cocktail workshop

Cocktails maken workshop in Lokeren bij je thuis| Cocktails maken vrijgezellenfeest in Lokeren op locatie
workshop Cocktails maken in Lokeren| vrijgezellenfeest met cocktail workshop in Lokeren bij je thuis, op een zelf gekozen locatie of op een van onze locaties naar keuze door heel België.


Ga je een vrijgezellenfeest in Lokeren organiseren? Dansschool Djiba zorgt ervoor dat het een onvergetelijke ervaring wordt, geheel aangepast aan jouw specifieke wensen. Voor Dansschool Djiba is het een uitdaging om deze optimaal in vervulling te laten gaan. Wat denk je bijvoorbeeld van onze unieke en originele workshop cocktails maken in Lokeren? Met onze cocktails maken workshop in Lokeren leer je op je vrijgezellenfeest gedurende een uurtje of langer met veel plezier samen cocktails maken.

Met onze cocktails maken lessen in Lokeren leer je op een vrijgezellenavond in Lokeren gedurende een uur of langer met veel plezier samen cocktail maken.Waarom een cocktailworkshop:
Tijdens je feest of ander evenement wordt je alles uit handen genomen. Jij en je gasten leren de kunst van het cocktail maken, mixen en shaken. Je hoeft zelf geen drank of ijs in te kopen, fruit te snijden of op te ruimen. Je hoeft alleen maar te genieten; je kan zien hoe de cocktailshaker de verschillende cocktails demonsteert, waarna je ze zelf gaat maken en daarna is het tijd om ze gezellig met je gasten samen op te drinken en te proeven!Waarom een cocktailworkshop bij Dansschool Djiba:
Dansschool Djiba heeft een bijzonder concept: al onze cocktails worden gemaakt met lokaal geproduceerde fruitsoorten en alcohol uit de Caribbean. Kortom: een unieke manier om de drankcultuur van de Nederlands Caribische eilanden te leren kennen! Mis deze kans niet, want al deze exotische likeuren en dranken zijn alleen bij Dansschool Djiba te verkrijge.
Compleet avondje uit
Het thema van de avond/middag is cocktails maken. Natuurlijk geniet je van het cocktails maken met exotische cocktail recepten, maar ook van eventueel een diner en/of een workshop salsa dansen om de avond op een toffe manier te starten of te sluiten.Dansschool Djiba bied je de gelegenheid om elk onderdeel van deze cocktail avond los te boeken van elkaar. Bijv. alleen een cocktails maken workshop, of een diner, of een salsaworkshop, óf een combinatie van twee van deze mogelijkheden, bijv. een diner met een cocktails maken workshop of een diner met workshop salsa dansen.

Natuurlijk leer je hoe de cocktails gemaakt moet worden, maar onze cocktailsmaken workshop is vooral gericht op het beleven van ongelooflijk veel plezier!

Onze cocktailsworkshop kunnen worden verzorgd op locaties waarmee wij samenwerkingsverbanden hebben:

Antwerpen, Brussel, Bornem, Diepenbeek, Gent, Geel, Brugge, Leuven, Mechelen, Nederzwalm-Hermelgem, Ninove, Aalst, Kortrijk, Hasselt, Lier, Lochristi, Loppem, Lommel, Mol, Oostende, Roeselare en Zandvliet.

maar wil je de workshop cocktails maken houden op een zelf gekozen locatie of gewoon gezellig bij je thuis, dan is dat voor ons ook geen enkel probleem. Dit geldt zowel voor België, Nederland, Frankrijk, Luxemburg als voor Duitsland.Wil je iets echt origineels, dan heeft Dansschool Djiba alles in huis om een spetterende vrijgezellenfeest met cocktailworkshop voor jou, je vrienden, familie of kennissen te verzorgen. Doe het eens anders dan anders! Wij helpen je graag om een geschikt programma op maat te maken voor je cocktails maken workshop of voor één van onze andere workshops zoals salsa workshop. Al onze workshops zijn te combineren met een diner.Beschrijving workshop Cocktails maken
Kleurrijk – passievol – prikkelend – feestHet woord cocktail associeer je meestal met feest. Een cocktail is een mix van verschillende soorten alcohol met als basis gin, vodka, rum, whisky, tequila en andere likeuren. Meestal wordt de cocktail aangevuld met smaakversterkers zoals limoensap, siroop, vruchtensappen en frisdranken. Vaak komt daar nog een derde ingrediënt bij voor de garnituur en afwerking zoals vers fruit/groente, suiker, olijven en meer.Oorsprong en achtergrond
Er bestaan veel verschillende verhalen over het ontstaan van het woord cocktail. In grote lijnen gaat men ervan uit dat de cocktail zijn oorsprong vindt in de Verenigde Staten rond het jaartal 1920. Door het verbod op de verkoop van alcohol is men toentertijd de restjes van verschillende soorten alcohol met elkaar gaan mengen en zo is de cocktail ontstaan. Nadat het alcoholverbod opgeheven werd is men verder gegaan met het maken van cocktails maar dan meer als luxe product met een luxe presentatie, bijvoorbeeld door het gebruik van Martini/cocktail glazen. Zodoende denk je bij cocktails aan klasse en stijl en dat is ook de reden waarom cocktails nooit goedkoop zijn.Inhoud van de workshop
Onze workshop cocktails maken begint altijd met een korte uitleg over de achtergrond van cocktails. Daarna leert de cocktailshaker het doseringsysteem "free pour" dat leert hoe je op gevoel moet schenken zonder maatbeker/maatschenker. Vervolgens komen de bereidingstechnieken aan de orde: het soort glas, ijs, sterke drank, smaakversterker (limoensap, grenadine, vruchtensappen, frisdranken), garnituur en de manier van uitserveren passend bij het soort cocktail.Tijdens de cocktails maken workshop worden alle cocktails gemaakt met diverse bereidingstechnieken, we gebruiken cocktail stamper, shaker, mixglas, strainer en meer. Wat deze workshop bijzonder maakt is dat je een breide kennis krijgt van veel cocktails in een kort tijdsbestek. De focus ligt dus op het ontdekken van verschillende cocktails met een algemene techniek . Voor mensen die binnen no time alles willen weten over cocktails en niet gelijk aangeschoten willen worden is de workshop cocktail zeker een aanrader!

Elk van onze cocktail docent heeft zijn eigen opbouw en geeft zijn eigen draai aan de workshop.Diner bij een locatie waarmee we samenwerkingsverbanden hebben

Wat regelt Dansschool Djiba?
De reservering bij het restaurant voor het gebruik van de zaal voor de workshop(s)/show. De eventuele zaalhuur wordt ter plekke verrekend door de klant met de locatie.
De reservering van het diner, exclusief de inhoud

Wat moet je zelf regelen?
De inhoud van het diner moet je zelf afstemmen met het restaurant via e-mail of telefoon na 18.00 uur. Op verzoek geeft het restaurant je dan de prijslijst en de beschrijving van het buffet/menu. Mochten er speciale wensen zijn voor het diner (bijv. i.v.m. dieet of allergie), dan dien je dit zelf door te geven aan het restaurant.
De meeste restaurants hebben een seizoensdiner of buffet (afhankelijk van het restaurant).

Betaling en voorwaarden
Dansschool Djiba brengt bij jou de gewenste workshop(s) in rekening d.m.v. toezending van een factuur, die vooraf betaald dient te worden (let op de uiterste betaaldatum onderaan de factuur).
De betaling van het diner en de drankjes tijdens het diner worden rechtstreeks door jou betaald aan het restaurant op de dag zelf.
Cocktails die zijn gemaakt tijdens de cocktailworkshop mogen niet worden meegenomen aan de dinertafel. Dit geldt voor alle restaurants.

Nog even alle voordelen op een rijtje:
We werken uitsluitend met professionele cocktail docenten in Antwerpen die ruime ervaring hebben in het entertainen van gasten met verschillende achtergronden
Cocktails maken workshop zonder diner eveneens mogelijk, exclusief zaalhuur
Workshop en diner op één locatie; gezelliger, makkelijk en eenvoudig met parkeren
Voor bijna elk budget kunnen we een leuk programma samenstellen

Algemene workshop informatie:
Standaardduur: 60 minuten, Mini- cocktails maken workshop
Aanvangstijd: naar keuze. Afhankelijk van beschikbaarheid van docent en locatie.
Locatie: we komen naar jouw locatie toe of jij komt naar één van de locaties toe waarmee wij samenwerken.

Diverse mogelijkheden voor de Cocktails maken workshop:Mini- cocktails maken workshop (60 minuten)
Iedere deelnemers kan 2 soorten cocktails maken.
Demonstratie van 4 verschillende cocktails

Super- cocktails maken workshop (90 minuten)
Iedere deelnemers kan 3 soorten cocktails maken.
Demonstratie van 6 verschillende cocktails

Luxe- cocktails maken workshop (120 minuten)
Iedere deelnemers kan 4 soorten cocktails maken.
Demonstratie van 8 verschillende cocktails

Combinatie van diverse workshops
Het is altijd mogelijk om meerdere soorten workshops na elkaar te volgen (bijvoorbeeld eerst een workshop cocktails maken en daarna een workshop salsa dansen ).
Keuze uit: Afrikaanse dans, Braziliaanse dans Axé Bahia, breakdance, Braziliaanse vechtdans capoeira, Cubaanse dans cha cha cha, country line dance, limbo dance, merengue, reggaeton, salsa dansen, Braziliaanse dans samba, streetdance, cocktails maken, cocktail shaken, cocktail workshop, cocktail catering, cocktail recepten, dans workshops, djembe spelen

Prijsopbouw
Dansschool Djiba hanteert voor alle workshops dezelfde prijsopbouw:
*Groep tot 10 personen: starttarief
*Groep van 10-20 personen: starttarief plus prijs per persoon boven de 10 deelnemers
*Groep > 20 personen: aangepaste tarieven op aanvraag

Aanvragen van een offerte voor een cocktails maken workshop:
Een vrijblijvende offerte kan je aanvragen door het offerteformulier onderaan de pagina zo volledig mogelijk in te vullen.

Ook als een aantal onderwerpen nog niet bekend zijn, vermeld dat dan ook, zodat wij daar rekening mee kunnen houden.

Voor een efficiënte afhandeling vragen wij om de gewenste cocktails maken workshop, je naam, e-mailadres en telefoonnummer zorgvuldig in te vullen.

Middels de onderstaande link kan je ons een e-mail sturen of een offerte aanvragen. We streven er naar om binnen maximaal 5 werkdagen te reageren.

Klik hier voor een offerte

* Je offerteformulier wordt gestuurd naar info@dansschool-djiba.be 

Standaard procedure
Na ontvangst van je ingevulde contactformulier stellen wij de offerte op. Je ontvangt deze op het e-mailadres dat je hebt ingevuld. Als je akkoord gaat met de offerte stuur je een email terug met je bevestiging en eventuele aanpassingen. Er volgt dan een tussentijdse bevestiging, waarna wij de docent(en) voor de workshop(s) en de gewenste locatie gaan reserveren. Zodra wij van beiden een bevestiging hebben ontvangen volgt de definitieve bevestiging, samen met de digitale factuur.

Let op: wij beschouwen de reservering als definitief zodra het bedrag op onze rekening is bijgeschreven. Wij verzoeken je om op tijd te betalen (zie de uiterste betaaldatum onderaan op de factuur); na deze datum kunnen wij de reservering niet meer garanderen.

Last Minute
Een aanvraag van een workshop die binnen 2 dagen moet plaatsvinden heeft een aangepaste procedure. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op (Nathalie Iyeli T.+32(0)485/78.08.39) tijdens werkdagen tussen 16.00 en 21.00 uur of per sms onder vermelding van:

De gewenste datum van de workshop
Welk type workshop
De gewenste aanvangstijd
Het aantal deelnemers
De stad waar de workshop moet plaatsvinden
Wel of niet een eigen locatie ter beschikking?

Het telefoonnummer of e-mailadres waar we je kunnen bereiken
Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Onze boekings- en annuleringsvoorwaarden
De bevestiging is bindend voor het minimale aantal deelnemers
Er wordt geen restitutie verleend bij annulering van het aantal deelnemers na verzending van de bevestiging en digitale factuur
Eventuele extra deelnemers kunnen uiterlijk 2 (werk)dagen van tevoren nog aangemeld worden via e-mail
Pas na tijdige ontvangst van de betaling is de reservering definitief
Betaling dient plaats te vinden voor de uiterste betaaldatum die je vindt onderaan onze factuur
Zolang je betaling niet is bijgeschreven op onze rekening, behouden wij ons het recht voor om indien noodzakelijk tijdstippen, programma of locatie te wijzigen
Voor annulering: klik op: annuleringsvoorwaarden.Unieke cocktailworkshop landelijk op locatie:
Dansschool Djiba heeft unieke concepten. Je kan zelf kiezen waar je een dansworkshop wil organiseren. Desgewenst komen we naar de locatie van je wensen. Voor een workshop cocktail in Antwerpen, workshop cocktail in Brussel, workshop cocktail in Aalst, workshop cocktail in Gent, workshop cocktail in Sint-Niklaas, workshop cocktail in Hasselt, workshop cocktail in Brugge, workshop cocktail in Oostende, workshop cocktail in Leuven, workshop cocktail in Tongeren, workshop cocktail in Dendermonde, workshop cocktail in Turnhout, workshop cocktail in Kortrijk, workshop cocktail in Mechelen. We hebben ook veel onmisbare tips voor een spetterend workshop cocktails shaken in Antwerpen of workshop cocktails maken in Antwerpen. Met deze tips wordt je activiteit in Antwerpen een groot feest!

DSD_BE_VGZ_COCKTAILS_MAKEN
workshop cocktails maken in Brussel, workshop cocktails maken in Antwerpen, workshop cocktails maken in Gent, workshop cocktails maken in Charleroi, workshop cocktails maken in Luik, workshop cocktails maken in Brugge, workshop cocktails maken in Namen, workshop cocktails maken in Leuven, workshop cocktails maken in Bergen, workshop cocktails maken in Mechelen, workshop cocktails maken in Aalst, workshop cocktails maken in La Louvière, workshop cocktails maken in Kortrijk, workshop cocktails maken in Hasselt, workshop cocktails maken in Sint-Niklaas, workshop cocktails maken in Oostende, workshop cocktails maken in Doornik, workshop cocktails maken in Genk, workshop cocktails maken in Seraing, workshop cocktails maken in Roeselare, workshop cocktails maken in Moeskroen, workshop cocktails maken in Verviers, workshop cocktails maken in Dendermonde, workshop cocktails maken in Beringen, workshop cocktails maken in Turnhout, workshop cocktails maken in Vilvoorde, workshop cocktails maken in Lokeren, workshop cocktails maken in Sint-Truiden, workshop cocktails maken in Herstal, workshop cocktails maken in Geel, workshop cocktails maken in Ninove, workshop cocktails maken in Halle, workshop cocktails maken in Waregem, workshop cocktails maken in Châtelet, workshop cocktails maken in Ieper, workshop cocktails maken in Lier, workshop cocktails maken in Lommel, workshop cocktails maken in Waver, workshop cocktails maken in Binche, workshop cocktails maken in Tienen, workshop cocktails maken in Menen, workshop cocktails maken in Geraardsbergen, workshop cocktails maken in Bilzen, workshop cocktails maken in Ottignies-Louvain-la-Neuve, workshop cocktails maken in Tongeren, workshop cocktails maken in Oudenaarde, workshop cocktails maken in Deinze, workshop cocktails maken in Aarschot, workshop cocktails maken in Aat, workshop cocktails maken in Aarlen, workshop cocktails maken in Herentals, workshop cocktails maken in Izegem, workshop cocktails maken in Harelbeke, workshop Cocktails maken in Nijvel, workshop Cocktails maken in Zinnik, workshop Cocktails maken in Andenne, workshop Cocktails maken in Ronse, workshop Cocktails maken in Zottegem, workshop Cocktails maken in Mortsel, workshop Cocktails maken in Maaseik, workshop Cocktails maken in Gembloers, workshop Cocktails maken in Diest, workshop Cocktails maken in Saint-Ghislain, workshop Cocktails maken in Fleurus, workshop Cocktails maken in Scherpenheuvel-Zichem, workshop Cocktails maken in 's-Gravenbrakel, workshop Cocktails maken in Hoei, workshop Cocktails maken in Hoogstraten, workshop Cocktails maken in Eeklo, workshop Cocktails maken in Torhout, workshop Cocktails maken in Poperinge, workshop Cocktails maken in Dilsen-Stokkem, workshop Cocktails maken in Tielt, workshop Cocktails maken in Blankenberge, workshop Cocktails maken in Eupen, workshop Cocktails maken in Lessen, workshop Cocktails maken in Wervik, workshop Cocktails maken in Walcourt, workshop Cocktails maken in Komen-Waasten, workshop Cocktails maken in Marche-en-Famenne.

workshop Cocktails maken in Aartselaar, workshop Cocktails maken in Antwerpen, workshop Cocktails maken in Arendonk, workshop Cocktails maken in Baarle-Hertog, workshop Cocktails maken in Balen, workshop Cocktails maken in Beerse, workshop Cocktails maken in Berlaar, workshop Cocktails maken in Boechout, workshop Cocktails maken in Bonheiden, workshop Cocktails maken in Boom, workshop Cocktails maken in Bornem, workshop Cocktails maken in Borsbeek, workshop Cocktails maken in Brasschaat, workshop Cocktails maken in Brecht, workshop Cocktails maken in Dessel, workshop Cocktails maken in Duffel, workshop Cocktails maken in Edegem, workshop Cocktails maken in Essen, workshop Cocktails maken in Geel, workshop Cocktails maken in Grobbendonk, workshop Cocktails maken in Heist-op-den-Berg, workshop Cocktails maken in Hemiksem, workshop Cocktails maken in Herentals, workshop Cocktails maken in Herenthout, workshop Cocktails maken in Herselt, workshop Cocktails maken in Hoogstraten, workshop Cocktails maken in Hove, workshop Cocktails maken in Hulshout, workshop Cocktails maken in Kalmthout, workshop Cocktails maken in Kapellen, workshop Cocktails maken in Kasterlee, workshop Cocktails maken in Kontich, workshop Cocktails maken in Laakdal, workshop Cocktails maken in Lier, workshop Cocktails maken in Lille, workshop Cocktails maken in Lint, workshop Cocktails maken in Malle, workshop Cocktails maken in Mechelen, workshop Cocktails maken in Meerhout, workshop Cocktails maken in Merksplas, workshop Cocktails maken in Mol, workshop Cocktails maken in Mortsel, workshop Cocktails maken in Niel, workshop Cocktails maken in Nijlen, workshop Cocktails maken in Olen, workshop Cocktails maken in Oud-Turnhout, workshop Cocktails maken in Putte, workshop Cocktails maken in Puurs, workshop Cocktails maken in Ranst, workshop Cocktails maken in Ravels, 0051 workshop Cocktails maken in Retie, workshop Cocktails maken in Rijkevorsel, workshop Cocktails maken in Rumst, workshop Cocktails maken in Schelle, workshop Cocktails maken in Schilde, workshop Cocktails maken in Schoten, workshop Cocktails maken in Sint-Amands, workshop Cocktails maken in Sint-Katelijne-Waver, workshop Cocktails maken in Stabroek, workshop Cocktails maken in Turnhout, workshop Cocktails maken in Vorselaar, workshop Cocktails maken in Vosselaar, workshop Cocktails maken in Westerlo, workshop Cocktails maken in Wijnegem, workshop Cocktails maken in Willebroek, workshop Cocktails maken in Wommelgem, workshop Cocktails maken in Wuustwezel, workshop Cocktails maken in Zandhoven, workshop Cocktails maken in Zoersel, workshop Cocktails maken in Zwijndrecht, workshop Cocktails maken in Gent, workshop Cocktails maken in Brussel, workshop Cocktails maken in Brugge, workshop Cocktails maken in Leuven, workshop Cocktails maken in Aalst, workshop Cocktails maken in Kortrijk, workshop Cocktails maken in Hasselt, szalsa workshop in Sint-Niklaas, workshop Cocktails maken in Oostende, workshop Cocktails maken in Genk, workshop Cocktails maken in Doornik, workshop Cocktails maken in Roeselare, workshop Cocktails maken in Moeskroen, workshop Cocktails maken in Lokeren, workshop Cocktails maken in Sint-Truiden, workshop Cocktails maken in Mariakerke, workshop Cocktails maken in Drongen, workshop Cocktails maken in Wondelgem, workshop Cocktails maken in Sint-Amandsberg, workshop Cocktails maken in Oostakker, workshop Cocktails maken in Ledeberg, workshop Cocktails maken in Gentbrugge, workshop Cocktails maken in Afsnee, workshop Cocktails maken in Sint-Denijs-Westrem, workshop Cocktails maken in Zwijnaarde, workshop Cocktails maken in Wachtebeke, workshop Cocktails maken in Lochristi, workshop Cocktails maken in Destelbergen, workshop Cocktails maken in Melle, workshop Cocktails maken in Merelbeke, 0101 workshop Cocktails maken in Heusden, workshop Cocktails maken in Zevergem, workshop Cocktails maken in De Pinte, workshop Cocktails maken in Sint-Martens-Latem, workshop Cocktails maken in Sint-Martens-Leerne, workshop Cocktails maken in Deinze, workshop Cocktails maken in Vosselare, workshop Cocktails maken in Nevele, workshop Cocktails maken in Landegem, workshop Cocktails maken in Merendree, workshop Cocktails maken in Alken, workshop Cocktails maken in As, workshop Cocktails maken in Beringen, workshop Cocktails maken in Bilzen, workshop Cocktails maken in Bocholt, workshop Cocktails maken in Borgloon, workshop Cocktails maken in Bree, workshop Cocktails maken in Diepenbeek, workshop Cocktails maken in Dilsen-Stokkem, workshop Cocktails maken in Genk, workshop Cocktails maken in Gingelom, workshop Cocktails maken in Halen, workshop Cocktails maken in Ham, workshop Cocktails maken in Hamont-Achel, workshop Cocktails maken in Hechtel-Eksel, workshop Cocktails maken in Heers, workshop Cocktails maken in Herk-de-Stad, workshop Cocktails maken in Herstappe, workshop Cocktails maken in Heusden-Zolder, workshop Cocktails maken in Hoeselt, workshop Cocktails maken in Houthalen-Helchteren, workshop Cocktails maken in Kinrooi, workshop Cocktails maken in Kortessem, workshop Cocktails maken in Lanaken, workshop Cocktails maken in Leopoldsburg, workshop Cocktails maken in Lommel, workshop Cocktails maken in Lummen, workshop Cocktails maken in Maaseik, workshop Cocktails maken in Maasmechelen, workshop Cocktails maken in Meeuwen-Gruitrode, workshop Cocktails maken in Neerpelt, workshop Cocktails maken in Nieuwerkerken, workshop Cocktails maken in Opglabbeek, workshop Cocktails maken in Overpelt, workshop Cocktails maken in Peer, workshop Cocktails maken in Riemst, workshop Cocktails maken in Sint-Truiden, workshop Cocktails maken in Tessenderlo, workshop Cocktails maken in Tongeren, workshop Cocktails maken in Voeren, 0151 workshop Cocktails maken in Wellen, workshop Cocktails maken in Zonhoven, workshop Cocktails maken in Zutendaal, workshop Cocktails maken in Aarschot, workshop Cocktails maken in Affligem, workshop Cocktails maken in Asse, workshop Cocktails maken in Beersel, workshop Cocktails maken in Begijnendijk, workshop Cocktails maken in Bekkevoort, workshop Cocktails maken in Bertem, workshop Cocktails maken in Bever, workshop Cocktails maken in Bierbeek, workshop Cocktails maken in Boortmeerbeek, workshop Cocktails maken in Boutersem, workshop Cocktails maken in Diest, workshop Cocktails maken in Dilbeek, workshop Cocktails maken in Drogenbos, workshop Cocktails maken in Galmaarden, workshop Cocktails maken in Geetbets, workshop Cocktails maken in Glabbeek, workshop Cocktails maken in Gooik, workshop Cocktails maken in Grimbergen, workshop Cocktails maken in Haacht, workshop Cocktails maken in Halle, workshop Cocktails maken in Herent, workshop Cocktails maken in Herne, workshop Cocktails maken in Hoegaarden, workshop Cocktails maken in Hoeilaart, workshop Cocktails maken in Holsbeek, workshop Cocktails maken in Huldenberg, workshop Cocktails maken in Kampenhout, workshop Cocktails maken in Kapelle-op-den-Bos, workshop Cocktails maken in Keerbergen, workshop Cocktails maken in Kortenaken, workshop Cocktails maken in Kortenberg, workshop Cocktails maken in Kraainem, workshop Cocktails maken in Landen, workshop Cocktails maken in Lennik, workshop Cocktails maken in Liedekerke, workshop Cocktails maken in Linkebeek, workshop Cocktails maken in Linter, workshop Cocktails maken in Londerzeel, workshop Cocktails maken in Lubbeek, workshop Cocktails maken in Machelen, workshop Cocktails maken in Meise, workshop Cocktails maken in Merchtem, workshop Cocktails maken in Opwijk, workshop Cocktails maken in Oud-Heverlee, workshop Cocktails maken in Overijse, workshop Cocktails maken in Pepingen, workshop Cocktails maken in Roosdaal, workshop Cocktails maken in Rotselaar, workshop Cocktails maken in Scherpenheuvel-Zichem, workshop Cocktails maken in Sint-Genesius-Rode, workshop Cocktails maken in Sint-Pieters-Leeuw, workshop Cocktails maken in Steenokkerzeel, workshop Cocktails maken in Ternat, workshop Cocktails maken in Tervuren, workshop Cocktails maken in Tielt-Winge, workshop Cocktails maken in Tienen, workshop Cocktails maken in Tremelo, Workshop Cocktails maken in Vilvoorde, workshop Cocktails maken in Wemmel, workshop Cocktails maken in Wezembeek-Oppem, workshop Cocktails maken in Zaventem, workshop Cocktails maken in Zemst, workshop Cocktails maken in Zoutleeuw, workshop Cocktails maken in Alveringem, workshop Cocktails maken in Anzegem, workshop Cocktails maken in Ardooie, workshop Cocktails maken in Avelgem, workshop Cocktails maken in Beernem, workshop Cocktails maken in Blankenberge, workshop Cocktails maken in Bredene, workshop Cocktails maken in Damme, workshop Cocktails maken in De Haan, workshop Cocktails maken in De Panne, workshop Cocktails maken in Deerlijk, workshop Cocktails maken in Dentergem, Workshop Cocktails maken in Diksmuide, workshop Cocktails maken in Gistel, workshop Cocktails maken in Harelbeke, workshop Cocktails maken in Heuvelland, workshop Cocktails maken in Hooglede, workshop Cocktails maken in Houthulst, workshop Cocktails maken in Ichtegem, workshop Cocktails maken in Ieper, workshop Cocktails maken in Ingelmunster, workshop Cocktails maken in Izegem, workshop Cocktails maken in Jabbeke, workshop Cocktails maken in Knokke-Heist, workshop Cocktails maken in Koekelare, workshop Cocktails maken in Koksijde, workshop Cocktails maken in Kortemark, workshop Cocktails maken in Kortrijk, workshop Cocktails maken in Kuurne, workshop Cocktails maken in Langemark-Poelkapelle, workshop Cocktails maken in Ledegem, workshop Cocktails maken in Lendelede, workshop Cocktails maken in Lichtervelde, 0251 workshop Cocktails maken in Lo-Reninge, workshop Cocktails maken in Menen, workshop Cocktails maken in Mesen, workshop Cocktails maken in Meulebeke, workshop Cocktails maken in Middelkerke, workshop Cocktails maken in Moorslede, workshop Cocktails maken in Nieuwpoort, workshop Cocktails maken in Oostende, workshop Cocktails maken in Oostkamp, workshop Cocktails maken in Oostrozebeke, workshop Cocktails maken in Oudenburg, workshop Cocktails maken in Pittem, workshop Cocktails maken in Poperinge, workshop Cocktails maken in Roeselare, workshop Cocktails maken in Ruiselede, workshop Cocktails maken in Spiere-Helkijn, workshop Cocktails maken in Staden, workshop Cocktails maken in Tielt, workshop Cocktails maken in Torhout, workshop Cocktails maken in Veurne, workshop Cocktails maken in Vleteren, workshop Cocktails maken in Waregem, workshop Cocktails maken in Wervik, workshop Cocktails maken in Wevelgem, workshop Cocktails maken in Wielsbeke, workshop Cocktails maken in Wingene, workshop Cocktails maken in Zedelgem, workshop Cocktails maken in Zonnebeke, workshop Cocktails maken in Zuienkerke, workshop Cocktails maken in Zwevegem, workshop Cocktails maken in Aarlen, workshop Cocktails maken in Attert, workshop Cocktails maken in Aubange, workshop Cocktails maken in Bastenaken, workshop Cocktails maken in Bertogne, workshop Cocktails maken in Bertrix, workshop Cocktails maken in Bouillon, workshop Cocktails maken in Chiny, workshop Cocktails maken in Daverdisse, workshop Cocktails maken in Durbuy, workshop Cocktails maken in Érezée, workshop Cocktails maken in Étalle, workshop Cocktails maken in Fauvillers, workshop Cocktails maken in Florenville, workshop Cocktails maken in Gouvy, workshop Cocktails maken in Habay, workshop Cocktails maken in Herbeumont, workshop Cocktails maken in Hotton, workshop Cocktails maken in Houffalize, workshop Cocktails maken in La Roche-en-Ardenne, workshop Cocktails maken in Léglise, workshop Cocktails maken in Libin, workshop Cocktails maken in Libramont-Chevigny, workshop Cocktails maken in Manhay, workshop Cocktails maken in Marche-en-Famenne, workshop Cocktails maken in Martelange, workshop Cocktails maken in Meix-devant-Virton, workshop Cocktails maken in Messancy, workshop Cocktails maken in Musson, workshop Cocktails maken in Nassogne, workshop Cocktails maken in Neufchâteau, workshop Cocktails maken in Paliseul, workshop Cocktails maken in Rendeux, workshop Cocktails maken in Rouvroy, workshop Cocktails maken in Sainte-Ode, workshop Cocktails maken in Saint-Hubert, workshop Cocktails maken in Saint-Léger, workshop Cocktails maken in Tellin, workshop Cocktails maken in Tenneville, workshop Cocktails maken in Tintigny, workshop Cocktails maken in Vaux-sur-Sûre, workshop Cocktails maken in Vielsalm, workshop Cocktails maken in Virton, workshop Cocktails maken in Wellin, workshop Cocktails maken in Aiseau-Presles, workshop Cocktails maken in Anderlues, workshop Cocktails maken in Antoing, workshop Cocktails maken in Aat, workshop Cocktails maken in Beaumont, workshop Cocktails maken in Belœil, workshop Cocktails maken in Bernissart, workshop Cocktails maken in Binche, workshop Cocktails maken in Boussu, workshop Cocktails maken in 's-Gravenbrakel, Workshop Cocktails maken in Brugelette, workshop Cocktails maken in Brunehaut, workshop Cocktails maken in Celles, workshop Cocktails maken in Chapelle-lez-Herlaimont, workshop Cocktails maken in Charleroi, workshop Cocktails maken in Châtelet.

DSD_BE_VGZ_AFRIKAANSEDANS|
VGZ_AFRIKAANSEDANS_GROEPSUITJE|VGZ_AFRIKAANSEDANS_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_AFRIKAANSEDANS_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_AFRIKAANSEDANS_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_AFRIKAANSEDANS_VRIJGEZELLENUITJE.

DSD_BE_VGZ_AXEBAHIA|
VGZ_AXEBAHIA_GROEPSUITJE|VGZ_AXEBAHIA_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_AXEBAHIA_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_AXEBAHIA_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_AXEBAHIA_VRIJGEZELLENUITJE.

DSD_BE_VGZ_BOLLYWOODDANS|
VGZ_BOLLYWOODDANS_GROEPSUITJE|VGZ_BOLLYWOODDANS_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_BOLLYWOODDANS_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_BOLLYWOODDANS_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_BOLLYWOODDANS_VRIJGEZELLENUITJE.

DSD_BE_VGZ_BUIKDANS|
VGZ_BUIKDANS_GROEPSUITJE|VGZ_BUIKDANS_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_BUIKDANS_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_BUIKDANS_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_BUIKDANS_VRIJGEZELLENUITJE.

DSD_BE_VGZ_COCKTAILSMAKEN|
VGZ_COCKTAILSMAKEN_GROEPSUITJE|VGZ_COCKTAILSMAKEN_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_COCKTAILSMAKEN_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_COCKTAILSMAKEN_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_COCKTAILSMAKEN_VRIJGEZELLENUITJE.

DSD_BE_VGZ_COCKTAILSHAKEN|
VGZ_COCKTAILSHAKEN_GROEPSUITJE|VGZ_COCKTAILSHAKEN_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_COCKTAILSHAKEN_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_COCKTAILSHAKEN_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_COCKTAILSHAKEN_VRIJGEZELLENUITJE.

DSD_BE_VGZ_COCKTAILSMIXEN|
VGZ_COCKTAILSMIXEN_GROEPSUITJE|VGZ_COCKTAILSMIXEN_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_COCKTAILSMIXEN_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_COCKTAILSMIXEN_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_COCKTAILSMIXEN_VRIJGEZELLENUITJE.

DSD_BE_VGZ_COUNTRYLINEDANCE|
VGZ_COUNTRYLINEDANCE_GROEPSUITJE|VGZ_COUNTRYLINEDANCE_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_COUNTRYLINEDANCE_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_COUNTRYLINEDANCE_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_COUNTRYLINEDANCE_VRIJGEZELLENUITJE.

DSD_BE_VGZ_DJEMBE|
VGZ_DJEMBE_GROEPSUITJE|VGZ_DJEMBE_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_DJEMBE_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_DJEMBE_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_DJEMBE_VRIJGEZELLENUITJE.

DSD_BE_VGZ_LIMBODANCE|
VGZ_LIMBODANCE_GROEPSUITJE|VGZ_LIMBODANCE_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_LIMBODANCE_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_LIMBODANCE_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_LIMBODANCE_VRIJGEZELLENUITJE.

DSD_BE_VGZ_MERENGUE|
VGZ_MERENGUE_GROEPSUITJE|VGZ_MERENGUE_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_MERENGUE_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_MERENGUE_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_MERENGUE_VRIJGEZELLENUITJE.

DSD_BE_VGZ_PAALDANSEN|
VGZ_PAALDANSEN_GROEPSUITJE|VGZ_PAALDANSEN_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_PAALDANSEN_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_PAALDANSEN_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_PAALDANSEN_VRIJGEZELLENUITJE.

DSD_BE_VGZ_REGGAETON|
VGZ_REGGAETON_GROEPSUITJE|VGZ_REGGAETON_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_REGGAETON_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_REGGAETON_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_REGGAETON_VRIJGEZELLENUITJE.

DSD_BE_VGZ_SALSA|
VGZ_SALSA_GROEPSUITJE|VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENUITJE.

DSD_BE_VGZ_SAMBADANS|
VGZ_SAMBADANS_GROEPSUITJE|VGZ_SAMBADANS_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_SAMBADANS_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_SAMBADANS_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_SAMBADANS_VRIJGEZELLENUITJE.

DSD_BE_VGZ_STREETDANCE|
VGZ_STREETDANCE_GROEPSUITJE|VGZ_STREETDANCE_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_STREETDANCE_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_STREETDANCE_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_STREETDANCE_VRIJGEZELLENUITJE.

DSD_BE_VGZ_STRIPTEASEDANS|
VGZ_STRIPTEASEDANS_GROEPSUITJE|VGZ_STRIPTEASEDANS_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_STRIPTEASEDANS_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_STRIPTEASEDANS_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_STRIPTEASEDANS_VRIJGEZELLENUITJE.