workshop country line dance

Country line dance workshop in Turnhout|
Country line dance verjaardagsfeest bij je thuis| workshop country line dancing teambuilding in Turnhout op een zelf gekozen locatie
workshop country line dance in Turnhout| bedrijfsuitje in Turnhout, verjaardagsfeest in Turnhout met country line dancingworkshop op locatie bij je thuis, op een zelf gekozen locatie of op een van onze locaties naar keuze door heel België.
Zoek je een activiteit voor een bedrijfsuitje, verjaardagsfeest, receptie, vrijgezellenfeest, vriendinnenuitje, voor school of iets anders; Laat Dansschool Djiba dat dan voor je verzorgen. Het zal een onvergetelijke ervaring worden! Heb je specifieke wensen? Dansschool Djiba laat deze in vervulling gaan. Wat denk je bijvoorbeeld van onze unieke en originele workshop country line dance in Turnhout? Met onze country line dance workshop in Turnhout leer je gedurende een uurtje of langer met veel plezier samen country line dance in Turnhout.Met onze country line dance in Turnhout leer je op je avondje uit een uur of langer met veel plezier samen line dancing in Turnhout.

Compleet avondje uit
Het thema van de avond/middag is country line dancing. Natuurlijk geniet je van het line dance , maar ook van eventueel een diner en/of een workshop cocktails shaken met exotische cocktail recepten om de avond op een toffe manier te starten of te sluiten.Natuurlijk leer je hoe de country line dance gedanst moet worden, maar onze country line dance workshop is vooral gericht op het beleven van ongelooflijk veel plezier!

Onze country line danceworkshop kunnen worden verzorgd op locaties waarmee wij samenwerkingsverbanden hebben:

Antwerpen, Brussel, Bornem, Blankenberge, Diepenbeek, Gent, Geel, Brugge, Leuven, Mechelen, Nederzwalm-Hermelgem, Ninove, Aalst, Kortrijk, Hasselt, Lier, Lochristi, Loppem, Lommel, Mol, Oostende, Roeselare en Zandvliet.

maar wil je de workshop country line dance houden op een zelf gekozen locatie of gewoon gezellig bij je thuis, dan is dat voor ons ook geen enkel probleem. Dit geldt zowel voor België, Nederland, Frankrijk, Luxemburg als voor Duitsland.Wil je echt iets origineels, dan heeft Dansschool Djiba alles in huis om een spetterende workshop voor jou, je vrienden, familie , kennissen of collega's te verzorgen. Doe het eens anders dan anders! Wij helpen je graag om een geschikt programma op maat te maken voor je workshop country line dance of voor één van onze andere workshops.Beschrijving workshop country line dance
Cowboyhoeden – Wild Wild West – Op een rij dansen – Groepschoreografie – HilarischOorsprong en achtergrond
De muziek en de dans die wijj nu als Country Line Dance kennen is een mengeling van allerlei muzieksoorten en –dansen. De oorsprong vond plaats in het “Wilde Westen “van de U.S.A. Bij Country Line Dance dans je in formatie, waarbij een groep mensen op een rij of in rijen (lijnen)danst.
Iedereen voert op hetzelfde moment dezelfde dansbewegingen uit.Inhoud van de workshop
Er wordt een korte uitleg gegeven over de oorsprong en het ontstaan van de Country line dance.
We beginnen met eenvoudige basispassen, ondersteund door het geluid van Country muziek.
Gaandeweg de workshop worden de passen en combinaties ingewikkelder tot we aan het eind van de workshop tot een choreografische dans komen.
Je denkt geen ritmegevoel te hebben? Des te leuker is het om deze workshop bij te wonen; echt iedereen kan het leren en ook iedereen kan plezier maken.Diner bij een locatie waarmee we samenwerkingsverbanden hebben

Wat regelt Dansschool Djiba?
De reservering bij het restaurant voor het gebruik van de zaal voor de workshop(s)/show. De eventuele zaalhuur wordt ter plekke verrekend door de klant met de locatie.
De reservering van het diner, exclusief de inhoud

Wat moet je zelf regelen?
De inhoud van het diner moet je zelf afstemmen met het restaurant via e-mail of telefoon na 18.00 uur. Op verzoek geeft het restaurant je dan de prijslijst en de beschrijving van het buffet/menu. Mochten er speciale wensen zijn voor het diner (bijv. i.v.m. dieet of allergie), dan dien je dit zelf door te geven aan het restaurant.
De meeste restaurants hebben een seizoensdiner of buffet (afhankelijk van het restaurant).

Betaling en voorwaarden
Dansschool Djiba brengt bij jou de gewenste workshop(s) in rekening d.m.v. toezending van een factuur, die vooraf betaald dient te worden (let op de uiterste betaaldatum onderaan de factuur).
De betaling van het diner en de drankjes tijdens het diner worden rechtstreeks door jou betaald aan het restaurant op de dag zelf.
Cocktails die zijn gemaakt tijdens de cocktailworkshop mogen niet worden meegenomen aan de dinertafel. Dit geldt voor alle restaurants.

Nog even alle voordelen op een rijtje:
We werken uitsluitend met professionele country line dance docenten die ruime ervaring hebben in het entertainen van gasten met verschillende achtergronden
Country line dance workshop zonder diner eveneens mogelijk, exclusief zaalhuur
Workshop en diner op één locatie; gezelliger, makkelijk en eenvoudig met parkeren
Voor bijna elk budget kunnen we een leuk programma samenstellen

Algemene workshop informatie:
Standaardduur: 60 minuten, Mini- country line dance workshop
Aanvangstijd: naar keuze. Afhankelijk van beschikbaarheid van docent en locatie.
Locatie: we komen naar jouw locatie toe of jij komt naar één van de locaties toe waarmee wij samenwerken.

Diverse mogelijkheden voor de country line dance workshop:Mini- country line dance workshop (60 minuten)
In 1 uur tijd brengen we je van niets - naar iets - naar een eenvoudige choreografie

Super- country line danceworkshop (90 minuten)
In 1,5 uur tijd brengen we je van niets - naar iets - naar een uitgebreidere choreografie

Luxe- country line dance dansworkshop (120 minuten)
In 2 uur tijd brengen we je van niets - naar iets - naar een gedetailleerde choreografie
Combinatie van diverse workshops
Het is altijd mogelijk om meerdere soorten workshops na elkaar te volgen (bijvoorbeeld eerst een workshop country line dance en daarna een workshop cocktails shaken ).
Keuze uit: Salsa, country line dance, orientaalse buikdans, Braziliaanse vechtdans capoeira, Braziliaanse dans axé bahia, Braziliaanse dans forró, Braziliaanse dans samba, Dominikaanse dans bachata, Cubaanse dans country line dance, country line dance, limbo dance, Dominikaanse dans merengue, paaldansen, Jamaicaanse dans reggaeton, salsa dansen, streetdance

Prijsopbouw
Dansschool Djiba hanteert voor alle workshops dezelfde prijsopbouw:
*Groep tot 10 personen: starttarief
*Groep van 10-20 personen: starttarief plus prijs per persoon boven de 10 deelnemers
*Groep > 20 personen: aangepaste tarieven op aanvraag

Aanvragen van een offerte voor een country line dance workshop:
Een vrijblijvende offerte kan je aanvragen door het offerteformulier onderaan de pagina zo volledig mogelijk in te vullen.

Ook als een aantal onderwerpen nog niet bekend zijn, vermeld dat dan ook, zodat wij daar rekening mee kunnen houden.

Voor een efficiënte afhandeling vragen wij om de gewenste country line dance workshop, je naam, e-mailadres en telefoonnummer zorgvuldig in te vullen.

Middels de onderstaande link kan je ons een e-mail sturen of een offerte aanvragen. We streven er naar om binnen maximaal 5 werkdagen te reageren.

Klik hier voor een offerte

* Je offerteformulier wordt gestuurd naar info@dansschool-djiba.be

Standaard procedure
Na ontvangst van je ingevulde offerteformulier stellen wij de offerte op. Je ontvangt deze op het e-mailadres dat je hebt ingevuld. Als je akkoord gaat met de offerte stuur je een email terug met je bevestiging en eventuele aanpassingen. Er volgt dan een tussentijdse bevestiging, waarna wij de docent(en) voor de workshop(s) en de gewenste locatie gaan reserveren. Zodra wij van beiden een bevestiging hebben ontvangen volgt de definitieve bevestiging, samen met de digitale factuur.

Let op: wij beschouwen de reservering als definitief zodra het bedrag op onze rekening is bijgeschreven. Wij verzoeken je om op tijd te betalen (zie de uiterste betaaldatum onderaan op de factuur); na deze datum kunnen wij de reservering niet meer garanderen.

Last Minute
Een aanvraag van een country line dance workshop die binnen 2 dagen moet plaatsvinden heeft een aangepaste procedure. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op (Nathalie Iyeli T.+32(0)485/78.08.39) tijdens werkdagen tussen 16.00 en 21.00 uur of per sms onder vermelding van:

De gewenste datum van de workshop
Welk type workshop
De gewenste aanvangstijd
Het aantal deelnemers
De stad waar de workshop moet plaatsvinden
Wel of niet een eigen locatie ter beschikking?

Het telefoonnummer of e-mailadres waar we je kunnen bereiken
Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Onze boekings- en annuleringsvoorwaarden
De bevestiging is bindend voor het minimale aantal deelnemers
Er wordt geen restitutie verleend bij annulering van het aantal deelnemers na verzending van de bevestiging en digitale factuur
Eventuele extra deelnemers kunnen uiterlijk 2 (werk)dagen van tevoren nog aangemeld worden via e-mail
Pas na tijdige ontvangst van de betaling is de reservering definitief
Betaling dient plaats te vinden voor de uiterste betaaldatum die je vindt onderaan onze factuur
Zolang je betaling niet is bijgeschreven op onze rekening, behouden wij ons het recht voor om indien noodzakelijk tijdstippen, programma of locatie te wijzigen
Voor annulering: klik op: annuleringsvoorwaarden.Unieke country line dance dansworkshops landelijk op locatie:
Dansschool Djiba heeft unieke concepten. Je kan zelf kiezen waar je een countrylinedanceworkshop wil organiseren. Desgewenst komen we naar de locatie van je wensen. Voor een cocktails maken workshop in Antwerpen, cocktails maken workshop in Brussel, cocktails maken workshop in Aalst, cocktails maken workshop in Gent, cocktails maken workshop in Sint-Niklaas, cocktails maken workshop in Hasselt, cocktails maken workshop in Brugge, cocktails maken workshop in Oostende, cocktails maken workshop in Leuven, cocktails maken workshop in Tongeren, cocktails maken workshop in Dendermonde, cocktails maken workshop in Turnhout, cocktails maken workshop in Kortrijk, cocktails maken workshop in Mechelen. We hebben ook veel onmisbare tips voor een spetterend country line dancing in Antwerpen of workshop country line dance in Antwerpen. Met deze tips wordt je activiteit in Antwerpen een groot feest!

DSD_BE_NL_WS_COUNTRYLINEDANCE_AFDELINGSUITJE
afdelingsuitje country line dance in Brussel, afdelingsuitje country line dance in Antwerpen, afdelingsuitje country line dance in Gent, afdelingsuitje country line dance in Charleroi, afdelingsuitje country line dance in Luik, afdelingsuitje country line dance in Brugge, afdelingsuitje country line dance in Namen, afdelingsuitje country line dance in Leuven, afdelingsuitje country line dance in Bergen, afdelingsuitje country line dance in Mechelen, afdelingsuitje country line dance in Aalst, afdelingsuitje country line dance in La Louvière, afdelingsuitje country line dance in Kortrijk, afdelingsuitje country line dance in Hasselt, afdelingsuitje country line dance in Sint-Niklaas, afdelingsuitje country line dance in Oostende, afdelingsuitje country line dance in Doornik, afdelingsuitje country line dance in Genk, afdelingsuitje country line dance in Seraing, afdelingsuitje country line dance in Roeselare, afdelingsuitje country line dance in Moeskroen, afdelingsuitje country line dance in Verviers, afdelingsuitje country line dance in Dendermonde, afdelingsuitje country line dance in Beringen, afdelingsuitje country line dance in Turnhout,

DSD_BE_NL_WS_COUNTRYLINEDANCE_AFDELINGSUITJES
afdelingsuitjes country line dance in Brussel, afdelingsuitjes country line dance in Antwerpen, afdelingsuitjes country line dance in Gent, afdelingsuitjes country line dance in Charleroi, afdelingsuitjes country line dance in Luik, afdelingsuitjes country line dance in Brugge, afdelingsuitjes country line dance in Namen, afdelingsuitjes country line dance in Leuven, afdelingsuitjes country line dance in Bergen, afdelingsuitjes country line dance in Mechelen, afdelingsuitjes country line dance in Aalst, afdelingsuitjes country line dance in La Louvière, afdelingsuitjes country line dance in Kortrijk, afdelingsuitjes country line dance in Hasselt, afdelingsuitjes country line dance in Sint-Niklaas, afdelingsuitjes country line dance in Oostende, afdelingsuitjes country line dance in Doornik, afdelingsuitjes country line dance in Genk, afdelingsuitjes country line dance in Seraing, afdelingsuitjes country line dance in Roeselare, afdelingsuitjes country line dance in Moeskroen, afdelingsuitjes country line dance in Verviers, afdelingsuitjes country line dance in Dendermonde, afdelingsuitjes country line dance in Beringen, afdelingsuitjes country line dance in Turnhout,

DSD_BE_NL_WS_COUNTRYLINEDANCE_BEDRIJFSFEEST
bedrijfsfeest country line dance in Brussel, bedrijfsfeest country line dance in Antwerpen, bedrijfsfeest country line dance in Gent, bedrijfsfeest country line dance in Charleroi, bedrijfsfeest country line dance in Luik, bedrijfsfeest country line dance in Brugge, bedrijfsfeest country line dance in Namen, bedrijfsfeest country line dance in Leuven, bedrijfsfeest country line dance in Bergen, bedrijfsfeest country line dance in Mechelen, bedrijfsfeest country line dance in Aalst, bedrijfsfeest country line dance in La Louvière, bedrijfsfeest country line dance in Kortrijk, bedrijfsfeest country line dance in Hasselt, bedrijfsfeest country line dance in Sint-Niklaas, bedrijfsfeest country line dance in Oostende, bedrijfsfeest country line dance in Doornik, bedrijfsfeest country line dance in Genk, bedrijfsfeest country line dance in Seraing, bedrijfsfeest country line dance in Roeselare, bedrijfsfeest country line dance in Moeskroen, bedrijfsfeest country line dance in Verviers, bedrijfsfeest country line dance in Dendermonde, bedrijfsfeest country line dance in Beringen, bedrijfsfeest country line dance in Turnhout,

DSD_BE_NL_WS_COUNTRYLINEDANCE_BEDRIJFSFEESTEN
bedrijfsfeesten country line dance in Brussel, bedrijfsfeesten country line dance in Antwerpen, bedrijfsfeesten country line dance in Gent, bedrijfsfeesten country line dance in Charleroi, bedrijfsfeesten country line dance in Luik, bedrijfsfeesten country line dance in Brugge, bedrijfsfeesten country line dance in Namen, bedrijfsfeesten country line dance in Leuven, bedrijfsfeesten country line dance in Bergen, bedrijfsfeesten country line dance in Mechelen, bedrijfsfeesten country line dance in Aalst, bedrijfsfeesten country line dance in La Louvière, bedrijfsfeesten country line dance in Kortrijk, bedrijfsfeesten country line dance in Hasselt, bedrijfsfeesten country line dance in Sint-Niklaas, bedrijfsfeesten country line dance in Oostende, bedrijfsfeesten country line dance in Doornik, bedrijfsfeesten country line dance in Genk, bedrijfsfeesten country line dance in Seraing, bedrijfsfeesten country line dance in Roeselare, bedrijfsfeesten country line dance in Moeskroen, bedrijfsfeesten country line dance in Verviers, bedrijfsfeesten country line dance in Dendermonde, bedrijfsfeesten country line dance in Beringen, bedrijfsfeesten country line dance in Turnhout,

DSD_BE_NL_WS_COUNTRYLINEDANCE_BEDRIJFSUITJE
bedrijfsuitje country line dance in Brussel, bedrijfsuitje country line dance in Antwerpen, bedrijfsuitje country line dance in Gent, bedrijfsuitje country line dance in Charleroi, bedrijfsuitje country line dance in Luik, bedrijfsuitje country line dance in Brugge, bedrijfsuitje country line dance in Namen, bedrijfsuitje country line dance in Leuven, bedrijfsuitje country line dance in Bergen, bedrijfsuitje country line dance in Mechelen, bedrijfsuitje country line dance in Aalst, bedrijfsuitje country line dance in La Louvière, bedrijfsuitje country line dance in Kortrijk, bedrijfsuitje country line dance in Hasselt, bedrijfsuitje country line dance in Sint-Niklaas, bedrijfsuitje country line dance in Oostende, bedrijfsuitje country line dance in Doornik, bedrijfsuitje country line dance in Genk, bedrijfsuitje country line dance in Seraing, bedrijfsuitje country line dance in Roeselare, bedrijfsuitje country line dance in Moeskroen, bedrijfsuitje country line dance in Verviers, bedrijfsuitje country line dance in Dendermonde, bedrijfsuitje country line dance in Beringen, bedrijfsuitje country line dance in Turnhout,

DSD_BE_NL_WS_COUNTRYLINEDANCE_GROEPSUITJE
groepsuitje country line dance in Brussel, groepsuitje country line dance in Antwerpen, groepsuitje country line dance in Gent, groepsuitje country line dance in Charleroi, groepsuitje country line dance in Luik, groepsuitje country line dance in Brugge, groepsuitje country line dance in Namen, groepsuitje country line dance in Leuven, groepsuitje country line dance in Bergen, groepsuitje country line dance in Mechelen, groepsuitje country line dance in Aalst, groepsuitje country line dance in La Louvière, groepsuitje country line dance in Kortrijk, groepsuitje country line dance in Hasselt, groepsuitje country line dance in Sint-Niklaas, groepsuitje country line dance in Oostende, groepsuitje country line dance in Doornik, groepsuitje country line dance in Genk, groepsuitje country line dance in Seraing, groepsuitje country line dance in Roeselare, groepsuitje country line dance in Moeskroen, groepsuitje country line dance in Verviers, groepsuitje country line dance in Dendermonde, groepsuitje country line dance in Beringen, groepsuitje country line dance in Turnhout,

DSD_BE_NL_WS_COUNTRYLINEDANCE_GROEPSUITJES
groepsuitjes country line dance in Brussel, groepsuitjes country line dance in Antwerpen, groepsuitjes country line dance in Gent, groepsuitjes country line dance in Charleroi, groepsuitjes country line dance in Luik, groepsuitjes country line dance in Brugge, groepsuitjes country line dance in Namen, groepsuitjes country line dance in Leuven, groepsuitjes country line dance in Bergen, groepsuitjes country line dance in Mechelen, groepsuitjes country line dance in Aalst, groepsuitjes country line dance in La Louvière, groepsuitjes country line dance in Kortrijk, groepsuitjes country line dance in Hasselt, groepsuitjes country line dance in Sint-Niklaas, groepsuitjes country line dance in Oostende, groepsuitjes country line dance in Doornik, groepsuitjes country line dance in Genk, groepsuitjes country line dance in Seraing, groepsuitjes country line dance in Roeselare, groepsuitjes country line dance in Moeskroen, groepsuitjes country line dance in Verviers, groepsuitjes country line dance in Dendermonde, groepsuitjes country line dance in Beringen, groepsuitjes country line dance in Turnhout,
DSD_BE_NL_WS_COUNTRYLINEDANCE_PERSONEELSFEEST
personeelsfeest country line dance in Brussel, personeelsfeest country line dance in Antwerpen, personeelsfeest country line dance in Gent, personeelsfeest country line dance in Charleroi, personeelsfeest country line dance in Luik, personeelsfeest country line dance in Brugge, personeelsfeest country line dance in Namen, personeelsfeest country line dance in Leuven, personeelsfeest country line dance in Bergen, personeelsfeest country line dance in Mechelen, personeelsfeest country line dance in Aalst, personeelsfeest country line dance in La Louvière, personeelsfeest country line dance in Kortrijk, personeelsfeest country line dance in Hasselt, personeelsfeest country line dance in Sint-Niklaas, personeelsfeest country line dance in Oostende, personeelsfeest country line dance in Doornik, personeelsfeest country line dance in Genk, personeelsfeest country line dance in Seraing, personeelsfeest country line dance in Roeselare, personeelsfeest country line dance in Moeskroen, personeelsfeest country line dance in Verviers, personeelsfeest country line dance in Dendermonde, personeelsfeest country line dance in Beringen, personeelsfeest country line dance in Turnhout,

DSD_BE_NL_WS_COUNTRYLINEDANCE_PERSONEELSFEESTEN
personeelsfeesten country line dance in Brussel, personeelsfeesten country line dance in Antwerpen, personeelsfeesten country line dance in Gent, personeelsfeesten country line dance in Charleroi, personeelsfeesten country line dance in Luik, personeelsfeesten country line dance in Brugge, personeelsfeesten country line dance in Namen, personeelsfeesten country line dance in Leuven, personeelsfeesten country line dance in Bergen, personeelsfeesten country line dance in Mechelen, personeelsfeesten country line dance in Aalst, personeelsfeesten country line dance in La Louvière, personeelsfeesten country line dance in Kortrijk, personeelsfeesten country line dance in Hasselt, personeelsfeesten country line dance in Sint-Niklaas, personeelsfeesten country line dance in Oostende, personeelsfeesten country line dance in Doornik, personeelsfeesten country line dance in Genk, personeelsfeesten country line dance in Seraing, personeelsfeesten country line dance in Roeselare, personeelsfeesten country line dance in Moeskroen, personeelsfeesten country line dance in Verviers, personeelsfeesten country line dance in Dendermonde, personeelsfeesten country line dance in Beringen, personeelsfeesten country line dance in Turnhout,

DSD_BE_NL_WS_COUNTRYLINEDANCE_SCHOOLUITJE
schooluitje country line dance in Brussel, schooluitje country line dance in Antwerpen, schooluitje country line dance in Gent, schooluitje country line dance in Charleroi, schooluitje country line dance in Luik, schooluitje country line dance in Brugge, schooluitje country line dance in Namen, schooluitje country line dance in Leuven, schooluitje country line dance in Bergen, schooluitje country line dance in Mechelen, schooluitje country line dance in Aalst, schooluitje country line dance in La Louvière, schooluitje country line dance in Kortrijk, schooluitje country line dance in Hasselt, schooluitje country line dance in Sint-Niklaas, schooluitje country line dance in Oostende, schooluitje country line dance in Doornik, schooluitje country line dance in Genk, schooluitje country line dance in Seraing, schooluitje country line dance in Roeselare, schooluitje country line dance in Moeskroen, schooluitje country line dance in Verviers, schooluitje country line dance in Dendermonde, schooluitje country line dance in Beringen, schooluitje country line dance in Turnhout,

DSD_BE_NL_WS_COUNTRYLINEDANCE_TEAMBUILDING
teambuilding country line dance in Brussel, teambuilding country line dance in Antwerpen, teambuilding country line dance in Gent, teambuilding country line dance in Charleroi, teambuilding country line dance in Luik, teambuilding country line dance in Brugge, teambuilding country line dance in Namen, teambuilding country line dance in Leuven, teambuilding country line dance in Bergen, teambuilding country line dance in Mechelen, teambuilding country line dance in Aalst, teambuilding country line dance in La Louvière, teambuilding country line dance in Kortrijk, teambuilding country line dance in Hasselt, teambuilding country line dance in Sint-Niklaas, teambuilding country line dance in Oostende, teambuilding country line dance in Doornik, teambuilding country line dance in Genk, teambuilding country line dance in Seraing, teambuilding country line dance in Roeselare, teambuilding country line dance in Moeskroen, teambuilding country line dance in Verviers, teambuilding country line dance in Dendermonde, teambuilding country line dance in Beringen, teambuilding country line dance in Turnhout,

DSD_BE_NL_WS_COUNTRYLINEDANCE_TEAMEVENT
teamevent country line dance in Brussel, teamevent country line dance in Antwerpen, teamevent country line dance in Gent, teamevent country line dance in Charleroi, teamevent country line dance in Luik, teamevent country line dance in Brugge, teamevent country line dance in Namen, teamevent country line dance in Leuven, teamevent country line dance in Bergen, teamevent country line dance in Mechelen, teamevent country line dance in Aalst, teamevent country line dance in La Louvière, teamevent country line dance in Kortrijk, teamevent country line dance in Hasselt, teamevent country line dance in Sint-Niklaas, teamevent country line dance in Oostende, teamevent country line dance in Doornik, teamevent country line dance in Genk, teamevent country line dance in Seraing, teamevent country line dance in Roeselare, teamevent country line dance in Moeskroen, teamevent country line dance in Verviers, teamevent country line dance in Dendermonde, teamevent country line dance in Beringen, teamevent country line dance in Turnhout,

DSD_BE_NL_WS_COUNTRYLINEDANCE_TEAMUITJE
teamuitje country line dance in Brussel, teamuitje country line dance in Antwerpen, teamuitje country line dance in Gent, teamuitje country line dance in Charleroi, teamuitje country line dance in Luik, teamuitje country line dance in Brugge, teamuitje country line dance in Namen, teamuitje country line dance in Leuven, teamuitje country line dance in Bergen, teamuitje country line dance in Mechelen, teamuitje country line dance in Aalst, teamuitje country line dance in La Louvière, teamuitje country line dance in Kortrijk, teamuitje country line dance in Hasselt, teamuitje country line dance in Sint-Niklaas, teamuitje country line dance in Oostende, teamuitje country line dance in Doornik, teamuitje country line dance in Genk, teamuitje country line dance in Seraing, teamuitje country line dance in Roeselare, teamuitje country line dance in Moeskroen, teamuitje country line dance in Verviers, teamuitje country line dance in Dendermonde, teamuitje country line dance in Beringen, teamuitje country line dance in Turnhout,
DSD_BE_NL_WS_COUNTRYLINEDANCE_THEMAFEEST
themafeest country line dance in Brussel, themafeest country line dance in Antwerpen, themafeest country line dance in Gent, themafeest country line dance in Charleroi, themafeest country line dance in Luik, themafeest country line dance in Brugge, themafeest country line dance in Namen, themafeest country line dance in Leuven, themafeest country line dance in Bergen, themafeest country line dance in Mechelen, themafeest country line dance in Aalst, themafeest country line dance in La Louvière, themafeest country line dance in Kortrijk, themafeest country line dance in Hasselt, themafeest country line dance in Sint-Niklaas, themafeest country line dance in Oostende, themafeest country line dance in Doornik, themafeest country line dance in Genk, themafeest country line dance in Seraing, themafeest country line dance in Roeselare, themafeest country line dance in Moeskroen, themafeest country line dance in Verviers, themafeest country line dance in Dendermonde, themafeest country line dance in Beringen, themafeest country line dance in Turnhout,

DSD_BE_NL_WS_COUNTRYLINEDANCE_THEMAFEESTEN
themafeesten country line dance in Brussel, themafeesten country line dance in Antwerpen, themafeesten country line dance in Gent, themafeesten country line dance in Charleroi, themafeesten country line dance in Luik, themafeesten country line dance in Brugge, themafeesten country line dance in Namen, themafeesten country line dance in Leuven, themafeesten country line dance in Bergen, themafeesten country line dance in Mechelen, themafeesten country line dance in Aalst, themafeesten country line dance in La Louvière, themafeesten country line dance in Kortrijk, themafeesten country line dance in Hasselt, themafeesten country line dance in Sint-Niklaas, themafeesten country line dance in Oostende, themafeesten country line dance in Doornik, themafeesten country line dance in Genk, themafeesten country line dance in Seraing, themafeesten country line dance in Roeselare, themafeesten country line dance in Moeskroen, themafeesten country line dance in Verviers, themafeesten country line dance in Dendermonde, themafeesten country line dance in Beringen, themafeesten country line dance in Turnhout,

DSD_BE_NL_WS_COUNTRYLINEDANCE_VERJAARDAGSFEEST
verjaardagsfeest country line dance in Brussel, verjaardagsfeest country line dance in Antwerpen, verjaardagsfeest country line dance in Gent, verjaardagsfeest country line dance in Charleroi, verjaardagsfeest country line dance in Luik, verjaardagsfeest country line dance in Brugge, verjaardagsfeest country line dance in Namen, verjaardagsfeest country line dance in Leuven, verjaardagsfeest country line dance in Bergen, verjaardagsfeest country line dance in Mechelen, verjaardagsfeest country line dance in Aalst, verjaardagsfeest country line dance in La Louvière, verjaardagsfeest country line dance in Kortrijk, verjaardagsfeest country line dance in Hasselt, verjaardagsfeest country line dance in Sint-Niklaas, verjaardagsfeest country line dance in Oostende, verjaardagsfeest country line dance in Doornik, verjaardagsfeest country line dance in Genk, verjaardagsfeest country line dance in Seraing, verjaardagsfeest country line dance in Roeselare, verjaardagsfeest country line dance in Moeskroen, verjaardagsfeest country line dance in Verviers, verjaardagsfeest country line dance in Dendermonde, verjaardagsfeest country line dance in Beringen, verjaardagsfeest country line dance in Turnhout,DSD_BE_NL_WS_COUNTRYLINEDANCE_VRIENDINNENDAG
vriendinnendag country line dance in Brussel, vriendinnendag country line dance in Antwerpen, vriendinnendag country line dance in Gent, vriendinnendag country line dance in Charleroi, vriendinnendag country line dance in Luik, vriendinnendag country line dance in Brugge, vriendinnendag country line dance in Namen, vriendinnendag country line dance in Leuven, vriendinnendag country line dance in Bergen, vriendinnendag country line dance in Mechelen, vriendinnendag country line dance in Aalst, vriendinnendag country line dance in La Louvière, vriendinnendag country line dance in Kortrijk, vriendinnendag country line dance in Hasselt, vriendinnendag country line dance in Sint-Niklaas, vriendinnendag country line dance in Oostende, vriendinnendag country line dance in Doornik, vriendinnendag country line dance in Genk, vriendinnendag country line dance in Seraing, vriendinnendag country line dance in Roeselare, vriendinnendag country line dance in Moeskroen, vriendinnendag country line dance in Verviers, vriendinnendag country line dance in Dendermonde, vriendinnendag country line dance in Beringen, vriendinnendag country line dance in Turnhout,

DSD_BE_NL_WS_COUNTRYLINEDANCE_VRIENDINNENUITJE
vriendinnenuitje country line dance in Brussel, vriendinnenuitje country line dance in Antwerpen, vriendinnenuitje country line dance in Gent, vriendinnenuitje country line dance in Charleroi, vriendinnenuitje country line dance in Luik, vriendinnenuitje country line dance in Brugge, vriendinnenuitje country line dance in Namen, vriendinnenuitje country line dance in Leuven, vriendinnenuitje country line dance in Bergen, vriendinnenuitje country line dance in Mechelen, vriendinnenuitje country line dance in Aalst, vriendinnenuitje country line dance in La Louvière, vriendinnenuitje country line dance in Kortrijk, vriendinnenuitje country line dance in Hasselt, vriendinnenuitje country line dance in Sint-Niklaas, vriendinnenuitje country line dance in Oostende, vriendinnenuitje country line dance in Doornik, vriendinnenuitje country line dance in Genk, vriendinnenuitje country line dance in Seraing, vriendinnenuitje country line dance in Roeselare, vriendinnenuitje country line dance in Moeskroen, vriendinnenuitje country line dance in Verviers, vriendinnenuitje country line dance in Dendermonde, vriendinnenuitje country line dance in Beringen, vriendinnenuitje country line dance in Turnhout,

DSD_BE_NL_WS_COUNTRYLINEDANCE_VRIJGEZELLENFEESTEN
vrijgezellenfeesten country line dance in Brussel, vrijgezellenfeesten country line dance in Antwerpen, vrijgezellenfeesten country line dance in Gent, vrijgezellenfeesten country line dance in Charleroi, vrijgezellenfeesten country line dance in Luik, vrijgezellenfeesten country line dance in Brugge, vrijgezellenfeesten country line dance in Namen, vrijgezellenfeesten country line dance in Leuven, vrijgezellenfeesten country line dance in Bergen, vrijgezellenfeesten country line dance in Mechelen, vrijgezellenfeesten country line dance in Aalst, vrijgezellenfeesten country line dance in La Louvière, vrijgezellenfeesten country line dance in Kortrijk, vrijgezellenfeesten country line dance in Hasselt, vrijgezellenfeesten country line dance in Sint-Niklaas, vrijgezellenfeesten country line dance in Oostende, vrijgezellenfeesten country line dance in Doornik, vrijgezellenfeesten country line dance in Genk, vrijgezellenfeesten country line dance in Seraing, vrijgezellenfeesten country line dance in Roeselare, vrijgezellenfeesten country line dance in Moeskroen, vrijgezellenfeesten country line dance in Verviers, vrijgezellenfeesten country line dance in Dendermonde, vrijgezellenfeesten country line dance in Beringen, vrijgezellenfeesten country line dance in Turnhout,

DSD_BE_WS_COUNTRYLINEDANCE
country line dance workshop in Brussel, country line dance workshop in Antwerpen, country line dance workshop in Gent, country line dance workshop in Charleroi, country line dance workshop in Luik, country line dance workshop in Brugge, country line dance workshop in Namen, country line dance workshop in Leuven, country line dance workshop in Bergen, country line dance workshop in Mechelen, country line dance workshop in Aalst, country line dance workshop in La Louvière, country line dance workshop in Kortrijk, country line dance workshop in Hasselt, country line dance workshop in Sint-Niklaas, country line dance workshop in Oostende, country line dance workshop in Doornik, country line dance workshop in Genk, country line dance workshop in Seraing, country line dance workshop in Roeselare, country line dance workshop in Moeskroen, country line dance workshop in Verviers, country line dance workshop in Dendermonde, country line dance workshop in Beringen, country line dance workshop in Turnhout, country line dance workshop in Vilvoorde, country line dance workshop in Lokeren, country line dance workshop in Sint-Truiden, country line dance workshop in Herstal, country line dance workshop in Geel, country line dance workshop in Ninove, country line dance workshop in Halle, country line dance workshop in Waregem, country line dance workshop in Châtelet, country line dance workshop in Ieper, country line dance workshop in Lier, country line dance workshop in Lommel, country line dance workshop in Waver, country line dance workshop in Binche, country line dance workshop in Tienen, country line dance workshop in Menen, country line dance workshop in Geraardsbergen,  country line dance workshop in Bilzen, country line dance workshop in Ottignies-Louvain-la-Neuve, country line dance workshop in Tongeren, country line dance workshop in Oudenaarde, country line dance workshop in Deinze, country line dance workshop in Aarschot, country line dance workshop in Aat, country line dance workshop in Aarlen, country line dance workshop in Herentals, country line dance workshop in Izegem, country line dance workshop in Harelbeke, country line dance workshop in Nijvel, country line dance workshop in Zinnik, country line dance workshop in Andenne, country line dance workshop in Ronse, country line dance workshop in Zottegem, country line dance workshop in Mortsel, country line dance workshop in Maaseik, country line dance workshop in Gembloers, country line dance workshop in Diest, country line dance workshop in Saint-Ghislain, country line dance workshop in Fleurus, country line dance workshop in Scherpenheuvel-Zichem, country line dance workshop in 's-Gravenbrakel, country line dance workshop in Hoei, country line dance workshop in Hoogstraten, country line dance workshop in Eeklo, country line dance workshop in Torhout, country line dance workshop in Poperinge, country line dance workshop in Dilsen-Stokkem, country line dance workshop in Tielt, country line dance workshop in Blankenberge, country line dance workshop in Eupen, country line dance workshop in Lessen, country line dance workshop in Wervik, country line dance workshop in Walcourt, country line dance workshop in Komen-Waasten, country line dance workshop in Marche-en-Famenne.

Country line dance workshop in Aartselaar, Country line dance workshop in Antwerpen, Country line dance workshop in Arendonk, Country line dance workshop in Baarle-Hertog, Country line dance workshop in Balen, Country line dance workshop in Beerse, Country line dance workshop in Berlaar, Country line dance workshop in Boechout, Country line dance workshop in Bonheiden, Country line dance workshop in Boom, Country line dance workshop in Bornem, Country line dance workshop in Borsbeek, Country line dance workshop in Brasschaat, Country line dance workshop in Brecht, Country line dance workshop in Dessel, Country line dance workshop in Duffel, Country line dance workshop in Edegem, Country line dance workshop in Essen, Country line dance workshop in Geel, Country line dance workshop in Grobbendonk, Country line dance workshop in Heist-op-den-Berg, Country line dance workshop in Hemiksem, Country line dance workshop in Herentals, Country line dance workshop in Herenthout, Country line dance workshop in Herselt, Country line dance workshop in Hoogstraten, Country line dance workshop in Hove, Country line dance workshop in Hulshout, Country line dance workshop in Kalmthout, Country line dance workshop in Kapellen, Country line dance workshop in Kasterlee, Country line dance workshop in Kontich, Country line dance workshop in Laakdal, Country line dance workshop in Lier, Country line dance workshop in Lille, Country line dance workshop in Lint, Country line dance workshop in Malle, Country line dance workshop in Mechelen, Country line dance workshop in Meerhout, Country line dance workshop in Merksplas, Country line dance workshop in Mol, Country line dance workshop in Mortsel, Country line dance workshop in Niel, Country line dance workshop in Nijlen, Country line dance workshop in Olen, Country line dance workshop in Oud-Turnhout, Country line dance workshop in Putte, Country line dance workshop in Puurs, Country line dance workshop in Ranst, Country line dance workshop in Ravels, Country line dance workshop in Retie, Country line dance workshop in Rijkevorsel, Country line dance workshop in Rumst, Country line dance workshop in Schelle, Country line dance workshop in Schilde, Country line dance workshop in Schoten, Country line dance workshop in Sint-Amands, Country line dance workshop in Sint-Katelijne-Waver, Country line dance workshop in Stabroek, Country line dance workshop in Turnhout, Country line dance workshop in Vorselaar, Country line dance workshop in Vosselaar, Country line dance workshop in Westerlo, Country line dance workshop in Wijnegem, Country line dance workshop in Willebroek, Country line dance workshop in Wommelgem, Country line dance workshop in Wuustwezel, Country line dance workshop in Zandhoven, Country line dance workshop in Zoersel, Country line dance workshop in Zwijndrecht, Country line dance workshop in Gent, Country line dance workshop in Brussel, Country line dance workshop in Brugge, Country line dance workshop in Leuven, Country line dance workshop in Aalst, Country line dance workshop in Kortrijk, Country line dance workshop in Hasselt, Country line dance workshop in Sint-Niklaas, Country line dance workshop in Oostende, Country line dance workshop in Genk, Country line dance workshop in Doornik, Country line dance workshop in Roeselare, Country line dance workshop in Moeskroen, Country line dance workshop in Lokeren, Country line dance workshop in Sint-Truiden, Country line dance workshop in Mariakerke, Country line dance workshop in Drongen, Country line dance workshop in Wondelgem, Country line dance workshop in Sint-Amandsberg, Country line dance workshop in Oostakker, Country line dance workshop in Ledeberg, Country line dance workshop in Gentbrugge, Country line dance workshop in Afsnee, Country line dance workshop in Sint-Denijs-Westrem, Country line dance workshop in Zwijnaarde, Country line dance workshop in Wachtebeke, Country line dance workshop in Lochristi, Country line dance workshop in Destelbergen, Country line dance workshop in Melle, Country line dance workshop in Merelbeke, Country line dance workshop in Heusden, Country line dance workshop in Zevergem, Country line dance workshop in De Pinte, Country line dance workshop in Sint-Martens-Latem, Country line dance workshop in Sint-Martens-Leerne, Country line dance workshop in Deinze, Country line dance workshop in Vosselare, Country line dance workshop in Nevele, Country line dance workshop in Landegem, Country line dance workshop in Merendree, Country line dance workshop in Alken, Country line dance workshop in As, Country line dance workshop in Beringen, Country line dance workshop in Bilzen, Country line dance workshop in Bocholt, Country line dance workshop in Borgloon, Country line dance workshop in Bree, Country line dance workshop in Diepenbeek, Country line dance workshop in Dilsen-Stokkem, Country line dance workshop in Genk, Country line dance workshop in Gingelom, Country line dance workshop in Halen, Country line dance workshop in Ham, Country line dance workshop in Hamont-Achel, Country line dance workshop in Hechtel-Eksel, Country line dance workshop in Heers, Country line dance workshop in Herk-de-Stad, Country line dance workshop in Herstappe, Country line dance workshop in Heusden-Zolder, Country line dance workshop in Hoeselt, Country line dance workshop in Houthalen-Helchteren, Country line dance workshop in Kinrooi, Country line dance workshop in Kortessem, Country line dance workshop in Lanaken, Country line dance workshop in Leopoldsburg, Country line dance workshop in Lommel, Country line dance workshop in Lummen, Country line dance workshop in Maaseik, Country line dance workshop in Maasmechelen, Country line dance workshop in Meeuwen-Gruitrode, Country line dance workshop in Neerpelt, Country line dance workshop in Nieuwerkerken, Country line dance workshop in Opglabbeek, Country line dance workshop in Overpelt, Country line dance workshop in Peer, Country line dance workshop in Riemst, Country line dance workshop in Sint-Truiden, Country line dance workshop in Tessenderlo, Country line dance workshop in Tongeren, Country line dance workshop in Voeren, Country line dance workshop in Wellen, Country line dance workshop in Zonhoven, Country line dance workshop in Zutendaal, Country line dance workshop in Aarschot, Country line dance workshop in Affligem, Country line dance workshop in Asse, Country line dance workshop in Beersel, Country line dance workshop in Begijnendijk, Country line dance workshop in Bekkevoort, Country line dance workshop in Bertem, Country line dance workshop in Bever, Country line dance workshop in Bierbeek, Country line dance workshop in Boortmeerbeek, Country line dance workshop in Boutersem, Country line dance workshop in Diest, Country line dance workshop in Dilbeek, Country line dance workshop in Drogenbos, Country line dance workshop in Galmaarden, Country line dance workshop in Geetbets, Country line dance workshop in Glabbeek, Country line dance workshop in Gooik, Country line dance workshop in Grimbergen, Country line dance workshop in Haacht, Country line dance workshop in Halle, Country line dance workshop in Herent, Country line dance workshop in Herne, Country line dance workshop in Hoegaarden, Country line dance workshop in Hoeilaart, Country line dance workshop in Holsbeek, Country line dance workshop in Huldenberg, Country line dance workshop in Kampenhout, Country line dance workshop in Kapelle-op-den-Bos, Country line dance workshop in Keerbergen, Country line dance workshop in Kortenaken, Country line dance workshop in Kortenberg, Country line dance workshop in Kraainem, Country line dance workshop in Landen, Country line dance workshop in Lennik, Country line dance workshop in Liedekerke, Country line dance workshop in Linkebeek, Country line dance workshop in Linter, Country line dance workshop in Londerzeel, Country line dance workshop in Lubbeek, Country line dance workshop in Machelen, Country line dance workshop in Meise, Country line dance workshop in Merchtem, Country line dance workshop in Opwijk, Country line dance workshop in Oud-Heverlee, Country line dance workshop in Overijse, Country line dance workshop in Pepingen, Country line dance workshop in Roosdaal, Country line dance workshop in Rotselaar, Country line dance workshop in Scherpenheuvel-Zichem, Country line dance workshop in Sint-Genesius-Rode, Country line dance workshop in Sint-Pieters-Leeuw, Country line dance workshop in Steenokkerzeel, Country line dance workshop in Ternat, Country line dance workshop in Tervuren, Country line dance workshop in Tielt-Winge, Country line dance workshop in Tienen, Country line dance workshop in Tremelo, Country line dance workshop in Vilvoorde, Country line dance workshop in Wemmel, Country line dance workshop in Wezembeek-Oppem, Country line dance workshop in Zaventem, Country line dance workshop in Zemst, Country line dance workshop in Zoutleeuw, Country line dance workshop in Alveringem, Country line dance workshop in Anzegem, Country line dance workshop in Ardooie, Country line dance workshop in Avelgem, Country line dance workshop in Beernem, Country line dance workshop in Blankenberge, Country line dance workshop in Bredene, Country line dance workshop in Damme, Country line dance workshop in De Haan, Country line dance workshop in De Panne, Country line dance workshop in Deerlijk, Country line dance workshop in Dentergem, Country line dance workshop in Diksmuide, Country line dance workshop in Gistel, Country line dance workshop in Harelbeke, Country line dance workshop in Heuvelland, Country line dance workshop in Hooglede, Country line dance workshop in Houthulst, Country line dance workshop in Ichtegem, Country line dance workshop in Ieper, Country line dance workshop in Ingelmunster, Country line dance workshop in Izegem, Country line dance workshop in Jabbeke, Country line dance workshop in Knokke-Heist, Country line dance workshop in Koekelare, Country line dance workshop in Koksijde, Country line dance workshop in Kortemark, Country line dance workshop in Kortrijk, Country line dance workshop in Kuurne, Country line dance workshop in Langemark-Poelkapelle, Country line dance workshop in Ledegem, Country line dance workshop in Lendelede, Country line dance workshop in Lichtervelde, Country line dance workshop in Lo-Reninge, Country line dance workshop in Menen, Country line dance workshop in Mesen, Country line dance workshop in Meulebeke, Country line dance workshop in Middelkerke, Country line dance workshop in Moorslede, Country line dance workshop in Nieuwpoort, Country line dance workshop in Oostende, Country line dance workshop in Oostkamp, Country line dance workshop in Oostrozebeke, Country line dance workshop in Oudenburg, Country line dance workshop in Pittem, Country line dance workshop in Poperinge, Country line dance workshop in Roeselare, Country line dance workshop in Ruiselede, Country line dance workshop in Spiere-Helkijn, Country line dance workshop in Staden, Country line dance workshop in Tielt, Country line dance workshop in Torhout, Country line dance workshop in Veurne, Country line dance workshop in Vleteren, Country line dance workshop in Waregem, Country line dance workshop in Wervik, Country line dance workshop in Wevelgem, Country line dance workshop in Wielsbeke, Country line dance workshop in Wingene, Country line dance workshop in Zedelgem, Country line dance workshop in Zonnebeke, Country line dance workshop in Zuienkerke, Country line dance workshop in Zwevegem, Country line dance workshop in Aarlen, Country line dance workshop in Attert, Country line dance workshop in Aubange, Country line dance workshop in Bastenaken, Country line dance workshop in Bertogne, Country line dance workshop in Bertrix, Country line dance workshop in Bouillon, Country line dance workshop in Chiny, Country line dance workshop in Daverdisse, Country line dance workshop in Durbuy, Country line dance workshop in Érezée, Country line dance workshop in Étalle, Country line dance workshop in Fauvillers, Country line dance workshop in Florenville, Country line dance workshop in Gouvy, Country line dance workshop in Habay, Country line dance workshop in Herbeumont, Country line dance workshop in Hotton, Country line dance workshop in Houffalize, Country line dance workshop in La Roche-en-Ardenne, Country line dance workshop in Léglise, Country line dance workshop in Libin, Country line dance workshop in Libramont-Chevigny, Country line dance workshop in Manhay, Country line dance workshop in Marche-en-Famenne, Country line dance workshop in Martelange, Country line dance workshop in Meix-devant-Virton, Country line dance workshop in Messancy, Country line dance workshop in Musson, Country line dance workshop in Nassogne, Country line dance workshop in Neufchâteau, Country line dance workshop in Paliseul, Country line dance workshop in Rendeux, Country line dance workshop in Rouvroy, Country line dance workshop in Sainte-Ode, Country line dance workshop in Saint-Hubert, Country line dance workshop in Saint-Léger, Country line dance workshop in Tellin, Country line dance workshop in Tenneville, Country line dance workshop in Tintigny, Country line dance workshop in Vaux-sur-Sûre, Country line dance workshop in Vielsalm, Country line dance workshop in Virton, Country line dance workshop in Wellin, Country line dance workshop in Aiseau-Presles, Country line dance workshop in Anderlues, Country line dance workshop in Antoing, Country line dance workshop in Aat, Country line dance workshop in Beaumont, Country line dance workshop in Belœil, Country line dance workshop in Bernissart, Country line dance workshop in Binche, Country line dance workshop in Boussu, Country line dance workshop in 's-Gravenbrakel, Country line dance workshop in Brugelette, Country line dance workshop in Brunehaut, Country line dance workshop in Celles, Country line dance workshop in Chapelle-lez-Herlaimont, Country line dance workshop in Charleroi, Country line dance workshop in Châtelet.


DSD_BE_WS_DJEMBE|
WS_DJEMBE_AFDELINGSUITJE|WS_DJEMBE_AFDELINGSUITJES|WS_DJEMBE_BEDRIJFSFEEST|WS_DJEMBE_BEDRIJFSFEESTEN|WS_DJEMBE_BEDRIJFSUITJE|WS_DJEMBE_GROEPSUITJE|WS_DJEMBE_GROEPSUITJES|WS_DJEMBE_PERSONEELSFEEST|WS_DJEMBE_PERSONEELSFEESTEN|WS_DJEMBE_SCHOOLUITJE|WS_DJEMBE_TEAMBUILDING|WS_DJEMBE_TEAMEVENT|WS_DJEMBE_TEAMUITJE|WS_DJEMBE_THEMAFEEST|WS_DJEMBE_THEMAFEESTEN|WS_DJEMBE_VERJAARDAGSFEEST|WS_DJEMBE_VRIENDINNENDAG|WS_DJEMBE_VRIENDINNENUITJE|WS_DJEMBE_VRIJGEZELLENFEESTEN.

DSD_BE_WS_COCKTAILSMAKEN|
WS_COCKTAILSMAKEN_AFDELINGSUITJE|WS_COCKTAILSMAKEN_AFDELINGSUITJES|WS_COCKTAILSMAKEN_BEDRIJFSFEEST|WS_COCKTAILSMAKEN_BEDRIJFSFEESTEN|WS_COCKTAILSMAKEN_BEDRIJFSUITJE|WS_COCKTAILSMAKEN_GROEPSUITJE|WS_COCKTAILSMAKEN_GROEPSUITJES|WS_COCKTAILSMAKEN_PERSONEELSFEEST|WS_COCKTAILSMAKEN_PERSONEELSFEESTEN|WS_COCKTAILSMAKEN_SCHOOLUITJE|WS_COCKTAILSMAKEN_TEAMBUILDING|WS_COCKTAILSMAKEN_TEAMEVENT|WS_COCKTAILSMAKEN_TEAMUITJE|WS_COCKTAILSMAKEN_THEMAFEEST|WS_COCKTAILSMAKEN_THEMAFEESTEN|WS_COCKTAILSMAKEN_VERJAARDAGSFEEST|WS_COCKTAILSMAKEN_VRIENDINNENDAG|WS_COCKTAILSMAKEN_VRIENDINNENUITJE|WS_COCKTAILSMAKEN_VRIJGEZELLENFEESTEN.

DSD_BE_WS_COCKTAILSHAKEN|
WS_COCKTAILSHAKEN_AFDELINGSUITJE|WS_COCKTAILSHAKEN_AFDELINGSUITJES|WS_COCKTAILSHAKEN_BEDRIJFSFEEST|WS_COCKTAILSHAKEN_BEDRIJFSFEESTEN|WS_COCKTAILSHAKEN_BEDRIJFSUITJE|WS_COCKTAILSHAKEN_GROEPSUITJE|WS_COCKTAILSHAKEN_GROEPSUITJES|WS_COCKTAILSHAKEN_PERSONEELSFEEST|WS_COCKTAILSHAKEN_PERSONEELSFEESTEN|WS_COCKTAILSHAKEN_SCHOOLUITJE|WS_COCKTAILSHAKEN_TEAMBUILDING|WS_COCKTAILSHAKEN_TEAMEVENT|WS_COCKTAILSHAKEN_TEAMUITJE|WS_COCKTAILSHAKEN_THEMAFEEST|WS_COCKTAILSHAKEN_THEMAFEESTEN|WS_COCKTAILSHAKEN_VERJAARDAGSFEEST|WS_COCKTAILSHAKEN_VRIENDINNENDAG|WS_COCKTAILSHAKEN_VRIENDINNENUITJE|WS_COCKTAILSHAKEN_VRIJGEZELLENFEESTEN.

DSD_BE_WS_COCKTAILSMIXEN|
WS_COCKTAILSMIXEN_AFDELINGSUITJE|WS_COCKTAILSMIXEN_AFDELINGSUITJES|WS_COCKTAILSMIXEN_BEDRIJFSFEEST|WS_COCKTAILSMIXEN_BEDRIJFSFEESTEN|WS_COCKTAILSMIXEN_BEDRIJFSUITJE|WS_COCKTAILSMIXEN_GROEPSUITJE|WS_COCKTAILSMIXEN_GROEPSUITJES|WS_COCKTAILSMIXEN_PERSONEELSFEEST|WS_COCKTAILSMIXEN_PERSONEELSFEESTEN|WS_COCKTAILSMIXEN_SCHOOLUITJE|WS_COCKTAILSMIXEN_TEAMBUILDING|WS_COCKTAILSMIXEN_TEAMEVENT|WS_COCKTAILSMIXEN_TEAMUITJE|WS_COCKTAILSMIXEN_THEMAFEEST|WS_COCKTAILSMIXEN_THEMAFEESTEN|WS_COCKTAILSMIXEN_VERJAARDAGSFEEST|WS_COCKTAILSMIXEN_VRIENDINNENDAG|WS_COCKTAILSMIXEN_VRIENDINNENUITJE|WS_COCKTAILSMIXEN_VRIJGEZELLENFEESTEN.

DSD_BE_WS_AFRIKAANSEDANS|
WS_AFRIKAANSEDANS_AFDELINGSUITJE|WS_AFRIKAANSEDANS_AFDELINGSUITJES|WS_AFRIKAANSEDANS_BEDRIJFSFEEST|WS_AFRIKAANSEDANS_BEDRIJFSFEESTEN|WS_AFRIKAANSEDANS_BEDRIJFSUITJE|WS_AFRIKAANSEDANS_GROEPSUITJE|WS_AFRIKAANSEDANS_GROEPSUITJES|WS_AFRIKAANSEDANS_PERSONEELSFEEST|WS_AFRIKAANSEDANS_PERSONEELSFEESTEN|WS_AFRIKAANSEDANS_SCHOOLUITJE|WS_AFRIKAANSEDANS_TEAMBUILDING|WS_AFRIKAANSEDANS_TEAMEVENT|WS_AFRIKAANSEDANS_TEAMUITJE|WS_AFRIKAANSEDANS_THEMAFEEST|WS_AFRIKAANSEDANS_THEMAFEESTEN|WS_AFRIKAANSEDANS_VERJAARDAGSFEEST|WS_AFRIKAANSEDANS_VRIENDINNENDAG|WS_AFRIKAANSEDANS_VRIENDINNENUITJE|WS_AFRIKAANSEDANS_VRIJGEZELLENFEESTEN.

DSD_BE_WS_BOLLYWOOD|
WS_BOLLYWOOD_AFDELINGSUITJE|WS_BOLLYWOOD_AFDELINGSUITJES|WS_BOLLYWOOD_BEDRIJFSFEEST|WS_BOLLYWOOD_BEDRIJFSFEESTEN|WS_BOLLYWOOD_BEDRIJFSUITJE|WS_BOLLYWOOD_GROEPSUITJE|WS_BOLLYWOOD_GROEPSUITJES|WS_BOLLYWOOD_PERSONEELSFEEST|WS_BOLLYWOOD_PERSONEELSFEESTEN|WS_BOLLYWOOD_SCHOOLUITJE|WS_BOLLYWOOD_TEAMBUILDING|WS_BOLLYWOOD_TEAMEVENT|WS_BOLLYWOOD_TEAMUITJE|WS_BOLLYWOOD_THEMAFEEST|WS_BOLLYWOOD_THEMAFEESTEN|WS_BOLLYWOOD_VERJAARDAGSFEEST|WS_BOLLYWOOD_VRIENDINNENDAG|WS_BOLLYWOOD_VRIENDINNENUITJE|WS_BOLLYWOOD_VRIJGEZELLENFEESTEN.

DSD_BE_WS_BUIKDANS|
WS_BUIKDANS_AFDELINGSUITJE|WS_BUIKDANS_AFDELINGSUITJES|WS_BUIKDANS_BEDRIJFSFEEST|WS_BUIKDANS_BEDRIJFSFEESTEN|WS_BUIKDANS_BEDRIJFSUITJE|WS_BUIKDANS_GROEPSUITJE|WS_BUIKDANS_GROEPSUITJES|WS_BUIKDANS_PERSONEELSFEEST|WS_BUIKDANS_PERSONEELSFEESTEN|WS_BUIKDANS_SCHOOLUITJE|WS_BUIKDANS_TEAMBUILDING|WS_BUIKDANS_TEAMEVENT|WS_BUIKDANS_TEAMUITJE|WS_BUIKDANS_THEMAFEEST|WS_BUIKDANS_THEMAFEESTEN|WS_BUIKDANS_VERJAARDAGSFEEST|WS_BUIKDANS_VRIENDINNENDAG|WS_BUIKDANS_VRIENDINNENUITJE|WS_BUIKDANS_VRIJGEZELLENFEESTEN.

DSD_BE_WS_COUNTRYLINEDANCE|
WS_COUNTRYLINEDANCE_AFDELINGSUITJE|WS_COUNTRYLINEDANCE_AFDELINGSUITJES|WS_COUNTRYLINEDANCE_BEDRIJFSFEEST|WS_COUNTRYLINEDANCE_BEDRIJFSFEESTEN|WS_COUNTRYLINEDANCE_BEDRIJFSUITJE|WS_COUNTRYLINEDANCE_GROEPSUITJE|WS_COUNTRYLINEDANCE_GROEPSUITJES|WS_COUNTRYLINEDANCE_PERSONEELSFEEST|WS_COUNTRYLINEDANCE_PERSONEELSFEESTEN|WS_COUNTRYLINEDANCE_SCHOOLUITJE|WS_COUNTRYLINEDANCE_TEAMBUILDING|WS_COUNTRYLINEDANCE_TEAMEVENT|WS_COUNTRYLINEDANCE_TEAMUITJE|WS_COUNTRYLINEDANCE_THEMAFEEST|WS_COUNTRYLINEDANCE_THEMAFEESTEN|WS_COUNTRYLINEDANCE_VERJAARDAGSFEEST|WS_COUNTRYLINEDANCE_VRIENDINNENDAG|WS_COUNTRYLINEDANCE_VRIENDINNENUITJE|WS_COUNTRYLINEDANCE_VRIJGEZELLENFEESTEN.

DSD_BE_VGZ_AFRIKAANSEDANS|
VGZ_AFRIKAANSEDANS_GROEPSUITJE|VGZ_AFRIKAANSEDANS_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_AFRIKAANSEDANS_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_AFRIKAANSEDANS_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_AFRIKAANSEDANS_VRIJGEZELLENUITJE.

DSD_BE_VGZ_AXEBAHIA|
VGZ_AXEBAHIA_GROEPSUITJE|VGZ_AXEBAHIA_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_AXEBAHIA_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_AXEBAHIA_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_AXEBAHIA_VRIJGEZELLENUITJE.

DSD_BE_VGZ_BOLLYWOODDANS|
VGZ_BOLLYWOODDANS_GROEPSUITJE|VGZ_BOLLYWOODDANS_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_BOLLYWOODDANS_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_BOLLYWOODDANS_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_BOLLYWOODDANS_VRIJGEZELLENUITJE.

DSD_BE_VGZ_BUIKDANS|
VGZ_BUIKDANS_GROEPSUITJE|VGZ_BUIKDANS_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_BUIKDANS_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_BUIKDANS_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_BUIKDANS_VRIJGEZELLENUITJE.

DSD_BE_VGZ_COCKTAILSMAKEN|
VGZ_COCKTAILSMAKEN_GROEPSUITJE|VGZ_COCKTAILSMAKEN_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_COCKTAILSMAKEN_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_COCKTAILSMAKEN_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_COCKTAILSMAKEN_VRIJGEZELLENUITJE.

DSD_BE_VGZ_COCKTAILSHAKEN|
VGZ_COCKTAILSHAKEN_GROEPSUITJE|VGZ_COCKTAILSHAKEN_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_COCKTAILSHAKEN_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_COCKTAILSHAKEN_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_COCKTAILSHAKEN_VRIJGEZELLENUITJE.

DSD_BE_VGZ_COCKTAILSMIXEN|
VGZ_COCKTAILSMIXEN_GROEPSUITJE|VGZ_COCKTAILSMIXEN_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_COCKTAILSMIXEN_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_COCKTAILSMIXEN_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_COCKTAILSMIXEN_VRIJGEZELLENUITJE.

DSD_BE_VGZ_COUNTRYLINEDANCE|
VGZ_COUNTRYLINEDANCE_GROEPSUITJE|VGZ_COUNTRYLINEDANCE_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_COUNTRYLINEDANCE_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_COUNTRYLINEDANCE_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_COUNTRYLINEDANCE_VRIJGEZELLENUITJE.

DSD_BE_VGZ_DJEMBE|
VGZ_DJEMBE_GROEPSUITJE|VGZ_DJEMBE_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_DJEMBE_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_DJEMBE_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_DJEMBE_VRIJGEZELLENUITJE.

DSD_BE_VGZ_LIMBODANCE|
VGZ_LIMBODANCE_GROEPSUITJE|VGZ_LIMBODANCE_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_LIMBODANCE_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_LIMBODANCE_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_LIMBODANCE_VRIJGEZELLENUITJE.

DSD_BE_VGZ_MERENGUE|
VGZ_MERENGUE_GROEPSUITJE|VGZ_MERENGUE_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_MERENGUE_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_MERENGUE_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_MERENGUE_VRIJGEZELLENUITJE.

DSD_BE_VGZ_PAALDANSEN|
VGZ_PAALDANSEN_GROEPSUITJE|VGZ_PAALDANSEN_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_PAALDANSEN_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_PAALDANSEN_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_PAALDANSEN_VRIJGEZELLENUITJE.

DSD_BE_VGZ_REGGAETON|
VGZ_REGGAETON_GROEPSUITJE|VGZ_REGGAETON_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_REGGAETON_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_REGGAETON_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_REGGAETON_VRIJGEZELLENUITJE.

DSD_BE_VGZ_SALSA|
VGZ_SALSA_GROEPSUITJE|VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENUITJE.

DSD_BE_VGZ_SAMBADANS|
VGZ_SAMBADANS_GROEPSUITJE|VGZ_SAMBADANS_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_SAMBADANS_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_SAMBADANS_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_SAMBADANS_VRIJGEZELLENUITJE.

DSD_BE_VGZ_STREETDANCE|
VGZ_STREETDANCE_GROEPSUITJE|VGZ_STREETDANCE_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_STREETDANCE_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_STREETDANCE_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_STREETDANCE_VRIJGEZELLENUITJE.

DSD_BE_VGZ_STRIPTEASEDANS|
VGZ_STRIPTEASEDANS_GROEPSUITJE|VGZ_STRIPTEASEDANS_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_STRIPTEASEDANS_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_STRIPTEASEDANS_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_STRIPTEASEDANS_VRIJGEZELLENUITJE.

DSD_BE_VGZ_COCKTAILS_MAKEN
workshop cocktails maken in Brussel, workshop cocktails maken in Antwerpen, workshop cocktails maken in Gent, workshop cocktails maken in Charleroi, workshop cocktails maken in Luik, workshop cocktails maken in Brugge, workshop cocktails maken in Namen, workshop cocktails maken in Leuven, workshop cocktails maken in Bergen, workshop cocktails maken in Mechelen, workshop cocktails maken in Aalst, workshop cocktails maken in La Louvière, workshop cocktails maken in Kortrijk, workshop cocktails maken in Hasselt, workshop cocktails maken in Sint-Niklaas, workshop cocktails maken in Oostende, workshop cocktails maken in Doornik, workshop cocktails maken in Genk, workshop cocktails maken in Seraing, workshop cocktails maken in Roeselare, workshop cocktails maken in Moeskroen, workshop cocktails maken in Verviers, workshop cocktails maken in Dendermonde, workshop cocktails maken in Beringen, workshop cocktails maken in Turnhout, workshop cocktails maken in Vilvoorde, workshop cocktails maken in Lokeren, workshop cocktails maken in Sint-Truiden, workshop cocktails maken in Herstal, workshop cocktails maken in Geel, workshop cocktails maken in Ninove, workshop cocktails maken in Halle, workshop cocktails maken in Waregem, workshop cocktails maken in Châtelet, workshop cocktails maken in Ieper, workshop cocktails maken in Lier, workshop cocktails maken in Lommel, workshop cocktails maken in Waver, workshop cocktails maken in Binche, workshop cocktails maken in Tienen, workshop cocktails maken in Menen, workshop cocktails maken in Geraardsbergen, workshop cocktails maken in Bilzen, workshop cocktails maken in Ottignies-Louvain-la-Neuve, workshop cocktails maken in Tongeren, workshop cocktails maken in Oudenaarde, workshop cocktails maken in Deinze, workshop cocktails maken in Aarschot, workshop cocktails maken in Aat, workshop cocktails maken in Aarlen, workshop cocktails maken in Herentals, workshop cocktails maken in Izegem, workshop cocktails maken in Harelbeke.

DSD_BE_VGZ_COCKTAILSMIXEN
workshop cocktails mixen in Brussel, workshop cocktails mixen in Antwerpen, workshop cocktails mixen in Gent, workshop cocktails mixen in Charleroi, workshop cocktails mixen in Luik, workshop cocktails mixen in Brugge, workshop cocktails mixen in Namen, workshop cocktails mixen in Leuven, workshop cocktails mixen in Bergen, workshop cocktails mixen in Mechelen, workshop cocktails mixen in Aalst, workshop cocktails mixen in La Louvière, workshop cocktails mixen in Kortrijk, workshop cocktails mixen in Hasselt, workshop cocktails mixen in Sint-Niklaas, workshop cocktails mixen in Oostende, workshop cocktails mixen in Doornik, workshop cocktails mixen in Genk, workshop cocktails mixen in Seraing, workshop cocktails mixen in Roeselare, workshop cocktails mixen in Moeskroen, workshop cocktails mixen in Verviers, workshop cocktails mixen in Dendermonde, workshop cocktails mixen in Beringen, workshop cocktails mixen in Turnhout, workshop cocktails mixen in Vilvoorde, workshop cocktails mixen in Lokeren, workshop cocktails mixen in Sint-Truiden,

DSD_BE_VGZ_COCKTAILSHAKEN
workshop cocktail shaken in Brussel, workshop cocktail shaken in Antwerpen, workshop cocktail shaken in Gent, workshop cocktail shaken in Charleroi, workshop cocktail shaken in Luik, workshop cocktail shaken in Brugge, workshop cocktail shaken in Namen, workshop cocktail shaken in Leuven, workshop cocktail shaken in Bergen, workshop cocktail shaken in Mechelen, workshop cocktail shaken in Aalst, workshop cocktail shaken in La Louvière, workshop cocktail shaken in Kortrijk, workshop cocktail shaken in Hasselt, workshop cocktail shaken in Sint-Niklaas, workshop cocktail shaken in Oostende, workshop cocktail shaken in Doornik, workshop cocktail shaken in Genk, workshop cocktail shaken in Seraing, workshop cocktail shaken in Roeselare, workshop cocktail shaken in Moeskroen, workshop cocktail shaken in Verviers, workshop cocktail shaken in Dendermonde, workshop cocktail shaken in Beringen, workshop cocktail shaken in Turnhout, workshop cocktail shaken in Vilvoorde, workshop cocktail shaken in Lokeren, workshop cocktail shaken in Sint-Truiden, workshop cocktail shaken in Herstal, workshop cocktail shaken in Geel, workshop cocktail shaken in Ninove, workshop cocktail shaken in Halle, workshop cocktail shaken in Waregem, workshop cocktail shaken in Châtelet, workshop cocktail shaken in Ieper, workshop cocktail shaken in Lier, workshop cocktail shaken in Lommel, workshop cocktail shaken in Waver, workshop cocktail shaken in Binche, workshop cocktail shaken in Tienen, workshop cocktail shaken in Menen, workshop cocktail shaken in Geraardsbergen, workshop cocktail shaken in Bilzen, workshop cocktail shaken in Ottignies-Louvain-la-Neuve, workshop cocktail shaken in Tongeren, workshop cocktail shaken in Oudenaarde, workshop cocktail shaken in Deinze, workshop cocktail shaken in Aarschot, workshop cocktail shaken in Aat, workshop cocktail shaken in Aarlen, workshop cocktail shaken in Herentals, workshop cocktail shaken in Izegem, workshop cocktail shaken in Harelbeke, workshop cocktail shaken in Nijvel, workshop cocktail shaken in Zinnik, workshop cocktail shaken in Andenne, workshop cocktail shaken in Ronse, workshop cocktail shaken in Zottegem, workshop cocktail shaken in Mortsel, workshop cocktail shaken in Maaseik, workshop cocktail shaken in Gembloers, workshop cocktail shaken in Diest, workshop cocktail shaken in Saint-Ghislain, workshop cocktail shaken in Fleurus, workshop cocktail shaken in Scherpenheuvel-Zichem, workshop cocktail shaken in 's-Gravenbrakel, workshop cocktail shaken in Hoei, workshop cocktail shaken in Hoogstraten, workshop cocktail shaken in Eeklo, workshop cocktail shaken in Torhout, workshop cocktail shaken in Poperinge, workshop cocktail shaken in Dilsen-Stokkem, workshop cocktail shaken in Tielt, workshop cocktail shaken in Blankenberge, workshop cocktail shaken in Eupen, workshop cocktail shaken in Lessen, workshop cocktail shaken in Wervik, workshop cocktail shaken in Walcourt, workshop cocktail shaken in Komen-Waasten, workshop cocktail shaken in Marche-en-Famenne,