Dominicaanse dans merengue

Workshop Dominicaanse dans Merengue in Mechelen| Merengue vrijgezellenfeest in Mechelen op locatieMerengue workshop in Mechelen op locatie| Merengue vrijgezellenfeest in Mechelen met workshop merengue in Mechelen bij je thuis, op een zelf gekozen locatie of op een van onze locaties naar keuze door heel België

Ga je een vrijgezellenfeest in Mechelen organiseren? Dansschool Djiba zorgt ervoor dat het een onvergetelijke ervaring wordt, geheel aangepast aan jouw specifieke wensen. Voor Dansschool Djiba is het een uitdaging om deze optimaal in vervulling te laten gaan. Wat denk je bijvoorbeeld van onze unieke en originele workshop merengue in Mechelen? Met onze Dominicaanse dans merengue workshop in Mechelen leer je op je vrijgezellenfeest gedurende een uurtje of langer met veel plezier samen Dominicaanse dans merengue in Mechelen.Met onze merengue lessen in Mechelen leer je op een vrijgezellenavond in Mechelen gedurende een uur of langer met veel plezier samen merengue in Mechelen.

Compleet avondje uit

Het thema van de avond/middag is Dominicaanse dans merengue. Natuurlijk geniet je van het merengue , maar ook van eventueel een diner en/of een workshop cocktails shaken met exotische cocktail recepten om de avond op een toffe manier te starten of te sluiten.Dansschool Djiba bied je de gelegenheid om elk onderdeel van deze merengue avond in Mechelen los te boeken van elkaar. Bijv. alleen een merengue workshop, of een diner, of een cocktailworkshop, óf een combinatie van twee van deze mogelijkheden, bijv. een diner met een merengue workshop of een diner met workshop cocktails shaken.

Natuurlijk leer je hoe de merengue gedanst moet worden, maar onze merengue workshop is vooral gericht op het beleven van ongelooflijk veel plezier!

Onze merenguedans workshop kunnen worden verzorgd op locaties waarmee wij samenwerkingsverbanden hebben:

Antwerpen, Brussel, Bornem, Diepenbeek, Gent, Geel, Brugge, Leuven, Mechelen, Nederzwalm-Hermelgem, Ninove, Aalst, Kortrijk, Hasselt, Lier, Lochristi, Loppem, Lommel, Mol, Oostende, Roeselare en Zandvliet.

maar wil je de workshop Dominicaanse dans houden op een zelf gekozen locatie of gewoon gezellig bij je thuis, dan is dat voor ons ook geen enkel probleem. Dit geldt zowel voor België, Nederland, Frankrijk, Luxemburg als voor Duitsland.Wil je iets echt origineels, dan heeft Dansschool Djiba alles in huis om een spetterende vrijgezellenfeest met merenguedansworkshop voor jou, je vrienden, familie of kennissen te verzorgen. Doe het eens anders dan anders! Wij helpen je graag om een geschikt programma op maat te maken voor je merengue workshop of voor één van onze andere workshops zoals Cocktail shaken workshop. Al onze workshops zijn te combineren met een diner.

Beschrijving workshop Merengue
Eenvoudig – vrolijk – heupbewegingen

Oorsprong en achtergrond
De merengue is ontstaan op de Dominicaanse Republiek. Het is een dans in een snelle vierkwartsmaat. Merengue is een samensmelting van westerse muziek en de muziek van de locale, zwarte bevolking. In eerste instantie werd de merengue niet geaccepteerd door de heersende klasse vanwege de zogenaamde vulgaire teksten en zwarte invloeden. Rond 1875 ontstond er zelfs een ware hetze, maar de dans was al zo geliefd bij de bevolking, dat het niet gelukt is de merengue nog terug te dringen.Inhoud van de workshop
Er wordt een korte uitleg gegeven over de oorsprong en het ontstaan van de Dominicaanse Merengue dans.
We beginnen met eenvoudige basispassen, ondersteund door het geluid van Merengue muziek.
Gaandeweg de workshop worden de passen en combinaties ingewikkelder tot we aan het eind van de workshop tot een choreografische dans komen.
Natuurlijk wordt de vrijgezel extra in het zonnetje gezet; hoe? Dat verklappen wij nog niet.
Je denkt geen ritmegevoel te hebben? Des te leuker is het om deze workshop bij te wonen; echt iedereen kan het leren en ook iedereen kan plezier maken.Diner bij een locatie waarmee we samenwerkingsverbanden hebben

Wat regelt Dansschool Djiba?
De reservering bij het restaurant voor het gebruik van de zaal voor de workshop(s)/show. De eventuele zaalhuur wordt ter plekke verrekend door de klant met de locatie.
De reservering van het diner, exclusief de inhoud

Wat moet je zelf regelen?
De inhoud van het diner moet je zelf afstemmen met het restaurant via e-mail of telefoon na 18.00 uur. Op verzoek geeft het restaurant je dan de prijslijst en de beschrijving van het buffet/menu. Mochten er speciale wensen zijn voor het diner (bijv. i.v.m. dieet of allergie), dan dien je dit zelf door te geven aan het restaurant.
De meeste restaurants hebben een seizoensdiner of buffet (afhankelijk van het restaurant).

Betaling en voorwaarden
Dansschool Djiba brengt bij jou de gewenste workshop(s) in rekening d.m.v. toezending van een factuur, die vooraf betaald dient te worden (let op de uiterste betaaldatum onderaan de factuur).
De betaling van het diner en de drankjes tijdens het diner worden rechtstreeks door jou betaald aan het restaurant op de dag zelf.
Cocktails die zijn gemaakt tijdens de cocktailworkshop mogen niet worden meegenomen aan de dinertafel. Dit geldt voor alle restaurants.

Nog even alle voordelen op een rijtje:
We werken uitsluitend met professionele merengue docenten in Antwerpen die ruime ervaring hebben in het entertainen van gasten met verschillende achtergronden
Merengue workshop zonder diner eveneens mogelijk, exclusief zaalhuur
Workshop en diner op één locatie; gezelliger, makkelijk en eenvoudig met parkeren
Voor bijna elk budget kunnen we een leuk programma samenstellen

Algemene workshop informatie:
Standaardduur: 60 minuten, Mini- merengue workshop
Aanvangstijd: naar keuze. Afhankelijk van beschikbaarheid van docent en locatie.
Locatie: we komen naar jouw locatie toe of jij komt naar één van de locaties toe waarmee wij samenwerken.

Diverse mogelijkheden voor de Merengue workshop:Mini- merengue workshop (60 minuten)
In 1 uur tijd brengen we je van niets - naar iets - naar een eenvoudige choreografie

Super- merenguedansworkshop (90 minuten)
In 1,5 uur tijd brengen we je van niets - naar iets - naar een uitgebreidere choreografie

Luxe- merengue dansworkshop (120 minuten)
In 2 uur tijd brengen we je van niets - naar iets - naar een gedetailleerde choreografie

Combinatie van diverse workshops
Het is altijd mogelijk om meerdere soorten workshops na elkaar te volgen (bijvoorbeeld eerst een workshop merengue en daarna een workshop cocktails shaken ).
Keuze uit: Afrikaanse dans, breakdance, Braziliaanse vechtdans capoeira, Cubaanse dans cha cha cha, country line dance, limbo dance, Dominicaanse dans merengue, Jamaicaanse dans reggaeton, salsa dansen, Braziliaanse dans samba, streetdance, cocktails mixen, cocktail mixen, cocktail workshop, cocktail catering, cocktail recepten, dans workshops

Prijsopbouw
Dansschool Djiba hanteert voor alle workshops dezelfde prijsopbouw:
*Groep tot 10 personen: starttarief
*Groep van 10-20 personen: starttarief plus prijs per persoon boven de 10 deelnemers
*Groep > 20 personen: aangepaste tarieven op aanvraag

Aanvragen van een offerte voor een Merengue workshop:
Een vrijblijvende offerte kan je aanvragen door het offerteformulier onderaan de pagina zo volledig mogelijk in te vullen.

Ook als een aantal onderwerpen nog niet bekend zijn, vermeld dat dan ook, zodat wij daar rekening mee kunnen houden.

Voor een efficiënte afhandeling vragen wij om de gewenste merengue workshop, je naam, e-mailadres en telefoonnummer zorgvuldig in te vullen.

Middels de onderstaande link kan je ons een e-mail sturen of een offerte aanvragen. We streven er naar om binnen maximaal 5 werkdagen te reageren.

Klik hier voor een offerte

* Je offerteformulier wordt gestuurd naar info@dansschool-djiba.be

Standaard procedure
Na ontvangst van je ingevulde contactformulier stellen wij de offerte op. Je ontvangt deze op het e-mailadres dat je hebt ingevuld. Als je akkoord gaat met de offerte stuur je een email terug met je bevestiging en eventuele aanpassingen. Er volgt dan een tussentijdse bevestiging, waarna wij de docent(en) voor de workshop(s) en de gewenste locatie gaan reserveren. Zodra wij van beiden een bevestiging hebben ontvangen volgt de definitieve bevestiging, samen met de digitale factuur.

Let op: wij beschouwen de reservering als definitief zodra het bedrag op onze rekening is bijgeschreven. Wij verzoeken je om op tijd te betalen (zie de uiterste betaaldatum onderaan op de factuur); na deze datum kunnen wij de reservering niet meer garanderen.

Last Minute
Een aanvraag van een workshop/optreden die binnen 2 dagen moet plaatsvinden heeft een aangepaste procedure. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op (Nathalie Iyeli T.+32(0)485/78.08.39) tijdens werkdagen tussen 16.00 en 21.00 uur of per sms onder vermelding van:

De gewenste datum van de workshop
Welk type workshop
De gewenste aanvangstijd
Het aantal deelnemers
De stad waar de workshop moet plaatsvinden
Wel of niet een eigen locatie ter beschikking?

Het telefoonnummer of e-mailadres waar we je kunnen bereiken
Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Onze boekings- en annuleringsvoorwaarden
De bevestiging is bindend voor het minimale aantal deelnemers
Er wordt geen restitutie verleend bij annulering van het aantal deelnemers na verzending van de bevestiging en digitale factuur
Eventuele extra deelnemers kunnen uiterlijk 2 (werk)dagen van tevoren nog aangemeld worden via e-mail
Pas na tijdige ontvangst van de betaling is de reservering definitief
Betaling dient plaats te vinden voor de uiterste betaaldatum die je vindt onderaan onze factuur
Zolang je betaling niet is bijgeschreven op onze rekening, behouden wij ons het recht voor om indien noodzakelijk tijdstippen, programma of locatie te wijzigen
Voor annulering: klik op: annuleringsvoorwaarden.Unieke Dominicaanse dans merengue dansworkshops landelijk op locatie:
Dansschool Djiba heeft unieke concepten. Je kan zelf kiezen waar je een merengueworkshop wil organiseren. Desgewenst komen we naar de locatie van je wensen. Voor een workshop merengue in Antwerpenworkshop merengue in Brusselworkshop merengue in Aalstworkshop merengue in Gentworkshop merengue in Sint-Niklaasworkshop merengue in Hasseltworkshop merengue in Bruggeworkshop merengue in Oostendeworkshop merengue in Leuvenworkshop merengue in Tongerenworkshop merengue in Dendermondeworkshop merengue in Turnhoutworkshop merengue in Kortrijkworkshop merengue in Mechelen. We hebben ook veel onmisbare tips voor een spetterend merengueworkshop in Antwerpen of workshopmerengue in Antwerpen. Met deze tips wordt je activiteit in Antwerpen een groot feest!

DSD_BE_NL_VGZ_MERENGUE
workshop merengue in Brussel, workshop merengue in Antwerpen, workshop merengue in Gent, workshop merengue in Charleroi, workshop merengue in Luik, workshop merengue in Brugge, workshop Merengue in Namen, workshop Merengue in Leuven, workshop Merengue in Bergen, workshop Merengue in Mechelen, workshop Merengue in Aalst, workshop Merengue in La Louvière, workshop Merengue in Kortrijk, workshop Merengue in Hasselt, workshop Merengue in Sint-Niklaas, workshop Merengue in Oostende, workshop Merengue in Doornik, workshop Merengue in Genk, workshop Merengue in Seraing, workshop Merengue in Roeselare, workshop Merengue in Moeskroen, workshop Merengue in Verviers, workshop Merengue in Dendermonde, workshop Merengue in Beringen, workshop Merengue in Turnhout, workshop Merengue in Vilvoorde, workshop Merengue in Lokeren, workshop Merengue in Sint-Truiden, workshop Merengue in Herstal, workshop Merengue in Geel, workshop Merengue in Ninove, workshop Merengue in Halle, workshop Merengue in Waregem, workshop Merengue in Châtelet, workshop Merengue in Ieper, workshop Merengue in Lier, workshop Merengue in Lommel, workshop Merengue in Waver, workshop Merengue in Binche, wkorkshop Merengue in Tienen, workshop Merengue in Menen, workshop Merengue in Geraardsbergen, workshop Merengue in Bilzen, workshop Merengue in Ottignies-Louvain-la-Neuve, workshop Merengue in Tongeren, workshop Merengue in Oudenaarde, workshop Merengue in Deinze, workshop Merengue in Aarschot, workshop Merengue in Aat, workshop Merengue in Aarlen, workshop Merengue in Herentals, workshop Merengue in Izegem, workshop Merengue in Harelbeke, workshop Merengue in Nijvel, workshop Merengue in Zinnik, workshop Merengue in Andenne, workshop Merengue in Ronse, workshop Merengue in Zottegem, workshop Merengue in Mortsel, workshop Merengue in Maaseik, workshop Merengue in Gembloers, workshop Merengue in Diest, workshop Merengue in Saint-Ghislain, workshop Merengue in Fleurus, workshop Merengue in Scherpenheuvel-Zichem, workshop Merengue in 's-Gravenbrakel, workshop Merengue in Hoei, workshop Merengue in Hoogstraten, workshop Merengue in Eeklo, workshop Merengue in Torhout, workshop Merengue in Poperinge, workshop Merengue in Dilsen-Stokkem, workshop Merengue in Tielt, workshop Merengue in Blankenberge, workshop Merengue in Eupen, workshop Merengue in Lessen, workshop Merengue in Wervik, workshop Merengue in Walcourt, workshop Merengue in Komen-Waasten, workshop Merengue in Marche-en-Famenne.

workshop Merengue in Aartselaar, workshop Merengue in Antwerpen, workshop Merengue in Arendonk, workshop Merengue in Baarle-Hertog, workshop Merengue in Balen, workshop Merengue in Beerse, workshop Merengue in Berlaar, workshop Merengue in Boechout, workshop Merengue in Bonheiden, workshop Merengue in Boom, workshop Merengue in Bornem, workshop Merengue in Borsbeek, workshop Merengue in Brasschaat, workshop Merengue in Brecht, workshop Merengue in Dessel, workshop Merengue in Duffel, workshop Merengue in Edegem, workshop Merengue in Essen, workshop Merengue in Geel, workshop Merengue in Grobbendonk, workshop Merengue in Heist-op-den-Berg, workshop Merengue in Hemiksem, workshop Merengue in Herentals, workshop Merengue in Herenthout, workshop Merengue in Herselt, workshop Merengue in Hoogstraten, workshop Merengue in Hove, workshop Merengue in Hulshout, workshop Merengue in Kalmthout, workshop Merengue in Kapellen, workshop Merengue in Kasterlee, workshop Merengue in Kontich, workshop Merengue in Laakdal, workshop Merengue in Lier, workshop Merengue in Lille, workshop Merengue in Lint, workshop Merengue in Malle, workshop Merengue in Mechelen, workshop Merengue in Meerhout, workshop Merengue in Merksplas, workshop Merengue in Mol, workshop Merengue in Mortsel, workshop Merengue in Niel, workshop Merengue in Nijlen, workshop Merengue in Olen, workshop Merengue in Oud-Turnhout, workshop Merengue in Putte, workshop Merengue in Puurs, workshop Merengue in Ranst, workshop Merengue in Ravels, 0051 workshop Merengue in Retie, workshop Merengue in Rijkevorsel, workshop Merengue in Rumst, workshop Merengue in Schelle, workshop Merengue in Schilde, workshop Merengue in Schoten, workshop Merengue in Sint-Amands, workshop Merengue in Sint-Katelijne-Waver, workshop Merengue in Stabroek, workshop Merengue in Turnhout, workshop Merengue in Vorselaar, workshop Merengue in Vosselaar, workshop Merengue in Westerlo, workshop Merengue in Wijnegem, workshop Merengue in Willebroek, workshop Merengue in Wommelgem, workshop Merengue in Wuustwezel, workshop Merengue in Zandhoven, workshop Merengue in Zoersel, workshop Merengue in Zwijndrecht, workshop Merengue in Gent, workshop Merengue in Brussel, workshop Merengue in Brugge, workshop Merengue in Leuven, workshop Merengue in Aalst, workshop Merengue in Kortrijk, workshop Merengue in Hasselt, szalsa workshop in Sint-Niklaas, workshop Merengue in Oostende, workshop Merengue in Genk, workshop Merengue in Doornik, workshop Merengue in Roeselare, workshop Merengue in Moeskroen, workshop Merengue in Lokeren, workshop Merengue in Sint-Truiden, workshop Merengue in Mariakerke, workshop Merengue in Drongen, workshop Merengue in Wondelgem, workshop Merengue in Sint-Amandsberg, workshop Merengue in Oostakker, workshop Merengue in Ledeberg, workshop Merengue in Gentbrugge, workshop Merengue in Afsnee, workshop Merengue in Sint-Denijs-Westrem, workshop Merengue in Zwijnaarde, workshop Merengue in Wachtebeke, workshop Merengue in Lochristi, workshop Merengue in Destelbergen, workshop Merengue in Melle, workshop Merengue in Merelbeke, 0101workshop Merengue in Heusden, workshop Merengue in Zevergem, workshop Merengue in De Pinte, workshop Merengue in Sint-Martens-Latem, workshop Merengue in Sint-Martens-Leerne, workshop Merengue in Deinze, workshop Merengue in Vosselare, workshop Merengue in Nevele, workshop Merengue in Landegem, workshop Merengue in Merendree, workshop Merengue in Alken, workshop Merengue in As, workshop Merengue in Beringen, workshop Merengue in Bilzen, workshop Merengue in Bocholt, workshop Merengue in Borgloon, workshop Merengue in Bree, workshop Merengue in Diepenbeek, workshop Merengue in Dilsen-Stokkem, workshop Merengue in Genk, workshop Merengue in Gingelom, workshop Merengue in Halen, workshop Merengue in Ham, workshop Merengue in Hamont-Achel, workshop Merengue in Hechtel-Eksel, workshop Merengue in Heers, workshop Merengue in Herk-de-Stad, workshop Merengue in Herstappe, workshop Merengue in Heusden-Zolder, workshop Merengue in Hoeselt, workshop Merengue in Houthalen-Helchteren, workshop Merengue in Kinrooi, workshop Merengue in Kortessem, workshop Merengue in Lanaken, workshop Merengue in Leopoldsburg, workshop Merengue in Lommel, workshop Merengue in Lummen, workshop Merengue in Maaseik, workshop Merengue in Maasmechelen, workshop Merengue in Meeuwen-Gruitrode, workshop Merengue in Neerpelt, workshop Merengue in Nieuwerkerken, workshop Merengue in Opglabbeek, workshop Merengue in Overpelt, workshop Merengue in Peer, workshop Merengue in Riemst, workshop Merengue in Sint-Truiden, workshop Merengue in Tessenderlo, workshop Merengue in Tongeren, workshop Merengue in Voeren, 0151workshop Merengue in Wellen, workshop Merengue in Zonhoven, workshop Merengue in Zutendaal, workshop Merengue in Aarschot, workshop Merengue in Affligem, workshop Merengue in Asse, workshop Merengue in Beersel, workshop Merengue in Begijnendijk, workshop Merengue in Bekkevoort, workshop Merengue in Bertem, workshop Merengue in Bever, workshop Merengue in Bierbeek, workshop Merengue in Boortmeerbeek, workshop Merengue in Boutersem, workshop Merengue in Diest, workshop Merengue in Dilbeek, workshop Merengue in Drogenbos, workshop Merengue in Galmaarden, workshop Merengue in Geetbets, workshop Merengue in Glabbeek, workshop Merengue in Gooik, workshop Merengue in Grimbergen, workshop Merengue in Haacht, workshop Merengue in Halle, workshop Merengue in Herent, workshop Merengue in Herne, workshop Merengue in Hoegaarden, workshop Merengue in Hoeilaart, workshop Merengue in Holsbeek, workshop Merengue in Huldenberg, workshop Merengue in Kampenhout, workshop Merengue in Kapelle-op-den-Bos, workshop Merengue in Keerbergen, workshop Merengue in Kortenaken, workshop Merengue in Kortenberg, workshop Merengue in Kraainem, workshop Merengue in Landen, workshop Merengue in Lennik, workshop Merengue in Liedekerke, workshop Merengue in Linkebeek, workshop Merengue in Linter, workshop Merengue in Londerzeel, workshop Merengue in Lubbeek, workshop Merengue in Machelen, workshop Merengue in Meise, workshop Merengue in Merchtem, workshop Merengue in Opwijk, workshop Merengue in Oud-Heverlee, workshop Merengue in Overijse, workshop Merengue in Pepingen, workshop Merengue in Roosdaal, workshop Merengue in Rotselaar, workshop Merengue in Scherpenheuvel-Zichem, workshop Merengue in Sint-Genesius-Rode, workshop Merengue in Sint-Pieters-Leeuw, workshop Merengue in Steenokkerzeel, workshop Merengue in Ternat, workshop Merengue in Tervuren, workshop Merengue in Tielt-Winge, workshop Merengue in Tienen, workshop Merengue in Tremelo, Workshop Merengue in Vilvoorde, workshop Merengue in Wemmel, workshop Merengue in Wezembeek-Oppem, workshop Merengue in Zaventem, workshop Merengue in Zemst, workshop Merengue in Zoutleeuw, workshop Merengue in Alveringem, workshop Merengue in Anzegem, workshop Merengue in Ardooie, workshop Merengue in Avelgem, workshop Merengue in Beernem, workshop Merengue in Blankenberge, workshop Merengue in Bredene, workshop Merengue in Damme, workshop Merengue in De Haan, workshop Merengue in De Panne, workshop Merengue in Deerlijk, workshop Merengue in Dentergem, Workshop Merengue in Diksmuide, workshop Merengue in Gistel, workshop Merengue in Harelbeke, workshop Merengue in Heuvelland, workshop Merengue in Hooglede, workshop Merengue in Houthulst, workshop Merengue in Ichtegem, workshop Merengue in Ieper, workshop Merengue in Ingelmunster, workshop Merengue in Izegem, workshop Merengue in Jabbeke, workshop Merengue in Knokke-Heist, workshop Merengue in Koekelare, workshop Merengue in Koksijde, workshop Merengue in Kortemark, workshop Merengue in Kortrijk, workshop Merengue in Kuurne, workshop Merengue in Langemark-Poelkapelle, workshop Merengue in Ledegem, workshop Merengue in Lendelede, workshop Merengue in Lichtervelde,

DSD_BE_NL_VGZ VRIJGEZELLENFEESTEN
vrijgezellenfeesten in Brussel, vrijgezellenfeesten in Antwerpen, vrijgezellenfeesten in Gent, vrijgezellenfeesten in Charleroi, vrijgezellenfeesten in Luik, vrijgezellenfeesten in Brugge, vrijgezellenfeesten in Namen, vrijgezellenfeesten in Leuven, vrijgezellenfeesten in Bergen, vrijgezellenfeesten in Mechelen, vrijgezellenfeesten in Aalst, vrijgezellenfeesten in La Louvière, vrijgezellenfeesten in Kortrijk, vrijgezellenfeesten in Hasselt, vrijgezellenfeesten in Sint-Niklaas, vrijgezellenfeesten in Oostende, vrijgezellenfeesten in Doornik, vrijgezellenfeesten in Genk, vrijgezellenfeesten in Seraing, vrijgezellenfeesten in Roeselare, vrijgezellenfeesten in Moeskroen, vrijgezellenfeesten in Verviers, vrijgezellenfeesten in Dendermonde, vrijgezellenfeesten in Beringen, vrijgezellenfeesten in Turnhout,

DSD_BE_VGZ_AFRIKAANSEDANS
workshop Afrikaanse dans in Antwerpen, workshop Afrikaanse dans in Brussel, workshop Afrikaanse dans in Aalst, workshop Afrikaanse dans in Gent, workshop Afrikaanse dans in Sint-Niklaas, workshop Afrikaanse dans in Hasselt, workshop Afrikaanse dans in Brugge, workshop Afrikaanse dans in Oostende, workshop Afrikaanse dans in Leuven, workshop Afrikaanse dans in Tongeren, workshop Afrikaanse dans in Dendermonde, workshop Afrikaanse dans in Turnhout, workshop Afrikaanse dans in Kortrijk, workshop Afrikaanse dans in Mechelen.

DSD_BE_NL_VGZ_AXEBAHIA
workshop Brazilaanse dans Axe in Antwerpen
workshop Brazilaanse dans Axe in Brusselworkshop Brazilaanse dans Axe in Aalstworkshop Brazilaanse dans Axe in Gentworkshop Brazilaanse dans Axe in Sint-Niklaasworkshop Brazilaanse dans Axe in Hasseltworkshop Brazilaanse dans Axe in Bruggeworkshop Brazilaanse dans Axe in Oostendeworkshop Brazilaanse dans Axe in Leuvenworkshop Brazilaanse dans Axe in Tongerenworkshop Brazilaanse dans Axe in Dendermondeworkshop Brazilaanse dans Axe in Turnhoutworkshop Brazilaanse dans Axe in Kortrijkworkshop Brazilaanse dans Axe in Mechelen.

DSD_BE_NL_VGZ_BOLYWOODDANS
workshop Indische dans bollywood in Antwerpen
workshop Indische dans bollywood in Brusselworkshop Indische dans bollywood in Aalstworkshop Indische dans bollywood in Gentworkshop Indische dans bollywood in Sint-Niklaasworkshop Indische dans bollywood in Hasseltworkshop Indische dans bollywood in Bruggeworkshop Indische dans bollywood in Oostendeworkshop Indische dans bollywood in Leuvenworkshop Indische dans bollywood in Tongerenworkshop Indische dans bollywood in Dendermondeworkshop Indische dans bollywood in Turnhoutworkshop Indische dans bollywood in Kortrijkworkshop Indische dans bollywood in Mechelen.

DSD_BE_VGZ_BUIKDANS
workshop buikdans in Antwerpen
workshop buikdans in Brusselworkshop buikdans in Aalstworkshop buikdans in Gentworkshop buikdans in Sint-Niklaasworkshop buikdans in Hasseltworkshop buikdans in Bruggeworkshop buikdans in Oostendeworkshop buikdans in Leuvenworkshop buikdans in Tongerenworkshop buikdans in Dendermondeworkshop buikdans in Turnhoutworkshop buikdans in Kortrijkworkshop buikdans in Mechelen.

DSD_BE_NL_VGZ_COCKTAILSMAKEN
workshop cocktails maken in Antwerpen
workshop cocktails maken in Brusselworkshop cocktails maken in Aalstworkshop cocktails maken in Gentworkshop cocktails maken in Sint-Niklaasworkshop cocktails maken in Hasseltworkshop cocktails maken in Bruggeworkshop cocktails maken in Oostendeworkshop cocktails maken in Leuvenworkshop cocktails maken in Tongerenworkshop cocktails maken in Dendermondeworkshop cocktails maken in Turnhoutworkshop cocktails maken in Kortrijkworkshop cocktails maken in Mechelen.

DSD_BE_NL_VGZ_COCKTAILSHAKEN

workshop cocktails shaken in Antwerpenworkshop cocktails shaken in Brusselworkshop cocktails shaken in Aalstworkshop cocktails shaken in Gentworkshop cocktails shaken in Sint-Niklaasworkshop cocktails shaken in Hasseltworkshop cocktails shaken in Bruggeworkshop cocktails shaken in Oostendeworkshop cocktails shaken in Leuvenworkshop cocktails shaken in Tongerenworkshop cocktails shaken in Dendermondeworkshop cocktails shaken in Turnhoutworkshop cocktails shaken in Kortrijkworkshop cocktails shaken in Mechelen.

DSD_BE_NL_VGZ_COCKTAILSMIXEN
workshop cocktails mixen in Antwerpenworkshop cocktails mixen in Brusselworkshop cocktails mixen in Aalstworkshop cocktails mixen in Gentworkshop cocktails mixen in Sint-Niklaasworkshop cocktails mixen in Hasseltworkshop cocktails mixen in Bruggeworkshop cocktails mixen in Oostendeworkshop cocktails mixen in Leuvenworkshop cocktails mixen in Tongerenworkshop cocktails mixen in Dendermondeworkshop cocktails mixen in Turnhoutworkshop cocktails mixen in Kortrijkworkshop cocktails mixen in Mechelen.

DSD_BE_NL_VGZ_COUNTRYLINEDANCE

workshop country line dance in Antwerpen
workshop country line dance in Brusselworkshop country line dance in Aalstworkshop country line dance in Gentworkshop country line dance in Sint-Niklaasworkshop country line dance in Hasseltworkshop country line dance in Bruggeworkshop country line dance in Oostendeworkshop country line dance in Leuvenworkshop country line dance in Tongerenworkshop country line dance in Dendermondeworkshop country line dance in Turnhoutworkshop country line dance in Kortrijkworkshop country line dance in Mechelen.

DSD_BE_NL_VGZ_DJEMBE
workshop djembe trommelen in Antwerpenworkshop djembe trommelen in Brusselworkshop djembe trommelen in Aalstworkshop djembe trommelen in Gentworkshop djembe trommelen in Sint-Niklaasworkshop djembe trommelen in Hasseltworkshop djembe trommelen in Bruggeworkshop djembe trommelen in Oostendeworkshop djembe trommelen in Leuvenworkshop djembe trommelen in Tongerenworkshop djembe trommelen in Dendermondeworkshop djembe trommelen in Turnhoutworkshop djembe trommelen in Kortrijkworkshop djembe trommelen in Mechelen.

DSD_BE_NL_VGZ_LIMBODANCE
workshop limbo in Antwerpenworkshop limbo in Brusselworkshop limbo in Aalstworkshop limbo in Gentworkshop limbo in Sint-Niklaasworkshop limbo in Hasseltworkshop limbo in Bruggeworkshop limbo in Oostendeworkshop limbo in Leuvenworkshop limbo in Tongerenworkshop limbo in Dendermondeworkshop limbo in Turnhoutworkshop limbo in Kortrijkworkshop limbo in Mechelen.

DSD_BE_NL_VGZ_MERENGUE

workshop merengue in Antwerpenworkshop merengue in Brusselworkshop merengue in Aalstworkshop merengue in Gentworkshop merengue in Sint-Niklaasworkshop merengue in Hasseltworkshop merengue in Bruggeworkshop merengue in Oostendeworkshop merengue in Leuvenworkshop merengue in Tongerenworkshop merengue in Dendermondeworkshop merengue in Turnhoutworkshop merengue in Kortrijkworkshop merengue in Mechelen.

DSD_BE_NL_VGZ_PAALDANSEN
workshop paaldans in Antwerpenworkshop paaldans in Brusselworkshop paaldans in Aalstworkshop paaldans in Gentworkshop paaldans in Sint-Niklaasworkshop paaldans in Hasseltworkshop paaldans in Bruggeworkshop paaldans in Oostendeworkshop paaldans in Leuvenworkshop paaldans in Tongerenworkshop paaldans in Dendermondeworkshop paaldans in Turnhoutworkshop paaldans in Kortrijkworkshop paaldans in Mechelen.

DSD_BE_NL_VGZ_REGGAETON
workshop Jamaicaanse dans reggaeton in Antwerpenworkshop Jamaicaanse dans reggaeton in Brusselworkshop Jamaicaanse dans reggaeton in Aalstworkshop Jamaicaanse dans reggaeton in Gentworkshop Jamaicaanse dans reggaeton in Sint-Niklaasworkshop Jamaicaanse dans reggaeton in Hasseltworkshop Jamaicaanse dans reggaeton in Bruggeworkshop Jamaicaanse dans reggaeton in Oostendeworkshop Jamaicaanse dans reggaeton in Leuvenworkshop Jamaicaanse dans reggaeton in Tongerenworkshop Jamaicaanse dans reggaeton in Dendermondeworkshop Jamaicaanse dans reggaeton in Turnhoutworkshop Jamaicaanse dans reggaeton in Kortrijkworkshop Jamaicaanse dans reggaeton in Mechelen.

DSD_BE_NL_VGZ_SALSA
workshop salsa in Antwerpenworkshop salsa in Brusselworkshop salsa in Aalstworkshop salsa in Gentworkshop salsa in Sint-Niklaasworkshop salsa in Hasseltworkshop salsa in Bruggeworkshop salsa in Oostendeworkshop salsa in Leuvenworkshop salsa in Tongerenworkshop salsa in Dendermondeworkshop salsa in Turnhoutworkshop salsa in Kortrijkworkshop salsa in Mechelen.

DSD_BE_NL_VGZ_SAMBADANS
workshop Braziliaanse dans Samba in Antwerpenworkshop Braziliaanse dans Samba in Brusselworkshop Braziliaanse dans Samba in Aalstworkshop Braziliaanse dans Samba in Gentworkshop Braziliaanse dans Samba in Sint-Niklaasworkshop Braziliaanse dans Samba in Hasseltworkshop Braziliaanse dans Samba in Bruggeworkshop Braziliaanse dans Samba in Oostendeworkshop Braziliaanse dans Samba in Leuvenworkshop Braziliaanse dans Samba in Tongerenworkshop Braziliaanse dans Samba in Dendermondeworkshop Braziliaanse dans Samba in Turnhoutworkshop Braziliaanse dans Samba in Kortrijkworkshop Braziliaanse dans Samba in Mechelen.

DSD_BE_NL_VGZ_STREETDANCE
workshop streetdance in Antwerpenworkshop streetdance in Brusselworkshop streetdance in Aalstworkshop streetdance in Gentworkshop streetdance in Sint-Niklaasworkshop streetdance in Hasseltworkshop streetdance in Bruggeworkshop streetdance in Oostendeworkshop streetdance in Leuvenworkshop streetdance in Tongerenworkshop streetdance in Dendermondeworkshop streetdance in Turnhoutworkshop streetdance in Kortrijkworkshop streetdance in Mechelen.

DSD_BE_NL_VGZ_STRIPTEASEDANS
workshop striptease dance in Antwerpenworkshop striptease dance in Brusselworkshop striptease dance in Aalstworkshop striptease dance in Gentworkshop striptease dance in Sint-Niklaasworkshop striptease dance in Hasseltworkshop striptease dance in Bruggeworkshop striptease dance in Oostendeworkshop striptease dance in Leuvenworkshop striptease dance in Tongerenworkshop striptease dance in Dendermondeworkshop striptease dance in Turnhoutworkshop striptease dance in Kortrijkworkshop striptease dance in Mechelen.

DSD_BE_NL_VGZ_COCKTAILSMAKEN GROEPSUITJE
Groepsuitje cocktails maken in Brussel, groepsuitje cocktails maken in Antwerpen, groepsuitje cocktails maken in Gent, groepsuitje cocktails maken in Charleroi, groepsuitje cocktails maken in Luik, groepsuitje cocktails maken in Brugge, groepsuitje cocktails maken in Namen, groepsuitje cocktails maken in Leuven, groepsuitje cocktails maken in Bergen, groepsuitje cocktails maken in Mechelen, groepsuitje cocktails maken in Aalst, groepsuitje cocktails maken in La Louvière, groepsuitje cocktails maken in Kortrijk, groepsuitje cocktails maken in Hasselt, groepsuitje cocktails maken in Sint-Niklaas, groepsuitje cocktails maken in Oostende, groepsuitje cocktails maken in Doornik, groepsuitje cocktails maken in Genk, groepsuitje cocktails maken in Seraing, groepsuitje cocktails maken in Roeselare, groepsuitje cocktails maken in Moeskroen, groepsuitje cocktails maken in Verviers, groepsuitje cocktails maken in Dendermonde, groepsuitje cocktails maken in Beringen, groepsuitje cocktails maken in Turnhout,


DSD_BE_NL_VGZ COCKTAILSMAKEN VRIJGEZELLENAVOND
vrijgezellenavond cocktails maken in Brussel, vrijgezellenavond cocktails maken in Antwerpen, vrijgezellenavond cocktails maken in Gent, vrijgezellenavond cocktails maken in Charleroi, vrijgezellenavond cocktails maken in Luik, vrijgezellenavond cocktails maken in Brugge, vrijgezellenavond cocktails maken in Namen, vrijgezellenavond cocktails maken in Leuven, vrijgezellenavond cocktails maken in Bergen, vrijgezellenavond cocktails maken in Mechelen, vrijgezellenavond cocktails maken in Aalst, vrijgezellenavond cocktails maken in La Louvière, vrijgezellenavond cocktails maken in Kortrijk, vrijgezellenavond cocktails maken in Hasselt, vrijgezellenavond cocktails maken in Sint-Niklaas, vrijgezellenavond cocktails maken in Oostende, vrijgezellenavond cocktails maken in Doornik, vrijgezellenavond cocktails maken in Genk, vrijgezellenavond cocktails maken in Seraing, vrijgezellenavond cocktails maken in Roeselare, vrijgezellenavond cocktails maken in Moeskroen, vrijgezellenavond cocktails maken in Verviers, vrijgezellenavond cocktails maken in Dendermonde, vrijgezellenavond cocktails maken in Beringen, vrijgezellenavond cocktails maken in Turnhout,

DSD_BE_VGZ_AFRIKAANSEDANS|
VGZ_AFRIKAANSEDANS_GROEPSUITJE|VGZ_AFRIKAANSEDANS_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_AFRIKAANSEDANS_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_AFRIKAANSEDANS_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_AFRIKAANSEDANS_VRIJGEZELLENUITJE.

DSD_BE_VGZ_AXEBAHIA|
VGZ_AXEBAHIA_GROEPSUITJE|VGZ_AXEBAHIA_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_AXEBAHIA_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_AXEBAHIA_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_AXEBAHIA_VRIJGEZELLENUITJE.

DSD_BE_VGZ_BOLLYWOODDANS|
VGZ_BOLLYWOODDANS_GROEPSUITJE|VGZ_BOLLYWOODDANS_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_BOLLYWOODDANS_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_BOLLYWOODDANS_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_BOLLYWOODDANS_VRIJGEZELLENUITJE.

DSD_BE_VGZ_BUIKDANS|
VGZ_BUIKDANS_GROEPSUITJE|VGZ_BUIKDANS_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_BUIKDANS_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_BUIKDANS_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_BUIKDANS_VRIJGEZELLENUITJE.

DSD_BE_VGZ_COCKTAILSMAKEN|
VGZ_COCKTAILSMAKEN_GROEPSUITJE|VGZ_COCKTAILSMAKEN_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_COCKTAILSMAKEN_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_COCKTAILSMAKEN_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_COCKTAILSMAKEN_VRIJGEZELLENUITJE.

DSD_BE_VGZ_COCKTAILSHAKEN|
VGZ_COCKTAILSHAKEN_GROEPSUITJE|VGZ_COCKTAILSHAKEN_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_COCKTAILSHAKEN_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_COCKTAILSHAKEN_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_COCKTAILSHAKEN_VRIJGEZELLENUITJE.

DSD_BE_VGZ_COCKTAILSMIXEN|
VGZ_COCKTAILSMIXEN_GROEPSUITJE|VGZ_COCKTAILSMIXEN_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_COCKTAILSMIXEN_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_COCKTAILSMIXEN_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_COCKTAILSMIXEN_VRIJGEZELLENUITJE.

DSD_BE_VGZ_COUNTRYLINEDANCE|
VGZ_COUNTRYLINEDANCE_GROEPSUITJE|VGZ_COUNTRYLINEDANCE_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_COUNTRYLINEDANCE_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_COUNTRYLINEDANCE_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_COUNTRYLINEDANCE_VRIJGEZELLENUITJE.

DSD_BE_VGZ_DJEMBE|
VGZ_DJEMBE_GROEPSUITJE|VGZ_DJEMBE_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_DJEMBE_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_DJEMBE_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_DJEMBE_VRIJGEZELLENUITJE.

DSD_BE_VGZ_LIMBODANCE|
VGZ_LIMBODANCE_GROEPSUITJE|VGZ_LIMBODANCE_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_LIMBODANCE_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_LIMBODANCE_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_LIMBODANCE_VRIJGEZELLENUITJE.

DSD_BE_VGZ_MERENGUE|
VGZ_MERENGUE_GROEPSUITJE|VGZ_MERENGUE_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_MERENGUE_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_MERENGUE_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_MERENGUE_VRIJGEZELLENUITJE.

DSD_BE_VGZ_PAALDANSEN|
VGZ_PAALDANSEN_GROEPSUITJE|VGZ_PAALDANSEN_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_PAALDANSEN_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_PAALDANSEN_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_PAALDANSEN_VRIJGEZELLENUITJE.

DSD_BE_VGZ_REGGAETON|
VGZ_REGGAETON_GROEPSUITJE|VGZ_REGGAETON_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_REGGAETON_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_REGGAETON_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_REGGAETON_VRIJGEZELLENUITJE.

DSD_BE_VGZ_SALSA|
VGZ_SALSA_GROEPSUITJE|VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENUITJE.

DSD_BE_VGZ_SAMBADANS|
VGZ_SAMBADANS_GROEPSUITJE|VGZ_SAMBADANS_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_SAMBADANS_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_SAMBADANS_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_SAMBADANS_VRIJGEZELLENUITJE.

DSD_BE_VGZ_STREETDANCE|
VGZ_STREETDANCE_GROEPSUITJE|VGZ_STREETDANCE_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_STREETDANCE_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_STREETDANCE_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_STREETDANCE_VRIJGEZELLENUITJE.

DSD_BE_VGZ_STRIPTEASEDANS|
VGZ_STRIPTEASEDANS_GROEPSUITJE|VGZ_STRIPTEASEDANS_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_STRIPTEASEDANS_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_STRIPTEASEDANS_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_STRIPTEASEDANS_VRIJGEZELLENUITJE.DSD_BE_WS_COCKTAILSMAKEN|
WS_COCKTAILSMAKEN_AFDELINGSUITJE|WS_COCKTAILSMAKEN_AFDELINGSUITJES|WS_COCKTAILSMAKEN_BEDRIJFSFEEST|WS_COCKTAILSMAKEN_BEDRIJFSFEESTEN|WS_COCKTAILSMAKEN_BEDRIJFSUITJE|WS_COCKTAILSMAKEN_GROEPSUITJE|WS_COCKTAILSMAKEN_GROEPSUITJES|WS_COCKTAILSMAKEN_PERSONEELSFEEST|WS_COCKTAILSMAKEN_PERSONEELSFEESTEN|WS_COCKTAILSMAKEN_SCHOOLUITJE|WS_COCKTAILSMAKEN_TEAMBUILDING|WS_COCKTAILSMAKEN_TEAMEVENT|WS_COCKTAILSMAKEN_TEAMUITJE|WS_COCKTAILSMAKEN_THEMAFEEST|WS_COCKTAILSMAKEN_THEMAFEESTEN|WS_COCKTAILSMAKEN_VERJAARDAGSFEEST|WS_COCKTAILSMAKEN_VRIENDINNENDAG|WS_COCKTAILSMAKEN_VRIENDINNENUITJE|WS_COCKTAILSMAKEN_VRIJGEZELLENFEESTEN.

DSD_BE_WS_COCKTAILSHAKEN|
WS_COCKTAILSHAKEN_AFDELINGSUITJE|WS_COCKTAILSHAKEN_AFDELINGSUITJES|WS_COCKTAILSHAKEN_BEDRIJFSFEEST|WS_COCKTAILSHAKEN_BEDRIJFSFEESTEN|WS_COCKTAILSHAKEN_BEDRIJFSUITJE|WS_COCKTAILSHAKEN_GROEPSUITJE|WS_COCKTAILSHAKEN_GROEPSUITJES|WS_COCKTAILSHAKEN_PERSONEELSFEEST|WS_COCKTAILSHAKEN_PERSONEELSFEESTEN|WS_COCKTAILSHAKEN_SCHOOLUITJE|WS_COCKTAILSHAKEN_TEAMBUILDING|WS_COCKTAILSHAKEN_TEAMEVENT|WS_COCKTAILSHAKEN_TEAMUITJE|WS_COCKTAILSHAKEN_THEMAFEEST|WS_COCKTAILSHAKEN_THEMAFEESTEN|WS_COCKTAILSHAKEN_VERJAARDAGSFEEST|WS_COCKTAILSHAKEN_VRIENDINNENDAG|WS_COCKTAILSHAKEN_VRIENDINNENUITJE|WS_COCKTAILSHAKEN_VRIJGEZELLENFEESTEN.

DSD_BE_WS_COCKTAILSMIXEN|
WS_COCKTAILSMIXEN_AFDELINGSUITJE|WS_COCKTAILSMIXEN_AFDELINGSUITJES|WS_COCKTAILSMIXEN_BEDRIJFSFEEST|WS_COCKTAILSMIXEN_BEDRIJFSFEESTEN|WS_COCKTAILSMIXEN_BEDRIJFSUITJE|WS_COCKTAILSMIXEN_GROEPSUITJE|WS_COCKTAILSMIXEN_GROEPSUITJES|WS_COCKTAILSMIXEN_PERSONEELSFEEST|WS_COCKTAILSMIXEN_PERSONEELSFEESTEN|WS_COCKTAILSMIXEN_SCHOOLUITJE|WS_COCKTAILSMIXEN_TEAMBUILDING|WS_COCKTAILSMIXEN_TEAMEVENT|WS_COCKTAILSMIXEN_TEAMUITJE|WS_COCKTAILSMIXEN_THEMAFEEST|WS_COCKTAILSMIXEN_THEMAFEESTEN|WS_COCKTAILSMIXEN_VERJAARDAGSFEEST|WS_COCKTAILSMIXEN_VRIENDINNENDAG|WS_COCKTAILSMIXEN_VRIENDINNENUITJE|WS_COCKTAILSMIXEN_VRIJGEZELLENFEESTEN.

DSD_BE_WS_DJEMBE|
WS_DJEMBE_AFDELINGSUITJE|WS_DJEMBE_AFDELINGSUITJES|WS_DJEMBE_BEDRIJFSFEEST|WS_DJEMBE_BEDRIJFSFEESTEN|WS_DJEMBE_BEDRIJFSUITJE|WS_DJEMBE_GROEPSUITJE|WS_DJEMBE_GROEPSUITJES|WS_DJEMBE_PERSONEELSFEEST|WS_DJEMBE_PERSONEELSFEESTEN|WS_DJEMBE_SCHOOLUITJE|WS_DJEMBE_TEAMBUILDING|WS_DJEMBE_TEAMEVENT|WS_DJEMBE_TEAMUITJE|WS_DJEMBE_THEMAFEEST|WS_DJEMBE_THEMAFEESTEN|WS_DJEMBE_VERJAARDAGSFEEST|WS_DJEMBE_VRIENDINNENDAG|WS_DJEMBE_VRIENDINNENUITJE|WS_DJEMBE_VRIJGEZELLENFEESTEN.

DSD_BE_WS_AFRIKAANSEDANS|
WS_AFRIKAANSEDANS_AFDELINGSUITJE|WS_AFRIKAANSEDANS_AFDELINGSUITJES|WS_AFRIKAANSEDANS_BEDRIJFSFEEST|WS_AFRIKAANSEDANS_BEDRIJFSFEESTEN|WS_AFRIKAANSEDANS_BEDRIJFSUITJE|WS_AFRIKAANSEDANS_GROEPSUITJE|WS_AFRIKAANSEDANS_GROEPSUITJES|WS_AFRIKAANSEDANS_PERSONEELSFEEST|WS_AFRIKAANSEDANS_PERSONEELSFEESTEN|WS_AFRIKAANSEDANS_SCHOOLUITJE|WS_AFRIKAANSEDANS_TEAMBUILDING|WS_AFRIKAANSEDANS_TEAMEVENT|WS_AFRIKAANSEDANS_TEAMUITJE|WS_AFRIKAANSEDANS_THEMAFEEST|WS_AFRIKAANSEDANS_THEMAFEESTEN|WS_AFRIKAANSEDANS_VERJAARDAGSFEEST|WS_AFRIKAANSEDANS_VRIENDINNENDAG|WS_AFRIKAANSEDANS_VRIENDINNENUITJE|WS_AFRIKAANSEDANS_VRIJGEZELLENFEESTEN.