workshop cocktails maken

Cocktails maken workshop op locatie|
Cocktail verjaardagsfeest bij je thuis|
Cocktail teambuilding op een zelf gekozen locatieworkshop cocktail op locatie|
verjaardagsfeest met cocktails shaken,
teambuilding op locatie, vrijgezellenfeest op locatie, bedrijfsuitje op locatie, vriendinnenuitje op locatie met cocktailshakenworkshop bij je thuis, op een zelf gekozen locatie of op een van onze locaties naar keuze door heel België.
Een cocktails maken workshop in Leuven met een enthousiaste cocktailshaker in Leuven en sfeervolle demonstraties van populaire cocktails die jullie zelf kunnen maken, mixen of shaken. Dat mag je verwachten van onze cocktails maken workshops in Leuven voor een vrolijke middag of avond. Dansschool Djiba zorgt ervoor dat het een onvergetelijke ervaring wordt, geheel aangepast aan jouw specifieke wensen die wij in vervulling laten gaan. Een passievolle workshopcocktails maken in Leuven met lekkere gemixte dranken voegt iets toe aan je verjaardagsfeest, receptie, vrijgezellenfeest, evenement en meer.Met onze cocktails maken workshop in Leuven leer je met veel plezier binnen een uur of langer tijdens onze cocktails maken lessen in Leuven hoe cocktails worden gemaakt. Natuurlijk drink je ze daarna lekker op!

Compleet avondje uit
Het thema van de avond is cocktails shaken. Natuurlijk geniet je van het cocktailshaken met exotische cocktail recepten, maar ook van eventueel een workshop salsa dansen om de avond op een toffe manier te starten of te sluiten.Dansschool Djiba bied je de gelegenheid om elk onderdeel van deze cocktail avond los te boeken van elkaar. Bijv. alleen een cocktails maken workshop, of een diner, of een salsaworkshop, óf een combinatie van twee van deze mogelijkheden, bijv. een diner met een cocktailsmaken workshop of een diner met workshop salsa.Onze cocktailworkshops kunnen worden verzorgd op locaties waarmee wij samenwerkingsverbanden hebben:

Antwerpen, Brussel, Bornem, Blankenberge, Diepenbeek, Gent, Geel, Brugge, Leuven, Mechelen, Nederzwalm-Hermelgem, Ninove, Aalst, Kortrijk, Hasselt, Lier, Lochristi, Loppem, Lommel, Mol, Oostende, Roeselare en Zandvliet.

maar wil je de cocktails maken workshop houden op een zelf gekozen locatie of gewoon gezellig bij je thuis, dan is dat voor ons ook geen enkel probleem. Dit geldt zowel voor België, Nederland, Frankrijk, Luxemburg als voor Duitsland.Wil je echt iets origineels, dan heeft Dansschool Djiba alles in huis om een spetterende workshop voor jou, je vrienden, familie , kennissen of collega's te verzorgen. Doe het eens anders dan anders!Wij helpen je graag om een geschikt programma op maat te maken voor je workshop cocktails maken of voor één van onze andere workshops zoas salsa workshop en meer.....Korte omschrijving cocktails maken workshop
Kleurrijk – passievol – prikkelend – feest – lekker
Het woord cocktail associeer je meestal met feest. Een cocktail is een mix van verschillende soorten alcohol met als basis gin, vodka, rum, whisky, tequila en andere likeuren. Meestal wordt de cocktail aangevuld met smaakversterkers zoals limoensap, siroop, vruchtensappen en frisdranken. Vaak komt daar nog een derde ingrediënt bij voor de garnituur en afwerking zoals vers fruit/groente, suiker, olijven en meer.Oorsprong en achtergrond
Er bestaan veel verschillende verhalen over het ontstaan van het woord cocktail. In grote lijnen gaat men ervan uit dat de cocktail zijn oorsprong vindt in de Verenigde Staten rond het jaartal 1920. Door het verbod op de verkoop van alcohol is men toentertijd de restjes van verschillende soorten alcohol met elkaar gaan mengen en zo is de cocktail ontstaan. Nadat het alcoholverbod opgeheven werd is men verder gegaan met het maken van cocktails maar dan meer als luxe product met een luxe presentatie, bijvoorbeeld door het gebruik van Martini/cocktail glazen. Zodoende denk je bij cocktails aan klasse en stijl en dat is ook de reden waarom cocktails nooit goedkoop zijn.

Inhoud van de workshop
Onze workshop cocktail begint altijd met een korte uitleg over de achtergrond van cocktails. Daarna leert de cocktailshaker het doseringsysteem "free pour" dat leert hoe je op gevoel moet schenken zonder maatbeker/maatschenker. Vervolgens komen de bereidingstechnieken aan de orde: het soort glas, ijs, sterke drank, smaakversterker (limoensap, grenadine, vruchtensappen, frisdranken), garnituur en de manier van uitserveren passend bij het soort cocktail.Tijdens de cocktails maken workshop worden alle cocktails gemaakt met diverse bereidingstechnieken, we gebruiken cocktail stamper, cocktail shaker, cocktail mixglas, cocktail strainer en meer. Wat deze cocktail workshop bijzonder maakt is dat je een breide kennis krijgt van veel cocktails in een kort tijdsbestek. De focus ligt dus op het ontdekken van verschillende cocktails met een algemene techniek . Voor mensen die binnen no time alles willen weten over cocktail en niet gelijk aangeschoten willen worden is de workshop cocktail maken zeker een aanrader!

Elk van onze cocktailshakers heeft zijn eigen opbouw en geeft zijn eigen draai aan de workshop.Nog even alle voordelen op een rijtje:
We werken uitsluitend met professionele cocktailshakers/cocktaildocenten die ruime ervaring hebben in het entertainen van gasten
Workshop cocktails maken zonder diner is eveneens mogelijk, exclusief zaalhuur
Workshop en diner op één locatie; gezellig, makkelijk en eenvoudig, slechts 1x parkeren
Voor bijna elk budget kunnen we een leuk programma samenstellen

Algemene informatie over de workshop cocktails maken:
Standaardduur: 60 minuten (Mini-Cocktails maken workshop)
Aanvangstijd: naar keuze, afhankelijk van beschikbaarheid van docent en locatie
Locatie: we komen naar je eigen locatie toe of jij komt naar één van de locaties toe waarmee wij samenwerken.

Diverse mogelijkheden voor de workshop cocktails maken:Mini- cocktailsmaken workshop (60 minuten)
In 1 uur tijd leren jullie de basis van het cocktailshaken/maken en maken jullie eenvoudige drankcombinaties. Uiteraard is het shaken van alcoholvrije cocktails ook mogelijk.

De cocktailshaker demonstreert 4 verschillende soorten cocktails waaruit jullie 2 cocktails per persoon kunnen kiezen om zelf te shaken.

Super- cocktailsmakenworkshop (90 minuten)
In 1,5 uur tijd leren jullie de basis van het cocktailshaken/maken en maken jullie eenvoudige drankcombinaties. Uiteraard is het shaken van alcoholvrije cocktails ook mogelijk. Bij deze workshop starten we eveneens met de basistechniek en wordt de samenstelling van de cocktails uitgebreid.

De cocktailshaker demonstreert in totaal 6 verschillende cocktails waaruit jullie 3 cocktails per persoon kunnen kiezen om zelf te shaken.

Luxe- cocktailmaken workshop (120 minuten)
In 2 uur tijd leren jullie zowel de basis als de ins en outs van het cocktailshaken/maken en maken jullie eenvoudige drankcombinaties.
Uiteraard is het shaken van alcoholvrije cocktails ook mogelijk.

De cocktailshaker demonstreert in totaal 8 verschillende cocktails waaruit jullie 4 cocktails per persoon kunnen kiezen om zelf te shaken.

Combinatie van diverse workshops
Het is altijd mogelijk om meerdere soorten workshops na elkaar te volgen (bijvoorbeeld eerst een workshop cocktails maken en daarna een workshop salsa dansen).
Keuze uit: Afrikaanse dans, breakdance, Braziliaanse vechtdans capoeira, Cubaanse dans cha cha cha, country line dance, limbo dance, Dominicaanse dans merengue, Jamaicaanse dans reggaeton, salsa dansen, Braziliaanse dans samba, streetdance, cocktails mixen, cocktail mixen, cocktail workshop, cocktail catering, cocktail recepten, dans workshops
 
Prijsopbouw
Dansschool Djiba hanteert voor alle workshops dezelfde prijsopbouw:
*Groep tot 10 personen: starttarief
*Groep van 10-20 personen: starttarief plus prijs per persoon boven de 10 deelnemers
*Groep > 20 personen: aangepaste tarieven op aanvraag

Aanvragen van een offerte voor een cocktails maken workshop:
Een vrijblijvende offerte kan je aanvragen door het offerteformulier onderaan de pagina zo volledig mogelijk in te vullen.

Ook als een aantal onderwerpen nog niet bekend zijn, vermeld dat dan ook, zodat wij daar rekening mee kunnen houden.

Voor een efficiënte afhandeling vragen wij om de gewenste cocktails maken workshop, je naam, e-mailadres en telefoonnummer zorgvuldig in te vullen.

Middels de onderstaande link kan je ons een e-mail sturen of een offerte aanvragen. We streven er naar om binnen maximaal 5 werkdagen te reageren.

Klik hier voor een offerte

* Je offerteformulier wordt gestuurd naar info@dansschool-djiba.be

Standaard procedure
Na ontvangst van je ingevulde contactformulier stellen wij de offerte op. Je ontvangt deze op het e-mailadres dat je hebt ingevuld. Als je akkoord gaat met de offerte stuur je een email terug met je bevestiging en eventuele aanpassingen. Er volgt dan een tussentijdse bevestiging, waarna wij de docent(en) voor de workshop(s) en de gewenste locatie gaan reserveren. Zodra wij van beiden een bevestiging hebben ontvangen volgt de definitieve bevestiging, samen met de digitale factuur.

Let op: wij beschouwen de reservering als definitief zodra het bedrag op onze rekening is bijgeschreven. Wij verzoeken je om op tijd te betalen (zie de uiterste betaaldatum onderaan op de factuur); na deze datum kunnen wij de reservering niet meer garanderen.

Last Minute
Een aanvraag van een workshop/optreden die binnen 2 dagen moet plaatsvinden heeft een aangepaste procedure. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op (Nathalie Iyeli T.+32(0)485/78.08.39) tijdens werkdagen tussen 16.00 en 21.00 uur of per sms onder vermelding van:

De gewenste datum van de workshop
Welk type workshop
De gewenste aanvangstijd
Het aantal deelnemers
De stad waar de workshop moet plaatsvinden
Wel of niet een eigen locatie ter beschikking?

Het telefoonnummer of e-mailadres waar we je kunnen bereiken
Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Onze boekings- en annuleringsvoorwaarden
De bevestiging is bindend voor het minimale aantal deelnemers
Er wordt geen restitutie verleend bij annulering van het aantal deelnemers na verzending van de bevestiging en digitale factuur
Eventuele extra deelnemers kunnen uiterlijk 2 (werk)dagen van tevoren nog aangemeld worden via e-mail
Pas na tijdige ontvangst van de betaling is de reservering definitief
Betaling dient plaats te vinden voor de uiterste betaaldatum die je vindt onderaan onze factuur
Zolang je betaling niet is bijgeschreven op onze rekening, behouden wij ons het recht voor om indien noodzakelijk tijdstippen, programma of locatie te wijzigen
Voor annulering: klik op: annuleringsvoorwaarden.Unieke cocktailworkshops landelijk op locatie:
Dansschool Djiba heeft unieke concepten. Je kan zelf kiezen waar je een cocktailsmakenworkshop wil organiseren. Desgewenst komen we naar de locatie van je wensen. Voor een cocktails maken workshop in Antwerpen, cocktails maken workshop in Brussel, cocktails maken workshop in Aalst, cocktails maken workshop in Gent, cocktails maken workshop in Sint-Niklaas, cocktails maken workshop in Hasselt, cocktails maken workshop in Brugge, cocktails maken workshop in Oostende, cocktails maken workshop in Leuven, cocktails maken workshop in Tongeren, cocktails maken workshop in Dendermonde, cocktails maken workshop in Turnhout, cocktails maken workshop in Kortrijk, cocktails maken workshop in Mechelen. We hebben ook veel onmisbare tips voor een spetterend workshop cocktails maken in Antwerpen of cocktailsmaken workshop in Antwerpen. Met deze tips wordt je activiteit in Antwerpen een groot feest!

DSD_BE_NL_WS_COCKTAILSMAKEN_AFDELINGSUITJE
afdelingsuitje cocktails maken in Brussel, afdelingsuitje cocktails maken in Antwerpen, afdelingsuitje cocktails maken in Gent, afdelingsuitje cocktails maken in Charleroi, afdelingsuitje cocktails maken in Luik, afdelingsuitje cocktails maken in Brugge, afdelingsuitje cocktails maken in Namen, afdelingsuitje cocktails maken in Leuven, afdelingsuitje cocktails maken in Bergen, afdelingsuitje cocktails maken in Mechelen, afdelingsuitje cocktails maken in Aalst, afdelingsuitje cocktails maken in La Louvière, afdelingsuitje cocktails maken in Kortrijk, afdelingsuitje cocktails maken in Hasselt, afdelingsuitje cocktails maken in Sint-Niklaas, afdelingsuitje cocktails maken in Oostende, afdelingsuitje cocktails maken in Doornik, afdelingsuitje cocktails maken in Genk, afdelingsuitje cocktails maken in Seraing, afdelingsuitje cocktails maken in Roeselare, afdelingsuitje cocktails maken in Moeskroen, afdelingsuitje cocktails maken in Verviers, afdelingsuitje cocktails maken in Dendermonde, afdelingsuitje cocktails maken in Beringen, afdelingsuitje cocktails maken in Turnhout,

DSD_BE_NL_WS_COCKTAILSMAKEN_AFDELINGSUITJES
afdelingsuitjes cocktails maken in Brussel, afdelingsuitjes cocktails maken in Antwerpen, afdelingsuitjes cocktails maken in Gent, afdelingsuitjes cocktails maken in Charleroi, afdelingsuitjes cocktails maken in Luik, afdelingsuitjes cocktails maken in Brugge, afdelingsuitjes cocktails maken in Namen, afdelingsuitjes cocktails maken in Leuven, afdelingsuitjes cocktails maken in Bergen, afdelingsuitjes cocktails maken in Mechelen, afdelingsuitjes cocktails maken in Aalst, afdelingsuitjes cocktails maken in La Louvière, afdelingsuitjes cocktails maken in Kortrijk, afdelingsuitjes cocktails maken in Hasselt, afdelingsuitjes cocktails maken in Sint-Niklaas, afdelingsuitjes cocktails maken in Oostende, afdelingsuitjes cocktails maken in Doornik, afdelingsuitjes cocktails maken in Genk, afdelingsuitjes cocktails maken in Seraing, afdelingsuitjes cocktails maken in Roeselare, afdelingsuitjes cocktails maken in Moeskroen, afdelingsuitjes cocktails maken in Verviers, afdelingsuitjes cocktails maken in Dendermonde, afdelingsuitjes cocktails maken in Beringen, afdelingsuitjes cocktails maken in Turnhout,

DSD_BE_NL_WS_COCKTAILSMAKEN_BEDRIJFSFEEST
bedrijfsfeest cocktails maken in Brussel, bedrijfsfeest cocktails maken in Antwerpen, bedrijfsfeest cocktails maken in Gent, bedrijfsfeest cocktails maken in Charleroi, bedrijfsfeest cocktails maken in Luik, bedrijfsfeest cocktails maken in Brugge, bedrijfsfeest cocktails maken in Namen, bedrijfsfeest cocktails maken in Leuven, bedrijfsfeest cocktails maken in Bergen, bedrijfsfeest cocktails maken in Mechelen, bedrijfsfeest cocktails maken in Aalst, bedrijfsfeest cocktails maken in La Louvière, bedrijfsfeest cocktails maken in Kortrijk, bedrijfsfeest cocktails maken in Hasselt, bedrijfsfeest cocktails maken in Sint-Niklaas, bedrijfsfeest cocktails maken in Oostende, bedrijfsfeest cocktails maken in Doornik, bedrijfsfeest cocktails maken in Genk, bedrijfsfeest cocktails maken in Seraing, bedrijfsfeest cocktails maken in Roeselare, bedrijfsfeest cocktails maken in Moeskroen, bedrijfsfeest cocktails maken in Verviers, bedrijfsfeest cocktails maken in Dendermonde, bedrijfsfeest cocktails maken in Beringen, bedrijfsfeest cocktails maken in Turnhout,

DSD_BE_NL_WS_COCKTAILSMAKEN_BEDRIJFSFEESTEN
bedrijfsfeesten cocktails maken in Brussel, bedrijfsfeesten cocktails maken in Antwerpen, bedrijfsfeesten cocktails maken in Gent, bedrijfsfeesten cocktails maken in Charleroi, bedrijfsfeesten cocktails maken in Luik, bedrijfsfeesten cocktails maken in Brugge, bedrijfsfeesten cocktails maken in Namen, bedrijfsfeesten cocktails maken in Leuven, bedrijfsfeesten cocktails maken in Bergen, bedrijfsfeesten cocktails maken in Mechelen, bedrijfsfeesten cocktails maken in Aalst, bedrijfsfeesten cocktails maken in La Louvière, bedrijfsfeesten cocktails maken in Kortrijk, bedrijfsfeesten cocktails maken in Hasselt, bedrijfsfeesten cocktails maken in Sint-Niklaas, bedrijfsfeesten cocktails maken in Oostende, bedrijfsfeesten cocktails maken in Doornik, bedrijfsfeesten cocktails maken in Genk, bedrijfsfeesten cocktails maken in Seraing, bedrijfsfeesten cocktails maken in Roeselare, bedrijfsfeesten cocktails maken in Moeskroen, bedrijfsfeesten cocktails maken in Verviers, bedrijfsfeesten cocktails maken in Dendermonde, bedrijfsfeesten cocktails maken in Beringen, bedrijfsfeesten cocktails maken in Turnhout,

DSD_BE_NL_WS_COCKTAILSMAKEN_BEDRIJFSUITJE
bedrijfsuitje cocktails maken in Brussel, bedrijfsuitje cocktails maken in Antwerpen, bedrijfsuitje cocktails maken in Gent, bedrijfsuitje cocktails maken in Charleroi, bedrijfsuitje cocktails maken in Luik, bedrijfsuitje cocktails maken in Brugge, bedrijfsuitje cocktails maken in Namen, bedrijfsuitje cocktails maken in Leuven, bedrijfsuitje cocktails maken in Bergen, bedrijfsuitje cocktails maken in Mechelen, bedrijfsuitje cocktails maken in Aalst, bedrijfsuitje cocktails maken in La Louvière, bedrijfsuitje cocktails maken in Kortrijk, bedrijfsuitje cocktails maken in Hasselt, bedrijfsuitje cocktails maken in Sint-Niklaas, bedrijfsuitje cocktails maken in Oostende, bedrijfsuitje cocktails maken in Doornik, bedrijfsuitje cocktails maken in Genk, bedrijfsuitje cocktails maken in Seraing, bedrijfsuitje cocktails maken in Roeselare, bedrijfsuitje cocktails maken in Moeskroen, bedrijfsuitje cocktails maken in Verviers, bedrijfsuitje cocktails maken in Dendermonde, bedrijfsuitje cocktails maken in Beringen, bedrijfsuitje cocktails maken in Turnhout,

DSD_BE_NL_WS_COCKTAILSMAKEN_GROEPSUITJE
groepsuitje cocktails maken in Brussel, groepsuitje cocktails maken in Antwerpen, groepsuitje cocktails maken in Gent, groepsuitje cocktails maken in Charleroi, groepsuitje cocktails maken in Luik, groepsuitje cocktails maken in Brugge, groepsuitje cocktails maken in Namen, groepsuitje cocktails maken in Leuven, groepsuitje cocktails maken in Bergen, groepsuitje cocktails maken in Mechelen, groepsuitje cocktails maken in Aalst, groepsuitje cocktails maken in La Louvière, groepsuitje cocktails maken in Kortrijk, groepsuitje cocktails maken in Hasselt, groepsuitje cocktails maken in Sint-Niklaas, groepsuitje cocktails maken in Oostende, groepsuitje cocktails maken in Doornik, groepsuitje cocktails maken in Genk, groepsuitje cocktails maken in Seraing, groepsuitje cocktails maken in Roeselare, groepsuitje cocktails maken in Moeskroen, groepsuitje cocktails maken in Verviers, groepsuitje cocktails maken in Dendermonde, groepsuitje cocktails maken in Beringen, groepsuitje cocktails maken in Turnhout,

DSD_BE_NL_WS_COCKTAILSMAKEN_GROEPSUITJES
groepsuitjes cocktails maken in Brussel, groepsuitjes cocktails maken in Antwerpen, groepsuitjes cocktails maken in Gent, groepsuitjes cocktails maken in Charleroi, groepsuitjes cocktails maken in Luik, groepsuitjes cocktails maken in Brugge, groepsuitjes cocktails maken in Namen, groepsuitjes cocktails maken in Leuven, groepsuitjes cocktails maken in Bergen, groepsuitjes cocktails maken in Mechelen, groepsuitjes cocktails maken in Aalst, groepsuitjes cocktails maken in La Louvière, groepsuitjes cocktails maken in Kortrijk, groepsuitjes cocktails maken in Hasselt, groepsuitjes cocktails maken in Sint-Niklaas, groepsuitjes cocktails maken in Oostende, groepsuitjes cocktails maken in Doornik, groepsuitjes cocktails maken in Genk, groepsuitjes cocktails maken in Seraing, groepsuitjes cocktails maken in Roeselare, groepsuitjes cocktails maken in Moeskroen, groepsuitjes cocktails maken in Verviers, groepsuitjes cocktails maken in Dendermonde, groepsuitjes cocktails maken in Beringen, groepsuitjes cocktails maken in Turnhout,

DSD_BE_NL_WS_COCKTAILSMAKEN_PERSONEELSFEEST
personeelsfeest cocktails maken in Brussel, personeelsfeest cocktails maken in Antwerpen, personeelsfeest cocktails maken in Gent, personeelsfeest cocktails maken in Charleroi, personeelsfeest cocktails maken in Luik, personeelsfeest cocktails maken in Brugge, personeelsfeest cocktails maken in Namen, personeelsfeest cocktails maken in Leuven, personeelsfeest cocktails maken in Bergen, personeelsfeest cocktails maken in Mechelen, personeelsfeest cocktails maken in Aalst, personeelsfeest cocktails maken in La Louvière, personeelsfeest cocktails maken in Kortrijk, personeelsfeest cocktails maken in Hasselt, personeelsfeest cocktails maken in Sint-Niklaas, personeelsfeest cocktails maken in Oostende, personeelsfeest cocktails maken in Doornik, personeelsfeest cocktails maken in Genk, personeelsfeest cocktails maken in Seraing, personeelsfeest cocktails maken in Roeselare, personeelsfeest cocktails maken in Moeskroen, personeelsfeest cocktails maken in Verviers, personeelsfeest cocktails maken in Dendermonde, personeelsfeest cocktails maken in Beringen, personeelsfeest cocktails maken in Turnhout,

DSD_BE_NL_WS_COCKTAILSMAKEN_PERSONEELSFEESTEN
personeelsfeesten cocktails maken in Brussel, personeelsfeesten cocktails maken in Antwerpen, personeelsfeesten cocktails maken in Gent, personeelsfeesten cocktails maken in Charleroi, personeelsfeesten cocktails maken in Luik, personeelsfeesten cocktails maken in Brugge, personeelsfeesten cocktails maken in Namen, personeelsfeesten cocktails maken in Leuven, personeelsfeesten cocktails maken in Bergen, personeelsfeesten cocktails maken in Mechelen, personeelsfeesten cocktails maken in Aalst, personeelsfeesten cocktails maken in La Louvière, personeelsfeesten cocktails maken in Kortrijk, personeelsfeesten cocktails maken in Hasselt, personeelsfeesten cocktails maken in Sint-Niklaas, personeelsfeesten cocktails maken in Oostende, personeelsfeesten cocktails maken in Doornik, personeelsfeesten cocktails maken in Genk, personeelsfeesten cocktails maken in Seraing, personeelsfeesten cocktails maken in Roeselare, personeelsfeesten cocktails maken in Moeskroen, personeelsfeesten cocktails maken in Verviers, personeelsfeesten cocktails maken in Dendermonde, personeelsfeesten cocktails maken in Beringen, personeelsfeesten cocktails maken in Turnhout,

DSD_BE_NL_WS_COCKTAILSMAKEN_SCHOOLUITJE
schooluitje cocktails maken in Brussel, schooluitje cocktails maken in Antwerpen, schooluitje cocktails maken in Gent, schooluitje cocktails maken in Charleroi, schooluitje cocktails maken in Luik, schooluitje cocktails maken in Brugge, schooluitje cocktails maken in Namen, schooluitje cocktails maken in Leuven, schooluitje cocktails maken in Bergen, schooluitje cocktails maken in Mechelen, schooluitje cocktails maken in Aalst, schooluitje cocktails maken in La Louvière, schooluitje cocktails maken in Kortrijk, schooluitje cocktails maken in Hasselt, schooluitje cocktails maken in Sint-Niklaas, schooluitje cocktails maken in Oostende, schooluitje cocktails maken in Doornik, schooluitje cocktails maken in Genk, schooluitje cocktails maken in Seraing, schooluitje cocktails maken in Roeselare, schooluitje cocktails maken in Moeskroen, schooluitje cocktails maken in Verviers, schooluitje cocktails maken in Dendermonde, schooluitje cocktails maken in Beringen, schooluitje cocktails maken in Turnhout,

DSD_BE_NL_WS_COCKTAILSMAKEN_TEAMBUILDING
teambuilding cocktails maken in Brussel, teambuilding cocktails maken in Antwerpen, teambuilding cocktails maken in Gent, teambuilding cocktails maken in Charleroi, teambuilding cocktails maken in Luik, teambuilding cocktails maken in Brugge, teambuilding cocktails maken in Namen, teambuilding cocktails maken in Leuven, teambuilding cocktails maken in Bergen, teambuilding cocktails maken in Mechelen, teambuilding cocktails maken in Aalst, teambuilding cocktails maken in La Louvière, teambuilding cocktails maken in Kortrijk, teambuilding cocktails maken in Hasselt, teambuilding cocktails maken in Sint-Niklaas, teambuilding cocktails maken in Oostende, teambuilding cocktails maken in Doornik, teambuilding cocktails maken in Genk, teambuilding cocktails maken in Seraing, teambuilding cocktails maken in Roeselare, teambuilding cocktails maken in Moeskroen, teambuilding cocktails maken in Verviers, teambuilding cocktails maken in Dendermonde, teambuilding cocktails maken in Beringen, teambuilding cocktails maken in Turnhout,

DSD_BE_NL_WS_COCKTAILSMAKEN_TEAMEVENT
teamevent cocktails maken in Brussel, teamevent cocktails maken in Antwerpen, teamevent cocktails maken in Gent, teamevent cocktails maken in Charleroi, teamevent cocktails maken in Luik, teamevent cocktails maken in Brugge, teamevent cocktails maken in Namen, teamevent cocktails maken in Leuven, teamevent cocktails maken in Bergen, teamevent cocktails maken in Mechelen, teamevent cocktails maken in Aalst, teamevent cocktails maken in La Louvière, teamevent cocktails maken in Kortrijk, teamevent cocktails maken in Hasselt, teamevent cocktails maken in Sint-Niklaas, teamevent cocktails maken in Oostende, teamevent cocktails maken in Doornik, teamevent cocktails maken in Genk, teamevent cocktails maken in Seraing, teamevent cocktails maken in Roeselare, teamevent cocktails maken in Moeskroen, teamevent cocktails maken in Verviers, teamevent cocktails maken in Dendermonde, teamevent cocktails maken in Beringen, teamevent cocktails maken in Turnhout,

DSD_BE_NL_WS_COCKTAILSMAKEN_THEMAFEEST
themafeest cocktails maken in Brussel, themafeest cocktails maken in Antwerpen, themafeest cocktails maken in Gent, themafeest cocktails maken in Charleroi, themafeest cocktails maken in Luik, themafeest cocktails maken in Brugge, themafeest cocktails maken in Namen, themafeest cocktails maken in Leuven, themafeest cocktails maken in Bergen, themafeest cocktails maken in Mechelen, themafeest cocktails maken in Aalst, themafeest cocktails maken in La Louvière, themafeest cocktails maken in Kortrijk, themafeest cocktails maken in Hasselt, themafeest cocktails maken in Sint-Niklaas, themafeest cocktails maken in Oostende, themafeest cocktails maken in Doornik, themafeest cocktails maken in Genk, themafeest cocktails maken in Seraing, themafeest cocktails maken in Roeselare, themafeest cocktails maken in Moeskroen, themafeest cocktails maken in Verviers, themafeest cocktails maken in Dendermonde, themafeest cocktails maken in Beringen, themafeest cocktails maken in Turnhout,

DSD_BE_NL_WS_COCKTAILSMAKEN_THEMAFEESTEN
themafeesten cocktails maken in Brussel, themafeesten cocktails maken in Antwerpen, themafeesten cocktails maken in Gent, themafeesten cocktails maken in Charleroi, themafeesten cocktails maken in Luik, themafeesten cocktails maken in Brugge, themafeesten cocktails maken in Namen, themafeesten cocktails maken in Leuven, themafeesten cocktails maken in Bergen, themafeesten cocktails maken in Mechelen, themafeesten cocktails maken in Aalst, themafeesten cocktails maken in La Louvière, themafeesten cocktails maken in Kortrijk, themafeesten cocktails maken in Hasselt, themafeesten cocktails maken in Sint-Niklaas, themafeesten cocktails maken in Oostende, themafeesten cocktails maken in Doornik, themafeesten cocktails maken in Genk, themafeesten cocktails maken in Seraing, themafeesten cocktails maken in Roeselare, themafeesten cocktails maken in Moeskroen, themafeesten cocktails maken in Verviers, themafeesten cocktails maken in Dendermonde, themafeesten cocktails maken in Beringen, themafeesten cocktails maken in Turnhout,

DSD_BE_NL_WS_COCKTAILSMAKEN_VERJAARDAGSFEEST
verjaardagsfeest cocktails maken in Brussel, verjaardagsfeest cocktails maken in Antwerpen, verjaardagsfeest cocktails maken in Gent, verjaardagsfeest cocktails maken in Charleroi, verjaardagsfeest cocktails maken in Luik, verjaardagsfeest cocktails maken in Brugge, verjaardagsfeest cocktails maken in Namen, verjaardagsfeest cocktails maken in Leuven, verjaardagsfeest cocktails maken in Bergen, verjaardagsfeest cocktails maken in Mechelen, verjaardagsfeest cocktails maken in Aalst, verjaardagsfeest cocktails maken in La Louvière, verjaardagsfeest cocktails maken in Kortrijk, verjaardagsfeest cocktails maken in Hasselt, verjaardagsfeest cocktails maken in Sint-Niklaas, verjaardagsfeest cocktails maken in Oostende, verjaardagsfeest cocktails maken in Doornik, verjaardagsfeest cocktails maken in Genk, verjaardagsfeest cocktails maken in Seraing, verjaardagsfeest cocktails maken in Roeselare, verjaardagsfeest cocktails maken in Moeskroen, verjaardagsfeest cocktails maken in Verviers, verjaardagsfeest cocktails maken in Dendermonde, verjaardagsfeest cocktails maken in Beringen, verjaardagsfeest cocktails maken in Turnhout,

DSD_BE_NL_WS_COCKTAILSMAKEN_VRIENDINNENDAG
vriendinnendag cocktails maken in Brussel, vriendinnendag cocktails maken in Antwerpen, vriendinnendag cocktails maken in Gent, vriendinnendag cocktails maken in Charleroi, vriendinnendag cocktails maken in Luik, vriendinnendag cocktails maken in Brugge, vriendinnendag cocktails maken in Namen, vriendinnendag cocktails maken in Leuven, vriendinnendag cocktails maken in Bergen, vriendinnendag cocktails maken in Mechelen, vriendinnendag cocktails maken in Aalst, vriendinnendag cocktails maken in La Louvière, vriendinnendag cocktails maken in Kortrijk, vriendinnendag cocktails maken in Hasselt, vriendinnendag cocktails maken in Sint-Niklaas, vriendinnendag cocktails maken in Oostende, vriendinnendag cocktails maken in Doornik, vriendinnendag cocktails maken in Genk, vriendinnendag cocktails maken in Seraing, vriendinnendag cocktails maken in Roeselare, vriendinnendag cocktails maken in Moeskroen, vriendinnendag cocktails maken in Verviers, vriendinnendag cocktails maken in Dendermonde, vriendinnendag cocktails maken in Beringen, vriendinnendag cocktails maken in Turnhout,

DSD_BE_NL_WS_COCKTAILSMAKEN_VRIENDINNENUITJE
vriendinnenuitje cocktails maken in Brussel, vriendinnenuitje cocktails maken in Antwerpen, vriendinnenuitje cocktails maken in Gent, vriendinnenuitje cocktails maken in Charleroi, vriendinnenuitje cocktails maken in Luik, vriendinnenuitje cocktails maken in Brugge, vriendinnenuitje cocktails maken in Namen, vriendinnenuitje cocktails maken in Leuven, vriendinnenuitje cocktails maken in Bergen, vriendinnenuitje cocktails maken in Mechelen, vriendinnenuitje cocktails maken in Aalst, vriendinnenuitje cocktails maken in La Louvière, vriendinnenuitje cocktails maken in Kortrijk, vriendinnenuitje cocktails maken in Hasselt, vriendinnenuitje cocktails maken in Sint-Niklaas, vriendinnenuitje cocktails maken in Oostende, vriendinnenuitje cocktails maken in Doornik, vriendinnenuitje cocktails maken in Genk, vriendinnenuitje cocktails maken in Seraing, vriendinnenuitje cocktails maken in Roeselare, vriendinnenuitje cocktails maken in Moeskroen, vriendinnenuitje cocktails maken in Verviers, vriendinnenuitje cocktails maken in Dendermonde, vriendinnenuitje cocktails maken in Beringen, vriendinnenuitje cocktails maken in Turnhout,

DSD_BE_NL_WS_COCKTAILSMAKEN_VRIJGEZELLENFEESTEN
vrijgezellenfeesten cocktails maken in Brussel, vrijgezellenfeesten cocktails maken in Antwerpen, vrijgezellenfeesten cocktails maken in Gent, vrijgezellenfeesten cocktails maken in Charleroi, vrijgezellenfeesten cocktails maken in Luik, vrijgezellenfeesten cocktails maken in Brugge, vrijgezellenfeesten cocktails maken in Namen, vrijgezellenfeesten cocktails maken in Leuven, vrijgezellenfeesten cocktails maken in Bergen, vrijgezellenfeesten cocktails maken in Mechelen, vrijgezellenfeesten cocktails maken in Aalst, vrijgezellenfeesten cocktails maken in La Louvière, vrijgezellenfeesten cocktails maken in Kortrijk, vrijgezellenfeesten cocktails maken in Hasselt, vrijgezellenfeesten cocktails maken in Sint-Niklaas, vrijgezellenfeesten cocktails maken in Oostende, vrijgezellenfeesten cocktails maken in Doornik, vrijgezellenfeesten cocktails maken in Genk, vrijgezellenfeesten cocktails maken in Seraing, vrijgezellenfeesten cocktails maken in Roeselare, vrijgezellenfeesten cocktails maken in Moeskroen, vrijgezellenfeesten cocktails maken in Verviers, vrijgezellenfeesten cocktails maken in Dendermonde, vrijgezellenfeesten cocktails maken in Beringen, vrijgezellenfeesten cocktails maken in Turnhout,

DSD_BE_NL_WS_COCKTAILSMAKEN
Cocktails maken workshop in Brussel, Cocktails maken workshop in Antwerpen, Cocktails maken workshop in Gent, Cocktails maken workshop in Charleroi, Cocktails maken workshop in Luik, Cocktails maken workshop in Brugge, Cocktails maken workshop in Namen, Cocktails maken workshop in Leuven, Cocktails maken workshop in Bergen, Cocktails maken workshop in Mechelen, Cocktails maken workshop in Aalst, Cocktails maken workshop in La Louvière, Cocktails maken workshop in Kortrijk, Cocktails maken workshop in Hasselt, Cocktails maken workshop in Sint-Niklaas, Cocktails maken workshop in Oostende, Cocktails maken workshop in Doornik, Cocktails maken workshop in Genk, Cocktails maken workshop in Seraing, Cocktails maken workshop in Roeselare, Cocktails maken workshop in Moeskroen, Cocktails maken workshop in Verviers, Cocktails maken workshop in Dendermonde, Cocktails maken workshop in Beringen, Cocktails maken workshop in Turnhout, Cocktails maken workshop in Vilvoorde, Cocktails maken workshop in Lokeren, Cocktails maken workshop in Sint-Truiden, Cocktails maken workshop in Herstal, Cocktails maken workshop in Geel, Cocktails maken workshop in Ninove, Cocktails maken workshop in Halle, Cocktails maken workshop in Waregem, Cocktails maken workshop in Châtelet, Cocktails maken workshop in Ieper, Cocktails maken workshop in Lier, Cocktails maken workshop in Lommel, Cocktails maken workshop in Waver, Cocktails maken workshop in Binche, Cocktails maken workshop in Tienen, Cocktails maken workshop in Menen, Cocktails maken workshop in Geraardsbergen, Cocktails maken workshop in Bilzen, Cocktails maken workshop in Ottignies-Louvain-la-Neuve, Cocktails maken workshop in Tongeren, Cocktails maken workshop in Oudenaarde, Cocktails maken workshop in Deinze, Cocktails maken workshop in Aarschot, Cocktails maken workshop in Aat, Cocktails maken workshop in Aarlen, Cocktails maken workshop in Herentals, Cocktails maken workshop in Izegem, Cocktails maken workshop in Harelbeke, Cocktails maken workshop in Nijvel, Cocktails maken workshop in Zinnik, Cocktails maken workshop in Andenne, Cocktails maken workshop in Ronse, Cocktails maken workshop in Zottegem, Cocktails maken workshop in Mortsel, Cocktails maken workshop in Maaseik, Cocktails maken workshop in Gembloers, Cocktails maken workshop in Diest, Cocktails maken workshop in Saint-Ghislain, Cocktails maken workshop in Fleurus, Cocktails maken workshop in Scherpenheuvel-Zichem, Cocktails maken workshop in 's-Gravenbrakel, Cocktails maken workshop in Hoei, Cocktails maken workshop in Hoogstraten, Cocktails maken workshop in Eeklo, Cocktails maken workshop in Torhout, Cocktails maken workshop in Poperinge, Cocktails maken workshop in Dilsen-Stokkem, Cocktails maken workshop in Tielt, Cocktails maken workshop in Blankenberge, Cocktails maken workshop in Eupen, Cocktails maken workshop in Lessen, Cocktails maken workshop in Wervik, Cocktails maken workshop in Walcourt, Cocktails maken workshop in Komen-Waasten, Cocktails maken workshop in Marche-en-Famenne.

Cocktails maken workshop in Aartselaar, Cocktails maken workshop in Antwerpen, Cocktails maken workshop in Arendonk, Cocktails maken workshop in Baarle-Hertog, Cocktails maken workshop in Balen, Cocktails maken workshop in Beerse, Cocktails maken workshop in Berlaar, Cocktails maken workshop in Boechout, Cocktails maken workshop in Bonheiden, Cocktails maken workshop in Boom, Cocktails maken workshop in Bornem, Cocktails maken workshop in Borsbeek, Cocktails maken workshop in Brasschaat, Cocktails maken workshop in Brecht, Cocktails maken workshop in Dessel, Cocktails maken workshop in Duffel, Cocktails maken workshop in Edegem, Cocktails maken workshop in Essen, Cocktails maken workshop in Geel, Cocktails maken workshop in Grobbendonk, Cocktails maken workshop in Heist-op-den-Berg, Cocktails maken workshop in Hemiksem, Cocktails maken workshop in Herentals, Cocktails maken workshop in Herenthout, Cocktails maken workshop in Herselt, Cocktails maken workshop in Hoogstraten, Cocktails maken workshop in Hove, Cocktails maken workshop in Hulshout, Cocktails maken workshop in Kalmthout, Cocktails maken workshop in Kapellen, Cocktails maken workshop in Kasterlee, Cocktails maken workshop in Kontich, Cocktails maken workshop in Laakdal, Cocktails maken workshop in Lier, Cocktails maken workshop in Lille, Cocktails maken workshop in Lint, Cocktails maken workshop in Malle, Cocktails maken workshop in Mechelen, Cocktails maken workshop in Meerhout, Cocktails maken workshop in Merksplas, Cocktails maken workshop in Mol, Cocktails maken workshop in Mortsel, Cocktails maken workshop in Niel, Cocktails maken workshop in Nijlen, Cocktails maken workshop in Olen, Cocktails maken workshop in Oud-Turnhout, Cocktails maken workshop in Putte, Cocktails maken workshop in Puurs, Cocktails maken workshop in Ranst, Cocktails maken workshop in Ravels, Cocktails maken workshop in Retie, Cocktails maken workshop in Rijkevorsel, Cocktails maken workshop in Rumst, Cocktails maken workshop in Schelle, Cocktails maken workshop in Schilde, Cocktails maken workshop in Schoten, Cocktails maken workshop in Sint-Amands, Cocktails maken workshop in Sint-Katelijne-Waver, Cocktails maken workshop in Stabroek, Cocktails maken workshop in Turnhout, Cocktails maken workshop in Vorselaar, Cocktails maken workshop in Vosselaar, Cocktails maken workshop in Westerlo, Cocktails maken workshop in Wijnegem, Cocktails maken workshop in Willebroek, Cocktails maken workshop in Wommelgem, Cocktails maken workshop in Wuustwezel, Cocktails maken workshop in Zandhoven, Cocktails maken workshop in Zoersel, Cocktails maken workshop in Zwijndrecht, Cocktails maken workshop in Gent, Cocktails maken workshop in Brussel, Cocktails maken workshop in Brugge, Cocktails maken workshop in Leuven, Cocktails maken workshop in Aalst, Cocktails maken workshop in Kortrijk, Cocktails maken workshop in Hasselt, Cocktails maken workshop in Sint-Niklaas, Cocktails maken workshop in Oostende, Cocktails maken workshop in Genk, Cocktails maken workshop in Doornik, Cocktails maken workshop in Roeselare, Cocktails maken workshop in Moeskroen, Cocktails maken workshop in Lokeren, Cocktails maken workshop in Sint-Truiden, Cocktails maken workshop in Mariakerke, Cocktails maken workshop in Drongen, Cocktails maken workshop in Wondelgem, Cocktails maken workshop in Sint-Amandsberg, Cocktails maken workshop in Oostakker, Cocktails maken workshop in Ledeberg, Cocktails maken workshop in Gentbrugge, Cocktails maken workshop in Afsnee, Cocktails maken workshop in Sint-Denijs-Westrem, Cocktails maken workshop in Zwijnaarde, Cocktails maken workshop in Wachtebeke, Cocktails maken workshop in Lochristi, Cocktails maken workshop in Destelbergen, Cocktails maken workshop in Melle, Cocktails maken workshop in Merelbeke, Cocktails maken workshop in Heusden, Cocktails maken workshop in Zevergem, Cocktails maken workshop in De Pinte, Cocktails maken workshop in Sint-Martens-Latem, Cocktails maken workshop in Sint-Martens-Leerne, Cocktails maken workshop in Deinze, Cocktails maken workshop in Vosselare, Cocktails maken workshop in Nevele, Cocktails maken workshop in Landegem, Cocktails maken workshop in Merendree, Cocktails maken workshop in Alken, Cocktails maken workshop in As, Cocktails maken workshop in Beringen, Cocktails maken workshop in Bilzen, Cocktails maken workshop in Bocholt, Cocktails maken workshop in Borgloon, Cocktails maken workshop in Bree, Cocktails maken workshop in Diepenbeek, Cocktails maken workshop in Dilsen-Stokkem, Cocktails maken workshop in Genk, Cocktails maken workshop in Gingelom, Cocktails maken workshop in Halen, Cocktails maken workshop in Ham, Cocktails maken workshop in Hamont-Achel, Cocktails maken workshop in Hechtel-Eksel, Cocktails maken workshop in Heers, Cocktails maken workshop in Herk-de-Stad, Cocktails maken workshop in Herstappe, Cocktails maken workshop in Heusden-Zolder, Cocktails maken workshop in Hoeselt, Cocktails maken workshop in Houthalen-Helchteren, Cocktails maken workshop in Kinrooi, Cocktails maken workshop in Kortessem, Cocktails maken workshop in Lanaken, Cocktails maken workshop in Leopoldsburg, Cocktails maken workshop in Lommel, Cocktails maken workshop in Lummen, Cocktails maken workshop in Maaseik, Cocktails maken workshop in Maasmechelen, Cocktails maken workshop in Meeuwen-Gruitrode, Cocktails maken workshop in Neerpelt, Cocktails maken workshop in Nieuwerkerken, Cocktails maken workshop in Opglabbeek, Cocktails maken workshop in Overpelt, Cocktails maken workshop in Peer, Cocktails maken workshop in Riemst, Cocktails maken workshop in Sint-Truiden, Cocktails maken workshop in Tessenderlo, Cocktails maken workshop in Tongeren, Cocktails maken workshop in Voeren, Cocktails maken workshop in Wellen, Cocktails maken workshop in Zonhoven, Cocktails maken workshop in Zutendaal, Cocktails maken workshop in Aarschot, Cocktails maken workshop in Affligem, Cocktails maken workshop in Asse, Cocktails maken workshop in Beersel, Cocktails maken workshop in Begijnendijk, Cocktails maken workshop in Bekkevoort, Cocktails maken workshop in Bertem, Cocktails maken workshop in Bever, Cocktails maken workshop in Bierbeek, Cocktails maken workshop in Boortmeerbeek, Cocktails maken workshop in Boutersem, Cocktails maken workshop in Diest, Cocktails maken workshop in Dilbeek, Cocktails maken workshop in Drogenbos, Cocktails maken workshop in Galmaarden, Cocktails maken workshop in Geetbets, Cocktails maken workshop in Glabbeek, Cocktails maken workshop in Gooik, Cocktails maken workshop in Grimbergen, Cocktails maken workshop in Haacht, Cocktails maken workshop in Halle, Cocktails maken workshop in Herent, Cocktails maken workshop in Herne, Cocktails maken workshop in Hoegaarden, Cocktails maken workshop in Hoeilaart, Cocktails maken workshop in Holsbeek, Cocktails maken workshop in Huldenberg, Cocktails maken workshop in Kampenhout, Cocktails maken workshop in Kapelle-op-den-Bos, Cocktails maken workshop in Keerbergen, Cocktails maken workshop in Kortenaken, Cocktails maken workshop in Kortenberg, Cocktails maken workshop in Kraainem, Cocktails maken workshop in Landen, Cocktails maken workshop in Lennik, Cocktails maken workshop in Liedekerke, Cocktails maken workshop in Linkebeek, Cocktails maken workshop in Linter, Cocktails maken workshop in Londerzeel, Cocktails maken workshop in Lubbeek, Cocktails maken workshop in Machelen, Cocktails maken workshop in Meise, Cocktails maken workshop in Merchtem, Cocktails maken workshop in Opwijk, Cocktails maken workshop in Oud-Heverlee, Cocktails maken workshop in Overijse, Cocktails maken workshop in Pepingen, Cocktails maken workshop in Roosdaal, Cocktails maken workshop in Rotselaar, Cocktails maken workshop in Scherpenheuvel-Zichem, Cocktails maken workshop in Sint-Genesius-Rode, Cocktails maken workshop in Sint-Pieters-Leeuw, Cocktails maken workshop in Steenokkerzeel, Cocktails maken workshop in Ternat, Cocktails maken workshop in Tervuren, Cocktails maken workshop in Tielt-Winge, Cocktails maken workshop in Tienen, Cocktails maken workshop in Tremelo, Cocktails maken workshop in Vilvoorde, Cocktails maken workshop in Wemmel, Cocktails maken workshop in Wezembeek-Oppem, Cocktails maken workshop in Zaventem, Cocktails maken workshop in Zemst, Cocktails maken workshop in Zoutleeuw, Cocktails maken workshop in Alveringem, Cocktails maken workshop in Anzegem, Cocktails maken workshop in Ardooie, Cocktails maken workshop in Avelgem, Cocktails maken workshop in Beernem, Cocktails maken workshop in Blankenberge, Cocktails maken workshop in Bredene, Cocktails maken workshop in Damme, Cocktails maken workshop in De Haan, Cocktails maken workshop in De Panne, Cocktails maken workshop in Deerlijk, Cocktails maken workshop in Dentergem, Cocktails maken workshop in Diksmuide, Cocktails maken workshop in Gistel, Cocktails maken workshop in Harelbeke, Cocktails maken workshop in Heuvelland, Cocktails maken workshop in Hooglede, Cocktails maken workshop in Houthulst, Cocktails maken workshop in Ichtegem, Cocktails maken workshop in Ieper, Cocktails maken workshop in Ingelmunster, Cocktails maken workshop in Izegem, Cocktails maken workshop in Jabbeke, Cocktails maken workshop in Knokke-Heist, Cocktails maken workshop in Koekelare, Cocktails maken workshop in Koksijde, Cocktails maken workshop in Kortemark, Cocktails maken workshop in Kortrijk, Cocktails maken workshop in Kuurne, Cocktails maken workshop in Langemark-Poelkapelle, Cocktails maken workshop in Ledegem, Cocktails maken workshop in Lendelede, Cocktails maken workshop in Lichtervelde, Cocktails maken workshop in Lo-Reninge, Cocktails maken workshop in Menen, Cocktails maken workshop in Mesen, Cocktails maken workshop in Meulebeke, Cocktails maken workshop in Middelkerke, Cocktails maken workshop in Moorslede, Cocktails maken workshop in Nieuwpoort, Cocktails maken workshop in Oostende, Cocktails maken workshop in Oostkamp, Cocktails maken workshop in Oostrozebeke, Cocktails maken workshop in Oudenburg, Cocktails maken workshop in Pittem, Cocktails maken workshop in Poperinge, Cocktails maken workshop in Roeselare, Cocktails maken workshop in Ruiselede, Cocktails maken workshop in Spiere-Helkijn, Cocktails maken workshop in Staden, Cocktails maken workshop in Tielt, Cocktails maken workshop in Torhout, Cocktails maken workshop in Veurne, Cocktails maken workshop in Vleteren, Cocktails maken workshop in Waregem, Cocktails maken workshop in Wervik, Cocktails maken workshop in Wevelgem, Cocktails maken workshop in Wielsbeke, Cocktails maken workshop in Wingene, Cocktails maken workshop in Zedelgem, Cocktails maken workshop in Zonnebeke, Cocktails maken workshop in Zuienkerke, Cocktails maken workshop in Zwevegem, Cocktails maken workshop in Aarlen, Cocktails maken workshop in Attert, Cocktails maken workshop in Aubange, Cocktails maken workshop in Bastenaken, Cocktails maken workshop in Bertogne, Cocktails maken workshop in Bertrix, Cocktails maken workshop in Bouillon, Cocktails maken workshop in Chiny, Cocktails maken workshop in Daverdisse, Cocktails maken workshop in Durbuy, Cocktails maken workshop in Érezée, Cocktails maken workshop in Étalle, Cocktails maken workshop in Fauvillers, Cocktails maken workshop in Florenville, Cocktails maken workshop in Gouvy, Cocktails maken workshop in Habay, Cocktails maken workshop in Herbeumont, Cocktails maken workshop in Hotton, Cocktails maken workshop in Houffalize, Cocktails maken workshop in La Roche-en-Ardenne, Cocktails maken workshop in Léglise, Cocktails maken workshop in Libin, Cocktails maken workshop in Libramont-Chevigny, Cocktails maken workshop in Manhay, Cocktails maken workshop in Marche-en-Famenne, Cocktails maken workshop in Martelange, Cocktails maken workshop in Meix-devant-Virton, Cocktails maken workshop in Messancy, Cocktails maken workshop in Musson, Cocktails maken workshop in Nassogne, Cocktails maken workshop in Neufchâteau, Cocktails maken workshop in Paliseul, Cocktails maken workshop in Rendeux, Cocktails maken workshop in Rouvroy, Cocktails maken workshop in Sainte-Ode, Cocktails maken workshop in Saint-Hubert, Cocktails maken workshop in Saint-Léger, Cocktails maken workshop in Tellin, Cocktails maken workshop in Tenneville, Cocktails maken workshop in Tintigny, Cocktails maken workshop in Vaux-sur-Sûre, Cocktails maken workshop in Vielsalm, Cocktails maken workshop in Virton, Cocktails maken workshop in Wellin, Cocktails maken workshop in Aiseau-Presles, Cocktails maken workshop in Anderlues, Cocktails maken workshop in Antoing, Cocktails maken workshop in Aat, Cocktails maken workshop in Beaumont, Cocktails maken workshop in Belœil, Cocktails maken workshop in Bernissart, Cocktails maken workshop in Binche, Cocktails maken workshop in Boussu, Cocktails maken workshop in 's-Gravenbrakel, Cocktails maken workshop in Brugelette, Cocktails maken workshop in Brunehaut, Cocktails maken workshop in Celles, Cocktails maken workshop in Chapelle-lez-Herlaimont, Cocktails maken workshop in Charleroi, Cocktails maken workshop in Châtelet.

DSD_BE_VGZ_AFRIKAANSEDANS|
VGZ_AFRIKAANSEDANS_GROEPSUITJE|VGZ_AFRIKAANSEDANS_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_AFRIKAANSEDANS_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_AFRIKAANSEDANS_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_AFRIKAANSEDANS_VRIJGEZELLENUITJE.

DSD_BE_VGZ_AXEBAHIA|
VGZ_AXEBAHIA_GROEPSUITJE|VGZ_AXEBAHIA_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_AXEBAHIA_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_AXEBAHIA_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_AXEBAHIA_VRIJGEZELLENUITJE.

DSD_BE_VGZ_BOLLYWOODDANS|
VGZ_BOLLYWOODDANS_GROEPSUITJE|VGZ_BOLLYWOODDANS_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_BOLLYWOODDANS_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_BOLLYWOODDANS_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_BOLLYWOODDANS_VRIJGEZELLENUITJE.

DSD_BE_VGZ_BUIKDANS|
VGZ_BUIKDANS_GROEPSUITJE|VGZ_BUIKDANS_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_BUIKDANS_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_BUIKDANS_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_BUIKDANS_VRIJGEZELLENUITJE.

DSD_BE_VGZ_COCKTAILSMAKEN|
VGZ_COCKTAILSMAKEN_GROEPSUITJE|VGZ_COCKTAILSMAKEN_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_COCKTAILSMAKEN_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_COCKTAILSMAKEN_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_COCKTAILSMAKEN_VRIJGEZELLENUITJE.

DSD_BE_VGZ_COCKTAILSHAKEN|
VGZ_COCKTAILSHAKEN_GROEPSUITJE|VGZ_COCKTAILSHAKEN_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_COCKTAILSHAKEN_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_COCKTAILSHAKEN_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_COCKTAILSHAKEN_VRIJGEZELLENUITJE.

DSD_BE_VGZ_COCKTAILSMIXEN|
VGZ_COCKTAILSMIXEN_GROEPSUITJE|VGZ_COCKTAILSMIXEN_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_COCKTAILSMIXEN_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_COCKTAILSMIXEN_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_COCKTAILSMIXEN_VRIJGEZELLENUITJE.

DSD_BE_VGZ_COUNTRYLINEDANCE|
VGZ_COUNTRYLINEDANCE_GROEPSUITJE|VGZ_COUNTRYLINEDANCE_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_COUNTRYLINEDANCE_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_COUNTRYLINEDANCE_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_COUNTRYLINEDANCE_VRIJGEZELLENUITJE.

DSD_BE_VGZ_DJEMBE|
VGZ_DJEMBE_GROEPSUITJE|VGZ_DJEMBE_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_DJEMBE_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_DJEMBE_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_DJEMBE_VRIJGEZELLENUITJE.

DSD_BE_VGZ_LIMBODANCE|
VGZ_LIMBODANCE_GROEPSUITJE|VGZ_LIMBODANCE_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_LIMBODANCE_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_LIMBODANCE_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_LIMBODANCE_VRIJGEZELLENUITJE.

DSD_BE_VGZ_MERENGUE|
VGZ_MERENGUE_GROEPSUITJE|VGZ_MERENGUE_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_MERENGUE_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_MERENGUE_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_MERENGUE_VRIJGEZELLENUITJE.

DSD_BE_VGZ_PAALDANSEN|
VGZ_PAALDANSEN_GROEPSUITJE|VGZ_PAALDANSEN_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_PAALDANSEN_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_PAALDANSEN_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_PAALDANSEN_VRIJGEZELLENUITJE.

DSD_BE_VGZ_REGGAETON|
VGZ_REGGAETON_GROEPSUITJE|VGZ_REGGAETON_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_REGGAETON_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_REGGAETON_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_REGGAETON_VRIJGEZELLENUITJE.

DSD_BE_VGZ_SALSA|
VGZ_SALSA_GROEPSUITJE|VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENUITJE.

DSD_BE_VGZ_SAMBADANS|
VGZ_SAMBADANS_GROEPSUITJE|VGZ_SAMBADANS_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_SAMBADANS_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_SAMBADANS_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_SAMBADANS_VRIJGEZELLENUITJE.

DSD_BE_VGZ_STREETDANCE|
VGZ_STREETDANCE_GROEPSUITJE|VGZ_STREETDANCE_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_STREETDANCE_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_STREETDANCE_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_STREETDANCE_VRIJGEZELLENUITJE.

DSD_BE_VGZ_STRIPTEASEDANS|
VGZ_STRIPTEASEDANS_GROEPSUITJE|VGZ_STRIPTEASEDANS_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_STRIPTEASEDANS_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_STRIPTEASEDANS_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_STRIPTEASEDANS_VRIJGEZELLENUITJE.

OE_BE_NL_VGZ_VRIJGEZELLENFEESTEN
vrijgezellenfeesten in Antwerpenvrijgezellenfeesten in Brusselvrijgezellenfeesten in Aalstvrijgezellenfeesten in Gentvrijgezellenfeesten in Sint-Niklaasvrijgezellenfeesten in Hasseltvrijgezellenfeesten in Bruggevrijgezellenfeesten in Oostendevrijgezellenfeesten in Leuvenvrijgezellenfeesten in Tongerenvrijgezellenfeesten in Dendermondevrijgezellenfeesten in Turnhoutvrijgezellenfeesten in Kortrijkvrijgezellenfeesten in Mechelen.

OE_BE_NL_VGZ_AFRIKAANSEDANSOE_BE_NL_VGZ_AFRIKAANSEDANS
workshop Afrikaanse dans in Antwerpenworkshop Afrikaanse dans in Brusselworkshop Afrikaanse dans in Aalstworkshop Afrikaanse dans in Gentworkshop Afrikaanse dans in Sint-Niklaasworkshop Afrikaanse dans in Hasseltworkshop Afrikaanse dans in Bruggeworkshop Afrikaanse dans in Oostendeworkshop Afrikaanse dans in Leuvenworkshop Afrikaanse dans in Tongerenworkshop Afrikaanse dans in Dendermondeworkshop Afrikaanse dans in Turnhoutworkshop Afrikaanse dans in Kortrijkworkshop Afrikaanse dans in Mechelen.

OE_BE_NL_VGZ_AXEBAHIAOE_BE_NL_OLD_VGZ_AXEBAHIA
workshop Brazilaanse dans Axe in Antwerpenworkshop Brazilaanse dans Axe in Brusselworkshop Brazilaanse dans Axe in Aalstworkshop Brazilaanse dans Axe in Gentworkshop Brazilaanse dans Axe in Sint-Niklaasworkshop Brazilaanse dans Axe in Hasseltworkshop Brazilaanse dans Axe in Bruggeworkshop Brazilaanse dans Axe in Oostendeworkshop Brazilaanse dans Axe in Leuvenworkshop Brazilaanse dans Axe in Tongerenworkshop Brazilaanse dans Axe in Dendermondeworkshop Brazilaanse dans Axe in Turnhoutworkshop Brazilaanse dans Axe in Kortrijkworkshop Brazilaanse dans Axe in Mechelen.

OE_BE_NL_VGZ_BOLLYWOODDANSOLD_BE_NL_VGZ_BOLLYWOODDANS
djembe workshop in Renswoude
,  djembe workshop in Tilburg,djembe workshop in Maastricht, djembe workshop in Utrechtse Heuvelrug, djembe workshop in Houten, djembe workshop in Ijsselstein, djembe workshop in Lopik, djembe workshop in Montfoort, djembe workshop in Oudewater, djembe workshop in Veenendaal,

OE_BE_NL_VGZ_BUIKDANSOE_BE_NL_OLD_VGZ_BUIKDANS
workshop buikdans in Antwerpenworkshop buikdans in Brusselworkshop buikdans in Aalstworkshop buikdans in Gentworkshop buikdans in Sint-Niklaasworkshop buikdans in Hasseltworkshop buikdans in Bruggeworkshop buikdans in Oostendeworkshop buikdans in Leuvenworkshop buikdans in Tongerenworkshop buikdans in Dendermondeworkshop buikdans in Turnhoutworkshop buikdans in Kortrijkworkshop buikdans in Mechelen.

OE_BE_NL_VGZ_COCKTAILSMAKEN
workshop cocktails maken in Antwerpenworkshop cocktails maken in Brusselworkshop cocktails maken in Aalstworkshop cocktails maken in Gentworkshop cocktails maken in Sint-Niklaasworkshop cocktails maken in Hasseltworkshop cocktails maken in Bruggeworkshop cocktails maken in Oostendeworkshop cocktails maken in Leuvenworkshop cocktails maken in Tongerenworkshop cocktails maken in Dendermondeworkshop cocktails maken in Turnhoutworkshop cocktails maken in Kortrijkworkshop cocktails maken in Mechelen.

OE_BE_NL_VGZ_COUNTRYLINEDANCEOE_BE_NL_OLD_VGZ_COUNTRYLINEDANCE
workshop country line dance in Antwerpenworkshop country line dance in Brusselworkshop country line dance in Aalstworkshop country line dance in Gentworkshop country line dance in Sint-Niklaasworkshop country line dance in Hasseltworkshop country line dance in Bruggeworkshop country line dance in Oostendeworkshop country line dance in Leuvenworkshop country line dance in Tongerenworkshop country line dance in Dendermondeworkshop country line dance in Turnhoutworkshop country line dance in Kortrijkworkshop country line dance in Mechelen.

OE_BE_NL_VGZ_DJEMBE
workshop djembe in Antwerpenworkshop djembe in Brusselworkshop djembe in Aalstworkshop djembe in Gentworkshop djembe in Sint-Niklaasworkshop djembe in Hasseltworkshop djembe in Bruggeworkshop djembe in Oostendeworkshop djembe in Leuvenworkshop djembe in Tongerenworkshop djembe in Dendermondeworkshop djembe in Turnhoutworkshop djembe in Kortrijkworkshop djembe in Mechelen.

OE_BE_NL_VGZ_LIMBODANCE
workshop limbo in Antwerpenworkshop limbo in Brusselworkshop limbo in Aalstworkshop limbo in Gentworkshop limbo in Sint-Niklaasworkshop limbo in Hasseltworkshop limbo in Bruggeworkshop limbo in Oostendeworkshop limbo in Leuvenworkshop limbo in Tongerenworkshop limbo in Dendermondeworkshop limbo in Turnhoutworkshop limbo in Kortrijkworkshop limbo in Mechelen.OE_BE_NL_VGZ_LIMBODANCE
workshop limbo in Antwerpenworkshop limbo in Brusselworkshop limbo in Aalstworkshop limbo in Gentworkshop limbo in Sint-Niklaasworkshop limbo in Hasseltworkshop limbo in Bruggeworkshop limbo in Oostendeworkshop limbo in Leuvenworkshop limbo in Tongerenworkshop limbo in Dendermondeworkshop limbo in Turnhoutworkshop limbo in Kortrijkworkshop limbo in Mechelen.

OE_BE_NL_VGZ_MERENGUE
workshop Dominikaanse dans merengue in Antwerpenworkshop Dominikaanse dans merengue in Brusselworkshop Dominikaanse dans merengue in Aalstworkshop Dominikaanse dans merengue in Gentworkshop Dominikaanse dans merengue in Sint-Niklaasworkshop Dominikaanse dans merengue in Hasseltworkshop Dominikaanse dans merengue in Bruggeworkshop Dominikaanse dans merengue in Oostendeworkshop Dominikaanse dans merengue in Leuvenworkshop Dominikaanse dans merengue in Tongerenworkshop Dominikaanse dans merengue in Dendermondeworkshop Dominikaanse dans merengue in Turnhoutworkshop Dominikaanse dans merengue in Kortrijkworkshop Dominikaanse dans merengue in Mechelen.

OE_BE_NL_OLD_VGZ_PAALDANSEN
Paaldansen workshop in Antwerpen, Paaldansen workshop in Brussel,Paaldansen workshop in Gent, Paaldansen workshop in Brugge,Paaldansen workshop in Leuven, Paaldansen workshop in Mechelen,Paaldansen workshop in Aalst, Paaldansen workshop in Kortrijk,Paaldansen workshop in HasseltPaaldansen workshop in TurnhoutPaaldansen workshop in Lochristi en Paaldansen workshop in Mol.

OE_BE_NL_VGZ_PAALDANSEN

workshop paaldans in Antwerpenworkshop paaldans in Brusselworkshop paaldans in Aalstworkshop paaldans in Gentworkshop paaldans in Sint-Niklaasworkshop paaldans in Hasseltworkshop paaldans in Bruggeworkshop paaldans in Oostendeworkshop paaldans in Leuvenworkshop paaldans in Tongerenworkshop paaldans in Dendermondeworkshop paaldans in Turnhoutworkshop paaldans in Kortrijkworkshop paaldans in Mechelen.

OE_BE_NL_VGZ_REGGAETONOE_BE_NL_OLD_VGZ_REGGAETON
workshop reggaeton in Antwerpenworkshop reggaeton in Brusselworkshop reggaeton in Aalstworkshop reggaeton in Gentworkshop reggaeton in Sint-Niklaasworkshop reggaeton in Hasseltworkshop reggaeton in Bruggeworkshop reggaeton in Oostendeworkshop reggaeton in Leuvenworkshop reggaeton in Tongerenworkshop reggaeton in Dendermondeworkshop reggaeton in Turnhoutworkshop reggaeton in Kortrijkworkshop reggaeton in Mechelen.

OE_BE_NL_VGZ_SALSA
workshop salsa in Antwerpenworkshop salsa in Brusselworkshop salsa in Aalstworkshop salsa in Gentworkshop salsa in Sint-Niklaasworkshop salsa in Hasseltworkshop salsa in Bruggeworkshop salsa in Oostendeworkshop salsa in Leuvenworkshop salsa in Tongerenworkshop salsa in Dendermondeworkshop salsa in Turnhoutworkshop salsa in Kortrijkworkshop salsa in Mechelen.

OE_BE_NL_VGZ_SAMBADANS
workshop Braziliaanse dans samba in Antwerpenworkshop Braziliaanse dans samba in Brusselworkshop Braziliaanse dans samba in Aalstworkshop Braziliaanse dans samba in Gentworkshop Braziliaanse dans samba in Sint-Niklaasworkshop Braziliaanse dans samba in Hasseltworkshop Braziliaanse dans samba in Bruggeworkshop Braziliaanse dans samba in Oostendeworkshop Braziliaanse dans samba in Leuvenworkshop Braziliaanse dans samba in Tongerenworkshop Braziliaanse dans samba in Dendermondeworkshop Braziliaanse dans samba in Turnhoutworkshop Braziliaanse dans samba in Kortrijkworkshop Braziliaanse dans samba in Mechelen.

OE_BE_NL_VGZ_STREETDANCE
workshop streetdance in Antwerpenworkshop streetdance in Brusselworkshop streetdance in Aalstworkshop streetdance in Gentworkshop streetdance in Sint-Niklaasworkshop streetdance in Hasseltworkshop streetdance in Bruggeworkshop streetdance in Oostendeworkshop streetdance in Leuvenworkshop streetdance in Tongerenworkshop streetdance in Dendermondeworkshop streetdance in Turnhoutworkshop streetdance in Kortrijkworkshop streetdance in Mechelen.

OE_BE_NL_VGZ_STRIPTEASEDANS
workshop striptease in Antwerpenworkshop striptease in Brusselworkshop striptease in Aalstworkshop striptease in Gentworkshop striptease in Sint-Niklaasworkshop striptease in Hasseltworkshop striptease in Bruggeworkshop striptease in Oostendeworkshop striptease in Leuvenworkshop striptease in Tongerenworkshop striptease in Dendermondeworkshop striptease in Turnhoutworkshop striptease in Kortrijkworkshop striptease in Mechelen.