reggaeton workshop

Workshop reggeaton in Leuven|
Reggeaton vrijgezellenfeest in Leuven
workshop Jamaicaanse dans Reggaeton in Leuven| vrijgezellenfeest met reggaetonworkshop in Leuven bij je thuis, op een zelf gekozen locatie of op een van onze locaties naar keuze door heel België.
Ga je een vrijgezellenfeest in Leuven organiseren? Dansschool Djiba zorgt ervoor dat het een onvergetelijke ervaring wordt, geheel aangepast aan jouw specifieke wensen. Voor Dansschool Djiba is het een uitdaging om deze optimaal in vervulling te laten gaan. Wat denk je bijvoorbeeld van onze unieke en originele workshop reggaeton in Leuven? Met onze Jamaicaanse dans reggaeton workshop in Leuven leer je op je vrijgezellenfeest gedurende een uurtje of langer met veel plezier samen Jamaicaanse dans reggaeton.

Met onze reggaeton lessen in Leuven leer je op een vrijgezellenavond in Leuven gedurende een uur of langer met veel plezier samen reggaeton.Compleet avondje uit
Het thema van de avond/middag is Jamaicaanse dans reggaeton. Natuurlijk geniet je van het reggaeton , maar ook van eventueel een diner en/of een workshop cocktails shaken met exotische cocktail recepten om de avond op een toffe manier te starten of te sluiten.

Dansschool Djiba bied je de gelegenheid om elk onderdeel van deze reggaeton avond los te boeken van elkaar. Bijv. alleen een reggaeton workshop, of een diner, of een cocktailworkshop, óf een combinatie van twee van deze mogelijkheden, bijv. een diner met een reggaeton workshop of een diner met workshop cocktails shaken.

Natuurlijk leer je hoe de reggaeton gedanst moet worden, maar onze reggaeton workshop is vooral gericht op het beleven van ongelooflijk veel plezier!

Onze reggaetondans workshop kunnen worden verzorgd op locaties waarmee wij samenwerkingsverbanden hebben:

Antwerpen, Brussel, Bornem, Diepenbeek, Gent, Geel, Brugge, Leuven, Mechelen, Nederzwalm-Hermelgem, Ninove, Aalst, Kortrijk, Hasselt, Lier, Lochristi, Loppem, Lommel, Mol, Oostende, Roeselare en Zandvliet.

maar wil je de workshop reggaeton houden op een zelf gekozen locatie of gewoon gezellig bij je thuis, dan is dat voor ons ook geen enkel probleem. Dit geldt zowel voor België, Nederland, Frankrijk, Luxemburg als voor Duitsland.Wil je iets echt origineels, dan heeft Dansschool Djiba alles in huis om een spetterende vrijgezellenfeest met reggaetondansworkshop voor jou, je vrienden, familie of kennissen te verzorgen. Doe het eens anders dan anders! Wij helpen je graag om een geschikt programma op maat te maken voor je reggaeton workshop of voor één van onze andere workshops zoals Cocktail shaken workshop. Al onze workshops zijn te combineren met een diner.
Beschrijving workshop Reggaeton
Een cocktail van reggae, Jamaicaanse dans, Amerikaanse hip-hop en bachataOorsprong en achtergrond
Reggaeton is een hartstochtelijke Latijns-Amerikaanse muziekmengeling van reggae, Jamaicaanse dans, Amerikaanse hip-hop en bachata die zijn oorsprong vindt in de Carribean. Na zeer populair te zijn geworden in Puerto Rico, breidde de reggaeton zich ook uit in disco’s en clubs in de Verenigde Staten en Europa.

Reggaeton is de ideale dans voor feestjes, zwoele zomernachten en fans van Latijns-Amerikaanse muziek. De teksten van reggaeton zijn meestal in het Spaans. De teksten van de Cubaanse reggaeton gaan vaak over de Cubaanse politiek en maatschappij. De instrumenten die voor reggeaton gebruikt worden zijn eenvoudig, maar hebben een heerlijk exotische klank!Inhoud van de workshop
Er wordt een korte uitleg gegeven over de oorsprong en het ontstaan van de Reggaeton dans.
We beginnen met eenvoudige basispassen, ondersteund door het geluid van Reggaeton muziek.
Gaandeweg de workshop worden de passen en combinaties ingewikkelder tot we aan het eind van de workshop tot een choreografische dans komen.
Natuurlijk wordt de vrijgezel extra in het zonnetje gezet; hoe? Dat verklappen wij nog niet.
Je denkt geen ritmegevoel te hebben? Des te leuker is het om deze workshop bij te wonen; echt iedereen kan het leren en ook iedereen kan plezier maken.Diner bij een locatie waarmee we samenwerkingsverbanden hebben

Wat regelt Dansschool Djiba?
De reservering bij het restaurant voor het gebruik van de zaal voor de workshop(s)/show. De eventuele zaalhuur wordt ter plekke verrekend door de klant met de locatie.
De reservering van het diner, exclusief de inhoud

Wat moet je zelf regelen?
De inhoud van het diner moet je zelf afstemmen met het restaurant via e-mail of telefoon na 18.00 uur. Op verzoek geeft het restaurant je dan de prijslijst en de beschrijving van het buffet/menu. Mochten er speciale wensen zijn voor het diner (bijv. i.v.m. dieet of allergie), dan dien je dit zelf door te geven aan het restaurant.
De meeste restaurants hebben een seizoensdiner of buffet (afhankelijk van het restaurant).

Betaling en voorwaarden
Dansschool Djiba brengt bij jou de gewenste workshop(s) in rekening d.m.v. toezending van een factuur, die vooraf betaald dient te worden (let op de uiterste betaaldatum onderaan de factuur).
De betaling van het diner en de drankjes tijdens het diner worden rechtstreeks door jou betaald aan het restaurant op de dag zelf.
Cocktails die zijn gemaakt tijdens de cocktailworkshop mogen niet worden meegenomen aan de dinertafel. Dit geldt voor alle restaurants.

Nog even alle voordelen op een rijtje:
We werken uitsluitend met professionele reggaeton docenten die ruime ervaring hebben in het entertainen van gasten met verschillende achtergronden
Reggaeton workshop zonder diner eveneens mogelijk, exclusief zaalhuur
Workshop en diner op één locatie; gezelliger, makkelijk en eenvoudig met parkeren
Voor bijna elk budget kunnen we een leuk programma samenstellen

Algemene workshop informatie:
Standaardduur: 60 minuten, Mini- reggaeton workshop
Aanvangstijd: naar keuze. Afhankelijk van beschikbaarheid van docent en locatie.
Locatie: we komen naar jouw locatie toe of jij komt naar één van de locaties toe waarmee wij samenwerken.

Diverse mogelijkheden voor de Reggaeton workshop:Mini- reggaeton workshop (60 minuten)
In 1 uur tijd brengen we je van niets - naar iets - naar een eenvoudige choreografie

Super- reggaetondansworkshop (90 minuten)
In 1,5 uur tijd brengen we je van niets - naar iets - naar een uitgebreidere choreografie

Luxe- reggaeton dansworkshop (120 minuten)
In 2 uur tijd brengen we je van niets - naar iets - naar een gedetailleerde choreografie

Combinatie van diverse workshops
Het is altijd mogelijk om meerdere soorten workshops na elkaar te volgen (bijvoorbeeld eerst een workshop reggaeton en daarna een workshop cocktails shaken ).
Keuze uit: Afrikaanse dans, breakdance, Braziliaanse vechtdans capoeira, Cubaanse dans cha cha cha, country line dance, limbo dance, Dominicaanse dans merengue, Jamaicaanse dans reggaeton, salsa dansen, Braziliaanse dans samba, streetdance, cocktails mixen, cocktail mixen, cocktail workshop, cocktail catering, cocktail recepten, dans workshops

Prijsopbouw
Dansschool Djiba hanteert voor alle workshops dezelfde prijsopbouw:
*Groep tot 10 personen: starttarief
*Groep van 10-20 personen: starttarief plus prijs per persoon boven de 10 deelnemers
*Groep > 20 personen: aangepaste tarieven op aanvraag

Aanvragen van een offerte voor een Reggaeton workshop:
Een vrijblijvende offerte kan je aanvragen door het offerteformulier onderaan de pagina zo volledig mogelijk in te vullen.

Ook als een aantal onderwerpen nog niet bekend zijn, vermeld dat dan ook, zodat wij daar rekening mee kunnen houden.

Voor een efficiënte afhandeling vragen wij om de gewenste reggaeton workshop, je naam, e-mailadres en telefoonnummer zorgvuldig in te vullen.

Middels de onderstaande link kan je ons een e-mail sturen of een offerte aanvragen. We streven er naar om binnen maximaal 5 werkdagen te reageren.

Klik hier voor een offerte

* Je offerteformulier wordt gestuurd naar info@dansschool-djiba.be

Standaard procedure
Na ontvangst van je ingevulde contactformulier stellen wij de offerte op. Je ontvangt deze op het e-mailadres dat je hebt ingevuld. Als je akkoord gaat met de offerte stuur je een email terug met je bevestiging en eventuele aanpassingen. Er volgt dan een tussentijdse bevestiging, waarna wij de docent(en) voor de workshop(s) en de gewenste locatie gaan reserveren. Zodra wij van beiden een bevestiging hebben ontvangen volgt de definitieve bevestiging, samen met de digitale factuur.

Let op: wij beschouwen de reservering als definitief zodra het bedrag op onze rekening is bijgeschreven. Wij verzoeken je om op tijd te betalen (zie de uiterste betaaldatum onderaan op de factuur); na deze datum kunnen wij de reservering niet meer garanderen.

Last Minute
Een aanvraag van een workshop/optreden die binnen 2 dagen moet plaatsvinden heeft een aangepaste procedure. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op (Nathalie Iyeli T.+32(0)485/78.08.39) tijdens werkdagen tussen 16.00 en 21.00 uur of per sms onder vermelding van:

De gewenste datum van de workshop
Welk type workshop
De gewenste aanvangstijd
Het aantal deelnemers
De stad waar de workshop moet plaatsvinden
Wel of niet een eigen locatie ter beschikking?

Het telefoonnummer of e-mailadres waar we je kunnen bereiken
Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Onze boekings- en annuleringsvoorwaarden
De bevestiging is bindend voor het minimale aantal deelnemers
Er wordt geen restitutie verleend bij annulering van het aantal deelnemers na verzending van de bevestiging en digitale factuur
Eventuele extra deelnemers kunnen uiterlijk 2 (werk)dagen van tevoren nog aangemeld worden via e-mail
Pas na tijdige ontvangst van de betaling is de reservering definitief
Betaling dient plaats te vinden voor de uiterste betaaldatum die je vindt onderaan onze factuur
Zolang je betaling niet is bijgeschreven op onze rekening, behouden wij ons het recht voor om indien noodzakelijk tijdstippen, programma of locatie te wijzigen
Voor annulering: klik op: annuleringsvoorwaarden.Unieke reggaeton dansworkshops landelijk op locatie:
Dansschool Djiba heeft unieke concepten. Je kan zelf kiezen waar je een reggaetonworkshop wil organiseren. Desgewenst komen we naar de locatie van je wensen. Voor een workshop Jamaicaanse dans reggaeton in Antwerpenworkshop Jamaicaanse dans reggaeton in Brusselworkshop Jamaicaanse dans reggaeton in Aalstworkshop Jamaicaanse dans reggaeton in Gentworkshop Jamaicaanse dans reggaeton in Sint-Niklaasworkshop Jamaicaanse dans reggaeton in Hasseltworkshop Jamaicaanse dans reggaeton in Bruggeworkshop Jamaicaanse dans reggaeton in Oostendeworkshop Jamaicaanse dans reggaeton in Leuvenworkshop Jamaicaanse dans reggaeton in Tongerenworkshop Jamaicaanse dans reggaeton in Dendermondeworkshop Jamaicaanse dans reggaeton in Turnhoutworkshop Jamaicaanse dans reggaeton in Kortrijkworkshop Jamaicaanse dans reggaeton in Mechelen. We hebben ook veel onmisbare tips voor een spetterend avond in Antwerpen of party in Antwerpen. Met deze tips wordt je activiteit in Antwerpen een groot feest!

DSD_BE_VGZ_REGGAETON
workshop Jamaicaanse dans reggaeton in Brussel, workshop Jamaicaanse dans reggaeton in Antwerpen, workshop Jamaicaanse dans reggaeton in Gent, workshop Jamaicaanse dans reggaeton in Charleroi, workshop Jamaicaanse dans reggaeton in Luik, workshop Jamaicaanse dans reggaeton in Brugge, workshop Jamaicaanse dans reggaeton in Namen, workshop Jamaicaanse dans reggaeton in Leuven, workshop Jamaicaanse dans reggaeton in Bergen, workshop Jamaicaanse dans reggaeton in Mechelen, workshop Jamaicaanse dans reggaeton in Aalst, workshop Jamaicaanse dans reggaeton in La Louvière, workshop Jamaicaanse dans reggaeton in Kortrijk, workshop Jamaicaanse dans reggaeton in Hasselt, workshop Jamaicaanse dans reggaeton in Sint-Niklaas, workshop Jamaicaanse dans reggaeton in Oostende, workshop Jamaicaanse dans reggaeton in Doornik, workshop Jamaicaanse dans reggaeton in Genk, workshop Jamaicaanse dans reggaeton in Seraing, workshop Jamaicaanse dans reggaeton in Roeselare, workshop Jamaicaanse dans reggaeton in Moeskroen, workshop Jamaicaanse dans reggaeton in Verviers, workshop Jamaicaanse dans reggaeton in Dendermonde, workshop Jamaicaanse dans reggaeton in Beringen, workshop Jamaicaanse dans reggaeton in Turnhout, workshop Jamaicaanse dans reggaeton in Vilvoorde, workshop Jamaicaanse dans reggaeton in Lokeren, workshop Jamaicaanse dans reggaeton in Sint-Truiden, workshop Jamaicaanse dans reggaeton in Herstal, workshop Jamaicaanse dans reggaeton in Geel, workshop Jamaicaanse dans reggaeton in Ninove, workshop Jamaicaanse dans reggaeton in Halle, workshop Jamaicaanse dans reggaeton in Waregem, workshop Jamaicaanse dans reggaeton in Châtelet, workshop Jamaicaanse dans reggaeton in Ieper, workshop Jamaicaanse dans reggaeton in Lier, workshop Jamaicaanse dans reggaeton in Lommel, workshop Jamaicaanse dans reggaeton in Waver, workshop Jamaicaanse dans reggaeton in Binche, workshop Jamaicaanse dans reggaeton in Tienen, workshop Jamaicaanse dans reggaeton in Menen, workshop Jamaicaanse dans reggaeton in Geraardsbergen, workshop Jamaicaanse dans reggaeton in Bilzen, workshop Jamaicaanse dans reggaeton in Ottignies-Louvain-la-Neuve, workshop Jamaicaanse dans reggaeton in Tongeren, workshop Jamaicaanse dans reggaeton in Oudenaarde, workshop Jamaicaanse dans reggaeton in Deinze, workshop Jamaicaanse dans reggaeton in Aarschot, workshop Jamaicaanse dans reggaeton in Aat, workshop Jamaicaanse dans reggaeton in Aarlen, workshop Jamaicaanse dans reggaeton in Herentals, workshop Jamaicaanse dans reggaeton in Izegem, workshop Jamaicaanse dans reggaeton in Harelbeke, workshop Jamaicaanse dans reggaeton in Nijvel, workshop Jamaicaanse dans reggaeton in Zinnik, workshop Jamaicaanse dans reggaeton in Andenne, workshop Jamaicaanse dans reggaeton in Ronse, workshop Jamaicaanse dans reggaeton in Zottegem, workshop Jamaicaanse dans reggaeton in Mortsel, workshop Jamaicaanse dans reggaeton in Maaseik, workshop Jamaicaanse dans reggaeton in Gembloers, workshop Jamaicaanse dans reggaeton in Diest, workshop Jamaicaanse dans reggaeton in Saint-Ghislain, workshop Jamaicaanse dans reggaeton in Fleurus, workshop Jamaicaanse dans reggaeton in Scherpenheuvel-Zichem, workshop Jamaicaanse dans reggaeton in 's-Gravenbrakel, workshop Jamaicaanse dans reggaeton in Hoei, workshop Jamaicaanse dans reggaeton in Hoogstraten, workshop Jamaicaanse dans reggaeton in Eeklo, workshop Jamaicaanse dans reggaeton in Torhout, workshop Jamaicaanse dans reggaeton in Poperinge, workshop Jamaicaanse dans reggaeton in Dilsen-Stokkem, workshop Jamaicaanse dans reggaeton in Tielt, workshop Jamaicaanse dans reggaeton in Blankenberge, workshop Jamaicaanse dans reggaeton in Eupen, workshop Jamaicaanse dans reggaeton in Lessen, workshop Jamaicaanse dans reggaeton in Wervik, workshop Jamaicaanse dans reggaeton in Walcourt, workshop Jamaicaanse dans reggaeton in Komen-Waasten, workshop Jamaicaanse dans reggaeton in Marche-en-Famenne.

workshop Jamaicaanse dans reggaeton in Aartselaar, workshop Jamaicaanse dans reggaeton in Antwerpen, workshop Jamaicaanse dans reggaeton in Arendonk, workshop Jamaicaanse dans reggaeton in Baarle-Hertog, workshop Jamaicaanse dans reggaeton in Balen, workshop Jamaicaanse dans reggaeton in Beerse, workshop Jamaicaanse dans reggaeton in Berlaar, workshop Jamaicaanse dans reggaeton in Boechout, workshop Jamaicaanse dans reggaeton in Bonheiden, workshop Jamaicaanse dans reggaeton in Boom, workshop Jamaicaanse dans reggaeton in Bornem, workshop Jamaicaanse dans reggaeton in Borsbeek, workshop Jamaicaanse dans reggaeton in Brasschaat, workshop Jamaicaanse dans reggaeton in Brecht, workshop Jamaicaanse dans reggaeton in Dessel, workshop Jamaicaanse dans reggaeton in Duffel, workshop Jamaicaanse dans reggaeton in Edegem, workshop Jamaicaanse dans reggaeton in Essen, workshop Jamaicaanse dans reggaeton in Geel, workshop Jamaicaanse dans reggaeton in Grobbendonk, workshop Jamaicaanse dans reggaeton in Heist-op-den-Berg, workshop Jamaicaanse dans reggaeton in Hemiksem, workshop Jamaicaanse dans reggaeton in Herentals, workshop Jamaicaanse dans reggaeton in Herenthout, workshop Jamaicaanse dans reggaeton in Herselt, workshop Jamaicaanse dans reggaeton in Hoogstraten, workshop Jamaicaanse dans reggaeton in Hove, workshop Jamaicaanse dans reggaeton in Hulshout, workshop Jamaicaanse dans reggaeton in Kalmthout, workshop Jamaicaanse dans reggaeton in Kapellen, workshop Jamaicaanse dans reggaeton in Kasterlee, workshop Jamaicaanse dans reggaeton in Kontich, workshop Jamaicaanse dans reggaeton in Laakdal, workshop Jamaicaanse dans reggaeton in Lier, workshop Jamaicaanse dans reggaeton in Lille, workshop Jamaicaanse dans reggaeton in Lint, workshop Jamaicaanse dans reggaeton in Malle, workshop Jamaicaanse dans reggaeton in Mechelen, workshop Jamaicaanse dans reggaeton in Meerhout, workshop Jamaicaanse dans reggaeton in Merksplas, workshop Jamaicaanse dans reggaeton in Mol, workshop Jamaicaanse dans reggaeton in Mortsel, workshop Jamaicaanse dans reggaeton in Niel, workshop Jamaicaanse dans reggaeton in Nijlen, workshop Jamaicaanse dans reggaeton in Olen, workshop Jamaicaanse dans reggaeton in Oud-Turnhout, workshop Jamaicaanse dans reggaeton in Putte, workshop Jamaicaanse dans reggaeton in Puurs, workshop Jamaicaanse dans reggaeton in Ranst, workshop Jamaicaanse dans reggaeton in Ravels, 0051 workshop Jamaicaanse dans reggaeton in Retie, workshop Jamaicaanse dans reggaeton in Rijkevorsel, workshop Jamaicaanse dans reggaeton in Rumst, workshop Jamaicaanse dans reggaeton in Schelle, workshop Jamaicaanse dans reggaeton in Schilde, workshop Jamaicaanse dans reggaeton in Schoten, workshop Jamaicaanse dans reggaeton in Sint-Amands, workshop Jamaicaanse dans reggaeton in Sint-Katelijne-Waver, workshop Jamaicaanse dans reggaeton in Stabroek, workshop Jamaicaanse dans reggaeton in Turnhout, workshop Jamaicaanse dans reggaeton in Vorselaar, workshop Jamaicaanse dans reggaeton in Vosselaar, workshop Jamaicaanse dans reggaeton in Westerlo, workshop Jamaicaanse dans reggaeton in Wijnegem, workshop Jamaicaanse dans reggaeton in Willebroek, workshop Jamaicaanse dans reggaeton in Wommelgem, workshop Jamaicaanse dans reggaeton in Wuustwezel, workshop Jamaicaanse dans reggaeton in Zandhoven, workshop Jamaicaanse dans reggaeton in Zoersel, workshop Jamaicaanse dans reggaeton in Zwijndrecht, workshop Jamaicaanse dans reggaeton in Gent, workshop Jamaicaanse dans reggaeton in Brussel, workshop Jamaicaanse dans reggaeton in Brugge, workshop Jamaicaanse dans reggaeton in Leuven, workshop Jamaicaanse dans reggaeton in Aalst, workshop Jamaicaanse dans reggaeton in Kortrijk, workshop Jamaicaanse dans reggaeton in Hasselt, szalsa workshop in Sint-Niklaas, workshop Jamaicaanse dans reggaeton in Oostende, workshop Jamaicaanse dans reggaeton in Genk, workshop Jamaicaanse dans reggaeton in Doornik, workshop Jamaicaanse dans reggaeton in Roeselare, workshop Jamaicaanse dans reggaeton in Moeskroen, workshop Jamaicaanse dans reggaeton in Lokeren, workshop Jamaicaanse dans reggaeton in Sint-Truiden, workshop Jamaicaanse dans reggaeton in Mariakerke, workshop Jamaicaanse dans reggaeton in Drongen, workshop Jamaicaanse dans reggaeton in Wondelgem, workshop Jamaicaanse dans reggaeton in Sint-Amandsberg, workshop Jamaicaanse dans reggaeton in Oostakker, workshop Jamaicaanse dans reggaeton in Ledeberg, workshop Jamaicaanse dans reggaeton in Gentbrugge, workshop Jamaicaanse dans reggaeton in Afsnee, workshop Jamaicaanse dans reggaeton in Sint-Denijs-Westrem, workshop Jamaicaanse dans reggaeton in Zwijnaarde, workshop Jamaicaanse dans reggaeton in Wachtebeke, workshop Jamaicaanse dans reggaeton in Lochristi, wkorkshop Jamaicaanse dans reggaeton in Destelbergen, workshop Jamaicaanse dans reggaeton in Melle, workshop Jamaicaanse dans reggaeton in Merelbeke,

DSD_BE_VGZ_AFRIKAANSEDANS
workshop Afrikaanse dans in Antwerpen, workshop Afrikaanse dans in Brussel, workshop Afrikaanse dans in Aalst, workshop Afrikaanse dans in Gent, workshop Afrikaanse dans in Sint-Niklaas, workshop Afrikaanse dans in Hasselt, workshop Afrikaanse dans in Brugge, workshop Afrikaanse dans in Oostende, workshop Afrikaanse dans in Leuven, workshop Afrikaanse dans in Tongeren, workshop Afrikaanse dans in Dendermonde, workshop Afrikaanse dans in Turnhout, workshop Afrikaanse dans in Kortrijk, workshop Afrikaanse dans in Mechelen.

DSD_BE_NL_VGZ_AXEBAHIA
workshop Brazilaanse dans Axe in Antwerpen
workshop Brazilaanse dans Axe in Brusselworkshop Brazilaanse dans Axe in Aalstworkshop Brazilaanse dans Axe in Gentworkshop Brazilaanse dans Axe in Sint-Niklaasworkshop Brazilaanse dans Axe in Hasseltworkshop Brazilaanse dans Axe in Bruggeworkshop Brazilaanse dans Axe in Oostendeworkshop Brazilaanse dans Axe in Leuvenworkshop Brazilaanse dans Axe in Tongerenworkshop Brazilaanse dans Axe in Dendermondeworkshop Brazilaanse dans Axe in Turnhoutworkshop Brazilaanse dans Axe in Kortrijkworkshop Brazilaanse dans Axe in Mechelen.

DSD_BE_NL_VGZ_BOLYWOODDANS
workshop Indische dans bollywood in Antwerpen
workshop Indische dans bollywood in Brusselworkshop Indische dans bollywood in Aalstworkshop Indische dans bollywood in Gentworkshop Indische dans bollywood in Sint-Niklaasworkshop Indische dans bollywood in Hasseltworkshop Indische dans bollywood in Bruggeworkshop Indische dans bollywood in Oostendeworkshop Indische dans bollywood in Leuvenworkshop Indische dans bollywood in Tongerenworkshop Indische dans bollywood in Dendermondeworkshop Indische dans bollywood in Turnhoutworkshop Indische dans bollywood in Kortrijkworkshop Indische dans bollywood in Mechelen.

DSD_BE_VGZ_BUIKDANS
workshop buikdans in Antwerpen
workshop buikdans in Brusselworkshop buikdans in Aalstworkshop buikdans in Gentworkshop buikdans in Sint-Niklaasworkshop buikdans in Hasseltworkshop buikdans in Bruggeworkshop buikdans in Oostendeworkshop buikdans in Leuvenworkshop buikdans in Tongerenworkshop buikdans in Dendermondeworkshop buikdans in Turnhoutworkshop buikdans in Kortrijkworkshop buikdans in Mechelen.

DSD_BE_NL_VGZ_COCKTAILSMAKEN
workshop cocktails maken in Antwerpen
workshop cocktails maken in Brusselworkshop cocktails maken in Aalstworkshop cocktails maken in Gentworkshop cocktails maken in Sint-Niklaasworkshop cocktails maken in Hasseltworkshop cocktails maken in Bruggeworkshop cocktails maken in Oostendeworkshop cocktails maken in Leuvenworkshop cocktails maken in Tongerenworkshop cocktails maken in Dendermondeworkshop cocktails maken in Turnhoutworkshop cocktails maken in Kortrijkworkshop cocktails maken in Mechelen.

DSD_BE_NL_VGZ_COUNTRYLINEDANCE

workshop country line dance in Antwerpen
workshop country line dance in Brusselworkshop country line dance in Aalstworkshop country line dance in Gentworkshop country line dance in Sint-Niklaasworkshop country line dance in Hasseltworkshop country line dance in Bruggeworkshop country line dance in Oostendeworkshop country line dance in Leuvenworkshop country line dance in Tongerenworkshop country line dance in Dendermondeworkshop country line dance in Turnhoutworkshop country line dance in Kortrijkworkshop country line dance in Mechelen.

DSD_BE_NL_VGZ_DJEMBE
workshop djembe trommelen in Antwerpenworkshop djembe trommelen in Brusselworkshop djembe trommelen in Aalstworkshop djembe trommelen in Gentworkshop djembe trommelen in Sint-Niklaasworkshop djembe trommelen in Hasseltworkshop djembe trommelen in Bruggeworkshop djembe trommelen in Oostendeworkshop djembe trommelen in Leuvenworkshop djembe trommelen in Tongerenworkshop djembe trommelen in Dendermondeworkshop djembe trommelen in Turnhoutworkshop djembe trommelen in Kortrijkworkshop djembe trommelen in Mechelen.

DSD_BE_NL_VGZ_LIMBODANCE
workshop limbo in Antwerpenworkshop limbo in Brusselworkshop limbo in Aalstworkshop limbo in Gentworkshop limbo in Sint-Niklaasworkshop limbo in Hasseltworkshop limbo in Bruggeworkshop limbo in Oostendeworkshop limbo in Leuvenworkshop limbo in Tongerenworkshop limbo in Dendermondeworkshop limbo in Turnhoutworkshop limbo in Kortrijkworkshop limbo in Mechelen.

DSD_BE_NL_VGZ_MERENGUE

workshop merengue in Antwerpenworkshop merengue in Brusselworkshop merengue in Aalstworkshop merengue in Gentworkshop merengue in Sint-Niklaasworkshop merengue in Hasseltworkshop merengue in Bruggeworkshop merengue in Oostendeworkshop merengue in Leuvenworkshop merengue in Tongerenworkshop merengue in Dendermondeworkshop merengue in Turnhoutworkshop merengue in Kortrijkworkshop merengue in Mechelen.

DSD_BE_NL_VGZ_PAALDANSEN
workshop paaldans in Antwerpenworkshop paaldans in Brusselworkshop paaldans in Aalstworkshop paaldans in Gentworkshop paaldans in Sint-Niklaasworkshop paaldans in Hasseltworkshop paaldans in Bruggeworkshop paaldans in Oostendeworkshop paaldans in Leuvenworkshop paaldans in Tongerenworkshop paaldans in Dendermondeworkshop paaldans in Turnhoutworkshop paaldans in Kortrijkworkshop paaldans in Mechelen.


DSD_BE_VGZ_AFRIKAANSEDANS|
VGZ_AFRIKAANSEDANS_GROEPSUITJE|VGZ_AFRIKAANSEDANS_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_AFRIKAANSEDANS_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_AFRIKAANSEDANS_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_AFRIKAANSEDANS_VRIJGEZELLENUITJE.

DSD_BE_VGZ_AXEBAHIA|
VGZ_AXEBAHIA_GROEPSUITJE|VGZ_AXEBAHIA_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_AXEBAHIA_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_AXEBAHIA_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_AXEBAHIA_VRIJGEZELLENUITJE.

DSD_BE_VGZ_BOLLYWOODDANS|
VGZ_BOLLYWOODDANS_GROEPSUITJE|VGZ_BOLLYWOODDANS_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_BOLLYWOODDANS_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_BOLLYWOODDANS_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_BOLLYWOODDANS_VRIJGEZELLENUITJE.

DSD_BE_VGZ_BUIKDANS|
VGZ_BUIKDANS_GROEPSUITJE|VGZ_BUIKDANS_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_BUIKDANS_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_BUIKDANS_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_BUIKDANS_VRIJGEZELLENUITJE.

DSD_BE_VGZ_COCKTAILSMAKEN|
VGZ_COCKTAILSMAKEN_GROEPSUITJE|VGZ_COCKTAILSMAKEN_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_COCKTAILSMAKEN_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_COCKTAILSMAKEN_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_COCKTAILSMAKEN_VRIJGEZELLENUITJE.

DSD_BE_VGZ_COCKTAILSHAKEN|
VGZ_COCKTAILSHAKEN_GROEPSUITJE|VGZ_COCKTAILSHAKEN_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_COCKTAILSHAKEN_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_COCKTAILSHAKEN_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_COCKTAILSHAKEN_VRIJGEZELLENUITJE.

DSD_BE_VGZ_COCKTAILSMIXEN|
VGZ_COCKTAILSMIXEN_GROEPSUITJE|VGZ_COCKTAILSMIXEN_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_COCKTAILSMIXEN_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_COCKTAILSMIXEN_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_COCKTAILSMIXEN_VRIJGEZELLENUITJE.

DSD_BE_VGZ_COUNTRYLINEDANCE|
VGZ_COUNTRYLINEDANCE_GROEPSUITJE|VGZ_COUNTRYLINEDANCE_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_COUNTRYLINEDANCE_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_COUNTRYLINEDANCE_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_COUNTRYLINEDANCE_VRIJGEZELLENUITJE.

DSD_BE_VGZ_DJEMBE|
VGZ_DJEMBE_GROEPSUITJE|VGZ_DJEMBE_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_DJEMBE_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_DJEMBE_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_DJEMBE_VRIJGEZELLENUITJE.

DSD_BE_VGZ_LIMBODANCE|
VGZ_LIMBODANCE_GROEPSUITJE|VGZ_LIMBODANCE_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_LIMBODANCE_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_LIMBODANCE_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_LIMBODANCE_VRIJGEZELLENUITJE.

DSD_BE_VGZ_MERENGUE|
VGZ_MERENGUE_GROEPSUITJE|VGZ_MERENGUE_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_MERENGUE_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_MERENGUE_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_MERENGUE_VRIJGEZELLENUITJE.

DSD_BE_VGZ_PAALDANSEN|
VGZ_PAALDANSEN_GROEPSUITJE|VGZ_PAALDANSEN_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_PAALDANSEN_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_PAALDANSEN_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_PAALDANSEN_VRIJGEZELLENUITJE.

DSD_BE_VGZ_REGGAETON|
VGZ_REGGAETON_GROEPSUITJE|VGZ_REGGAETON_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_REGGAETON_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_REGGAETON_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_REGGAETON_VRIJGEZELLENUITJE.

DSD_BE_VGZ_SALSA|
VGZ_SALSA_GROEPSUITJE|VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENUITJE.

DSD_BE_VGZ_SAMBADANS|
VGZ_SAMBADANS_GROEPSUITJE|VGZ_SAMBADANS_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_SAMBADANS_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_SAMBADANS_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_SAMBADANS_VRIJGEZELLENUITJE.

DSD_BE_VGZ_STREETDANCE|
VGZ_STREETDANCE_GROEPSUITJE|VGZ_STREETDANCE_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_STREETDANCE_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_STREETDANCE_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_STREETDANCE_VRIJGEZELLENUITJE.

DSD_BE_VGZ_STRIPTEASEDANS|
VGZ_STRIPTEASEDANS_GROEPSUITJE|VGZ_STRIPTEASEDANS_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_STRIPTEASEDANS_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_STRIPTEASEDANS_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_STRIPTEASEDANS_VRIJGEZELLENUITJE.