djembe workshop

Workshop djembe in Tongeren bij thuis|
percussie vrijgezellenfeest in Tongeren op locatieDjembe workshop in Tongeren op locatie| Djembe vrijgezellenfeest in Tongeren met workshop percussie in Tongeren bij je thuis, op een zelf gekozen locatie of op een van onze locaties naar keuze door heel België

Ga je een vrijgezellenfeest in Tongeren organiseren? Dansschool Djiba zorgt ervoor dat het een onvergetelijke ervaring wordt, geheel aangepast aan jouw specifieke wensen. Voor Dansschool Djiba is het een uitdaging om deze optimaal in vervulling te laten gaan. Wat denk je bijvoorbeeld van onze unieke en originele workshop djembe in Tongeren? Met onze djembe workshop in Tongeren leer je op je vrijgezellenfeest gedurende een uurtje of langer met veel plezier samen djembe trommelen in Tongeren.

Met onze djembe lessen in Tongeren leer je op een vrijgezellenavond in Tongeren gedurende een uur of langer met veel plezier samen trommelen.

Compleet avondje uit
Het thema van de avond/middag is Afrikaanse djembe. Natuurlijk geniet je van het trommelen , maar ook van eventueel een diner en/of een workshop cocktails shaken met exotische cocktail recepten om de avond op een toffe manier te starten of te sluiten.Dansschool Djiba bied je de gelegenheid om elk onderdeel van deze Afrikaanse avond los te boeken van elkaar. Bijv. alleen een djembe workshop, of een diner, of een cocktailworkshop, óf een combinatie van twee van deze mogelijkheden, bijv. een diner met een djembe workshop of een diner met workshop cocktails shaken.

Natuurlijk leer je hoe de djembe gepeeld moet worden, maar onze percussie workshop is vooral gericht op het beleven van ongelooflijk veel plezier!

Onze percussie muziekworkshop kunnen worden verzorgd op locaties waarmee wij samenwerkingsverbanden hebben:

Antwerpen, Brussel, Bornem, Diepenbeek, Gent, Geel, Brugge, Leuven, Mechelen, Nederzwalm-Hermelgem, Ninove, Aalst, Kortrijk, Hasselt, Lier, Lochristi, Loppem, Lommel, Mol, Oostende, Roeselare en Zandvliet.

maar wil je de workshop djembe houden op een zelf gekozen locatie of gewoon gezellig bij je thuis, dan is dat voor ons ook geen enkel probleem. Dit geldt zowel voor België, Nederland, Frankrijk, Luxemburg als voor Duitsland.Wil je iets echt origineels, dan heeft Dansschool Djiba alles in huis om een spetterende vrijgezellenfeest met djembe muziek workshop voor jou, je vrienden, familie of kennissen te verzorgen. Doe het eens anders dan anders! Wij helpen je graag om een geschikt programma op maat te maken voor je djembeworkshop of voor één van onze andere workshops zoals Cocktail shaken workshop. Al onze workshops zijn te combineren met een diner.

Beschrijving workshop djembe
Ritmisch – passie – toegankelijk – vrolijk

Oorsprong en achtergrond
De Djembe (ook wel tamtam) is een trommel die zijn oorsprong vindt in West-Afrika. Van oorsprong is het een instrument dat bespeeld wordt door zogenaamde griots; families van beroeps muzikanten in West-Afrika.Tegenwoordig echter treft men ook veel Djembe spelers onder het gewone volk aan. De Djembe staat bekend om de verscheidenheid in klanken die met dit instrument bereikt kunnen worden. De lage bas, de hoge, doordringende slap en de verschillende andere tonen geven het instrument een zeer eigen geluid en karakter. De tamtam wordt met de hand bespeeld, ongeveer op dezelfde manier als een conga en een bongo.Inhoud van de workshop
De workshop percussie (Djembe) wordt gestart met een beknopte uitleg over het ontstaan en het gebruik van de West-Afrikaanse Djembe.
Daarna beginnen we met eenvoudige ritmes, die gaandeweg de workshop steeds moeilijker worden.
Dat dit tot grote hilariteit kan leiden hoeven we vast niet uit te leggen! Geloof het of niet, maar aan het eind van de workshop bewijst jullie ritmisch samenspel dat je heel wat opgestoken hebt.
Je denkt geen ritmegevoel te hebben? Des te leuker is het om deze workshop bij te wonen; echt iedereen kan het leren en ook iedereen kan plezier maken.Diner bij een locatie waarmee we samenwerkingsverbanden hebben

Wat regelt Dansschool Djiba?
De reservering bij het restaurant voor het gebruik van de zaal voor de workshop(s)/show. De eventuele zaalhuur wordt ter plekke verrekend door de klant met de locatie.
De reservering van het diner, exclusief de inhoud

Wat moet je zelf regelen?
De inhoud van het diner moet je zelf afstemmen met het restaurant via e-mail of telefoon na 18.00 uur. Op verzoek geeft het restaurant je dan de prijslijst en de beschrijving van het buffet/menu. Mochten er speciale wensen zijn voor het diner (bijv. i.v.m. dieet of allergie), dan dien je dit zelf door te geven aan het restaurant.
De meeste restaurants hebben een seizoensdiner of buffet (afhankelijk van het restaurant).

Betaling en voorwaarden
Dansschool Djiba brengt bij jou de gewenste workshop(s) in rekening d.m.v. toezending van een factuur, die vooraf betaald dient te worden (let op de uiterste betaaldatum onderaan de factuur).
De betaling van het diner en de drankjes tijdens het diner worden rechtstreeks door jou betaald aan het restaurant op de dag zelf.
Cocktails die zijn gemaakt tijdens de cocktailworkshop mogen niet worden meegenomen aan de dinertafel. Dit geldt voor alle restaurants.

Nog even alle voordelen op een rijtje:
We werken uitsluitend met professionele djembe docenten die ruime ervaring hebben in het entertainen van gasten met verschillende achtergronden
Djembe workshop zonder diner eveneens mogelijk, exclusief zaalhuur
Workshop en diner op één locatie; gezelliger, makkelijk en eenvoudig met parkeren
Voor bijna elk budget kunnen we een leuk programma samenstellen

Algemene workshop informatie:
Standaardduur: 60 minuten, Mini- djembe workshop
Aanvangstijd: naar keuze. Afhankelijk van beschikbaarheid van docent en locatie.
Locatie: we komen naar jouw locatie toe of jij komt naar één van de locaties toe waarmee wij samenwerken.

Diverse mogelijkheden voor de Djembe workshop:Mini- djembe workshop (60 minuten)
In 1 uur tijd brengen we je van niets - naar iets - naar een eenvoudige muziek stuk

Super- djembemuziekworkshop (90 minuten)
In 1,5 uur tijd brengen we je van niets - naar iets - naar een uitgebreidere muziek stuk

Luxe- djembe muziekworkshop (120 minuten)
In 2 uur tijd brengen we je van niets - naar iets - naar een gedetailleerde muziek stuk

Combinatie van diverse workshops
Het is altijd mogelijk om meerdere soorten workshops na elkaar te volgen (bijvoorbeeld eerst een workshop djembe en daarna een workshop cocktails shaken ).
Keuze uit: Afrikaanse dans, Braziliaanse dans Axé Bahia, breakdance, Braziliaanse vechtdans capoeira, Cubaanse dans cha cha cha, country line dance, limbo dance, merengue, reggaeton, salsa dansen, Braziliaanse dans samba, streetdance, cocktails maken, cocktail shaken, cocktail workshop, cocktail catering, cocktail recepten, dans workshops, djembe spelen

Prijsopbouw
Dansschool Djiba hanteert voor alle workshops dezelfde prijsopbouw:
*Groep tot 10 personen: starttarief
*Groep van 10-20 personen: starttarief plus prijs per persoon boven de 10 deelnemers
*Groep > 20 personen: aangepaste tarieven op aanvraag

Aanvragen van een offerte voor een Djembe workshop:
Een vrijblijvende offerte kan je aanvragen door het offertectformulier onderaan de pagina zo volledig mogelijk in te vullen.

Ook als een aantal onderwerpen nog niet bekend zijn, vermeld dat dan ook, zodat wij daar rekening mee kunnen houden.

Voor een efficiënte afhandeling vragen wij om de gewenste djembe workshop, je naam, e-mailadres en telefoonnummer zorgvuldig in te vullen.

Middels de onderstaande link kan je ons een e-mail sturen of een offerte aanvragen. We streven er naar om binnen maximaal 5 werkdagen te reageren.

Klik hier voor een offerte

* Je offerteformulier wordt gestuurd naar info@dansschool-djiba.be

Standaard procedure
Na ontvangst van je ingevulde contactformulier stellen wij de offerte op. Je ontvangt deze op het e-mailadres dat je hebt ingevuld. Als je akkoord gaat met de offerte stuur je een email terug met je bevestiging en eventuele aanpassingen. Er volgt dan een tussentijdse bevestiging, waarna wij de docent(en) voor de workshop(s) en de gewenste locatie gaan reserveren. Zodra wij van beiden een bevestiging hebben ontvangen volgt de definitieve bevestiging, samen met de digitale factuur.

Let op: wij beschouwen de reservering als definitief zodra het bedrag op onze rekening is bijgeschreven. Wij verzoeken je om op tijd te betalen (zie de uiterste betaaldatum onderaan op de factuur); na deze datum kunnen wij de reservering niet meer garanderen.

Last Minute
Een aanvraag van een workshop die binnen 2 dagen moet plaatsvinden heeft een aangepaste procedure. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op (Nathalie Iyeli T.+32(0)485/78.08.39) tijdens werkdagen tussen 16.00 en 21.00 uur of per sms onder vermelding van:

De gewenste datum van de workshop
Welk type workshop
De gewenste aanvangstijd
Het aantal deelnemers
De stad waar de workshop moet plaatsvinden
Wel of niet een eigen locatie ter beschikking?

Het telefoonnummer of e-mailadres waar we je kunnen bereiken
Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Onze boekings- en annuleringsvoorwaarden
De bevestiging is bindend voor het minimale aantal deelnemers
Er wordt geen restitutie verleend bij annulering van het aantal deelnemers na verzending van de bevestiging en digitale factuur
Eventuele extra deelnemers kunnen uiterlijk 2 (werk)dagen van tevoren nog aangemeld worden via e-mail
Pas na tijdige ontvangst van de betaling is de reservering definitief
Betaling dient plaats te vinden voor de uiterste betaaldatum die je vindt onderaan onze factuur
Zolang je betaling niet is bijgeschreven op onze rekening, behouden wij ons het recht voor om indien noodzakelijk tijdstippen, programma of locatie te wijzigen
Voor annulering: klik op: annuleringsvoorwaarden.Unieke djembe percussieworkshop landelijk op locatie:
Dansschool Djiba heeft unieke concepten. Je kan zelf kiezen waar je een dansworkshop wil organiseren. Desgewenst komen we naar de locatie van je wensen. Voor een workshop djembe trommelen in Antwerpenworkshop djembe trommelen in Brusselworkshop djembe trommelen in Aalstworkshop djembe trommelen in Gentworkshop djembe trommelen in Sint-Niklaasworkshop djembe trommelen in Hasseltworkshop djembe trommelen in Bruggeworkshop djembe trommelen in Oostendeworkshop djembe trommelen in Leuvenworkshop djembe trommelen in Tongerenworkshop djembe trommelen in Dendermondeworkshop djembe trommelen in Turnhoutworkshop djembe trommelen in Kortrijkworkshop djembe trommelen in Mechelen. We hebben ook veel onmisbare tips voor een spetterend workshop percussie in Antwerpen of djembe lessen in Antwerpen. Met deze tips wordt je activiteit in Antwerpen een groot feest!

DSD_BE_VGZ_DJEMBE
workshop djembe trommelen in Brussel, workshop djembe trommelen in Antwerpen, workshop djembe trommelen in Gent, workshop djembe trommelen in Charleroi, workshop djembe trommelen in Luik, workshop djembe trommelen in Brugge, workshop djembe trommelen in Namen, workshop djembe trommelen in Leuven, workshop djembe trommelen in Bergen, workshop djembe trommelen in Mechelen, workshop djembe trommelen in Aalst, workshop djembe trommelen in La Louvière, workshop djembe trommelen in Kortrijk, workshop djembe trommelen in Hasselt, workshop djembe trommelen in Sint-Niklaas, workshop djembe trommelen in Oostende, workshop djembe trommelen in Doornik, workshop djembe trommelen in Genk, workshop djembe trommelen in Seraing, workshop djembe trommelen in Roeselare, workshop djembe trommelen in Moeskroen, workshop djembe trommelen in Verviers, workshop djembe trommelen in Dendermonde, workshop djembe trommelen in Beringen, workshop djembe trommelen in Turnhout, workshop djembe trommelen in Vilvoorde, workshop djembe trommelen in Lokeren, workshop djembe trommelen in Sint-Truiden, workshop djembe trommelen in Herstal, workshop djembe trommelen in Geel, workshop djembe trommelen in Ninove, workshop djembe trommelen in Halle, workshop djembe trommelen in Waregem, workshop djembe trommelen in Châtelet, workshop djembe trommelen in Ieper, workshop djembe trommelen in Lier, workshop djembe trommelen in Lommel, workshop djembe trommelen in Waver, workshop djembe trommelen in Binche, workshop djembe trommelen in Tienen, workshop djembe trommelen in Menen, workshop djembe trommelen in Geraardsbergen, workshop djembe trommelen in Bilzen, workshop djembe trommelen in Ottignies-Louvain-la-Neuve, workshop djembe trommelen in Tongeren, workshop djembe trommelen in Oudenaarde, workshop djembe trommelen in Deinze, workshop djembe trommelen in Aarschot, workshop djembe trommelen in Aat, workshop djembe trommelen in Aarlen, workshop djembe trommelen in Herentals, workshop djembe trommelen in Izegem, workshop djembe trommelen in Harelbeke, workshop djembe trommelen in Nijvel, workshop djembe trommelen in Zinnik, workshop djembe trommelen in Andenne, workshop djembe trommelen in Ronse, workshop djembe trommelen in Zottegem, workshop djembe trommelen in Mortsel, workshop djembe trommelen in Maaseik, workshop djembe trommelen in Gembloers, workshop djembe trommelen in Diest, workshop Djembe trommelen in Saint-Ghislain, workshop Djembe trommelen in Fleurus, workshop Djembe trommelen in Scherpenheuvel-Zichem, workshop Djembe trommelen in 's-Gravenbrakel, workshop Djembe trommelen in Hoei, workshop Djembe trommelen in Hoogstraten, workshop Djembe trommelen in Eeklo, workshop Djembe trommelen in Torhout, workshop Djembe trommelen in Poperinge, workshop Djembe trommelen in Dilsen-Stokkem, workshop Djembe trommelen in Tielt, workshop Djembe trommelen in Blankenberge, workshop Djembe trommelen in Eupen, workshop Djembe trommelen in Lessen, workshop Djembe trommelen in Wervik, workshop Djembe trommelen in Walcourt, workshop Djembe trommelen in Komen-Waasten, workshop Djembe trommelen in Marche-en-Famenne.

workshop Djembe trommelen in Aartselaar
, workshop Djembe trommelen in Antwerpen, workshop Djembe trommelen in Arendonk, workshop Djembe trommelen in Baarle-Hertog, workshop Djembe trommelen in Balen, workshop Djembe trommelen in Beerse, workshop Djembe trommelen in Berlaar, workshop Djembe trommelen in Boechout, workshop Djembe trommelen in Bonheiden, workshop Djembe trommelen in Boom, workshop Djembe trommelen in Bornem, workshop Djembe trommelen in Borsbeek, workshop Djembe trommelen in Brasschaat, workshop Djembe trommelen in Brecht, workshop Djembe trommelen in Dessel, workshop Djembe trommelen in Duffel, workshop Djembe trommelen in Edegem, workshop Djembe trommelen in Essen, workshop Djembe trommelen in Geel, workshop Djembe trommelen in Grobbendonk, workshop Djembe trommelen in Heist-op-den-Berg, workshop Djembe trommelen in Hemiksem, workshop Djembe trommelen in Herentals, workshop Djembe trommelen in Herenthout, workshop Djembe trommelen in Herselt, workshop Djembe trommelen in Hoogstraten, workshop Djembe trommelen in Hove, workshop Djembe trommelen in Hulshout, workshop Djembe trommelen in Kalmthout, workshop Djembe trommelen in Kapellen, workshop Djembe trommelen in Kasterlee, workshop Djembe trommelen in Kontich, workshop Djembe trommelen in Laakdal, workshop Djembe trommelen in Lier, workshop Djembe trommelen in Lille, workshop Djembe trommelen in Lint, workshop Djembe trommelen in Malle, workshop Djembe trommelen in Mechelen, workshop Djembe trommelen in Meerhout, workshop Djembe trommelen in Merksplas, workshop Djembe trommelen in Mol, workshop Djembe trommelen in Mortsel, workshop Djembe trommelen in Niel, workshop Djembe trommelen in Nijlen, workshop Djembe trommelen in Olen, workshop Djembe trommelen in Oud-Turnhout, workshop Djembe trommelen in Putte, workshop Djembe trommelen in Puurs, workshop Djembe trommelen in Ranst, workshop Djembe trommelen in Ravels, 0051 workshop Djembe trommelen in Retie, workshop Djembe trommelen in Rijkevorsel, workshop Djembe trommelen in Rumst, workshop Djembe trommelen in Schelle, workshop Djembe trommelen in Schilde, workshop Djembe trommelen in Schoten, workshop Djembe trommelen in Sint-Amands, workshop Djembe trommelen in Sint-Katelijne-Waver, workshop Djembe trommelen in Stabroek, workshop Djembe trommelen in Turnhout, workshop Djembe trommelen in Vorselaar, workshop Djembe trommelen in Vosselaar, workshop Djembe trommelen in Westerlo, workshop Djembe trommelen in Wijnegem, workshop Djembe trommelen in Willebroek, workshop Djembe trommelen in Wommelgem, workshop Djembe trommelen in Wuustwezel, workshop Djembe trommelen in Zandhoven, workshop Djembe trommelen in Zoersel, workshop Djembe trommelen in Zwijndrecht, workshop Djembe trommelen in Gent, workshop Djembe trommelen in Brussel, workshop Djembe trommelen in Brugge, workshop Djembe trommelen in Leuven, workshop Djembe trommelen in Aalst, workshop Djembe trommelen in Kortrijk, workshop Djembe trommelen in Hasselt, szalsa workshop in Sint-Niklaas, workshop Djembe trommelen in Oostende, workshop Djembe trommelen in Genk, workshop Djembe trommelen in Doornik, workshop Djembe trommelen in Roeselare, workshop Djembe trommelen in Moeskroen, workshop Djembe trommelen in Lokeren, workshop Djembe trommelen in Sint-Truiden, workshop Djembe trommelen in Mariakerke, workshop Djembe trommelen in Drongen, workshop Djembe trommelen in Wondelgem, workshop Djembe trommelen in Sint-Amandsberg, workshop Djembe trommelen in Oostakker, workshop Djembe trommelen in Ledeberg, workshop Djembe trommelen in Gentbrugge, workshop Djembe trommelen in Afsnee, workshop Djembe trommelen in Sint-Denijs-Westrem, workshop Djembe trommelen in Zwijnaarde, workshop Djembe trommelen in Wachtebeke, workshop Djembe trommelen in Lochristi, wkorkshop Djembe trommelen in Destelbergen, workshop Djembe trommelen in Melle, workshop Djembe trommelen in Merelbeke, 0101workshop Djembe trommelen in Heusden, workshop Djembe trommelen in Zevergem, workshop Djembe trommelen in De Pinte, workshop Djembe trommelen in Sint-Martens-Latem, workshop Djembe trommelen in Sint-Martens-Leerne, workshop Djembe trommelen in Deinze, workshop Djembe trommelen in Vosselare, workshop Djembe trommelen in Nevele, workshop Djembe trommelen in Landegem, workshop Djembe trommelen in Merendree, workshop Djembe trommelen in Alken, workshop Djembe trommelen in As, workshop Djembe trommelen in Beringen, workshop Djembe trommelen in Bilzen, workshop Djembe trommelen in Bocholt, workshop Djembe trommelen in Borgloon, workshop Djembe trommelen in Bree, workshop Djembe trommelen in Diepenbeek, workshop Djembe trommelen in Dilsen-Stokkem, workshop Djembe trommelen in Genk, workshop Djembe trommelen in Gingelom, workshop Djembe trommelen in Halen, workshop Djembe trommelen in Ham, workshop Djembe trommelen in Hamont-Achel, workshop Djembe trommelen in Hechtel-Eksel, workshop Djembe trommelen in Heers, workshop Djembe trommelen in Herk-de-Stad, workshop Djembe trommelen in Herstappe, workshop Djembe trommelen in Heusden-Zolder, workshop Djembe trommelen in Hoeselt, workshop Djembe trommelen in Houthalen-Helchteren, workshop Djembe trommelen in Kinrooi, workshop Djembe trommelen in Kortessem, workshop Djembe trommelen in Lanaken, workshop Djembe trommelen in Leopoldsburg, workshop Djembe trommelen in Lommel, workshop Djembe trommelen in Lummen, workshop Djembe trommelen in Maaseik, workshop Djembe trommelen in Maasmechelen, workshop Djembe trommelen in Meeuwen-Gruitrode, workshop Djembe trommelen in Neerpelt, workshop Djembe trommelen in Nieuwerkerken, workshop Djembe trommelen in Opglabbeek, workshop Djembe trommelen in Overpelt, workshop Djembe trommelen in Peer, workshop Djembe trommelen in Riemst, workshop Djembe trommelen in Sint-Truiden, workshop Djembe trommelen in Tessenderlo, workshop Djembe trommelen in Tongeren, workshop Djembe trommelen in Voeren, 0151workshop Djembe trommelen in Wellen         , workshop Djembe trommelen in Zonhoven, workshop Djembe trommelen in Zutendaal, workshop Djembe trommelen in Aarschot, workshop Djembe trommelen in Affligem, workshop Djembe trommelen in Asse, workshop Djembe trommelen in Beersel, workshop Djembe trommelen in Begijnendijk, workshop Djembe trommelen in Bekkevoort, workshop Djembe trommelen in Bertem, workshop Djembe trommelen in Bever, workshop Djembe trommelen in Bierbeek, workshop Djembe trommelen in Boortmeerbeek, workshop Djembe trommelen in Boutersem, workshop Djembe trommelen in Diest, workshop Djembe trommelen in Dilbeek, workshop Djembe trommelen in Drogenbos, workshop Djembe trommelen in Galmaarden, workshop Djembe trommelen in Geetbets, workshop Djembe trommelen in Glabbeek, workshop Djembe trommelen in Gooik, workshop Djembe trommelen in Grimbergen, workshop Djembe trommelen in Haacht, workshop Djembe trommelen in Halle, workshop Djembe trommelen in Herent, workshop Djembe trommelen in Herne, workshop Djembe trommelen in Hoegaarden, workshop Djembe trommelen in Hoeilaart, workshop Djembe trommelen in Holsbeek, workshop Djembe trommelen in Huldenberg, workshop Djembe trommelen in Kampenhout, workshop Djembe trommelen in Kapelle-op-den-Bos, workshop Djembe trommelen in Keerbergen, workshop Djembe trommelen in Kortenaken, workshop Djembe trommelen in Kortenberg, workshop Djembe trommelen in Kraainem, workshop Djembe trommelen in Landen, workshop Djembe trommelen in Lennik, workshop Djembe trommelen in Liedekerke, workshop Djembe trommelen in Linkebeek, workshop Djembe trommelen in Linter, workshop Djembe trommelen in Londerzeel, workshop Djembe trommelen in Lubbeek, workshop Djembe trommelen in Machelen, workshop Djembe trommelen in Meise, workshop Djembe trommelen in Merchtem, workshop Djembe trommelen in Opwijk, workshop Djembe trommelen in Oud-Heverlee, workshop Djembe trommelen in Overijse, workshop Djembe trommelen in Pepingen, workshop Djembe trommelen in Roosdaal, workshop Djembe trommelen in Rotselaar, workshop Djembe trommelen in Scherpenheuvel-Zichem, workshop Djembe trommelen in Sint-Genesius-Rode, workshop Djembe trommelen in Sint-Pieters-Leeuw, workshop Djembe trommelen in Steenokkerzeel, workshop Djembe trommelen in Ternat, workshop Djembe trommelen in Tervuren, workshop Djembe trommelen in Tielt-Winge, workshop Djembe trommelen in Tienen, workshop Djembe trommelen in Tremelo, Workshop Djembe trommelen in Vilvoorde, workshop Djembe trommelen in Wemmel, workshop Djembe trommelen in Wezembeek-Oppem, workshop Djembe trommelen in Zaventem, workshop Djembe trommelen in Zemst, workshop Djembe trommelen in Zoutleeuw, workshop Djembe trommelen in Alveringem, workshop Djembe trommelen in Anzegem, workshop Djembe trommelen in Ardooie, workshop Djembe trommelen in Avelgem, workshop Djembe trommelen in Beernem, workshop Djembe trommelen in Blankenberge, workshop Djembe trommelen in Bredene, workshop Djembe trommelen in Damme, workshop Djembe trommelen in De Haan, workshop Djembe trommelen in De Panne, workshop Djembe trommelen in Deerlijk, workshop Djembe trommelen in Dentergem, Workshop Djembe trommelen in Diksmuide, workshop Djembe trommelen in Gistel, workshop Djembe trommelen in Harelbeke, workshop Djembe trommelen in Heuvelland, workshop Djembe trommelen in Hooglede, workshop Djembe trommelen in Houthulst, workshop Djembe trommelen in Ichtegem, workshop Djembe trommelen in Ieper, workshop Djembe trommelen in Ingelmunster, workshop Djembe trommelen in Izegem, workshop Djembe trommelen in Jabbeke, workshop Djembe trommelen in Knokke-Heist, workshop Djembe trommelen in Koekelare, workshop Djembe trommelen in Koksijde, workshop Djembe trommelen in Kortemark, workshop Djembe trommelen in Kortrijk, workshop Djembe trommelen in Kuurne, workshop Djembe trommelen in Langemark-Poelkapelle, workshop Djembe trommelen in Ledegem, workshop Djembe trommelen in Lendelede, workshop Djembe trommelen in Lichtervelde, 0251workshop Djembe trommelen in Lo-Reninge, workshop Djembe trommelen in Menen, workshop Djembe trommelen in Mesen, workshop Djembe trommelen in Meulebeke, workshop Djembe trommelen in Middelkerke, workshop Djembe trommelen in Moorslede, workshop Djembe trommelen in Nieuwpoort, workshop Djembe trommelen in Oostende, workshop Djembe trommelen in Oostkamp, workshop Djembe trommelen in Oostrozebeke, workshop Djembe trommelen in Oudenburg, workshop Djembe trommelen in Pittem, workshop Djembe trommelen in Poperinge, workshop Djembe trommelen in Roeselare, workshop Djembe trommelen in Ruiselede, workshop Djembe trommelen in Spiere-Helkijn, workshop Djembe trommelen in Staden, workshop Djembe trommelen in Tielt, workshop Djembe trommelen in Torhout, workshop Djembe trommelen in Veurne, workshop Djembe trommelen in Vleteren, workshop Djembe trommelen in Waregem, workshop Djembe trommelen in Wervik, workshop Djembe trommelen in Wevelgem, workshop Djembe trommelen in Wielsbeke, workshop Djembe trommelen in Wingene, workshop Djembe trommelen in Zedelgem, workshop Djembe trommelen in Zonnebeke, workshop Djembe trommelen in Zuienkerke, workshop Djembe trommelen in Zwevegem, workshop Djembe trommelen in Aarlen, workshop Djembe trommelen in Attert, workshop Djembe trommelen in Aubange, workshop Djembe trommelen in Bastenaken, workshop Djembe trommelen in Bertogne, workshop Djembe trommelen in Bertrix, workshop Djembe trommelen in Bouillon, workshop Djembe trommelen in Chiny, workshop Djembe trommelen in Daverdisse, workshop Djembe trommelen in Durbuy, workshop Djembe trommelen in Érezée, workshop Djembe trommelen in Étalle, workshop Djembe trommelen in Fauvillers, workshop Djembe trommelen in Florenville, workshop Djembe trommelen in Gouvy, workshop Djembe trommelen in Habay, workshop Djembe trommelen in Herbeumont, workshop Djembe trommelen in Hotton, workshop Djembe trommelen in Houffalize, workshop Djembe trommelen in La Roche-en-Ardenne, workshop Djembe trommelen in Léglise, workshop Djembe trommelen in Libin, workshop Djembe trommelen in Libramont-Chevigny, workshop Djembe trommelen in Manhay, workshop Djembe trommelen in Marche-en-Famenne, workshop Djembe trommelen in Martelange, workshop Djembe trommelen in Meix-devant-Virton, workshop Djembe trommelen in Messancy, workshop Djembe trommelen in Musson, workshop Djembe trommelen in Nassogne, workshop Djembe trommelen in Neufchâteau, workshop Djembe trommelen in Paliseul, workshop Djembe trommelen in Rendeux, workshop Djembe trommelen in Rouvroy, workshop Djembe trommelen in Sainte-Ode, workshop Djembe trommelen in Saint-Hubert, workshop Djembe trommelen in Saint-Léger, workshop Djembe trommelen in Tellin, workshop Djembe trommelen in Tenneville, workshop Djembe trommelen in Tintigny, workshop Djembe trommelen in Vaux-sur-Sûre, workshop Djembe trommelen in Vielsalm, workshop Djembe trommelen in Virton, workshop Djembe trommelen in Wellin, workshop Djembe trommelen in Aiseau-Presles, workshop Djembe trommelen in Anderlues, workshop Djembe trommelen in Antoing, workshop Djembe trommelen in Aat, workshop Djembe trommelen in Beaumont, workshop Djembe trommelen in Belœil, workshop Djembe trommelen in Bernissart, workshop Djembe trommelen in Binche, workshop Djembe trommelen in Boussu, workshop Djembe trommelen in 's-Gravenbrakel, Workshop Djembe trommelen in Brugelette, workshop Djembe trommelen in Brunehaut, workshop Djembe trommelen in Celles, workshop Djembe trommelen in Chapelle-lez-Herlaimont, workshop Djembe trommelen in Charleroi, workshop Djembe trommelen in Châtelet.

DSD_BE_NL_VGZ VRIJGEZELLENFEESTEN
vrijgezellenfeesten in Brussel, vrijgezellenfeesten in Antwerpen, vrijgezellenfeesten in Gent, vrijgezellenfeesten in Charleroi, vrijgezellenfeesten in Luik, vrijgezellenfeesten in Brugge, vrijgezellenfeesten in Namen, vrijgezellenfeesten in Leuven, vrijgezellenfeesten in Bergen, vrijgezellenfeesten in Mechelen, vrijgezellenfeesten in Aalst, vrijgezellenfeesten in La Louvière, vrijgezellenfeesten in Kortrijk, vrijgezellenfeesten in Hasselt, vrijgezellenfeesten in Sint-Niklaas, vrijgezellenfeesten in Oostende, vrijgezellenfeesten in Doornik, vrijgezellenfeesten in Genk, vrijgezellenfeesten in Seraing, vrijgezellenfeesten in Roeselare, vrijgezellenfeesten in Moeskroen, vrijgezellenfeesten in Verviers, vrijgezellenfeesten in Dendermonde, vrijgezellenfeesten in Beringen, vrijgezellenfeesten in Turnhout,

DSD_BE_VGZ_AFRIKAANSEDANS
workshop Afrikaanse dans in Antwerpen, workshop Afrikaanse dans in Brussel, workshop Afrikaanse dans in Aalst, workshop Afrikaanse dans in Gent, workshop Afrikaanse dans in Sint-Niklaas, workshop Afrikaanse dans in Hasselt, workshop Afrikaanse dans in Brugge, workshop Afrikaanse dans in Oostende, workshop Afrikaanse dans in Leuven, workshop Afrikaanse dans in Tongeren, workshop Afrikaanse dans in Dendermonde, workshop Afrikaanse dans in Turnhout, workshop Afrikaanse dans in Kortrijk, workshop Afrikaanse dans in Mechelen.

DSD_BE_NL_VGZ_AXEBAHIA
workshop Brazilaanse dans Axe in Antwerpen
workshop Brazilaanse dans Axe in Brusselworkshop Brazilaanse dans Axe in Aalstworkshop Brazilaanse dans Axe in Gentworkshop Brazilaanse dans Axe in Sint-Niklaasworkshop Brazilaanse dans Axe in Hasseltworkshop Brazilaanse dans Axe in Bruggeworkshop Brazilaanse dans Axe in Oostendeworkshop Brazilaanse dans Axe in Leuvenworkshop Brazilaanse dans Axe in Tongerenworkshop Brazilaanse dans Axe in Dendermondeworkshop Brazilaanse dans Axe in Turnhoutworkshop Brazilaanse dans Axe in Kortrijkworkshop Brazilaanse dans Axe in Mechelen.

DSD_BE_NL_VGZ_BOLYWOODDANS
workshop Indische dans bollywood in Antwerpen
workshop Indische dans bollywood in Brusselworkshop Indische dans bollywood in Aalstworkshop Indische dans bollywood in Gentworkshop Indische dans bollywood in Sint-Niklaasworkshop Indische dans bollywood in Hasseltworkshop Indische dans bollywood in Bruggeworkshop Indische dans bollywood in Oostendeworkshop Indische dans bollywood in Leuvenworkshop Indische dans bollywood in Tongerenworkshop Indische dans bollywood in Dendermondeworkshop Indische dans bollywood in Turnhoutworkshop Indische dans bollywood in Kortrijkworkshop Indische dans bollywood in Mechelen.

DSD_BE_VGZ_BUIKDANS
workshop buikdans in Antwerpen
workshop buikdans in Brusselworkshop buikdans in Aalstworkshop buikdans in Gentworkshop buikdans in Sint-Niklaasworkshop buikdans in Hasseltworkshop buikdans in Bruggeworkshop buikdans in Oostendeworkshop buikdans in Leuvenworkshop buikdans in Tongerenworkshop buikdans in Dendermondeworkshop buikdans in Turnhoutworkshop buikdans in Kortrijkworkshop buikdans in Mechelen.

DSD_BE_NL_VGZ_COCKTAILSMAKEN
workshop cocktails maken in Antwerpen
workshop cocktails maken in Brusselworkshop cocktails maken in Aalstworkshop cocktails maken in Gentworkshop cocktails maken in Sint-Niklaasworkshop cocktails maken in Hasseltworkshop cocktails maken in Bruggeworkshop cocktails maken in Oostendeworkshop cocktails maken in Leuvenworkshop cocktails maken in Tongerenworkshop cocktails maken in Dendermondeworkshop cocktails maken in Turnhoutworkshop cocktails maken in Kortrijkworkshop cocktails maken in Mechelen.

DSD_BE_NL_VGZ_COCKTAILSMAKEN

workshop cocktails maken in Antwerpen
workshop cocktails maken in Brusselworkshop cocktails maken in Aalstworkshop cocktails maken in Gentworkshop cocktails maken in Sint-Niklaasworkshop cocktails maken in Hasseltworkshop cocktails maken in Bruggeworkshop cocktails maken in Oostendeworkshop cocktails maken in Leuvenworkshop cocktails maken in Tongerenworkshop cocktails maken in Dendermondeworkshop cocktails maken in Turnhoutworkshop cocktails maken in Kortrijkworkshop cocktails maken in Mechelen.

DSD_BE_NL_VGZ_COCKTAILSHAKEN
workshop cocktails shaken in Antwerpenworkshop cocktails shaken in Brusselworkshop cocktails shaken in Aalstworkshop cocktails shaken in Gentworkshop cocktails shaken in Sint-Niklaasworkshop cocktails shaken in Hasseltworkshop cocktails shaken in Bruggeworkshop cocktails shaken in Oostendeworkshop cocktails shaken in Leuvenworkshop cocktails shaken in Tongerenworkshop cocktails shaken in Dendermondeworkshop cocktails shaken in Turnhoutworkshop cocktails shaken in Kortrijkworkshop cocktails shaken in Mechelen.

DSD_BE_NL_VGZ_COCKTAILSMIXEN
workshop cocktails mixen in Antwerpenworkshop cocktails mixen in Brusselworkshop cocktails mixen in Aalstworkshop cocktails mixen in Gentworkshop cocktails mixen in Sint-Niklaasworkshop cocktails mixen in Hasseltworkshop cocktails mixen in Bruggeworkshop cocktails mixen in Oostendeworkshop cocktails mixen in Leuvenworkshop cocktails mixen in Tongerenworkshop cocktails mixen in Dendermondeworkshop cocktails mixen in Turnhoutworkshop cocktails mixen in Kortrijkworkshop cocktails mixen in Mechelen.

DSD_BE_NL_VGZ_COUNTRYLINEDANCE

workshop country line dance in Antwerpen
workshop country line dance in Brusselworkshop country line dance in Aalstworkshop country line dance in Gentworkshop country line dance in Sint-Niklaasworkshop country line dance in Hasseltworkshop country line dance in Bruggeworkshop country line dance in Oostendeworkshop country line dance in Leuvenworkshop country line dance in Tongerenworkshop country line dance in Dendermondeworkshop country line dance in Turnhoutworkshop country line dance in Kortrijkworkshop country line dance in Mechelen.

DSD_BE_NL_VGZ_DJEMBE
workshop djembe trommelen in Antwerpenworkshop djembe trommelen in Brusselworkshop djembe trommelen in Aalstworkshop djembe trommelen in Gentworkshop djembe trommelen in Sint-Niklaasworkshop djembe trommelen in Hasseltworkshop djembe trommelen in Bruggeworkshop djembe trommelen in Oostendeworkshop djembe trommelen in Leuvenworkshop djembe trommelen in Tongerenworkshop djembe trommelen in Dendermondeworkshop djembe trommelen in Turnhoutworkshop djembe trommelen in Kortrijkworkshop djembe trommelen in Mechelen.

DSD_BE_NL_VGZ_LIMBODANCE
workshop limbo in Antwerpenworkshop limbo in Brusselworkshop limbo in Aalstworkshop limbo in Gentworkshop limbo in Sint-Niklaasworkshop limbo in Hasseltworkshop limbo in Bruggeworkshop limbo in Oostendeworkshop limbo in Leuvenworkshop limbo in Tongerenworkshop limbo in Dendermondeworkshop limbo in Turnhoutworkshop limbo in Kortrijkworkshop limbo in Mechelen.

DSD_BE_NL_VGZ_MERENGUE
workshop merengue in Antwerpenworkshop merengue in Brusselworkshop merengue in Aalstworkshop merengue in Gentworkshop merengue in Sint-Niklaasworkshop merengue in Hasseltworkshop merengue in Bruggeworkshop merengue in Oostendeworkshop merengue in Leuvenworkshop merengue in Tongerenworkshop merengue in Dendermondeworkshop merengue in Turnhoutworkshop merengue in Kortrijkworkshop merengue in Mechelen.

DSD_BE_NL_VGZ_PAALDANSEN
workshop paaldans in Antwerpenworkshop paaldans in Brusselworkshop paaldans in Aalstworkshop paaldans in Gentworkshop paaldans in Sint-Niklaasworkshop paaldans in Hasseltworkshop paaldans in Bruggeworkshop paaldans in Oostendeworkshop paaldans in Leuvenworkshop paaldans in Tongerenworkshop paaldans in Dendermondeworkshop paaldans in Turnhoutworkshop paaldans in Kortrijkworkshop paaldans in Mechelen.

DSD_BE_NL_VGZ_REGGAETON
workshop Jamaicaanse dans reggaeton in Antwerpenworkshop Jamaicaanse dans reggaeton in Brusselworkshop Jamaicaanse dans reggaeton in Aalstworkshop Jamaicaanse dans reggaeton in Gentworkshop Jamaicaanse dans reggaeton in Sint-Niklaasworkshop Jamaicaanse dans reggaeton in Hasseltworkshop Jamaicaanse dans reggaeton in Bruggeworkshop Jamaicaanse dans reggaeton in Oostendeworkshop Jamaicaanse dans reggaeton in Leuvenworkshop Jamaicaanse dans reggaeton in Tongerenworkshop Jamaicaanse dans reggaeton in Dendermondeworkshop Jamaicaanse dans reggaeton in Turnhoutworkshop Jamaicaanse dans reggaeton in Kortrijkworkshop Jamaicaanse dans reggaeton in Mechelen.

DSD_BE_NL_VGZ_SALSA
workshop salsa in Antwerpenworkshop salsa in Brusselworkshop salsa in Aalstworkshop salsa in Gentworkshop salsa in Sint-Niklaasworkshop salsa in Hasseltworkshop salsa in Bruggeworkshop salsa in Oostendeworkshop salsa in Leuvenworkshop salsa in Tongerenworkshop salsa in Dendermondeworkshop salsa in Turnhoutworkshop salsa in Kortrijkworkshop salsa in Mechelen.

DSD_BE_NL_VGZ_SAMBADANS
workshop Braziliaanse dans Samba in Antwerpenworkshop Braziliaanse dans Samba in Brusselworkshop Braziliaanse dans Samba in Aalstworkshop Braziliaanse dans Samba in Gentworkshop Braziliaanse dans Samba in Sint-Niklaasworkshop Braziliaanse dans Samba in Hasseltworkshop Braziliaanse dans Samba in Bruggeworkshop Braziliaanse dans Samba in Oostendeworkshop Braziliaanse dans Samba in Leuvenworkshop Braziliaanse dans Samba in Tongerenworkshop Braziliaanse dans Samba in Dendermondeworkshop Braziliaanse dans Samba in Turnhoutworkshop Braziliaanse dans Samba in Kortrijkworkshop Braziliaanse dans Samba in Mechelen.

DSD_BE_NL_VGZ_STREETDANCE
workshop streetdance in Antwerpenworkshop streetdance in Brusselworkshop streetdance in Aalstworkshop streetdance in Gentworkshop streetdance in Sint-Niklaasworkshop streetdance in Hasseltworkshop streetdance in Bruggeworkshop streetdance in Oostendeworkshop streetdance in Leuvenworkshop streetdance in Tongerenworkshop streetdance in Dendermondeworkshop streetdance in Turnhoutworkshop streetdance in Kortrijkworkshop streetdance in Mechelen.

DSD_BE_NL_VGZ_STRIPTEASEDANS
workshop striptease dance in Antwerpenworkshop striptease dance in Brusselworkshop striptease dance in Aalstworkshop striptease dance in Gentworkshop striptease dance in Sint-Niklaasworkshop striptease dance in Hasseltworkshop striptease dance in Bruggeworkshop striptease dance in Oostendeworkshop striptease dance in Leuvenworkshop striptease dance in Tongerenworkshop striptease dance in Dendermondeworkshop striptease dance in Turnhoutworkshop striptease dance in Kortrijkworkshop striptease dance in Mechelen.

DSD_BE_NL_VGZ_COCKTAILSMAKEN GROEPSUITJE
Groepsuitje cocktails maken in Brussel, groepsuitje cocktails maken in Antwerpen, groepsuitje cocktails maken in Gent, groepsuitje cocktails maken in Charleroi, groepsuitje cocktails maken in Luik, groepsuitje cocktails maken in Brugge, groepsuitje cocktails maken in Namen, groepsuitje cocktails maken in Leuven, groepsuitje cocktails maken in Bergen, groepsuitje cocktails maken in Mechelen, groepsuitje cocktails maken in Aalst, groepsuitje cocktails maken in La Louvière, groepsuitje cocktails maken in Kortrijk, groepsuitje cocktails maken in Hasselt, groepsuitje cocktails maken in Sint-Niklaas, groepsuitje cocktails maken in Oostende, groepsuitje cocktails maken in Doornik, groepsuitje cocktails maken in Genk, groepsuitje cocktails maken in Seraing, groepsuitje cocktails maken in Roeselare, groepsuitje cocktails maken in Moeskroen, groepsuitje cocktails maken in Verviers, groepsuitje cocktails maken in Dendermonde, groepsuitje cocktails maken in Beringen, groepsuitje cocktails maken in Turnhout,

DSD_BE_NL_VGZ COCKTAILSMAKEN VRIJGEZELLENAVOND
vrijgezellenavond cocktails maken in Brussel, vrijgezellenavond cocktails maken in Antwerpen, vrijgezellenavond cocktails maken in Gent, vrijgezellenavond cocktails maken in Charleroi, vrijgezellenavond cocktails maken in Luik, vrijgezellenavond cocktails maken in Brugge, vrijgezellenavond cocktails maken in Namen, vrijgezellenavond cocktails maken in Leuven, vrijgezellenavond cocktails maken in Bergen, vrijgezellenavond cocktails maken in Mechelen, vrijgezellenavond cocktails maken in Aalst, vrijgezellenavond cocktails maken in La Louvière, vrijgezellenavond cocktails maken in Kortrijk, vrijgezellenavond cocktails maken in Hasselt, vrijgezellenavond cocktails maken in Sint-Niklaas, vrijgezellenavond cocktails maken in Oostende, vrijgezellenavond cocktails maken in Doornik, vrijgezellenavond cocktails maken in Genk, vrijgezellenavond cocktails maken in Seraing, vrijgezellenavond cocktails maken in Roeselare, vrijgezellenavond cocktails maken in Moeskroen, vrijgezellenavond cocktails maken in Verviers, vrijgezellenavond cocktails maken in Dendermonde, vrijgezellenavond cocktails maken in Beringen, vrijgezellenavond cocktails maken in Turnhout,

DSD_BE_VGZ_AFRIKAANSEDANS|
VGZ_AFRIKAANSEDANS_GROEPSUITJE|VGZ_AFRIKAANSEDANS_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_AFRIKAANSEDANS_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_AFRIKAANSEDANS_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_AFRIKAANSEDANS_VRIJGEZELLENUITJE.

DSD_BE_VGZ_AXEBAHIA|
VGZ_AXEBAHIA_GROEPSUITJE|VGZ_AXEBAHIA_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_AXEBAHIA_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_AXEBAHIA_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_AXEBAHIA_VRIJGEZELLENUITJE.

DSD_BE_VGZ_BOLLYWOODDANS|
VGZ_BOLLYWOODDANS_GROEPSUITJE|VGZ_BOLLYWOODDANS_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_BOLLYWOODDANS_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_BOLLYWOODDANS_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_BOLLYWOODDANS_VRIJGEZELLENUITJE.

DSD_BE_VGZ_BUIKDANS|
VGZ_BUIKDANS_GROEPSUITJE|VGZ_BUIKDANS_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_BUIKDANS_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_BUIKDANS_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_BUIKDANS_VRIJGEZELLENUITJE.

DSD_BE_VGZ_COCKTAILSMAKEN|
VGZ_COCKTAILSMAKEN_GROEPSUITJE|VGZ_COCKTAILSMAKEN_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_COCKTAILSMAKEN_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_COCKTAILSMAKEN_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_COCKTAILSMAKEN_VRIJGEZELLENUITJE.

DSD_BE_VGZ_COCKTAILSHAKEN|
VGZ_COCKTAILSHAKEN_GROEPSUITJE|VGZ_COCKTAILSHAKEN_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_COCKTAILSHAKEN_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_COCKTAILSHAKEN_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_COCKTAILSHAKEN_VRIJGEZELLENUITJE.

DSD_BE_VGZ_COCKTAILSMIXEN|
VGZ_COCKTAILSMIXEN_GROEPSUITJE|VGZ_COCKTAILSMIXEN_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_COCKTAILSMIXEN_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_COCKTAILSMIXEN_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_COCKTAILSMIXEN_VRIJGEZELLENUITJE.

DSD_BE_VGZ_COUNTRYLINEDANCE|
VGZ_COUNTRYLINEDANCE_GROEPSUITJE|VGZ_COUNTRYLINEDANCE_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_COUNTRYLINEDANCE_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_COUNTRYLINEDANCE_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_COUNTRYLINEDANCE_VRIJGEZELLENUITJE.

DSD_BE_VGZ_DJEMBE|
VGZ_DJEMBE_GROEPSUITJE|VGZ_DJEMBE_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_DJEMBE_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_DJEMBE_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_DJEMBE_VRIJGEZELLENUITJE.

DSD_BE_VGZ_LIMBODANCE|
VGZ_LIMBODANCE_GROEPSUITJE|VGZ_LIMBODANCE_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_LIMBODANCE_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_LIMBODANCE_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_LIMBODANCE_VRIJGEZELLENUITJE.

DSD_BE_VGZ_MERENGUE|
VGZ_MERENGUE_GROEPSUITJE|VGZ_MERENGUE_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_MERENGUE_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_MERENGUE_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_MERENGUE_VRIJGEZELLENUITJE.

DSD_BE_VGZ_PAALDANSEN|
VGZ_PAALDANSEN_GROEPSUITJE|VGZ_PAALDANSEN_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_PAALDANSEN_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_PAALDANSEN_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_PAALDANSEN_VRIJGEZELLENUITJE.

DSD_BE_VGZ_REGGAETON|
VGZ_REGGAETON_GROEPSUITJE|VGZ_REGGAETON_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_REGGAETON_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_REGGAETON_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_REGGAETON_VRIJGEZELLENUITJE.

DSD_BE_VGZ_SALSA|
VGZ_SALSA_GROEPSUITJE|VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENUITJE.

DSD_BE_VGZ_SAMBADANS|
VGZ_SAMBADANS_GROEPSUITJE|VGZ_SAMBADANS_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_SAMBADANS_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_SAMBADANS_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_SAMBADANS_VRIJGEZELLENUITJE.

DSD_BE_VGZ_STREETDANCE|
VGZ_STREETDANCE_GROEPSUITJE|VGZ_STREETDANCE_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_STREETDANCE_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_STREETDANCE_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_STREETDANCE_VRIJGEZELLENUITJE.

DSD_BE_VGZ_STRIPTEASEDANS|
VGZ_STRIPTEASEDANS_GROEPSUITJE|VGZ_STRIPTEASEDANS_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_STRIPTEASEDANS_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_STRIPTEASEDANS_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_STRIPTEASEDANS_VRIJGEZELLENUITJE.