Paaldansen


Workshop paaldansen in Leuven|
Paaldans vrijgezellenfeest in Leuven


Paaldans workshop in Leuven op locatie| Paaldansen vrijgezellenfeest in Leuven met workshop paaldans in Leuven bij je thuis, op een zelf gekozen locatie of op een van onze locaties naar keuze door heel België

Ga je een vrijgezellenfeest in Leuven organiseren? Dansschool Djiba zorgt ervoor dat het een onvergetelijke ervaring wordt, geheel aangepast aan jouw specifieke wensen. Voor Dansschool Djiba is het een uitdaging om deze optimaal in vervulling te laten gaan. Wat denk je bijvoorbeeld van onze unieke en originele workshop paaldansen in Leuven? Met onze paaldansen workshop in Leuven leer je op je vrijgezellenfeest gedurende een uurtje of langer met veel plezier samen paaldansen in Leuven.Met onze paaldans lessen in Leuven leer je op een vrijgezellenavond in Leuven gedurende een uur of langer met veel plezier samen paaldansen in Leuven.Compleet avondje uit
Het thema van de avond/middag is paaldansen. Natuurlijk geniet je van het paaldans , maar ook van eventueel een diner en/of een workshop cocktails shaken met exotische cocktail recepten om de avond op een toffe manier te starten of te sluiten.Dansschool Djiba bied je de gelegenheid om elk onderdeel van deze paaldans avond in Leuven los te boeken van elkaar. Bijv. alleen een paaldans workshop, of een diner, of een cocktailworkshop, óf een combinatie van twee van deze mogelijkheden, bijv. een diner met een paaldans workshop of een diner met workshop cocktails shaken.

Natuurlijk leer je hoe de paaldansen gedanst moet worden, maar onze paaldans workshop is vooral gericht op het beleven van ongelooflijk veel plezier!

Onze paaldans dansworkshop kunnen worden verzorgd op locaties waarmee wij samenwerkingsverbanden hebben:

Antwerpen, Brussel, Bornem, Diepenbeek, Gent, Geel, Brugge, Leuven, Mechelen, Nederzwalm-Hermelgem, Ninove, Aalst, Kortrijk, Hasselt, Lier, Lochristi, Loppem, Lommel, Mol, Oostende, Roeselare en Zandvliet.

maar wil je de workshop paaldans houden op een zelf gekozen locatie of gewoon gezellig bij je thuis, dan is dat voor ons ook geen enkel probleem. Dit geldt zowel voor België, Nederland, Frankrijk, Luxemburg als voor Duitsland.Wil je iets echt origineels, dan heeft Dansschool Djiba alles in huis om een spetterende vrijgezellenfeest met paaldansdansworkshop voor jou, je vrienden, familie of kennissen te verzorgen. Doe het eens anders dan anders! Wij helpen je graag om een geschikt programma op maat te maken voor je paaldans workshop of voor één van onze andere workshops zoals Cocktail shaken workshop. Al onze workshops zijn te combineren met een diner.

Beschrijving workshop paaldansen
Niet erotisch, wel sensationeel!

Oorsprong en achtergrond
Het paaldansen zoals wij dat nu kennen vindt zijn oorsprong in de jaren tachtig toen de danspaal voor het eerst in Canadese stripclubs verscheen. Jammer genoeg wordt paaldansen nog veel te vaak geassocieerd met erotiek. Maar paaldansen is vooral anders, uitdagend.Inhoud van de workshop
Als eerste beginnen we met de warming up om de spieren lekker los te maken. De docente doet de verschillend oefeningen voor, waarna je ze zelf mag uitproberen. Op het programma staan verschillende draaien om de paal en aan het einde van de workshop is iedereen in staat om met een beetje hulp, ondersteboven in de paal te hangen.Diner bij een locatie waarmee we samenwerkingsverbanden hebben

Wat regelt Dansschool Djiba?
De reservering bij het restaurant voor het gebruik van de zaal voor de workshop(s)/show. De eventuele zaalhuur wordt ter plekke verrekend door de klant met de locatie.
De reservering van het diner, exclusief de inhoud

Wat moet je zelf regelen?
De inhoud van het diner moet je zelf afstemmen met het restaurant via e-mail of telefoon na 18.00 uur. Op verzoek geeft het restaurant je dan de prijslijst en de beschrijving van het buffet/menu. Mochten er speciale wensen zijn voor het diner (bijv. i.v.m. dieet of allergie), dan dien je dit zelf door te geven aan het restaurant.
De meeste restaurants hebben een seizoensdiner of buffet (afhankelijk van het restaurant).

Betaling en voorwaarden
Dansschool Djiba brengt bij jou de gewenste workshop(s) in rekening d.m.v. toezending van een factuur, die vooraf betaald dient te worden (let op de uiterste betaaldatum onderaan de factuur).
De betaling van het diner en de drankjes tijdens het diner worden rechtstreeks door jou betaald aan het restaurant op de dag zelf.
Cocktails die zijn gemaakt tijdens de cocktailworkshop mogen niet worden meegenomen aan de dinertafel. Dit geldt voor alle restaurants.

Nog even alle voordelen op een rijtje:
We werken uitsluitend met professionele paaldans docenten in Antwerpen die ruime ervaring hebben in het entertainen van gasten met verschillende achtergronden
Paaldansen workshop zonder diner eveneens mogelijk, exclusief zaalhuur
Workshop en diner op één locatie; gezelliger, makkelijk en eenvoudig met parkeren
Voor bijna elk budget kunnen we een leuk programma samenstellen

Algemene workshop informatie:
Standaardduur: 60 minuten, Mini- paaldans workshop
Aanvangstijd: naar keuze. Afhankelijk van beschikbaarheid van docent en locatie.
Locatie: we komen naar jouw locatie toe of jij komt naar één van de locaties toe waarmee wij samenwerken.

Diverse mogelijkheden voor de paaldansen workshop:Mini- paaldans workshop (60 minuten)
In 1 uur tijd brengen we je van niets - naar iets - naar een eenvoudige choreografie

Super- paaldansdansworkshop (90 minuten)
In 1,5 uur tijd brengen we je van niets - naar iets - naar een uitgebreidere choreografie

Luxe- paaldansen dansworkshop (120 minuten)
In 2 uur tijd brengen we je van niets - naar iets - naar een gedetailleerde choreografie

Combinatie van diverse workshops
Het is altijd mogelijk om meerdere soorten workshops na elkaar te volgen (bijvoorbeeld eerst een workshop paaldans en daarna een workshop cocktails shaken ).
Keuze uit: Afrikaanse dans, breakdance, Braziliaanse vechtdans capoeira, Cubaanse dans cha cha cha, country line dance, limbo dance, Dominicaanse dans merengue, Jamaicaanse dans reggaeton, salsa dansen, Braziliaanse dans samba, streetdance, cocktails mixen, cocktail mixen, cocktail workshop, cocktail catering, cocktail recepten, dans workshops

Prijsopbouw
Dansschool Djiba hanteert voor alle workshops dezelfde prijsopbouw:
*Groep tot 10 personen: starttarief
*Groep van 10-20 personen: starttarief plus prijs per persoon boven de 10 deelnemers
*Groep > 20 personen: aangepaste tarieven op aanvraag

Aanvragen van een offerte voor een paaldans workshop:
Een vrijblijvende offerte kan je aanvragen door het offerteformulier onderaan de pagina zo volledig mogelijk in te vullen.

Ook als een aantal onderwerpen nog niet bekend zijn, vermeld dat dan ook, zodat wij daar rekening mee kunnen houden.

Voor een efficiënte afhandeling vragen wij om de gewenste paaldans workshop, je naam, e-mailadres en telefoonnummer zorgvuldig in te vullen.

Middels de onderstaande link kan je ons een e-mail sturen of een offerte aanvragen. We streven er naar om binnen maximaal 5 werkdagen te reageren.

Klik hier voor een offerte

* Je offerteformulier wordt gestuurd naar info@dansschool-djiba.be

Standaard procedure
Na ontvangst van je ingevulde contactformulier stellen wij de offerte op. Je ontvangt deze op het e-mailadres dat je hebt ingevuld. Als je akkoord gaat met de offerte stuur je een email terug met je bevestiging en eventuele aanpassingen. Er volgt dan een tussentijdse bevestiging, waarna wij de docent(en) voor de workshop(s) en de gewenste locatie gaan reserveren. Zodra wij van beiden een bevestiging hebben ontvangen volgt de definitieve bevestiging, samen met de digitale factuur.

Let op: wij beschouwen de reservering als definitief zodra het bedrag op onze rekening is bijgeschreven. Wij verzoeken je om op tijd te betalen (zie de uiterste betaaldatum onderaan op de factuur); na deze datum kunnen wij de reservering niet meer garanderen.

Last Minute
Een aanvraag van een workshop/optreden die binnen 2 dagen moet plaatsvinden heeft een aangepaste procedure. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op (Nathalie Iyeli T.+32(0)485/78.08.39) tijdens werkdagen tussen 16.00 en 21.00 uur of per sms onder vermelding van:

De gewenste datum van de workshop
Welk type workshop
De gewenste aanvangstijd
Het aantal deelnemers
De stad waar de workshop moet plaatsvinden
Wel of niet een eigen locatie ter beschikking?

Het telefoonnummer of e-mailadres waar we je kunnen bereiken
Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Onze boekings- en annuleringsvoorwaarden
De bevestiging is bindend voor het minimale aantal deelnemers
Er wordt geen restitutie verleend bij annulering van het aantal deelnemers na verzending van de bevestiging en digitale factuur
Eventuele extra deelnemers kunnen uiterlijk 2 (werk)dagen van tevoren nog aangemeld worden via e-mail
Pas na tijdige ontvangst van de betaling is de reservering definitief
Betaling dient plaats te vinden voor de uiterste betaaldatum die je vindt onderaan onze factuur
Zolang je betaling niet is bijgeschreven op onze rekening, behouden wij ons het recht voor om indien noodzakelijk tijdstippen, programma of locatie te wijzigen
Voor annulering: klik op: annuleringsvoorwaarden.Unieke paaldans dansworkshops landelijk op locatie:
Dansschool Djiba heeft unieke concepten. Je kan zelf kiezen waar je een paaldansenworkshop wil organiseren. Desgewenst komen we naar de locatie van je wensen. Voor een workshop paaldans in Antwerpenworkshop paaldans in Brusselworkshop paaldans in Aalstworkshop paaldans in Gentworkshop paaldans in Sint-Niklaasworkshop paaldans in Hasseltworkshop paaldans in Bruggeworkshop paaldans in Oostendeworkshop paaldans in Leuvenworkshop paaldans in Tongerenworkshop paaldans in Dendermondeworkshop paaldans in Turnhoutworkshop paaldans in Kortrijkworkshop paaldans in Mechelen. We hebben ook veel onmisbare tips voor een spetterend paaldansworkshop in Antwerpen of workshoppaaldans in Antwerpen. Met deze tips wordt je activiteit in Antwerpen een groot feest!

DSD_BE_NL_VGZ_PAALDANSEN
workshop paaldansen in Brussel, workshop paaldansen in Antwerpen, workshop paaldansen in Gent, workshop Paaldansen in Charleroi, workshop Paaldansen in Luik, workshop Paaldansen in Brugge, workshop Paaldansen in Namen, workshop Paaldansen in Leuven, workshop Paaldansen in Bergen, workshop Paaldansen in Mechelen, workshop Paaldansen in Aalst, workshop Paaldansen in La Louvière, workshop Paaldansen in Kortrijk, workshop Paaldansen in Hasselt, workshop Paaldansen in Sint-Niklaas, workshop Paaldansen in Oostende, workshop Paaldansen in Doornik, workshop Paaldansen in Genk, workshop Paaldansen in Seraing, workshop Paaldansen in Roeselare, workshop Paaldansen in Moeskroen, workshop Paaldansen in Verviers, workshop Paaldansen in Dendermonde, workshop Paaldansen in Beringen, workshop Paaldansen in Turnhout, workshop Paaldansen in Vilvoorde, workshop Paaldansen in Lokeren, workshop Paaldansen in Sint-Truiden, workshop Paaldansen in Herstal, workshop Paaldansen in Geel, workshop Paaldansen in Ninove, workshop Paaldansen in Halle, workshop Paaldansen in Waregem, workshop Paaldansen in Châtelet, workshop Paaldansen in Ieper, workshop Paaldansen in Lier, workshop Paaldansen in Lommel, workshop Paaldansen in Waver, workshop Paaldansen in Binche, workshop Paaldansen in Tienen, workshop Paaldansen in Menen, workshop Paaldansen in Geraardsbergen, workshop Paaldansen in Bilzen, workshop Paaldansen in Ottignies-Louvain-la-Neuve, workshop Paaldansen in Tongeren, workshop Paaldansen in Oudenaarde, workshop Paaldansen in Deinze, workshop Paaldansen in Aarschot, workshop Paaldansen in Aat, workshop Paaldansen in Aarlen, workshop Paaldansen in Herentals, workshop Paaldansen in Izegem, workshop Paaldansen in Harelbeke, workshop Paaldansen in Nijvel, workshop Paaldansen in Zinnik, workshop Paaldansen in Andenne, workshop Paaldansen in Ronse, workshop Paaldansen in Zottegem, workshop Paaldansen in Mortsel, workshop Paaldansen in Maaseik, workshop Paaldansen in Gembloers, workshop Paaldansen in Diest, workshop Paaldansen in Saint-Ghislain, workshop Paaldansen in Fleurus, workshop Paaldansen in Scherpenheuvel-Zichem, workshop Paaldansen in 's-Gravenbrakel, workshop Paaldansen in Hoei, workshop Paaldansen in Hoogstraten, workshop Paaldansen in Eeklo, workshop Paaldansen in Torhout, workshop Paaldansen in Poperinge, workshop Paaldansen in Dilsen-Stokkem, workshop Paaldansen in Tielt, workshop Paaldansen in Blankenberge, workshop Paaldansen in Eupen, workshop Paaldansen in Lessen, workshop Paaldansen in Wervik, workshop Paaldansen in Walcourt, workshop Paaldansen in Komen-Waasten, workshop Paaldansen in Marche-en-Famenne.

workshop Paaldansen in Aartselaar
, workshop Paaldansen in Antwerpen, workshop Paaldansen in Arendonk, workshop Paaldansen in Baarle-Hertog, workshop Paaldansen in Balen, workshop Paaldansen in Beerse, workshop Paaldansen in Berlaar, workshop Paaldansen in Boechout, workshop Paaldansen in Bonheiden, workshop Paaldansen in Boom, workshop Paaldansen in Bornem, workshop Paaldansen in Borsbeek, workshop Paaldansen in Brasschaat, workshop Paaldansen in Brecht, workshop Paaldansen in Dessel, workshop Paaldansen in Duffel, workshop Paaldansen in Edegem, workshop Paaldansen in Essen, workshop Paaldansen in Geel, workshop Paaldansen in Grobbendonk, workshop Paaldansen in Heist-op-den-Berg, workshop Paaldansen in Hemiksem, workshop Paaldansen in Herentals, workshop Paaldansen in Herenthout, workshop Paaldansen in Herselt, workshop Paaldansen in Hoogstraten, workshop Paaldansen in Hove, workshop Paaldansen in Hulshout, workshop Paaldansen in Kalmthout, workshop Paaldansen in Kapellen, workshop Paaldansen in Kasterlee, workshop Paaldansen in Kontich, workshop Paaldansen in Laakdal, workshop Paaldansen in Lier, workshop Paaldansen in Lille, workshop Paaldansen in Lint, workshop Paaldansen in Malle, workshop Paaldansen in Mechelen, workshop Paaldansen in Meerhout, workshop Paaldansen in Merksplas, workshop Paaldansen in Mol, workshop Paaldansen in Mortsel, workshop Paaldansen in Niel, workshop Paaldansen in Nijlen, workshop Paaldansen in Olen, workshop Paaldansen in Oud-Turnhout, workshop Paaldansen in Putte, workshop Paaldansen in Puurs, workshop Paaldansen in Ranst, workshop Paaldansen in Ravels, 0051 workshop Paaldansen in Retie, workshop Paaldansen in Rijkevorsel, workshop Paaldansen in Rumst, workshop Paaldansen in Schelle, workshop Paaldansen in Schilde, workshop Paaldansen in Schoten, workshop Paaldansen in Sint-Amands, workshop Paaldansen in Sint-Katelijne-Waver, workshop Paaldansen in Stabroek, workshop Paaldansen in Turnhout, workshop Paaldansen in Vorselaar, workshop Paaldansen in Vosselaar, workshop Paaldansen in Westerlo, workshop Paaldansen in Wijnegem, workshop Paaldansen in Willebroek, workshop Paaldansen in Wommelgem, workshop Paaldansen in Wuustwezel, workshop Paaldansen in Zandhoven, workshop Paaldansen in Zoersel, workshop Paaldansen in Zwijndrecht
, workshop Paaldansen in Gent, workshop Paaldansen in Brussel, workshop Paaldansen in Brugge, workshop Paaldansen in Leuven, workshop Paaldansen in Aalst, workshop Paaldansen in Kortrijk, workshop Paaldansen in Hasselt, szalsa workshop in Sint-Niklaas, workshop Paaldansen in Oostende, workshop Paaldansen in Genk, workshop Paaldansen in Doornik, workshop Paaldansen in Roeselare, workshop Paaldansen in Moeskroen, workshop Paaldansen in Lokeren, workshop Paaldansen in Sint-Truiden, workshop Paaldansen in Mariakerke, workshop Paaldansen in Drongen, workshop Paaldansen in Wondelgem, workshop Paaldansen in Sint-Amandsberg, workshop Paaldansen in Oostakker, workshop Paaldansen in Ledeberg, workshop Paaldansen in Gentbrugge, workshop Paaldansen in Afsnee, workshop Paaldansen in Sint-Denijs-Westrem, workshop Paaldansen in Zwijnaarde, workshop Paaldansen in Wachtebeke, workshop Paaldansen in Lochristi, wkorkshop Paaldansen in Destelbergen, workshop Paaldansen in Melle, workshop Paaldansen in Merelbeke, 0101workshop Paaldansen in Heusden, workshop Paaldansen in Zevergem, workshop Paaldansen in De Pinte, workshop Paaldansen in Sint-Martens-Latem, workshop Paaldansen in Sint-Martens-Leerne, workshop Paaldansen in Deinze, workshop Paaldansen in Vosselare, workshop Paaldansen in Nevele, workshop Paaldansen in Landegem, workshop Paaldansen in Merendree, workshop Paaldansen in Alken, workshop Paaldansen in As, workshop Paaldansen in Beringen, workshop Paaldansen in Bilzen, workshop Paaldansen in Bocholt, workshop Paaldansen in Borgloon, workshop Paaldansen in Bree, workshop Paaldansen in Diepenbeek, workshop Paaldansen in Dilsen-Stokkem, workshop Paaldansen in Genk, workshop Paaldansen in Gingelom, workshop Paaldansen in Halen, workshop Paaldansen in Ham, workshop Paaldansen in Hamont-Achel, workshop Paaldansen in Hechtel-Eksel, workshop Paaldansen in Heers, workshop Paaldansen in Herk-de-Stad, workshop Paaldansen in Herstappe, workshop Paaldansen in Heusden-Zolder, workshop Paaldansen in Hoeselt, workshop Paaldansen in Houthalen-Helchteren, workshop Paaldansen in Kinrooi, workshop Paaldansen in Kortessem, workshop Paaldansen in Lanaken, workshop Paaldansen in Leopoldsburg, workshop Paaldansen in Lommel, workshop Paaldansen in Lummen, workshop Paaldansen in Maaseik, workshop Paaldansen in Maasmechelen, workshop Paaldansen in Meeuwen-Gruitrode, workshop Paaldansen in Neerpelt, workshop Paaldansen in Nieuwerkerken, workshop Paaldansen in Opglabbeek, workshop Paaldansen in Overpelt, workshop Paaldansen in Peer, workshop Paaldansen in Riemst, workshop Paaldansen in Sint-Truiden, workshop Paaldansen in Tessenderlo, workshop Paaldansen in Tongeren, workshop Paaldansen in Voeren, 0151workshop Paaldansen in Wellen            , workshop Paaldansen in Zonhoven, workshop Paaldansen in Zutendaal, workshop Paaldansen in Aarschot, workshop Paaldansen in Affligem, workshop Paaldansen in Asse, workshop Paaldansen in Beersel, workshop Paaldansen in Begijnendijk, workshop Paaldansen in Bekkevoort, workshop Paaldansen in Bertem, workshop Paaldansen in Bever, workshop Paaldansen in Bierbeek, workshop Paaldansen in Boortmeerbeek, workshop Paaldansen in Boutersem, workshop Paaldansen in Diest, workshop Paaldansen in Dilbeek, workshop Paaldansen in Drogenbos, workshop Paaldansen in Galmaarden, workshop Paaldansen in Geetbets, workshop Paaldansen in Glabbeek, workshop Paaldansen in Gooik, workshop Paaldansen in Grimbergen, workshop Paaldansen in Haacht, workshop Paaldansen in Halle, workshop Paaldansen in Herent, workshop Paaldansen in Herne, workshop Paaldansen in Hoegaarden, workshop Paaldansen in Hoeilaart, workshop Paaldansen in Holsbeek, workshop Paaldansen in Huldenberg, workshop Paaldansen in Kampenhout, workshop Paaldansen in Kapelle-op-den-Bos, workshop Paaldansen in Keerbergen, workshop Paaldansen in Kortenaken, workshop Paaldansen in Kortenberg, workshop Paaldansen in Kraainem, workshop Paaldansen in Landen, workshop Paaldansen in Lennik, workshop Paaldansen in Liedekerke, workshop Paaldansen in Linkebeek, workshop Paaldansen in Linter, workshop Paaldansen in Londerzeel, workshop Paaldansen in Lubbeek, workshop Paaldansen in Machelen, workshop Paaldansen in Meise, workshop Paaldansen in Merchtem, workshop Paaldansen in Opwijk, workshop Paaldansen in Oud-Heverlee, workshop Paaldansen in Overijse, workshop Paaldansen in Pepingen, workshop Paaldansen in Roosdaal, workshop Paaldansen in Rotselaar, workshop Paaldansen in Scherpenheuvel-Zichem, workshop Paaldansen in Sint-Genesius-Rode, workshop Paaldansen in Sint-Pieters-Leeuw, workshop Paaldansen in Steenokkerzeel, workshop Paaldansen in Ternat, workshop Paaldansen in Tervuren, workshop Paaldansen in Tielt-Winge, workshop Paaldansen in Tienen, workshop Paaldansen in Tremelo, Workshop Paaldansen in Vilvoorde, workshop Paaldansen in Wemmel, workshop Paaldansen in Wezembeek-Oppem, workshop Paaldansen in Zaventem, workshop Paaldansen in Zemst, workshop Paaldansen in Zoutleeuw, workshop Paaldansen in Alveringem, workshop Paaldansen in Anzegem, workshop Paaldansen in Ardooie, workshop Paaldansen in Avelgem, workshop Paaldansen in Beernem, workshop Paaldansen in Blankenberge, workshop Paaldansen in Bredene, workshop Paaldansen in Damme, workshop Paaldansen in De Haan, workshop Paaldansen in De Panne, workshop Paaldansen in Deerlijk, workshop Paaldansen in Dentergem, Workshop Paaldansen in Diksmuide, workshop Paaldansen in Gistel, workshop Paaldansen in Harelbeke, workshop Paaldansen in Heuvelland, workshop Paaldansen in Hooglede, workshop Paaldansen in Houthulst, workshop Paaldansen in Ichtegem, workshop Paaldansen in Ieper, workshop Paaldansen in Ingelmunster, workshop Paaldansen in Izegem, workshop Paaldansen in Jabbeke, workshop Paaldansen in Knokke-Heist, workshop Paaldansen in Koekelare, workshop Paaldansen in Koksijde, workshop Paaldansen in Kortemark, workshop Paaldansen in Kortrijk, workshop Paaldansen in Kuurne, workshop Paaldansen in Langemark-Poelkapelle, workshop Paaldansen in Ledegem, workshop Paaldansen in Lendelede, workshop Paaldansen in Lichtervelde, 0251workshop Paaldansen in Lo-Reninge, workshop Paaldansen in Menen, workshop Paaldansen in Mesen, workshop Paaldansen in Meulebeke, workshop Paaldansen in Middelkerke, workshop Paaldansen in Moorslede, workshop Paaldansen in Nieuwpoort, workshop Paaldansen in Oostende, workshop Paaldansen in Oostkamp, workshop Paaldansen in Oostrozebeke, workshop Paaldansen in Oudenburg, workshop Paaldansen in Pittem, workshop Paaldansen in Poperinge, workshop Paaldansen in Roeselare, workshop Paaldansen in Ruiselede, workshop Paaldansen in Spiere-Helkijn, workshop Paaldansen in Staden, workshop Paaldansen in Tielt, workshop Paaldansen in Torhout, workshop Paaldansen in Veurne, workshop Paaldansen in Vleteren, workshop Paaldansen in Waregem, workshop Paaldansen in Wervik, workshop Paaldansen in Wevelgem, workshop Paaldansen in Wielsbeke, workshop Paaldansen in Wingene, workshop Paaldansen in Zedelgem, workshop Paaldansen in Zonnebeke, workshop Paaldansen in Zuienkerke, workshop Paaldansen in Zwevegem, workshop Paaldansen in Aarlen, workshop Paaldansen in Attert, workshop Paaldansen in Aubange, workshop Paaldansen in Bastenaken, workshop Paaldansen in Bertogne, workshop Paaldansen in Bertrix, workshop Paaldansen in Bouillon, workshop Paaldansen in Chiny, workshop Paaldansen in Daverdisse, workshop Paaldansen in Durbuy, workshop Paaldansen in Érezée, workshop Paaldansen in Étalle, workshop Paaldansen in Fauvillers, workshop Paaldansen in Florenville, workshop Paaldansen in Gouvy, workshop Paaldansen in Habay, workshop Paaldansen in Herbeumont, workshop Paaldansen in Hotton, workshop Paaldansen in Houffalize, workshop Paaldansen in La Roche-en-Ardenne, workshop Paaldansen in Léglise, workshop Paaldansen in Libin, workshop Paaldansen in Libramont-Chevigny, workshop Paaldansen in Manhay, workshop Paaldansen in Marche-en-Famenne, workshop Paaldansen in Martelange, workshop Paaldansen in Meix-devant-Virton, workshop Paaldansen in Messancy, workshop Paaldansen in Musson, workshop Paaldansen in Nassogne, workshop Paaldansen in Neufchâteau, workshop Paaldansen in Paliseul, workshop Paaldansen in Rendeux, workshop Paaldansen in Rouvroy, workshop Paaldansen in Sainte-Ode, workshop Paaldansen in Saint-Hubert, workshop Paaldansen in Saint-Léger, workshop Paaldansen in Tellin, workshop Paaldansen in Tenneville, workshop Paaldansen in Tintigny, workshop Paaldansen in Vaux-sur-Sûre, workshop Paaldansen in Vielsalm, workshop Paaldansen in Virton, workshop Paaldansen in Wellin, workshop Paaldansen in Aiseau-Presles, workshop Paaldansen in Anderlues, workshop Paaldansen in Antoing, workshop Paaldansen in Aat, workshop Paaldansen in Beaumont, workshop Paaldansen in Belœil, workshop Paaldansen in Bernissart, workshop Paaldansen in Binche, workshop Paaldansen in Boussu, workshop Paaldansen in 's-Gravenbrakel, Workshop Paaldansen in Brugelette, workshop Paaldansen in Brunehaut, workshop Paaldansen in Celles, workshop Paaldansen in Chapelle-lez-Herlaimont, workshop Paaldansen in Charleroi, workshop Paaldansen in Châtelet.

DSD_BE_NL_VGZ VRIJGEZELLENFEESTEN

vrijgezellenfeesten in Brussel, vrijgezellenfeesten in Antwerpen, vrijgezellenfeesten in Gent, vrijgezellenfeesten in Charleroi, vrijgezellenfeesten in Luik, vrijgezellenfeesten in Brugge, vrijgezellenfeesten in Namen, vrijgezellenfeesten in Leuven, vrijgezellenfeesten in Bergen, vrijgezellenfeesten in Mechelen, vrijgezellenfeesten in Aalst, vrijgezellenfeesten in La Louvière, vrijgezellenfeesten in Kortrijk, vrijgezellenfeesten in Hasselt, vrijgezellenfeesten in Sint-Niklaas, vrijgezellenfeesten in Oostende, vrijgezellenfeesten in Doornik, vrijgezellenfeesten in Genk, vrijgezellenfeesten in Seraing, vrijgezellenfeesten in Roeselare, vrijgezellenfeesten in Moeskroen, vrijgezellenfeesten in Verviers, vrijgezellenfeesten in Dendermonde, vrijgezellenfeesten in Beringen, vrijgezellenfeesten in Turnhout,

DSD_BE_VGZ_AFRIKAANSEDANS
workshop Afrikaanse dans in Antwerpen, workshop Afrikaanse dans in Brussel, workshop Afrikaanse dans in Aalst, workshop Afrikaanse dans in Gent, workshop Afrikaanse dans in Sint-Niklaas, workshop Afrikaanse dans in Hasselt, workshop Afrikaanse dans in Brugge, workshop Afrikaanse dans in Oostende, workshop Afrikaanse dans in Leuven, workshop Afrikaanse dans in Tongeren, workshop Afrikaanse dans in Dendermonde, workshop Afrikaanse dans in Turnhout, workshop Afrikaanse dans in Kortrijk, workshop Afrikaanse dans in Mechelen.

DSD_BE_NL_VGZ_AXEBAHIA
workshop Brazilaanse dans Axe in Antwerpen
workshop Brazilaanse dans Axe in Brusselworkshop Brazilaanse dans Axe in Aalstworkshop Brazilaanse dans Axe in Gentworkshop Brazilaanse dans Axe in Sint-Niklaasworkshop Brazilaanse dans Axe in Hasseltworkshop Brazilaanse dans Axe in Bruggeworkshop Brazilaanse dans Axe in Oostendeworkshop Brazilaanse dans Axe in Leuvenworkshop Brazilaanse dans Axe in Tongerenworkshop Brazilaanse dans Axe in Dendermondeworkshop Brazilaanse dans Axe in Turnhoutworkshop Brazilaanse dans Axe in Kortrijkworkshop Brazilaanse dans Axe in Mechelen.

DSD_BE_NL_VGZ_BOLYWOODDANS
workshop Indische dans bollywood in Antwerpen
workshop Indische dans bollywood in Brusselworkshop Indische dans bollywood in Aalstworkshop Indische dans bollywood in Gentworkshop Indische dans bollywood in Sint-Niklaasworkshop Indische dans bollywood in Hasseltworkshop Indische dans bollywood in Bruggeworkshop Indische dans bollywood in Oostendeworkshop Indische dans bollywood in Leuvenworkshop Indische dans bollywood in Tongerenworkshop Indische dans bollywood in Dendermondeworkshop Indische dans bollywood in Turnhoutworkshop Indische dans bollywood in Kortrijkworkshop Indische dans bollywood in Mechelen.

DSD_BE_VGZ_BUIKDANS
workshop buikdans in Antwerpen
workshop buikdans in Brusselworkshop buikdans in Aalstworkshop buikdans in Gentworkshop buikdans in Sint-Niklaasworkshop buikdans in Hasseltworkshop buikdans in Bruggeworkshop buikdans in Oostendeworkshop buikdans in Leuvenworkshop buikdans in Tongerenworkshop buikdans in Dendermondeworkshop buikdans in Turnhoutworkshop buikdans in Kortrijkworkshop buikdans in Mechelen.

DSD_BE_NL_VGZ_COCKTAILSMAKEN
workshop cocktails maken in Antwerpen
workshop cocktails maken in Brusselworkshop cocktails maken in Aalstworkshop cocktails maken in Gentworkshop cocktails maken in Sint-Niklaasworkshop cocktails maken in Hasseltworkshop cocktails maken in Bruggeworkshop cocktails maken in Oostendeworkshop cocktails maken in Leuvenworkshop cocktails maken in Tongerenworkshop cocktails maken in Dendermondeworkshop cocktails maken in Turnhoutworkshop cocktails maken in Kortrijkworkshop cocktails maken in Mechelen.

DSD_BE_NL_VGZ_COCKTAILSHAKEN

workshop cocktails shaken in Antwerpenworkshop cocktails shaken in Brusselworkshop cocktails shaken in Aalstworkshop cocktails shaken in Gentworkshop cocktails shaken in Sint-Niklaasworkshop cocktails shaken in Hasseltworkshop cocktails shaken in Bruggeworkshop cocktails shaken in Oostendeworkshop cocktails shaken in Leuvenworkshop cocktails shaken in Tongerenworkshop cocktails shaken in Dendermondeworkshop cocktails shaken in Turnhoutworkshop cocktails shaken in Kortrijkworkshop cocktails shaken in Mechelen.

DSD_BE_NL_VGZ_COCKTAILSMIXEN
workshop cocktails mixen in Antwerpenworkshop cocktails mixen in Brusselworkshop cocktails mixen in Aalstworkshop cocktails mixen in Gentworkshop cocktails mixen in Sint-Niklaasworkshop cocktails mixen in Hasseltworkshop cocktails mixen in Bruggeworkshop cocktails mixen in Oostendeworkshop cocktails mixen in Leuvenworkshop cocktails mixen in Tongerenworkshop cocktails mixen in Dendermondeworkshop cocktails mixen in Turnhoutworkshop cocktails mixen in Kortrijkworkshop cocktails mixen in Mechelen.

DSD_BE_NL_VGZ_COUNTRYLINEDANCE

workshop country line dance in Antwerpen
workshop country line dance in Brusselworkshop country line dance in Aalstworkshop country line dance in Gentworkshop country line dance in Sint-Niklaasworkshop country line dance in Hasseltworkshop country line dance in Bruggeworkshop country line dance in Oostendeworkshop country line dance in Leuvenworkshop country line dance in Tongerenworkshop country line dance in Dendermondeworkshop country line dance in Turnhoutworkshop country line dance in Kortrijkworkshop country line dance in Mechelen.

DSD_BE_NL_VGZ_DJEMBE
workshop djembe trommelen in Antwerpenworkshop djembe trommelen in Brusselworkshop djembe trommelen in Aalstworkshop djembe trommelen in Gentworkshop djembe trommelen in Sint-Niklaasworkshop djembe trommelen in Hasseltworkshop djembe trommelen in Bruggeworkshop djembe trommelen in Oostendeworkshop djembe trommelen in Leuvenworkshop djembe trommelen in Tongerenworkshop djembe trommelen in Dendermondeworkshop djembe trommelen in Turnhoutworkshop djembe trommelen in Kortrijkworkshop djembe trommelen in Mechelen.

DSD_BE_NL_VGZ_LIMBODANCE
workshop limbo in Antwerpenworkshop limbo in Brusselworkshop limbo in Aalstworkshop limbo in Gentworkshop limbo in Sint-Niklaasworkshop limbo in Hasseltworkshop limbo in Bruggeworkshop limbo in Oostendeworkshop limbo in Leuvenworkshop limbo in Tongerenworkshop limbo in Dendermondeworkshop limbo in Turnhoutworkshop limbo in Kortrijkworkshop limbo in Mechelen.

DSD_BE_NL_VGZ_MERENGUE

workshop merengue in Antwerpenworkshop merengue in Brusselworkshop merengue in Aalstworkshop merengue in Gentworkshop merengue in Sint-Niklaasworkshop merengue in Hasseltworkshop merengue in Bruggeworkshop merengue in Oostendeworkshop merengue in Leuvenworkshop merengue in Tongerenworkshop merengue in Dendermondeworkshop merengue in Turnhoutworkshop merengue in Kortrijkworkshop merengue in Mechelen.

DSD_BE_NL_VGZ_PAALDANSEN
workshop paaldans in Antwerpenworkshop paaldans in Brusselworkshop paaldans in Aalstworkshop paaldans in Gentworkshop paaldans in Sint-Niklaasworkshop paaldans in Hasseltworkshop paaldans in Bruggeworkshop paaldans in Oostendeworkshop paaldans in Leuvenworkshop paaldans in Tongerenworkshop paaldans in Dendermondeworkshop paaldans in Turnhoutworkshop paaldans in Kortrijkworkshop paaldans in Mechelen.

DSD_BE_NL_VGZ_REGGAETON
workshop Jamaicaanse dans reggaeton in Antwerpenworkshop Jamaicaanse dans reggaeton in Brusselworkshop Jamaicaanse dans reggaeton in Aalstworkshop Jamaicaanse dans reggaeton in Gentworkshop Jamaicaanse dans reggaeton in Sint-Niklaasworkshop Jamaicaanse dans reggaeton in Hasseltworkshop Jamaicaanse dans reggaeton in Bruggeworkshop Jamaicaanse dans reggaeton in Oostendeworkshop Jamaicaanse dans reggaeton in Leuvenworkshop Jamaicaanse dans reggaeton in Tongerenworkshop Jamaicaanse dans reggaeton in Dendermondeworkshop Jamaicaanse dans reggaeton in Turnhoutworkshop Jamaicaanse dans reggaeton in Kortrijkworkshop Jamaicaanse dans reggaeton in Mechelen.

DSD_BE_NL_VGZ_SALSA
workshop salsa in Antwerpenworkshop salsa in Brusselworkshop salsa in Aalstworkshop salsa in Gentworkshop salsa in Sint-Niklaasworkshop salsa in Hasseltworkshop salsa in Bruggeworkshop salsa in Oostendeworkshop salsa in Leuvenworkshop salsa in Tongerenworkshop salsa in Dendermondeworkshop salsa in Turnhoutworkshop salsa in Kortrijkworkshop salsa in Mechelen.

DSD_BE_NL_VGZ_SAMBADANS
workshop Braziliaanse dans Samba in Antwerpenworkshop Braziliaanse dans Samba in Brusselworkshop Braziliaanse dans Samba in Aalstworkshop Braziliaanse dans Samba in Gentworkshop Braziliaanse dans Samba in Sint-Niklaasworkshop Braziliaanse dans Samba in Hasseltworkshop Braziliaanse dans Samba in Bruggeworkshop Braziliaanse dans Samba in Oostendeworkshop Braziliaanse dans Samba in Leuvenworkshop Braziliaanse dans Samba in Tongerenworkshop Braziliaanse dans Samba in Dendermondeworkshop Braziliaanse dans Samba in Turnhoutworkshop Braziliaanse dans Samba in Kortrijkworkshop Braziliaanse dans Samba in Mechelen.

DSD_BE_NL_VGZ_STREETDANCE
workshop streetdance in Antwerpenworkshop streetdance in Brusselworkshop streetdance in Aalstworkshop streetdance in Gentworkshop streetdance in Sint-Niklaasworkshop streetdance in Hasseltworkshop streetdance in Bruggeworkshop streetdance in Oostendeworkshop streetdance in Leuvenworkshop streetdance in Tongerenworkshop streetdance in Dendermondeworkshop streetdance in Turnhoutworkshop streetdance in Kortrijkworkshop streetdance in Mechelen.

DSD_BE_NL_VGZ_STRIPTEASEDANS
workshop striptease dance in Antwerpenworkshop striptease dance in Brusselworkshop striptease dance in Aalstworkshop striptease dance in Gentworkshop striptease dance in Sint-Niklaasworkshop striptease dance in Hasseltworkshop striptease dance in Bruggeworkshop striptease dance in Oostendeworkshop striptease dance in Leuvenworkshop striptease dance in Tongerenworkshop striptease dance in Dendermondeworkshop striptease dance in Turnhoutworkshop striptease dance in Kortrijkworkshop striptease dance in Mechelen.

DSD_BE_NL_VGZ_COCKTAILSMAKEN GROEPSUITJE
Groepsuitje cocktails maken in Brussel, groepsuitje cocktails maken in Antwerpen, groepsuitje cocktails maken in Gent, groepsuitje cocktails maken in Charleroi, groepsuitje cocktails maken in Luik, groepsuitje cocktails maken in Brugge, groepsuitje cocktails maken in Namen, groepsuitje cocktails maken in Leuven, groepsuitje cocktails maken in Bergen, groepsuitje cocktails maken in Mechelen, groepsuitje cocktails maken in Aalst, groepsuitje cocktails maken in La Louvière, groepsuitje cocktails maken in Kortrijk, groepsuitje cocktails maken in Hasselt, groepsuitje cocktails maken in Sint-Niklaas, groepsuitje cocktails maken in Oostende, groepsuitje cocktails maken in Doornik, groepsuitje cocktails maken in Genk, groepsuitje cocktails maken in Seraing, groepsuitje cocktails maken in Roeselare, groepsuitje cocktails maken in Moeskroen, groepsuitje cocktails maken in Verviers, groepsuitje cocktails maken in Dendermonde, groepsuitje cocktails maken in Beringen, groepsuitje cocktails maken in Turnhout,


DSD_BE_NL_VGZ COCKTAILSMAKEN VRIJGEZELLENAVOND
vrijgezellenavond cocktails maken in Brussel, vrijgezellenavond cocktails maken in Antwerpen, vrijgezellenavond cocktails maken in Gent, vrijgezellenavond cocktails maken in Charleroi, vrijgezellenavond cocktails maken in Luik, vrijgezellenavond cocktails maken in Brugge, vrijgezellenavond cocktails maken in Namen, vrijgezellenavond cocktails maken in Leuven, vrijgezellenavond cocktails maken in Bergen, vrijgezellenavond cocktails maken in Mechelen, vrijgezellenavond cocktails maken in Aalst, vrijgezellenavond cocktails maken in La Louvière, vrijgezellenavond cocktails maken in Kortrijk, vrijgezellenavond cocktails maken in Hasselt, vrijgezellenavond cocktails maken in Sint-Niklaas, vrijgezellenavond cocktails maken in Oostende, vrijgezellenavond cocktails maken in Doornik, vrijgezellenavond cocktails maken in Genk, vrijgezellenavond cocktails maken in Seraing, vrijgezellenavond cocktails maken in Roeselare, vrijgezellenavond cocktails maken in Moeskroen, vrijgezellenavond cocktails maken in Verviers, vrijgezellenavond cocktails maken in Dendermonde, vrijgezellenavond cocktails maken in Beringen, vrijgezellenavond cocktails maken in Turnhout,


DSD_BE_VGZ_AFRIKAANSEDANS|
VGZ_AFRIKAANSEDANS_GROEPSUITJE|VGZ_AFRIKAANSEDANS_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_AFRIKAANSEDANS_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_AFRIKAANSEDANS_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_AFRIKAANSEDANS_VRIJGEZELLENUITJE.

DSD_BE_VGZ_AXEBAHIA|
VGZ_AXEBAHIA_GROEPSUITJE|VGZ_AXEBAHIA_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_AXEBAHIA_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_AXEBAHIA_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_AXEBAHIA_VRIJGEZELLENUITJE.

DSD_BE_VGZ_BOLLYWOODDANS|
VGZ_BOLLYWOODDANS_GROEPSUITJE|VGZ_BOLLYWOODDANS_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_BOLLYWOODDANS_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_BOLLYWOODDANS_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_BOLLYWOODDANS_VRIJGEZELLENUITJE.

DSD_BE_VGZ_BUIKDANS|
VGZ_BUIKDANS_GROEPSUITJE|VGZ_BUIKDANS_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_BUIKDANS_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_BUIKDANS_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_BUIKDANS_VRIJGEZELLENUITJE.

DSD_BE_VGZ_COCKTAILSMAKEN|
VGZ_COCKTAILSMAKEN_GROEPSUITJE|VGZ_COCKTAILSMAKEN_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_COCKTAILSMAKEN_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_COCKTAILSMAKEN_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_COCKTAILSMAKEN_VRIJGEZELLENUITJE.

DSD_BE_VGZ_COCKTAILSHAKEN|
VGZ_COCKTAILSHAKEN_GROEPSUITJE|VGZ_COCKTAILSHAKEN_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_COCKTAILSHAKEN_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_COCKTAILSHAKEN_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_COCKTAILSHAKEN_VRIJGEZELLENUITJE.

DSD_BE_VGZ_COCKTAILSMIXEN|
VGZ_COCKTAILSMIXEN_GROEPSUITJE|VGZ_COCKTAILSMIXEN_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_COCKTAILSMIXEN_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_COCKTAILSMIXEN_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_COCKTAILSMIXEN_VRIJGEZELLENUITJE.

DSD_BE_VGZ_COUNTRYLINEDANCE|
VGZ_COUNTRYLINEDANCE_GROEPSUITJE|VGZ_COUNTRYLINEDANCE_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_COUNTRYLINEDANCE_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_COUNTRYLINEDANCE_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_COUNTRYLINEDANCE_VRIJGEZELLENUITJE.

DSD_BE_VGZ_DJEMBE|
VGZ_DJEMBE_GROEPSUITJE|VGZ_DJEMBE_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_DJEMBE_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_DJEMBE_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_DJEMBE_VRIJGEZELLENUITJE.

DSD_BE_VGZ_LIMBODANCE|
VGZ_LIMBODANCE_GROEPSUITJE|VGZ_LIMBODANCE_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_LIMBODANCE_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_LIMBODANCE_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_LIMBODANCE_VRIJGEZELLENUITJE.

DSD_BE_VGZ_MERENGUE|
VGZ_MERENGUE_GROEPSUITJE|VGZ_MERENGUE_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_MERENGUE_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_MERENGUE_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_MERENGUE_VRIJGEZELLENUITJE.

DSD_BE_VGZ_PAALDANSEN|
VGZ_PAALDANSEN_GROEPSUITJE|VGZ_PAALDANSEN_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_PAALDANSEN_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_PAALDANSEN_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_PAALDANSEN_VRIJGEZELLENUITJE.

DSD_BE_VGZ_REGGAETON|
VGZ_REGGAETON_GROEPSUITJE|VGZ_REGGAETON_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_REGGAETON_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_REGGAETON_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_REGGAETON_VRIJGEZELLENUITJE.

DSD_BE_VGZ_SALSA|
VGZ_SALSA_GROEPSUITJE|VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENUITJE.

DSD_BE_VGZ_SAMBADANS|
VGZ_SAMBADANS_GROEPSUITJE|VGZ_SAMBADANS_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_SAMBADANS_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_SAMBADANS_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_SAMBADANS_VRIJGEZELLENUITJE.

DSD_BE_VGZ_STREETDANCE|
VGZ_STREETDANCE_GROEPSUITJE|VGZ_STREETDANCE_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_STREETDANCE_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_STREETDANCE_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_STREETDANCE_VRIJGEZELLENUITJE.

DSD_BE_VGZ_STRIPTEASEDANS|
VGZ_STRIPTEASEDANS_GROEPSUITJE|VGZ_STRIPTEASEDANS_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_STRIPTEASEDANS_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_STRIPTEASEDANS_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_STRIPTEASEDANS_VRIJGEZELLENUITJE.DSD_BE_WS_COCKTAILSMAKEN|
WS_COCKTAILSMAKEN_AFDELINGSUITJE|WS_COCKTAILSMAKEN_AFDELINGSUITJES|WS_COCKTAILSMAKEN_BEDRIJFSFEEST|WS_COCKTAILSMAKEN_BEDRIJFSFEESTEN|WS_COCKTAILSMAKEN_BEDRIJFSUITJE|WS_COCKTAILSMAKEN_GROEPSUITJE|WS_COCKTAILSMAKEN_GROEPSUITJES|WS_COCKTAILSMAKEN_PERSONEELSFEEST|WS_COCKTAILSMAKEN_PERSONEELSFEESTEN|WS_COCKTAILSMAKEN_SCHOOLUITJE|WS_COCKTAILSMAKEN_TEAMBUILDING|WS_COCKTAILSMAKEN_TEAMEVENT|WS_COCKTAILSMAKEN_TEAMUITJE|WS_COCKTAILSMAKEN_THEMAFEEST|WS_COCKTAILSMAKEN_THEMAFEESTEN|WS_COCKTAILSMAKEN_VERJAARDAGSFEEST|WS_COCKTAILSMAKEN_VRIENDINNENDAG|WS_COCKTAILSMAKEN_VRIENDINNENUITJE|WS_COCKTAILSMAKEN_VRIJGEZELLENFEESTEN.

DSD_BE_WS_COCKTAILSHAKEN|
WS_COCKTAILSHAKEN_AFDELINGSUITJE|WS_COCKTAILSHAKEN_AFDELINGSUITJES|WS_COCKTAILSHAKEN_BEDRIJFSFEEST|WS_COCKTAILSHAKEN_BEDRIJFSFEESTEN|WS_COCKTAILSHAKEN_BEDRIJFSUITJE|WS_COCKTAILSHAKEN_GROEPSUITJE|WS_COCKTAILSHAKEN_GROEPSUITJES|WS_COCKTAILSHAKEN_PERSONEELSFEEST|WS_COCKTAILSHAKEN_PERSONEELSFEESTEN|WS_COCKTAILSHAKEN_SCHOOLUITJE|WS_COCKTAILSHAKEN_TEAMBUILDING|WS_COCKTAILSHAKEN_TEAMEVENT|WS_COCKTAILSHAKEN_TEAMUITJE|WS_COCKTAILSHAKEN_THEMAFEEST|WS_COCKTAILSHAKEN_THEMAFEESTEN|WS_COCKTAILSHAKEN_VERJAARDAGSFEEST|WS_COCKTAILSHAKEN_VRIENDINNENDAG|WS_COCKTAILSHAKEN_VRIENDINNENUITJE|WS_COCKTAILSHAKEN_VRIJGEZELLENFEESTEN.

DSD_BE_WS_COCKTAILSMIXEN|
WS_COCKTAILSMIXEN_AFDELINGSUITJE|WS_COCKTAILSMIXEN_AFDELINGSUITJES|WS_COCKTAILSMIXEN_BEDRIJFSFEEST|WS_COCKTAILSMIXEN_BEDRIJFSFEESTEN|WS_COCKTAILSMIXEN_BEDRIJFSUITJE|WS_COCKTAILSMIXEN_GROEPSUITJE|WS_COCKTAILSMIXEN_GROEPSUITJES|WS_COCKTAILSMIXEN_PERSONEELSFEEST|WS_COCKTAILSMIXEN_PERSONEELSFEESTEN|WS_COCKTAILSMIXEN_SCHOOLUITJE|WS_COCKTAILSMIXEN_TEAMBUILDING|WS_COCKTAILSMIXEN_TEAMEVENT|WS_COCKTAILSMIXEN_TEAMUITJE|WS_COCKTAILSMIXEN_THEMAFEEST|WS_COCKTAILSMIXEN_THEMAFEESTEN|WS_COCKTAILSMIXEN_VERJAARDAGSFEEST|WS_COCKTAILSMIXEN_VRIENDINNENDAG|WS_COCKTAILSMIXEN_VRIENDINNENUITJE|WS_COCKTAILSMIXEN_VRIJGEZELLENFEESTEN.

DSD_BE_WS_DJEMBE|
WS_DJEMBE_AFDELINGSUITJE|WS_DJEMBE_AFDELINGSUITJES|WS_DJEMBE_BEDRIJFSFEEST|WS_DJEMBE_BEDRIJFSFEESTEN|WS_DJEMBE_BEDRIJFSUITJE|WS_DJEMBE_GROEPSUITJE|WS_DJEMBE_GROEPSUITJES|WS_DJEMBE_PERSONEELSFEEST|WS_DJEMBE_PERSONEELSFEESTEN|WS_DJEMBE_SCHOOLUITJE|WS_DJEMBE_TEAMBUILDING|WS_DJEMBE_TEAMEVENT|WS_DJEMBE_TEAMUITJE|WS_DJEMBE_THEMAFEEST|WS_DJEMBE_THEMAFEESTEN|WS_DJEMBE_VERJAARDAGSFEEST|WS_DJEMBE_VRIENDINNENDAG|WS_DJEMBE_VRIENDINNENUITJE|WS_DJEMBE_VRIJGEZELLENFEESTEN.

DSD_BE_WS_AFRIKAANSEDANS|
WS_AFRIKAANSEDANS_AFDELINGSUITJE|WS_AFRIKAANSEDANS_AFDELINGSUITJES|WS_AFRIKAANSEDANS_BEDRIJFSFEEST|WS_AFRIKAANSEDANS_BEDRIJFSFEESTEN|WS_AFRIKAANSEDANS_BEDRIJFSUITJE|WS_AFRIKAANSEDANS_GROEPSUITJE|WS_AFRIKAANSEDANS_GROEPSUITJES|WS_AFRIKAANSEDANS_PERSONEELSFEEST|WS_AFRIKAANSEDANS_PERSONEELSFEESTEN|WS_AFRIKAANSEDANS_SCHOOLUITJE|WS_AFRIKAANSEDANS_TEAMBUILDING|WS_AFRIKAANSEDANS_TEAMEVENT|WS_AFRIKAANSEDANS_TEAMUITJE|WS_AFRIKAANSEDANS_THEMAFEEST|WS_AFRIKAANSEDANS_THEMAFEESTEN|WS_AFRIKAANSEDANS_VERJAARDAGSFEEST|WS_AFRIKAANSEDANS_VRIENDINNENDAG|WS_AFRIKAANSEDANS_VRIENDINNENUITJE|WS_AFRIKAANSEDANS_VRIJGEZELLENFEESTEN.