Dansschool Djiba: wie zijn wij?

Dansschool Djiba is een jong en dynamisch Afrikaanse dansschool, Salsadanschool en entertainmentbedrijf, opgericht in 2012. We organiseren Afrikaanse dans lessen, salsa lessen en evenementen zowel in België als in Nederland.We hebben geen specifieke voorkeur voor kleine- of megaevenementen. Waar wij naar streven is een evenement bieden waar onze klanten met tevredenheid en plezier op terug kijken. Je kunt ons inhuren voor het verzorgen van een compleet evenement waarbij wij je alle organisatie uit handen nemen; denk daarbij aan theaterproducties, show/optredens, workshops, diner/catering, verhuur van djembe’s, maar wil je slechts een onderdeel hiervan dan verlenen wij daar ook graag onze medewerking aan.

Wij hebben inmiddels vele jaren ervaring met het organiseren van evenementen volgens een origineel concept. Ons streven is om onze klanten terug te laten kijken op een perfect geslaagd evenement. We zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat ons streven behaald wordt door onze enthousiaste professionals (topartiesten, Afrikaanse dansdocenten, salsadocenten, chef koks, Afrikaanse artiesten, Afrikaanse danseressen, buikdanseressen, sambadanseressen, limbodanseressen, vuurspuwers, cocktailshakers, cateraars, entertainers, trainers, gastheren, licht- engeluidtechnici enz. ). Dansschool SalsaCool hanteert niet voor niets de slogan 'Together a nice time'.

Dansschool Djiba kan op een creatieve manier een programma op maat samenstellen, passend binnen je budget (aantal gasten, locatie, activiteiten, budget, uitstraling, enz.).

Linkpartners

Okapi-Events
Vrijgezellen feesten, teambuilding, workshps op je eigen locatie

Salsa Antwerpen Events
Salsa dansen en cocktails maken in Antwerpen, Brussel, Gent, Leuven, Aalst, Kortrijk, Mechelen

Cocktails Maken Events
Onze cocktail shakers bieden je de workshop cocktails shaken/maken aan op je eigen locatie voor groepen

Djembe Antwerpen Events
Djembe workshop en Afrikaanse dans workshop op je eigen locatie