten in Luik, vrijgezellenfeesten in Brugge, vrijgezellenfeesten in Namen, vrijgezellenfeesten in Leuven, vrijgezellenfeesten in Bergen, vrijgezellenfeesten in Mechelen, vrijgezellenfeesten in Aalst, vrijgezellenfeesten in La Louvière, vrijgezellenfeesten in Kortrijk, vrijgezellenfeesten in Hasselt, vrijgezellenfeesten in Sint-Niklaas, vrijgezellenfeesten in Oostende, vrijgezellenfeesten in Doornik, vrijgezellenfeesten in Genk, vrijgezellenfeesten in Seraing, vrijgezellenfeesten in Roeselare, vrijgezellenfeesten in Moeskroen, vrijgezellenfeesten in Verviers, vrijgezellenfeesten in Dendermonde, vrijgezellenfeesten in Beringen, vrijgezellenfeesten in Turnhout,

DSD_BE_VGZ_AFRIKAANSEDANS
workshop Afrikaanse dans in Antwerpen, workshop Afrikaanse dans in Brussel, workshop Afrikaanse dans in Aalst, workshop Afrikaanse dans in Gent, workshop Afrikaanse dans in Sint-Niklaas, workshop Afrikaanse dans in Hasselt, workshop Afrikaanse dans in Brugge, workshop Afrikaanse dans in Oostende, workshop Afrikaanse dans in Leuven, workshop Afrikaanse dans in Tongeren, workshop Afrikaanse dans in Dendermonde, workshop Afrikaanse dans in Turnhout, workshop Afrikaanse dans in Kortrijk, workshop Afrikaanse dans in Mechelen.

DSD_BE_NL_VGZ_AXEBAHIA
workshop Brazilaanse dans Axe in Antwerpen
workshop Brazilaanse dans Axe in Brusselworkshop Brazilaanse dans Axe in Aalstworkshop Brazilaanse dans Axe in Gentworkshop Brazilaanse dans Axe in Sint-Niklaasworkshop Brazilaanse dans Axe in Hasseltworkshop Brazilaanse dans Axe in Bruggeworkshop Brazilaanse dans Axe in Oostendeworkshop Brazilaanse dans Axe in Leuvenworkshop Brazilaanse dans Axe in Tongerenworkshop Brazilaanse dans Axe in Dendermondeworkshop Brazilaanse dans Axe in Turnhoutworkshop Brazilaanse dans Axe in Kortrijkworkshop Brazilaanse dans Axe in Mechelen.

DSD_BE_NL_VGZ_BOLYWOODDANS
workshop Indische dans bollywood in Antwerpen
workshop Indische dans bollywood in Brusselworkshop Indische dans bollywood in Aalstworkshop Indische dans bollywood in Gentworkshop Indische dans bollywood in Sint-Niklaasworkshop Indische dans bollywood in Hasseltworkshop Indische dans bollywood in Bruggeworkshop Indische dans bollywood in Oostendeworkshop Indische dans bollywood in Leuvenworkshop Indische dans bollywood in Tongerenworkshop Indische dans bollywood in Dendermondeworkshop Indische dans bollywood in Turnhoutworkshop Indische dans bollywood in Kortrijkworkshop Indische dans bollywood in Mechelen.

DSD_BE_VGZ_BUIKDANS
workshop buikdans in Antwerpen
workshop buikdans in Brusselworkshop buikdans in Aalstworkshop buikdans in Gentworkshop buikdans in Sint-Niklaasworkshop buikdans in Hasseltworkshop buikdans in Bruggeworkshop buikdans in Oostendeworkshop buikdans in Leuvenworkshop buikdans in Tongerenworkshop buikdans in Dendermondeworkshop buikdans in Turnhoutworkshop buikdans in Kortrijkworkshop buikdans in Mechelen.

DSD_BE_NL_VGZ_COCKTAILSMAKEN
workshop cocktails maken in Antwerpen
workshop cocktails maken in Brusselworkshop cocktails maken in Aalstworkshop cocktails maken in Gentworkshop cocktails maken in Sint-Niklaasworkshop cocktails maken in Hasseltworkshop cocktails maken in Bruggeworkshop cocktails maken in Oostendeworkshop cocktails maken in Leuvenworkshop cocktails maken in Tongerenworkshop cocktails maken in Dendermondeworkshop cocktails maken in Turnhoutworkshop cocktails maken in Kortrijkworkshop cocktails maken in Mechelen.

DSD_BE_NL_VGZ_COCKTAILSHAKEN

workshop cocktails shaken in Antwerpenworkshop cocktails shaken in Brusselworkshop cocktails shaken in Aalstworkshop cocktails shaken in Gentworkshop cocktails shaken in Sint-Niklaasworkshop cocktails shaken in Hasseltworkshop cocktails shaken in Bruggeworkshop cocktails shaken in Oostendeworkshop cocktails shaken in Leuvenworkshop cocktails shaken in Tongerenworkshop cocktails shaken in Dendermondeworkshop cocktails shaken in Turnhoutworkshop cocktails shaken in Kortrijkworkshop cocktails shaken in Mechelen.

DSD_BE_NL_VGZ_COCKTAILSMIXEN
workshop cocktails mixen in Antwerpenworkshop cocktails mixen in Brusselworkshop cocktails mixen in Aalstworkshop cocktails mixen in Gentworkshop cocktails mixen in Sint-Niklaasworkshop cocktails mixen in Hasseltworkshop cocktails mixen in Bruggeworkshop cocktails mixen in Oostendeworkshop cocktails mixen in Leuvenworkshop cocktails mixen in Tongerenworkshop cocktails mixen in Dendermondeworkshop cocktails mixen in Turnhoutworkshop cocktails mixen in Kortrijkworkshop cocktails mixen in Mechelen.

DSD_BE_NL_VGZ_COUNTRYLINEDANCE

workshop country line dance in Antwerpen
workshop country line dance in Brusselworkshop country line dance in Aalstworkshop country line dance in Gentworkshop country line dance in Sint-Niklaasworkshop country line dance in Hasseltworkshop country line dance in Bruggeworkshop country line dance in Oostendeworkshop country line dance in Leuvenworkshop country line dance in Tongerenworkshop country line dance in Dendermondeworkshop country line dance in Turnhoutworkshop country line dance in Kortrijkworkshop country line dance in Mechelen.

DSD_BE_NL_VGZ_DJEMBE
workshop djembe trommelen in Antwerpenworkshop djembe trommelen in Brusselworkshop djembe trommelen in Aalstworkshop djembe trommelen in Gentworkshop djembe trommelen in Sint-Niklaasworkshop djembe trommelen in Hasseltworkshop djembe trommelen in Bruggeworkshop djembe trommelen in Oostendeworkshop djembe trommelen in Leuvenworkshop djembe trommelen in Tongerenworkshop djembe trommelen in Dendermondeworkshop djembe trommelen in Turnhoutworkshop djembe trommelen in Kortrijkworkshop djembe trommelen in Mechelen.

DSD_BE_NL_VGZ_LIMBODANCE
workshop limbo in Antwerpenworkshop limbo in Brusselworkshop limbo in Aalstworkshop limbo in Gentworkshop limbo in Sint-Niklaasworkshop limbo in Hasseltworkshop limbo in Bruggeworkshop limbo in Oostendeworkshop limbo in Leuvenworkshop limbo in Tongerenworkshop limbo in Dendermondeworkshop limbo in Turnhoutworkshop limbo in Kortrijkworkshop limbo in Mechelen.

DSD_BE_NL_VGZ_MERENGUE

workshop merengue in Antwerpenworkshop merengue in Brusselworkshop merengue in Aalstworkshop merengue in Gentworkshop merengue in Sint-Niklaasworkshop merengue in Hasseltworkshop merengue in Bruggeworkshop merengue in Oostendeworkshop merengue in Leuvenworkshop merengue in Tongerenworkshop merengue in Dendermondeworkshop merengue in Turnhoutworkshop merengue in Kortrijkworkshop merengue in Mechelen.

DSD_BE_NL_VGZ_PAALDANSEN
workshop paaldans in Antwerpenworkshop paaldans in Brusselworkshop paaldans in Aalstworkshop paaldans in Gentworkshop paaldans in Sint-Niklaasworkshop paaldans in Hasseltworkshop paaldans in Bruggeworkshop paaldans in Oostendeworkshop paaldans in Leuvenworkshop paaldans in Tongerenworkshop paaldans in Dendermondeworkshop paaldans in Turnhoutworkshop paaldans in Kortrijkworkshop paaldans in Mechelen.

DSD_BE_NL_VGZ_REGGAETON
workshop Jamaicaanse dans reggaeton in Antwerpenworkshop Jamaicaanse dans reggaeton in Brusselworkshop Jamaicaanse dans reggaeton in Aalstworkshop Jamaicaanse dans reggaeton in Gentworkshop Jamaicaanse dans reggaeton in Sint-Niklaasworkshop Jamaicaanse dans reggaeton in Hasseltworkshop Jamaicaanse dans reggaeton in Bruggeworkshop Jamaicaanse dans reggaeton in Oostendeworkshop Jamaicaanse dans reggaeton in Leuvenworkshop Jamaicaanse dans reggaeton in Tongerenworkshop Jamaicaanse dans reggaeton in Dendermondeworkshop Jamaicaanse dans reggaeton in Turnhoutworkshop Jamaicaanse dans reggaeton in Kortrijkworkshop Jamaicaanse dans reggaeton in Mechelen.

DSD_BE_NL_VGZ_SALSA
workshop salsa in Antwerpenworkshop salsa in Brusselworkshop salsa in Aalstworkshop salsa in Gentworkshop salsa in Sint-Niklaasworkshop salsa in Hasseltworkshop salsa in Bruggeworkshop salsa in Oostendeworkshop salsa in Leuvenworkshop salsa in Tongerenworkshop salsa in Dendermondeworkshop salsa in Turnhoutworkshop salsa in Kortrijkworkshop salsa in Mechelen.

DSD_BE_NL_VGZ_SAMBADANS
workshop Braziliaanse dans Samba in Antwerpenworkshop Braziliaanse dans Samba in Brusselworkshop Braziliaanse dans Samba in Aalstworkshop Braziliaanse dans Samba in Gentworkshop Braziliaanse dans Samba in Sint-Niklaasworkshop Braziliaanse dans Samba in Hasseltworkshop Braziliaanse dans Samba in Bruggeworkshop Braziliaanse dans Samba in Oostendeworkshop Braziliaanse dans Samba in Leuvenworkshop Braziliaanse dans Samba in Tongerenworkshop Braziliaanse dans Samba in Dendermondeworkshop Braziliaanse dans Samba in Turnhoutworkshop Braziliaanse dans Samba in Kortrijkworkshop Braziliaanse dans Samba in Mechelen.

DSD_BE_NL_VGZ_STREETDANCE
workshop streetdance in Antwerpenworkshop streetdance in Brusselworkshop streetdance in Aalstworkshop streetdance in Gentworkshop streetdance in Sint-Niklaasworkshop streetdance in Hasseltworkshop streetdance in Bruggeworkshop streetdance in Oostendeworkshop streetdance in Leuvenworkshop streetdance in Tongerenworkshop streetdance in Dendermondeworkshop streetdance in Turnhoutworkshop streetdance in Kortrijkworkshop streetdance in Mechelen.

DSD_BE_NL_VGZ_STRIPTEASEDANS
workshop striptease dance in Antwerpenworkshop striptease dance in Brusselworkshop striptease dance in Aalstworkshop striptease dance in Gentworkshop striptease dance in Sint-Niklaasworkshop striptease dance in Hasseltworkshop striptease dance in Bruggeworkshop striptease dance in Oostendeworkshop striptease dance in Leuvenworkshop striptease dance in Tongerenworkshop striptease dance in Dendermondeworkshop striptease dance in Turnhoutworkshop striptease dance in Kortrijkworkshop striptease dance in Mechelen.

DSD_BE_NL_VGZ_COCKTAILSMAKEN GROEPSUITJE
Groepsuitje cocktails maken in Brussel, groepsuitje cocktails maken in Antwerpen, groepsuitje cocktails maken in Gent, groepsuitje cocktails maken in Charleroi, groepsuitje cocktails maken in Luik, groepsuitje cocktails maken in Brugge, groepsuitje cocktails maken in Namen, groepsuitje cocktails maken in Leuven, groepsuitje cocktails maken in Bergen, groepsuitje cocktails maken in Mechelen, groepsuitje cocktails maken in Aalst, groepsuitje cocktails maken in La Louvière, groepsuitje cocktails maken in Kortrijk, groepsuitje cocktails maken in Hasselt, groepsuitje cocktails maken in Sint-Niklaas, groepsuitje cocktails maken in Oostende, groepsuitje cocktails maken in Doornik, groepsuitje cocktails maken in Genk, groepsuitje cocktails maken in Seraing, groepsuitje cocktails maken in Roeselare, groepsuitje cocktails maken in Moeskroen, groepsuitje cocktails maken in Verviers, groepsuitje cocktails maken in Dendermonde, groepsuitje cocktails maken in Beringen, groepsuitje cocktails maken in Turnhout,


DSD_BE_NL_VGZ COCKTAILSMAKEN VRIJGEZELLENAVOND
vrijgezellenavond cocktails maken in Brussel, vrijgezellenavond cocktails maken in Antwerpen, vrijgezellenavond cocktails maken in Gent, vrijgezellenavond cocktails maken in Charleroi, vrijgezellenavond cocktails maken in Luik, vrijgezellenavond cocktails maken in Brugge, vrijgezellenavond cocktails maken in Namen, vrijgezellenavond cocktails maken in Leuven, vrijgezellenavond cocktails maken in Bergen, vrijgezellenavond cocktails maken in Mechelen, vrijgezellenavond cocktails maken in Aalst, vrijgezellenavond cocktails maken in La Louvière, vrijgezellenavond cocktails maken in Kortrijk, vrijgezellenavond cocktails maken in Hasselt, vrijgezellenavond cocktails maken in Sint-Niklaas, vrijgezellenavond cocktails maken in Oostende, vrijgezellenavond cocktails maken in Doornik, vrijgezellenavond cocktails maken in Genk, vrijgezellenavond cocktails maken in Seraing, vrijgezellenavond cocktails maken in Roeselare, vrijgezellenavond cocktails maken in Moeskroen, vrijgezellenavond cocktails maken in Verviers, vrijgezellenavond cocktails maken in Dendermonde, vrijgezellenavond cocktails maken in Beringen, vrijgezellenavond cocktails maken in Turnhout,

DSD_BE_VGZ_AFRIKAANSEDANS|
VGZ_AFRIKAANSEDANS_GROEPSUITJE|VGZ_AFRIKAANSEDANS_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_AFRIKAANSEDANS_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_AFRIKAANSEDANS_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_AFRIKAANSEDANS_VRIJGEZELLENUITJE.

DSD_BE_VGZ_AXEBAHIA|
VGZ_AXEBAHIA_GROEPSUITJE|VGZ_AXEBAHIA_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_AXEBAHIA_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_AXEBAHIA_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_AXEBAHIA_VRIJGEZELLENUITJE.

DSD_BE_VGZ_BOLLYWOODDANS|
VGZ_BOLLYWOODDANS_GROEPSUITJE|VGZ_BOLLYWOODDANS_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_BOLLYWOODDANS_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_BOLLYWOODDANS_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_BOLLYWOODDANS_VRIJGEZELLENUITJE.

DSD_BE_VGZ_BUIKDANS|
VGZ_BUIKDANS_GROEPSUITJE|VGZ_BUIKDANS_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_BUIKDANS_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_BUIKDANS_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_BUIKDANS_VRIJGEZELLENUITJE.

DSD_BE_VGZ_COCKTAILSMAKEN|
VGZ_COCKTAILSMAKEN_GROEPSUITJE|VGZ_COCKTAILSMAKEN_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_COCKTAILSMAKEN_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_COCKTAILSMAKEN_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_COCKTAILSMAKEN_VRIJGEZELLENUITJE.

DSD_BE_VGZ_COCKTAILSHAKEN|
VGZ_COCKTAILSHAKEN_GROEPSUITJE|VGZ_COCKTAILSHAKEN_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_COCKTAILSHAKEN_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_COCKTAILSHAKEN_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_COCKTAILSHAKEN_VRIJGEZELLENUITJE.

DSD_BE_VGZ_COCKTAILSMIXEN|
VGZ_COCKTAILSMIXEN_GROEPSUITJE|VGZ_COCKTAILSMIXEN_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_COCKTAILSMIXEN_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_COCKTAILSMIXEN_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_COCKTAILSMIXEN_VRIJGEZELLENUITJE.

DSD_BE_VGZ_COUNTRYLINEDANCE|
VGZ_COUNTRYLINEDANCE_GROEPSUITJE|VGZ_COUNTRYLINEDANCE_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_COUNTRYLINEDANCE_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_COUNTRYLINEDANCE_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_COUNTRYLINEDANCE_VRIJGEZELLENUITJE.

DSD_BE_VGZ_DJEMBE|
VGZ_DJEMBE_GROEPSUITJE|VGZ_DJEMBE_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_DJEMBE_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_DJEMBE_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_DJEMBE_VRIJGEZELLENUITJE.

DSD_BE_VGZ_LIMBODANCE|
VGZ_LIMBODANCE_GROEPSUITJE|VGZ_LIMBODANCE_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_LIMBODANCE_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_LIMBODANCE_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_LIMBODANCE_VRIJGEZELLENUITJE.

DSD_BE_VGZ_MERENGUE|
VGZ_MERENGUE_GROEPSUITJE|VGZ_MERENGUE_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_MERENGUE_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_MERENGUE_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_MERENGUE_VRIJGEZELLENUITJE.

DSD_BE_VGZ_PAALDANSEN|
VGZ_PAALDANSEN_GROEPSUITJE|VGZ_PAALDANSEN_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_PAALDANSEN_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_PAALDANSEN_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_PAALDANSEN_VRIJGEZELLENUITJE.

DSD_BE_VGZ_REGGAETON|
VGZ_REGGAETON_GROEPSUITJE|VGZ_REGGAETON_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_REGGAETON_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_REGGAETON_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_REGGAETON_VRIJGEZELLENUITJE.

DSD_BE_VGZ_SALSA|
VGZ_SALSA_GROEPSUITJE|VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENUITJE.

DSD_BE_VGZ_SAMBADANS|
VGZ_SAMBADANS_GROEPSUITJE|VGZ_SAMBADANS_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_SAMBADANS_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_SAMBADANS_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_SAMBADANS_VRIJGEZELLENUITJE.

DSD_BE_VGZ_STREETDANCE|
VGZ_STREETDANCE_GROEPSUITJE|VGZ_STREETDANCE_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_STREETDANCE_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_STREETDANCE_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_STREETDANCE_VRIJGEZELLENUITJE.

DSD_BE_VGZ_STRIPTEASEDANS|
VGZ_STRIPTEASEDANS_GROEPSUITJE|VGZ_STRIPTEASEDANS_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_STRIPTEASEDANS_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_STRIPTEASEDANS_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_STRIPTEASEDANS_VRIJGEZELLENUITJE.