samba dance workshop
workshop Braziliaanse dans samba in Kortrijk| vrijgezellenfeest met Braziliaanse dans sambaworkshop in Kortrijk bij je thuis, op een zelf gekozen locatie of op een van onze locaties naar keuze door heel België.

Ga je een vrijgezellenfeest in Kortrijk organiseren? Dansschool Djiba zorgt ervoor dat het een onvergetelijke ervaring wordt, geheel aangepast aan jouw specifieke wensen. Voor Dansschool Djiba is het een uitdaging om deze optimaal in vervulling te laten gaan. Wat denk je bijvoorbeeld van onze unieke en originele workshop samba in Kortrijk? Met onze Braziliaanse dans samba workshop in Kortrijk leer je op je vrijgezellenfeest gedurende een uurtje of langer met veel plezier samen Braziliaanse dans samba dansen.Met onze samba lessen in Kortrijk leer je op een vrijgezellenavond in Kortrijk gedurende een uur of langer met veel plezier samen Braziliaanse dans samba.

Compleet avondje uit
Het thema van de avond/middag is samba dansen. Natuurlijk geniet je van het Braziliaanse dans samba , maar ook van eventueel een diner en/of een workshop cocktails shaken met exotische cocktail recepten om de avond op een toffe manier te starten of te sluiten.Dansschool Djiba bied je de gelegenheid om elk onderdeel van deze samba avond los te boeken van elkaar. Bijv. alleen een samba workshop, of een diner, of een cocktailworkshop, óf een combinatie van twee van deze mogelijkheden, bijv. een diner met een samba workshop of een diner met workshop cocktails shaken.

Natuurlijk leer je hoe de samba gedanst moet worden, maar onze samba workshop is vooral gericht op het beleven van ongelooflijk veel plezier!

Onze Braziliaanse sambadans workshop kunnen worden verzorgd op onze vastlocatie in Antwerpen:

Via Via Antwerpen
Wolstraat 43
2000 Antwerpen

of op locaties waarmee wij samenwerkingsverbanden hebben:

Antwerpen, Brussel, Bornem, Diepenbeek, Gent, Geel, Brugge, Leuven, Mechelen, Nederzwalm-Hermelgem, Ninove, Aalst, Kortrijk, Hasselt, Lier, Lochristi, Loppem, Lommel, Mol, Oostende, Roeselare en Zandvliet.

maar wil je de workshop Braziliaanse dans Samba houden op een zelf gekozen locatie of gewoon gezellig bij je thuis, dan is dat voor ons ook geen enkel probleem. Dit geldt zowel voor België, Nederland, Frankrijk, Luxemburg als voor Duitsland.Wil je iets echt origineels, dan heeft Dansschool Djiba alles in huis om een spetterende vrijgezellenfeest met sambadansworkshop voor jou, je vrienden, familie of kennissen te verzorgen. Doe het eens anders dan anders! Wij helpen je graag om een geschikt programma op maat te maken voor je samba workshop of voor één van onze andere workshops zoals Cocktail shaken workshop. Al onze workshops zijn te combineren met een diner.

Beschrijving workshop Samba
Braziliaanse dans – Carnavalsfeer – Snelle heupbewegingen–Spectaculair voetenwerkOorsprong en achtergrond
De geschiedenis van de Braziliaanse dans samba gaat terug naar het begin van de 20ste eeuw en is een samensmelting van muziek uit de Indiaanse, Europese en Afrikaanse cultuur. De basis, het ritme, is onmiskenbaar gebaseerd op Afrikaanse muziek die slaven uit de Portugese Kolonies Mozambique en Angola hebben meegenomen. Volgens sommigen is het woord “Samba”of “Semba” zelfs van Afrikaanse origine. Het betekent in de Kimbundu en Mgangela talen van Angola buikstoot of umbigada. Het zou gaan om een traditionele krijgsdans waarbij de deelnemers trommelend en zingend in een kring staan.

De buikstoot was – en is nog steeds in een aantal bestaande sambavormen – een manier om de beurt door te geven aan iemand anders.Inhoud van de workshop
Er wordt een korte uitleg gegeven over de oorsprong en het ontstaan van de Braziliaanse dans Samba.
We beginnen met eenvoudige basispassen, ondersteund door het geluid van Braziliaanse Samba muziek.
Gaandeweg de workshop worden de passen en combinaties ingewikkelder tot we aan het eind van de workshop tot een choreografische dans komen.
Natuurlijk wordt de vrijgezel extra in het zonnetje gezet; hoe? Dat verklappen wij nog niet.
Je denkt geen ritmegevoel te hebben? Des te leuker is het om deze workshop bij te wonen; echt iedereen kan het leren en ook iedereen kan plezier maken.Diner bij een locatie waarmee we samenwerkingsverbanden hebben

Wat regelt Dansschool Djiba?
De reservering bij het restaurant voor het gebruik van de zaal voor de workshop(s)/show. De eventuele zaalhuur wordt ter plekke verrekend door de klant met de locatie.
De reservering van het diner, exclusief de inhoud

Wat moet je zelf regelen?
De inhoud van het diner moet je zelf afstemmen met het restaurant via e-mail of telefoon na 18.00 uur. Op verzoek geeft het restaurant je dan de prijslijst en de beschrijving van het buffet/menu. Mochten er speciale wensen zijn voor het diner (bijv. i.v.m. dieet of allergie), dan dien je dit zelf door te geven aan het restaurant.
De meeste restaurants hebben een seizoensdiner of buffet (afhankelijk van het restaurant).

Betaling en voorwaarden
Dansschool Djiba brengt bij jou de gewenste workshop(s) in rekening d.m.v. toezending van een factuur, die vooraf betaald dient te worden (let op de uiterste betaaldatum onderaan de factuur).
De betaling van het diner en de drankjes tijdens het diner worden rechtstreeks door jou betaald aan het restaurant op de dag zelf.
Cocktails die zijn gemaakt tijdens de cocktailworkshop mogen niet worden meegenomen aan de dinertafel. Dit geldt voor alle restaurants.

Nog even alle voordelen op een rijtje:
We werken uitsluitend met professionele samba docenten die ruime ervaring hebben in het entertainen van gasten met verschillende achtergronden
Samba workshop zonder diner eveneens mogelijk, exclusief zaalhuur
Workshop en diner op één locatie; gezelliger, makkelijk en eenvoudig met parkeren
Voor bijna elk budget kunnen we een leuk programma samenstellen

Algemene workshop informatie:
Standaardduur: 60 minuten, Mini- samba workshop
Aanvangstijd: naar keuze. Afhankelijk van beschikbaarheid van docent en locatie.
Locatie: we komen naar jouw locatie toe of jij komt naar één van de locaties toe waarmee wij samenwerken.

Diverse mogelijkheden voor de Samba workshop:Mini- samba workshop (60 minuten)
In 1 uur tijd brengen we je van niets - naar iets - naar een eenvoudige choreografie

Super- sambadansworkshop (90 minuten)
In 1,5 uur tijd brengen we je van niets - naar iets - naar een uitgebreidere choreografie

Luxe- samba dansworkshop (120 minuten)
In 2 uur tijd brengen we je van niets - naar iets - naar een gedetailleerde choreografie

Combinatie van diverse workshops
Het is altijd mogelijk om meerdere soorten workshops na elkaar te volgen (bijvoorbeeld eerst een workshop samba en daarna een workshop cocktails shaken ).
Keuze uit: Samba, Braziliaanse dans samba, orientaalse buikdans, Braziliaanse vechtdans capoeira, Braziliaanse dans axé bahia, Braziliaanse dans forró, Braziliaanse dans Braziliaanse dans samba, Dominikaanse dans bachata, Cubaanse dans Braziliaanse dans samba, Braziliaanse dans samba, Braziliaanse dans samba, Dominikaanse dans Braziliaanse dans samba, paaldansen, Jamaicaanse dans Braziliaanse dans samba, samba dansen, Braziliaanse dans samba

Prijsopbouw
Dansschool Djiba hanteert voor alle workshops dezelfde prijsopbouw:
*Groep tot 10 personen: starttarief
*Groep van 10-20 personen: starttarief plus prijs per persoon boven de 10 deelnemers
*Groep > 20 personen: aangepaste tarieven op aanvraag

Aanvragen van een offerte voor een Samba workshop:
Een vrijblijvende offerte kan je aanvragen door het offerteformulier onderaan de pagina zo volledig mogelijk in te vullen.

Ook als een aantal onderwerpen nog niet bekend zijn, vermeld dat dan ook, zodat wij daar rekening mee kunnen houden.

Voor een efficiënte afhandeling vragen wij om de gewenste samba workshop, je naam, e-mailadres en telefoonnummer zorgvuldig in te vullen.

Middels de onderstaande link kan je ons een e-mail sturen of een offerte aanvragen. We streven er naar om binnen maximaal 5 werkdagen te reageren.

Klik hier voor een offerte

* Je offerteformulier wordt gestuurd naar info@dansschool-djiba.be

Standaard procedure
Na ontvangst van je ingevulde contactformulier stellen wij de offerte op. Je ontvangt deze op het e-mailadres dat je hebt ingevuld. Als je akkoord gaat met de offerte stuur je een email terug met je bevestiging en eventuele aanpassingen. Er volgt dan een tussentijdse bevestiging, waarna wij de docent(en) voor de workshop(s) en de gewenste locatie gaan reserveren. Zodra wij van beiden een bevestiging hebben ontvangen volgt de definitieve bevestiging, samen met de digitale factuur.

Let op: wij beschouwen de reservering als definitief zodra het bedrag op onze rekening is bijgeschreven. Wij verzoeken je om op tijd te betalen (zie de uiterste betaaldatum onderaan op de factuur); na deze datum kunnen wij de reservering niet meer garanderen.

Last Minute
Een aanvraag van een workshop/optreden die binnen 2 dagen moet plaatsvinden heeft een aangepaste procedure. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op (Nathalie Iyeli T.+32(0)485/78.08.39) tijdens werkdagen tussen 16.00 en 21.00 uur of per sms onder vermelding van:

De gewenste datum van de workshop
Welk type workshop
De gewenste aanvangstijd
Het aantal deelnemers
De stad waar de workshop moet plaatsvinden
Wel of niet een eigen locatie ter beschikking?

Het telefoonnummer of e-mailadres waar we je kunnen bereiken
Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Onze boekings- en annuleringsvoorwaarden
De bevestiging is bindend voor het minimale aantal deelnemers
Er wordt geen restitutie verleend bij annulering van het aantal deelnemers na verzending van de bevestiging en digitale factuur
Eventuele extra deelnemers kunnen uiterlijk 2 (werk)dagen van tevoren nog aangemeld worden via e-mail
Pas na tijdige ontvangst van de betaling is de reservering definitief
Betaling dient plaats te vinden voor de uiterste betaaldatum die je vindt onderaan onze factuur
Zolang je betaling niet is bijgeschreven op onze rekening, behouden wij ons het recht voor om indien noodzakelijk tijdstippen, programma of locatie te wijzigen
Voor annulering: klik op: annuleringsvoorwaarden.Unieke Braziliaanse dans samba dansworkshops landelijk op locatie:
Dansschool Djiba heeft unieke concepten. Je kan zelf kiezen waar je een sambadansworkshop wil organiseren. Desgewenst komen we naar de locatie van je wensen. Voor een workshop Braziliaanse dans samba in Antwerpen, workshop Braziliaanse dans samba in Brussel, workshop Braziliaanse dans samba in Aalst, workshop Braziliaanse dans samba in Gent, workshop Braziliaanse dans samba in Sint-Niklaas, workshop Braziliaanse dans samba in Hasselt, workshop Braziliaanse dans samba in Brugge, workshop Braziliaanse dans samba in Oostende, workshop Braziliaanse dans samba in Leuven, workshop Braziliaanse dans samba in Tongeren, workshop Braziliaanse dans samba in Dendermonde, workshop Braziliaanse dans samba in Turnhout, workshop Braziliaanse dans samba in Kortrijk, workshop Braziliaanse dans samba in Mechelen. We hebben ook veel onmisbare tips voor een spetterend sambaworkshop in Antwerpen of workshop samba in Antwerpen. Met deze tips wordt je activiteit in Antwerpen een groot feest!

DSD_BE_VGZ_SAMBADANS
workshop Braziliaanse dans samba in Brussel, workshop Braziliaanse dans samba in Antwerpen, workshop Braziliaanse dans samba in Gent, workshop Braziliaanse dans samba in Charleroi, workshop Braziliaanse dans samba in Luik, workshop Braziliaanse dans samba in Brugge, workshop Braziliaanse dans samba in Namen, workshop Braziliaanse dans samba in Leuven, workshop Braziliaanse dans samba in Bergen, workshop Braziliaanse dans samba in Mechelen, workshop Braziliaanse dans samba in Aalst, workshop Braziliaanse dans samba in La Louvière, workshop Braziliaanse dans samba in Kortrijk, workshop Braziliaanse dans samba in Hasselt, workshop Braziliaanse dans samba in Sint-Niklaas, workshop Braziliaanse dans samba in Oostende, workshop Braziliaanse dans samba in Doornik, workshop Braziliaanse dans samba in Genk, workshop Braziliaanse dans samba in Seraing, workshop Braziliaanse dans samba in Roeselare, workshop Braziliaanse dans samba in Moeskroen, workshop Braziliaanse dans samba in Verviers, workshop Braziliaanse dans samba in Dendermonde, workshop Braziliaanse dans samba in Beringen, workshop Braziliaanse dans samba in Turnhout, workshop Braziliaanse dans samba in Vilvoorde, workshop Braziliaanse dans samba in Lokeren, workshop Braziliaanse dans samba in Sint-Truiden, workshop Braziliaanse dans samba in Herstal, workshop Braziliaanse dans samba in Geel, workshop Braziliaanse dans samba in Ninove, workshop Braziliaanse dans samba in Halle, workshop Braziliaanse dans samba in Waregem, workshop Braziliaanse dans samba in Châtelet, workshop Braziliaanse dans samba in Ieper, workshop Braziliaanse dans samba in Lier, workshop Braziliaanse dans samba in Lommel, workshop Braziliaanse dans samba in Waver, workshop Braziliaanse dans samba in Binche, workshop Braziliaanse dans samba in Tienen, workshop Braziliaanse dans samba in Menen, workshop Braziliaanse dans samba in Geraardsbergen, workshop Braziliaanse dans samba in Bilzen, workshop Braziliaanse dans samba in Ottignies-Louvain-la-Neuve, workshop Braziliaanse dans samba in Tongeren, workshop Braziliaanse dans samba in Oudenaarde, workshop Braziliaanse dans samba in Deinze, workshop Braziliaanse dans samba in Aarschot, workshop Braziliaanse dans samba in Aat, workshop Braziliaanse dans samba in Aarlen, workshop Braziliaanse dans samba in Herentals, workshop Braziliaanse dans samba in Izegem, workshop Braziliaanse dans samba in Harelbeke, workshop Braziliaanse dans samba in Nijvel, workshop Braziliaanse dans samba in Zinnik, workshop Braziliaanse dans samba in Andenne, workshop Braziliaanse dans samba in Ronse, workshop Braziliaanse dans samba in Zottegem, workshop Braziliaanse dans samba in Mortsel, workshop Braziliaanse dans samba in Maaseik,

DSD_BE_VGZ_AFRIKAANSEDANS|
VGZ_AFRIKAANSEDANS_GROEPSUITJE|VGZ_AFRIKAANSEDANS_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_AFRIKAANSEDANS_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_AFRIKAANSEDANS_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_AFRIKAANSEDANS_VRIJGEZELLENUITJE.

DSD_BE_VGZ_AXEBAHIA|
VGZ_AXEBAHIA_GROEPSUITJE|VGZ_AXEBAHIA_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_AXEBAHIA_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_AXEBAHIA_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_AXEBAHIA_VRIJGEZELLENUITJE.

DSD_BE_VGZ_BOLLYWOODDANS|
VGZ_BOLLYWOODDANS_GROEPSUITJE|VGZ_BOLLYWOODDANS_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_BOLLYWOODDANS_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_BOLLYWOODDANS_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_BOLLYWOODDANS_VRIJGEZELLENUITJE.

DSD_BE_VGZ_BUIKDANS|
VGZ_BUIKDANS_GROEPSUITJE|VGZ_BUIKDANS_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_BUIKDANS_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_BUIKDANS_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_BUIKDANS_VRIJGEZELLENUITJE.

DSD_BE_VGZ_COCKTAILSMAKEN|
VGZ_COCKTAILSMAKEN_GROEPSUITJE|VGZ_COCKTAILSMAKEN_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_COCKTAILSMAKEN_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_COCKTAILSMAKEN_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_COCKTAILSMAKEN_VRIJGEZELLENUITJE.

DSD_BE_VGZ_COCKTAILSHAKEN|
VGZ_COCKTAILSHAKEN_GROEPSUITJE|VGZ_COCKTAILSHAKEN_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_COCKTAILSHAKEN_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_COCKTAILSHAKEN_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_COCKTAILSHAKEN_VRIJGEZELLENUITJE.

DSD_BE_VGZ_COCKTAILSMIXEN|
VGZ_COCKTAILSMIXEN_GROEPSUITJE|VGZ_COCKTAILSMIXEN_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_COCKTAILSMIXEN_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_COCKTAILSMIXEN_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_COCKTAILSMIXEN_VRIJGEZELLENUITJE.

DSD_BE_VGZ_COUNTRYLINEDANCE|
VGZ_COUNTRYLINEDANCE_GROEPSUITJE|VGZ_COUNTRYLINEDANCE_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_COUNTRYLINEDANCE_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_COUNTRYLINEDANCE_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_COUNTRYLINEDANCE_VRIJGEZELLENUITJE.

DSD_BE_VGZ_DJEMBE|
VGZ_DJEMBE_GROEPSUITJE|VGZ_DJEMBE_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_DJEMBE_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_DJEMBE_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_DJEMBE_VRIJGEZELLENUITJE.

DSD_BE_VGZ_LIMBODANCE|
VGZ_LIMBODANCE_GROEPSUITJE|VGZ_LIMBODANCE_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_LIMBODANCE_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_LIMBODANCE_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_LIMBODANCE_VRIJGEZELLENUITJE.

DSD_BE_VGZ_MERENGUE|
VGZ_MERENGUE_GROEPSUITJE|VGZ_MERENGUE_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_MERENGUE_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_MERENGUE_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_MERENGUE_VRIJGEZELLENUITJE.

DSD_BE_VGZ_PAALDANSEN|
VGZ_PAALDANSEN_GROEPSUITJE|VGZ_PAALDANSEN_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_PAALDANSEN_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_PAALDANSEN_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_PAALDANSEN_VRIJGEZELLENUITJE.

DSD_BE_VGZ_REGGAETON|
VGZ_REGGAETON_GROEPSUITJE|VGZ_REGGAETON_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_REGGAETON_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_REGGAETON_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_REGGAETON_VRIJGEZELLENUITJE.

DSD_BE_VGZ_SALSA|
VGZ_SALSA_GROEPSUITJE|VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENUITJE.

DSD_BE_VGZ_SAMBADANS|
VGZ_SAMBADANS_GROEPSUITJE|VGZ_SAMBADANS_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_SAMBADANS_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_SAMBADANS_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_SAMBADANS_VRIJGEZELLENUITJE.

DSD_BE_VGZ_STREETDANCE|
VGZ_STREETDANCE_GROEPSUITJE|VGZ_STREETDANCE_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_STREETDANCE_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_STREETDANCE_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_STREETDANCE_VRIJGEZELLENUITJE.

DSD_BE_VGZ_STRIPTEASEDANS|
VGZ_STRIPTEASEDANS_GROEPSUITJE|VGZ_STRIPTEASEDANS_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_STRIPTEASEDANS_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_STRIPTEASEDANS_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_STRIPTEASEDANS_VRIJGEZELLENUITJE.