huren djembe

Wil je djembe’s huren voor een verjaardagfeest, een activiteit op school, een bedrijfsuitje, een bedrijfsfeest of voor iets anders? Dansschool Djiba verhuurt djembe’s waarmee jouw activiteit een onvergetelijke ervaring wordt.

Met het verhuren van djembe’s geven we particulieren en bedrijven de gelegenheid om zelf een djembe workshop of djembe lessen te organiseren. Wij verhuren djembe’s aan (muziek)scholen, jeugdinstellingen, muziektherapeuten, buurt- en jongerencentra, naschoolse opvang, kinderdagverblijven, kinderkampen enz.Je kunt de djembe’s huren in Antwerpen. Je hebt de keuze om de djembe’s zelf op te komen halen in Antwerpen of om ze te laten bezorgen. Onze prijzen voor het huren van djembé’s zijn inclusief BTW en exclusief reis– en versjouwkosten.

Wil je echt iets origineels, dan heeft Dansschool Djiba alles in huis voor een geweldig exotisch moment samen met je vrienden, familie, collega’s of kennissen. Doe het eens anders dan anders! Wij verhuren ook Afrikaanse carnaval hesjes om het feest compleet te maken.

Oorsprong en ontstaan djembe
De Djembe (ook wel tamtam) is een trommel afkomstig uit West-Afrika. De djembe wordt met de hand gemaakt van een uitgeholde boomstam waarop geitenvel door middel van een touw wordt bespannen. Van oorsprong is het een instrument dat bespeeld wordt door zogenaamde griots; families van beroeps muzikanten in West-Afrika.Tegenwoordig echter treft men ook veel Djembe spelers onder het gewone volk aan. De Djembe staat bekend om de verscheidenheid in klanken die met dit instrument bereikt kunnen worden. De lage bas, de hoge, doordringende slap en de verschillende andere tonen geven het instrument een zeer eigen geluid en karakter. De tamtam wordt met de hand bespeeld, ongeveer op dezelfde manier als een conga en een bongo.

De djembe is bij uitstek een instrument waarmee gecommuniceerd en energie uitgewisseld wordt. Na een flinke djembe sessie voel je je echt ontladen.Nog even alle voordelen op een rijtje
Wij verhuren uitsluitend djembe’s die gemaakt zijn van verantwoord tropisch hardhout uit Iroko of Linké;
De djembe’s kunnen opgehaald en teruggebracht worden bij onze opslagruimte in Kralendijk, zowel overdag als ’s avonds op afspraak. Je bespaart hiermee de reis- en versjouwkosten;
De djembe’s kunnen op locatie gebracht worden tegen betaling van reis- en versjouwkosten;
Ook voor kleine aantallen djembe’s kan je bij ons terecht. Hierbij wordt een starttarief van 60 euro,- gehanteerd;
Bij verhuur voor een langere periode stellen wij een huurtarief vast per dag, week, maand of jaar.

Prijsopbouw
Dansschool Djiba hanteert voor de verhuur van djembe’s de volgende tarieven:
6,00 euro,- per djembe per dag(deel)
25,00 euro,- per djembe per week
35,00 euro,- per djembe per maand

Er geldt echter wel een starttarief van 60 euro,-.
(Wanneer je bijvoorbeeld minder dan 10 djembe’s voor een dag huurt, dan kost dat sowieso 60 euro,-).
Onze prijzen zijn inclusief BTW en exclusief reis- en versjouwkosten vanaf Antwerpen.

Aanvragen van een offerte voor verhuur djembe’s:
Je kan een vrijblijvende offerte aanvragen door het offerteformulier onderaan de pagina zo volledig mogelijk in te vullen.
Ook als een aantal onderwerpen nog niet bekend zijn, vermeld dat dan ook, zodat wij daar rekening mee kunnen houden.

Voor een efficiënte afhandeling vragen wij je om de gewenste aantal djembe’s, je naam, e-mailadres en telefoonnummer zorgvuldig in te vullen.

Klik hier voor een offerte

* Je offerteformulier wordt gestuurd naar info@dansschool-djiba.be. We streven er naar om binnen 5 werkdagen te reageren.

Djembe verhuur landelijk op locatie:
Dansschool Djiba heeft unieke concepten. Je hebt de keuze om de djembe’s zelf op te komen halen in Antwerpen of om ze te laten bezorgen. Desgewenst komen we naar de locatie van je wensen. Voor djembe verhuur in Antwerpen, djembe verhuur in Brussel, djembe verhuur in Aalst, djembe verhuur in Gent, djembe verhuur in Sint-Niklaas, djembe verhuur in Hasselt, djembe verhuur in Brugge, djembe verhuur in Oostende, djembe verhuur in Leuven, djembe verhuur in Tongeren, djembe verhuur in Dendermonde, djembe verhuur in Turnhout, djembe verhuur in Kortrijk, djembe verhuur in Mechelen. We hebben ook veel onmisbare tips voor een spetterend avond in Antwerpen of party in Antwerpen. Met deze tips wordt je activiteit in Antwerpen een groot feest!


Linkpartners

Okapi-Events
Vrijgezellen feesten, teambuilding, workshps op je eigen locatie

Salsa Antwerpen Events
Salsa dansen en cocktails maken in Antwerpen, Brussel, Gent, Leuven, Aalst, Kortrijk, Mechelen

Cocktails Maken Events
Onze cocktail shakers bieden je de workshop cocktails shaken/maken aan op je eigen locatie voor groepen

Djembe Antwerpen Events
Djembe workshop en Afrikaanse dans workshop op je eigen locatie